انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 آبان1403 - 11:40am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 907 , 908 , 909 , 910 , 911 , 912 , 913 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ganbari نوشته است:
yahooo نوشته است:
ganbari نوشته است:
سلام و درود به همه دوستان بخصوص مهندس حمید عزیز وخسته نباشید بابت ارایه این مدار حرفه ای.فکر کنم دیگه مدار جای کار نداشته باشه و یک مدار کاملی به نظر میرسه.بنده راجع به تصویری کردن فلزیاب های پالسی اطلاعات زیادی دارم که اگه مهندس راضی به تصویری کردن مدار باشند میتونم بی منت کمک کنم.البته اگه مهندس مایل باشند. :D
یا حق

به والله اگر تصویری کردن بلد بودی تا الان خودت چند مدار طراحی کرده بودی و در اختیار عموم قرار میدادی :-J ;)

الانم دارم همین کار انجام میدم.فقط می ترسم از بعضی فرصت طلب ها تا موضوع رو میگیرند دیگه هیچ کمکی نمی کنند.وبه فکر منافع خودشان هستند

امیدوارم همیشه موفق باشی @};- متاسفانه اینقدر فرصت طلب زیاد شده که نمیشود کاری کرد
هر کسی در حد توانش باید کمک کنه و این موضوع بیشتر به خود شما بستگی داره چطوری جلوی فرصت طلب ها را بگیری و حتی از انها هم نتایج را بخواهی ! منتظر خبر شروع تایپیک در همین جا هستیم :D

چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 9:36am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
ganbari نوشته است:
سلام و درود به همه دوستان بخصوص مهندس حمید عزیز وخسته نباشید بابت ارایه این مدار حرفه ای.فکر کنم دیگه مدار جای کار نداشته باشه و یک مدار کاملی به نظر میرسه.بنده راجع به تصویری کردن فلزیاب های پالسی اطلاعات زیادی دارم که اگه مهندس راضی به تصویری کردن مدار باشند میتونم بی منت کمک کنم.البته اگه مهندس مایل باشند. :D
یا حق

خیلی ممنون. خواهش میکنم.
بعید میدونم این مدار توسط کسی قابل تصویری کردن باشه! حالا کار نداریم که تصویری هم فقط اسمش تصویری هست و هیچ کمکی در فلزیابی نمیکنه و بیشتر جنبه تجارتی برای فروشندگان داره. ولی در هر صورت چیزی در این مدار بغیر از خروجی آپ امپ و احتمالا خروجی صدا در اختیار شما نیست که بتونین باهاش کاری صورت بدین. در واقع تمام عملکرد خاصی که شما در این مدار میبینین توسط برنامه میکرو انجام میشه و مابقی جز یک مدار ساده ولی دقیق بیشتر نیست. با این اوصاف باز هم اگر توانایی این کار رو دارین میتونین در تاپیک دیگری اون رو به عنوان یک پروژه فرعی آغاز کنین. البته توجه کنین بنده نمیتونم در این زمینه کمکی کنم و شما هم نباید در اصل مدار تغییری ایجاد کنین! تنها در صورت امکان میتونین یک کیت اضافی برای قسمت مورد نظرتون طراحی کنین که به مدار اصلی فلزیاب فلزجو متصل بشه.

درود
نه مهندس جان با خروجی اپ امپ و صدا نمیشه تصویری بدست اورد.باید تو مدار در قسمت پالس زنی وجریان عبوری از کویل وهمچنین برنامه تغیراتی ایجاد بشه.فکر کنم به اندازه کافی برا مدار زحمت کشیدین .شما درست می فرمایید حیف این مدار از حالت خودش در بیاریم من طرح تو اینده اگه موفقیت امیز بود تو سایت قرار میدم. قسمتی از برنامه رو به زبان بیسیک نوشتم ولی چون زبان بیسیک انعطاف کمتری نسبت به سی داره تعداد میکرو ها به 3 عدد رسیده :D
پایه مدار رو هم تو سایت داریم ولی تغیرات زیادی روش انجام دادم.
به امید روزی که هیچ اختلاف طبقاتی نداشته باشیم.یا حق @};- @};- @};-

چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 9:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ali222 نوشته است:
mnbvcxzaqwsx نوشته است:
با درود فراوان
یه پیشنهاد جالب دارم که امیدوارم دانشمند حمید در نسخه بعدی پیاده سازی کنند به عنوان مثال شما وقتی وارد تنظیمات تصویر یا صدای تلوزیون میشی قسمتی تحت عنوان pictures mode یا sound mode یعنی حالت تصویر و حالت صدا وجود داره که وقتی واردش میشی دارای چندین آیتم از پیش تنظیم شده تحت عناوین حالت استاندارد ، حالت پویا، حالت سینمایی،و...داره و میشه چنین موردی را در فلزجو هم پیاده سازی کرد و او ن به ااین صورت که در منو قسمتی را تحت عنوان search mode یعنی حالت های جستجو اضاف کنیم که دارای 10 الی 20 آیتم باشه اولین آیتم دستی یا همون حالت خاموش سرچ مود باشه و بعد به ترتیب آیتم1 آیتم 2 و...و برای هر آیتم از قبل تو حافظه rom میکرو یک سری تنظیمات نوشته شده باشه مثلا در آیتم 1 فرکانس 100 پهنای پالس 300 گراند خاموش و.... که به راحتی تو هر نوع خاک همه آیتم ها رو تست می کنیم که ببینیم کدوم آیتم در این خاک بهتر جواب میده یا مثلا برای سکه یابی تو عمق کم و یا دفینه یابی تو عمق زیاد با کدوم آیتم بهتر جواب میده و اون آیتم را برای اون حالت یاداشت می کنیم که دفعه بعد طبق کاری که می خواهیم با سیستم انجام بدیم به راحتی سراغ اون آیتم بریم :YMPEACE:

mnbvcxzaqwsx جان فکر بکری هست ولی من نظر دیگری دارم !
مهندس میتونه پیکر بندی این ایتم در منو بگنجاند ولی تعیین مقدار میزان هر ایتم به کاربر واگذار کند چرا؟
چون اگر مهندس میزان مقدار میزان هر ایتم تعیین کنه کاربرد اساسی نخواهد چون میزان تولرانس قطعات بکار رفته در مدارت دوستان با همدیگر متفاوت هست !!
باید به شکل باشه که ! کاربری وارد زمینی سنگلاخی میشه در اون منطقه این میزان فرکانس این میزان پالس و این میزان انتگرال بهترین جواب به کاربر میده. حال کاربر میتونه با توجه به این مقادیر یک شماره ایتم به اون زمین اختصاص بده و مثلا در ایتم شماره 1 ذخیره کنه !
همون کاربر وارد زمینی شوره زار میشه انوقت میتونه بهترین مقادیر تنظیمات در ایتم شماره 2 ذخیره کنه و الا اخر !
هر نقطه از خاک کشور داری نوعی خاصی از مواد تشکیل دهنده هست و در همه استانها یکسان نیست ! ثانیا مدارات تک تک دوستان تفاوتهای جزیی از لحاظ کیفیت قطعات داره پس تعیین پیش فرض ها مناسب این مدار نیست
فقط مهندس گرامی در صورت امکان جدول بندی و پیکر بندی ایتم ها رو در منو بگنجانه. تعیین میزان مقدار هر ایتم به کاربر واگذار کنه تا کاربر بصورت دستی در هر شماره ایتم که دوست داشت ذخیره کنه .

ali222 عزیز ولی به نظر من این آیتم ها از قبل توی حافظه تعریف شده باشه بهتره چون هر چند هم میزان تولرانس قطعات دستگاهای مختلف با هم فرق کنه بازم هر حال یکی از اون چند تا آیتم برای هر نوع سیستمی جواب میده و زیاد تفاوتی نداره و اضاف کردن این گزینه به منو و باعث یک نو آوری و مزیت برتر این فلزیاب نسبت به دیگر فلزیاب های پر دنگ فنگ و گیج کننده میشه که آدمو دچار سر در گمی میکنند البته این روش میتونه ترکیبی هم باشه به این صورت که مثلا 15 تا آیتم مقادیرش از قبل تعریف شده باشه و 5 تا آیتم هم به صورت خام و خالی که اپراتور اون آیتم های خالی را طبق تجربه خودش تنظیم و ذخیره کنه تا نظر دانشمند حمید چی باشه در مورد نوع آیتم بندی :-BD

چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 10:21am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mnbvcxzaqwsx نوشته است:
ali222 نوشته است:
mnbvcxzaqwsx نوشته است:
با درود فراوان
یه پیشنهاد جالب دارم که امیدوارم دانشمند حمید در نسخه بعدی پیاده سازی کنند به عنوان مثال شما وقتی وارد تنظیمات تصویر یا صدای تلوزیون میشی قسمتی تحت عنوان pictures mode یا sound mode یعنی حالت تصویر و حالت صدا وجود داره که وقتی واردش میشی دارای چندین آیتم از پیش تنظیم شده تحت عناوین حالت استاندارد ، حالت پویا، حالت سینمایی،و...داره و میشه چنین موردی را در فلزجو هم پیاده سازی کرد و او ن به ااین صورت که در منو قسمتی را تحت عنوان search mode یعنی حالت های جستجو اضاف کنیم که دارای 10 الی 20 آیتم باشه اولین آیتم دستی یا همون حالت خاموش سرچ مود باشه و بعد به ترتیب آیتم1 آیتم 2 و...و برای هر آیتم از قبل تو حافظه rom میکرو یک سری تنظیمات نوشته شده باشه مثلا در آیتم 1 فرکانس 100 پهنای پالس 300 گراند خاموش و.... که به راحتی تو هر نوع خاک همه آیتم ها رو تست می کنیم که ببینیم کدوم آیتم در این خاک بهتر جواب میده یا مثلا برای سکه یابی تو عمق کم و یا دفینه یابی تو عمق زیاد با کدوم آیتم بهتر جواب میده و اون آیتم را برای اون حالت یاداشت می کنیم که دفعه بعد طبق کاری که می خواهیم با سیستم انجام بدیم به راحتی سراغ اون آیتم بریم :YMPEACE:

mnbvcxzaqwsx جان فکر بکری هست ولی من نظر دیگری دارم !
مهندس میتونه پیکر بندی این ایتم در منو بگنجاند ولی تعیین مقدار میزان هر ایتم به کاربر واگذار کند چرا؟
چون اگر مهندس میزان مقدار میزان هر ایتم تعیین کنه کاربرد اساسی نخواهد چون میزان تولرانس قطعات بکار رفته در مدارت دوستان با همدیگر متفاوت هست !!
باید به شکل باشه که ! کاربری وارد زمینی سنگلاخی میشه در اون منطقه این میزان فرکانس این میزان پالس و این میزان انتگرال بهترین جواب به کاربر میده. حال کاربر میتونه با توجه به این مقادیر یک شماره ایتم به اون زمین اختصاص بده و مثلا در ایتم شماره 1 ذخیره کنه !
همون کاربر وارد زمینی شوره زار میشه انوقت میتونه بهترین مقادیر تنظیمات در ایتم شماره 2 ذخیره کنه و الا اخر !
هر نقطه از خاک کشور داری نوعی خاصی از مواد تشکیل دهنده هست و در همه استانها یکسان نیست ! ثانیا مدارات تک تک دوستان تفاوتهای جزیی از لحاظ کیفیت قطعات داره پس تعیین پیش فرض ها مناسب این مدار نیست
فقط مهندس گرامی در صورت امکان جدول بندی و پیکر بندی ایتم ها رو در منو بگنجانه. تعیین میزان مقدار هر ایتم به کاربر واگذار کنه تا کاربر بصورت دستی در هر شماره ایتم که دوست داشت ذخیره کنه .

ali222 عزیز ولی به نظر من این آیتم ها از قبل توی حافظه تعریف شده باشه بهتره چون هر چند هم میزان تولرانس قطعات دستگاهای مختلف با هم فرق کنه بازم هر حال یکی از اون چند تا آیتم برای هر نوع سیستمی جواب میده و زیاد تفاوتی نداره و اضاف کردن این گزینه به منو و باعث یک نو آوری و مزیت برتر این فلزیاب نسبت به دیگر فلزیاب های پر دنگ فنگ و گیج کننده میشه که آدمو دچار سر در گمی میکنند البته این روش میتونه ترکیبی هم باشه به این صورت که مثلا 15 تا آیتم مقادیرش از قبل تعریف شده باشه و 5 تا آیتم هم به صورت خام و خالی که اپراتور اون آیتم های خالی را طبق تجربه خودش تنظیم و ذخیره کنه تا نظر دانشمند حمید چی باشه در مورد نوع آیتم بندی :-BD

این موضوعی که شما بیان میکنید اگر به صورت جنبه نمایشی مثل موضوع تصویری کردن باشه شدنیست و مشکل انچنانی را برای کاربر حل نمی کند ولی اگر به صورت علمی و دقیق بخواد برنامه ریزی بشه و واقعا بخواد به کاربر کمک کند نیاز به مطالعات و تست در زمینه های دیگه و خارج از بحث الکترونیک داره و به این اسانی ها نیست که فکر می کنی !!!!! .بنابراین فقط میشه تنظیمات را به کاربر واگذار کرد که چندان هم ضروری نیست و فقط حافظه میکرو پر میشه !
.......................
می گویید" این گزینه از قبل تعریف شده" تعریف کردن دیتا و داده میخواد تا برنامه نویسی صورت بگیره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخرین بار توسط yahooo در چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 11:40am ویرایش شده است، در کل 6 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 10:46am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

yahooo نوشته است:
mnbvcxzaqwsx نوشته است:
با درود فراوان
یه پیشنهاد جالب دارم که امیدوارم دانشمند حمید در نسخه بعدی پیاده سازی کنند به عنوان مثال شما وقتی وارد تنظیمات تصویر یا صدای تلوزیون میشی قسمتی تحت عنوان pictures mode یا sound mode یعنی حالت تصویر و حالت صدا وجود داره که وقتی واردش میشی دارای چندین آیتم از پیش تنظیم شده تحت عناوین حالت استاندارد ، حالت پویا، حالت سینمایی،و...داره و میشه چنین موردی را در فلزجو هم پیاده سازی کرد و او ن به ااین صورت که در منو قسمتی را تحت عنوان search mode یعنی حالت های جستجو اضاف کنیم که دارای 10 الی 20 آیتم باشه اولین آیتم دستی یا همون حالت خاموش سرچ مود باشه و بعد به ترتیب آیتم1 آیتم 2 و...و برای هر آیتم از قبل تو حافظه rom میکرو یک سری تنظیمات نوشته شده باشه مثلا در آیتم 1 فرکانس 100 پهنای پالس 300 گراند خاموش و.... که به راحتی تو هر نوع خاک همه آیتم ها رو تست می کنیم که ببینیم کدوم آیتم در این خاک بهتر جواب میده یا مثلا برای سکه یابی تو عمق کم و یا دفینه یابی تو عمق زیاد با کدوم آیتم بهتر جواب میده و اون آیتم را برای اون حالت یاداشت می کنیم که دفعه بعد طبق کاری که می خواهیم با سیستم انجام بدیم به راحتی سراغ اون آیتم بریم
:YMPEACE: [/color][/size]

این موضوعی که شما بیان میکنید اگر به صورت نمایشی مثل موضوع تصویری کردن باشه شدنیست و مشکل انچنانی را برای کاربر حل نمی کند ولی اگر به صورت علمی و دقیق بخواد برنامه ریزی بشه و واقعا بخواد به کاربر کمک کند نیاز به مطالعات و تست در زمینه های دیگه و خارج از بحث الکترونیک داره .بنابراین فقط میشه تنظیمات را به کاربر واگذار کرد.

دوست عزیز این موضوعی که بنده گفتم هیچ ربطی به موضوع سخت افزاری تصویری کردن و حالت نمایشی کردن نداره بلکه اضافه کردن این گزینه از قبل تعریف شده به منو باعث ارتقای نرم افزاری و امکانات پیشرفته سیستم میشه همون طوری بیان کردم که در تلوزیون های پیش رفته امروزی این حالت از پیش تنظیم شده pictures mode یا sound mode برای صدا و تصویر وجود داره و کاربر به راحتی آیتم مورد نیاز خود را انتخاب و استفاده میکند که نشون دهنده پیش رفته بودن سیستم رو میرسونه نسبت به دیگر سیستم ها
و در جواب اینکه شما میگید تعریف کردن و برنامه نویسی نیاز به دیتا و دادهای کسب شده از تجربیات اپراتوران مختلف داره تا بشه برنامه نویسی کرد نشون میده شما هنوز متوجه منظور بنده نشدید منظور من اینه که ما در این گزینه search mode بیست تا الی 30 تا آیتم تنظیم می کنیم مثلا آیتم 1 فرکانسش 100 پهناش 300 گراندش خاموش.... و آیتم 2 فرکانس 150 پهنا 250 و.....الی آخر که هیچ نیازی نیست که ما دیتا و داد های کسب شده اپراتوران را جمع آوری کنیم چون به هر حال تنوع این 20 الی 30 ایتم اونقدر زیاد است که در هر شرایطی یک نوع آیتم به درد میخوره بعد اپراتور به ترتیب این آیتم ها رو امتحان میکنه و آیتم مورد نیاز خود را برای اون خاک و اون هدف خود پیدا میکنه و همیشه در اون نوع خاک و اون نوع هدف خاص سراغ اون آیتم میره و سر در گم نمیشه و این کار سرعت عمل هین کاوش را افزایش میده :YMPEACE:

آخرین بار توسط mnbvcxzaqwsx در چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 12:19pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 11:24am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

محل اقامت: ایران
مهندس حمید اگه امکانش هست روی قسمت تاغیر صدای هر فلز هم کار کنید.
واقعا اگه فقط نمایشی نباشه خیلی به تفکیک کردن فلزات کمک میکنه
تشکر فراوان @};- @};- :YMPRAY:

چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 11:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

و در جواب اینکه شما میگید تعریف کردن و برنامه نویسی نیاز به دیتا و دادهای کسب شده از تجربیات اپراتوران مختلف داره تا بشه برنامه نویسی کرد نشون میده شما هنوز متوجه منظور بنده نشدید منظور من اینه که دانشمند حمید عزیز در حافظه rom فقط خواندنی میکرو این گزینه search mode بیست را تا الی 30 تا آیتم تنظیم می کند مثلا آیتم 1 فرکانسش 100 پهناش 300 گراندش خاموش.... و آیتم 2 فرکانس 150 پهنا 250 و.....الی آخر که هیچ نیازی نیست که ما دیتا و داد های کسب شده اپراتوران را جمع آوری کنیم چون به هر حال تنوع این 20 الی 30 ایتم اونقدر زیاد است که در هر شرایطی یک نوع آیتم به درد میخوره بعد اپراتور به ترتیب این آیتم ها رو امتحان میکنه و آیتم مورد نیاز خود را برای اون خاک و اون هدف خود پیدا میکنه و همیشه در اون نوع خاک و اون نوع هدف خاص سراغ اون آیتم میره و سر در گم نمیشه و این کار سرعت عمل هین کاوش را افزایش میده

چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 12:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mnbvcxzaqwsx نوشته است:
و در جواب اینکه شما میگید تعریف کردن و برنامه نویسی نیاز به دیتا و دادهای کسب شده از تجربیات اپراتوران مختلف داره تا بشه برنامه نویسی کرد نشون میده شما هنوز متوجه منظور بنده نشدید منظور من اینه که ما در این گزینه search mode بیست تا الی 30 تا آیتم تنظیم می کنیم مثلا آیتم 1 فرکانسش 100 پهناش 300 گراندش خاموش.... و آیتم 2 فرکانس 150 پهنا 250 و.....الی آخر که هیچ نیازی نیست که ما دیتا و داد های کسب شده اپراتوران را جمع آوری کنیم چون به هر حال تنوع این 20 الی 30 ایتم اونقدر زیاد است که در هر شرایطی یک نوع آیتم به درد میخوره بعد اپراتور به ترتیب این آیتم ها رو امتحان میکنه و آیتم مورد نیاز خود را برای اون خاک و اون هدف خود پیدا میکنه و همیشه در اون نوع خاک و اون نوع هدف خاص سراغ اون آیتم میره و سر در گم نمیشه و این کار سرعت عمل هین کاوش را افزایش میده

بله چیزی مد نظر من بود با شما زمین و اسمان فرق داره درست می فرمایید .
البته تا بخواهی 30 تا ایتم را تست کنی کدام بدرد میخوره !! در زمان کمتر و با دقت بیشتری میشه دستگاه را تنظیم کرد و اخرین تنظیم هم در حافظه باقی می ماند و نیازی به تنظیم دوباره نداره. ;) فکر نان کن که خربزه اب است :D

چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 12:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

گزینه ذخیره تنظیمات میتونه کاربردی و کارامد باشه و از اتلاف وقت جلوگیری کنه البته حد اقل تا ۳مورد و اگه امکانش باشه بیشتر موفق باشید

آخرین بار توسط رضا شاه در چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 12:42pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 12:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام به همه اقا من ساختم عالی عالی دست مهندس حمید درد نکنه شیر مادرت حلالت باشه

خداوندا چگونه زیستن را بیاموز. چگونه مردن را خواهم آموخت(شریعتی)

چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 12:41pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 907 , 908 , 909 , 910 , 911 , 912 , 913 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Yaghoobi و 121 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure