انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 آبان1403 - 9:04am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 905 , 906 , 907 , 908 , 909 , 910 , 911 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ganbari نوشته است:
سلام و درود به همه دوستان بخصوص مهندس حمید عزیز وخسته نباشید بابت ارایه این مدار حرفه ای.فکر کنم دیگه مدار جای کار نداشته باشه و یک مدار کاملی به نظر میرسه.بنده راجع به تصویری کردن فلزیاب های پالسی اطلاعات زیادی دارم که اگه مهندس راضی به تصویری کردن مدار باشند میتونم بی منت کمک کنم.البته اگه مهندس مایل باشند. :D
یا حق

به والله اگر تصویری کردن بلد بودی تا الان خودت چند مدار طراحی کرده بودی و در اختیار عموم قرار میدادی :-J ;)

چهارشنبه 29 اردیبهشت1394 - 12:25am
مدیر کل
مدیر کل

mohamadreza نوشته است:
اتفقا من هم میخواستم پیشنهاد بدم اگه امکان داره برای دستگاه یه صفحه تاچ شکیل طراحی بشه توسط اساتید اگه ممکن باشه،چونجاها ماله خودمون نیست،عقل مردم هم بیشتر به چششونه،البته نظره شخصیه منه،مهندس هرچی صلاح بدونن همونه

هیچ قابلیت غیر فنی که به ویژه جنبه زیبایی و تجملاتی داشته باشه بهیچ وجه در دستور کار من نبوده و نیست! بخصوص که کار کردن روی این جور مسائل در واقع زحمت کشیدن برای کسانی هست که قصد سودجویی دارن و بنده هم دیگه تا این حد احمق نیستم که بیش از پیش آب به آسیاب این افراد بریزم! وانگهی عملکرد فلزیابی دستگاه مهمه نه ظاهر و این چیزها. ساخت ظاهر زیباتر بواسطه ال سی دی آنچنانی یا حتی تاچ اسکرین از جمله کاردستی هایی هست که این روزها خیلی از برنامه نویسان دارن انجامش میدن. ولی اگر به یکیشون بگین یک برنامه کامل فلزیاب بنویس از سر درماندگی آسمون و ریسمون میبافن! لذا دوستان اجازه بدن بنده هم کاری رو انجام بدم که در توان دیگران نیست. وگرنه از این کاردستی های خوشگل و نا کارامد هم بنده زیاد دیدم و هم شما! اگر دنبال رسیدن به هدفی بهتر در امر فلزیابی هستین اصلا توجهتون رو روی این چیزها نذارین. دیگه از GPZ7000 مینلب بلحاظ زیبایی کار بالاتر که نداریم. ولی هیچ تفکیکی ارائه نمیده و برای دفینه هم عمق کمتری نسبت به طرح ما میزنه! همیشه قدر چیزهایی که هست رو بدونین و فراموش نکنین چه مسیری طی شد تا به اینجا برسیم.

چهارشنبه 29 اردیبهشت1394 - 12:28am
مدیر کل
مدیر کل

yahooo نوشته است:
ممنون مهندس عزیز @};- سوال سوم برای اطمینان بیشتر بود :D . و علت اصلی کلهم ناشی از علت 2 بوده .
شرمنده زمانی کوتاه که میفرمایید کلید فشرده باقی بمونه تا عمل کنه این زمان را نمیشه یه ذره کمتر بکنید .
با تشکر و سپاس

خواهش میکنم.
در مورد زمان لازم برای عملکرد کلیدها ؛ این تایم کاملا به فرکانس کار فلزیاب بستگی داره! بهیچ وجه هم نمیشه کاریش کرد. هر چه فرکانس کمتر باشه کلید کندتر عمل میکنه. با این حال بنظر من عملکرد کلیدها حتی روی فرکانس 50 هرتز هم قابل قبوله. ولی چون عملا در فلزیاب پالسی ما از فرکانسهای بالای 100 استفاده میکنیم این زمان به اندازه کافی کوتاه و سریع هست. مثلا روی فرکانس 100 هرتز حداکثر 15 صدم ثانیه زمان برای فشردن کلید کافی هست تا عمل کنه. اگر حس میکنین زمان بیشتر از این لازمه دیگه ایراد از کلیدهای دستگاه شماست.

چهارشنبه 29 اردیبهشت1394 - 12:34am
مدیر کل
مدیر کل

mrmr16 نوشته است:
سلام خدمت همه عزیزان به خصوص حمید عزیز

ببینید من هم موندم چرا دوستان این همه اصرار بر افزایش تعداد دفعات محدودیت گذاشته شده دارن.
شما مگه در طی یک رو چند بار دستگاه رو روشن و خاموش می کنید . حتی برا تست در طی چند روز هم این تعداد محدودیت زیاد هم هست .
حتی تویه دشت و کوه شما دو سه روز هم بیرون باشید باز این محدودیت تموم نمیشه . مگر اینکه هر چند متر یک بار خاموش و روشن بشه .
برعکس دوستان ، من به مهندس پیشنهاد می کنم در نسخه بعدی محدویت رو 100 قرار بدن . فقط به خاطر بعضی از سود جوهای بی انصاف .
.
دوستانی که مشکل باطری دارن یه باطری یدکی با خودشون داشته باشن که نخوان مدام دستگاه رو خاموش و ر وشن کنن .
موفق باشید @};-

ممنون از نظر شما و اظهار لطفی که داشتین.
حقیقتش قبل از ارائه نسخه 2 میزان دفعات محدودیت مختلفی رو تست کردم و با ارقام کمتر از 200 خودم هم کمی استرس داشتم! ولی واقعا بعنوان یک اپراتور 300 کمترین عددی بود که باهاش راحت بودم و هیچوقت حس نکردم کم باشه. پس همونو در نظر گرفتم. لذا همین مقدار بنظر من مناسبه و میتونه برای سودجویان به اندازه کافی محدود کننده باشه و در عین حال برای کاوشگران مشکل حادی ایجاد نکنه.
در خصوص باطری هم بنظر من نیازی نیست. چون اگر کسی از خاموش و روشن کردن دستگاه بابت تمام شدن محدودیت واهمه داشته باشه و از طرفی نخواد باطری بیهوده مصرف بشه ؛ میتونه بسادگی دکمه منو رو بزنه و دستگاه رو در همون حالت بذاره! چون در حالت نمایش منو پالس زده نمیشه ؛ جریانکشی مدار هم بشدت افت میکنه و باطری خیلی دیرتر تخلیه میشه.

چهارشنبه 29 اردیبهشت1394 - 12:41am
مدیر کل
مدیر کل

ganbari نوشته است:
سلام و درود به همه دوستان بخصوص مهندس حمید عزیز وخسته نباشید بابت ارایه این مدار حرفه ای.فکر کنم دیگه مدار جای کار نداشته باشه و یک مدار کاملی به نظر میرسه.بنده راجع به تصویری کردن فلزیاب های پالسی اطلاعات زیادی دارم که اگه مهندس راضی به تصویری کردن مدار باشند میتونم بی منت کمک کنم.البته اگه مهندس مایل باشند. :D
یا حق

خیلی ممنون. خواهش میکنم.
بعید میدونم این مدار توسط کسی قابل تصویری کردن باشه! حالا کار نداریم که تصویری هم فقط اسمش تصویری هست و هیچ کمکی در فلزیابی نمیکنه و بیشتر جنبه تجارتی برای فروشندگان داره. ولی در هر صورت چیزی در این مدار بغیر از خروجی آپ امپ و احتمالا خروجی صدا در اختیار شما نیست که بتونین باهاش کاری صورت بدین. در واقع تمام عملکرد خاصی که شما در این مدار میبینین توسط برنامه میکرو انجام میشه و مابقی جز یک مدار ساده ولی دقیق بیشتر نیست. با این اوصاف باز هم اگر توانایی این کار رو دارین میتونین در تاپیک دیگری اون رو به عنوان یک پروژه فرعی آغاز کنین. البته توجه کنین بنده نمیتونم در این زمینه کمکی کنم و شما هم نباید در اصل مدار تغییری ایجاد کنین! تنها در صورت امکان میتونین یک کیت اضافی برای قسمت مورد نظرتون طراحی کنین که به مدار اصلی فلزیاب فلزجو متصل بشه.

چهارشنبه 29 اردیبهشت1394 - 12:51am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان عزیز اگه واقعا هدفشون کاوش باشه به نظر من این مدار دیگه به ایده ال خودش رسیده و اگه جای تغییری داشته باشه فقط توی جزئیات خواهد بود با تستهایی که من روز شنبه انجام دادم مدار چیزی کم نذاشت نمیدونم دلیل چی بود ولی اون ظرف مسی که پیدا کردم زیر خاک با این دستگاه بهتر سنس میشد تا توی هوا و اخر این هفته هم میرم برای ادامه ی کار پس جا داره یک بار دیگه از همینجا بازم قدردانی کنم از زحمات مهندس عزیز بابت این شاهکارشون که هرچی موفقیت بدست بیاد از زحمات و تلاشهای شبانه روزی ایشون بوده وهست :D

آخرین بار توسط mhak در چهارشنبه 29 اردیبهشت1394 - 1:12am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 29 اردیبهشت1394 - 1:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خیلی جای تعجب داره که تقاضای تعداد روشن-خاموش بالا میشه. والله ما که عمری با دستگاهها در بیابونا گشتیم شده از شب تا صبح نهایتاً 3-2 دفعه خاموش روشن کردیم و خیلی موارد هم اصلاً خاموش روشن نکردیم. مشکل باطری هم هیچوقت نداشتیم. حتی با سیستم پر مصرفی مثل ام دی ال.
وانگهی همراه داشتن یک میکروی پروگرم شدۀ زاپاس+یک پیچگوشتی+ یک پنس باعث رفع مشکل احتمالی میشه. دوستانی هم که نگران تخلیه باطری در سیستم روشن هستن همونطوریکه خود مهندس اشاره فرمودن با زدن کلید OK سیستم در حالت استندبای حد اکثر 40 میلی آمپرساعت مصرف داره یعنی تقریباً بدون مصرف.
آخرین باریکه بنده این سیستمو در یک محوطه وسیعی تست کردم و باهاش حسابی چرخ زدم فقط و فقط 2 بار خاموش روشنش کردم اونم برای این نیاز شد که 2 نوع کابل مختلفو تست کنم. وگرنه به یکبار بیشتر نیازی نبود.
با این اوصاف اگر بخواهیم صادقانه نظر بدیم حتی کاهش تعداد دفعات مذکور به نصف هم مشکلی ایجاد نمیکنه. این نظر شخصی بنده به نوبۀ خودم.

چهارشنبه 29 اردیبهشت1394 - 1:09am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود فراوان
یه پیشنهاد جالب دارم که امیدوارم دانشمند حمید در نسخه بعدی پیاده سازی کنند به عنوان مثال شما وقتی وارد تنظیمات تصویر یا صدای تلوزیون میشی قسمتی تحت عنوان pictures mode یا sound mode یعنی حالت تصویر و حالت صدا وجود داره که وقتی واردش میشی دارای چندین آیتم از پیش تنظیم شده تحت عناوین حالت استاندارد ، حالت پویا، حالت سینمایی،و...داره و میشه چنین موردی را در فلزجو هم پیاده سازی کرد و او ن به ااین صورت که در منو قسمتی را تحت عنوان search mode یعنی حالت های جستجو اضاف کنیم که دارای 10 الی 20 آیتم باشه اولین آیتم دستی یا همون حالت خاموش سرچ مود باشه و بعد به ترتیب آیتم1 آیتم 2 و...و برای هر آیتم از قبل تو حافظه rom میکرو یک سری تنظیمات نوشته شده باشه مثلا در آیتم 1 فرکانس 100 پهنای پالس 300 گراند خاموش و.... که به راحتی تو هر نوع خاک همه آیتم ها رو تست می کنیم که ببینیم کدوم آیتم در این خاک بهتر جواب میده یا مثلا برای سکه یابی تو عمق کم و یا دفینه یابی تو عمق زیاد با کدوم آیتم بهتر جواب میده و اون آیتم را برای اون حالت یاداشت می کنیم که دفعه بعد طبق کاری که می خواهیم با سیستم انجام بدیم به راحتی سراغ اون آیتم بریم :YMPEACE:

چهارشنبه 29 اردیبهشت1394 - 1:33am

با سلام خدمت تمام دوستان و سلام ویژه خدمت مهندس حمید . دوستان خواهشا دنبال حاشیه نباشید و مسائل رو علمی دنبال کنید. افزایش تعداد دفعات خاموش و روشن شدن دستگاه دردی دوا نمی کنه جز اینکه کسی بخواد سود جویی کنه. وگرنه من از زمان ساخت این دستگاه تا الان کمتر از 40 بار دستگاه رو خاموش و روشن کردم. جای دلگرمی و تشکر از افراد زبده مایه دلسردی نشید.
مهندس حمید اعداد کانالهای من 319 600 725 فرکانس 148 پهنای پالس 195 دیلی اتوماتیک انتگرال 62 گراند 1 اسپید 3 ریجکت 5 با دیلی اتوماتیک 16 و حساسیت 10 یک تکه فیبر مسی 20*20 رو در 110 سانتی متر سنس میکنه البته با لوپ تخت 45 . تو ریجکت 5 اهن حذف می شه. اما عدد دو رقمی تفکیک من درست نیست مثلا برای آهن 40 الومنیوم 55 و مس رو متغییر سنس میکنه و طلا رو ظعیف سنس و عدد تفکیک هم ندارم.
کابل rg 58 مرغوب و کانکتور نظامی جنس خوب استفاده کردم و اصلا نویز ندارم . ضمنا با irfp 460 ارجینال هم دستگاه رو راه انداختم برد حدود 15 درصد افزایش داشته ولی تفکیک خوبی ندارم. اعداد تفکیک بالا هم برای زمانی که irfp 460 رودستگاه هست. البته با irf 840 هم تفکیک خوبی ندارم . مکان تست رو هم تغییر دادم باز هم تفکیک خوب نیست .ضمنا با lf357h , amc 157 هم تست کردم نتیجه خوبی در تفکیک نداشت. لطفا راهنماییم کنید.ضمنا یه سوال دیگه اینکه امکان اضافه کردن عمق یابی به دستگاه وجود نداره؟
مجددا از شما سپاس گذارم.پیروز و سربلند باشید

چهارشنبه 29 اردیبهشت1394 - 2:01am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم mmnasa عزیز.
برد شما کم هست و باید به حدود 150 سانت بتونین برسین. عدد دوم و سوم شما هم کمی پایینه و علت اینکه اعداد تفکیک زیاد درست نیستن همینه. شما دور و بر 357 چک کنین مقدار قطعه ای اشتباه نباشه. منظور مقاومتها و خازنهای 5 پیکو و 2.2 میکرو هست. همینطور محض احتیاط با کانکتور و کابل متفاوتی هم تست بگیرین.
امکان اضافه کردن عمق یابی هم همونطور که قبلا توضیحشو دادم وجود نداره.

چهارشنبه 29 اردیبهشت1394 - 2:43am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 905 , 906 , 907 , 908 , 909 , 910 , 911 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 72 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure