نویسنده |
پیغام |
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
mhak نوشته است: sinaghahhari نوشته است: سلام به دوستان که امکانات چند باره پروگرام کردن را ندارن شما می توانید مثل همان کاری را که ما توی 17 یا 18 سال پیش انجام می دادیم رو تست بگرید ببینید جواب می دهد یا نه ما قبل از پایان محدودیت آیسی های پروگرام خور ولتاژ پایه های آیسی را می گرفتیم سپس محدودیت تمام می شد ولتاژ یکی از پایه ها قطع میشد ما دستگاه را روشن می کردیم سپس اون ولتاژ را به اون پایه جدا می دادیم و سبب ریست شدن آیسی می شدیم و دیگه لازم نبود دستگاهها را برای خارجی ها بفرستیم احتمالا سیستم آیسی میکرو هم باید همانند همان آیسی ها باشد البته دوستان چک کنند ببینند جواب می دهد یا نه دوست عزیز اگه قفل نرم افزاری به این اسونی قرار بود بشکنه که دیگه مهندس اون همه زحمت به خودشون نمیدادن نکته ی جالب اینجاست که شما خیلی راحت توی خود تاپیک پیشنهاد شکستن قفل رو میدین دوستان شرمنده از مطلبی که پست شده و منظورم شکستن قفل نبوده بازم شرمنده و دیگه هیچگونه اطلاعات مضر و با قابلیت سو استفاده ارائه نخواهم کرد
|
چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 5:22pm |
|
|
rohollahmohamady
کاربر حرفه ای
|
سلام وخسته نباشید خدمت دوستان عزیزو استاد حمید از دوستان یا استاد عزیز درصورت وجود وقت میخواستم لطف کنید توی شکل زیر تاثیر افزایش و کاهش درجات هریک از مودهارو که شامل: فرکانس/پهنای پالس/دیلی/بازه انتگرال/گرند وحساسیت رو که شکل موجهای به چه صورتی تغییر میکنه رو به صورت شکل توضیح بدید ممنون میشم.البته اگر قابل توصیف به صورت شکل نمیتونه باشه میشه جواب ندین
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟
|
چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 6:56pm |
|
|
kamal857
کاربر حرفه ای
|
مهندس بابت جوابتون ممنون.
دوستان بنده مدار رو با ماسفت k4107 تست کردم،۵۰۰ ولتیه،اهمش ۳۵ صدم.ظرفیت خازنیش با ۸۴۰ یکیه. حدود ده درصد و بیشتر افزایش برد داشتم. در ضمن اعداد سه گانه ی بهتری داشتم. دیلی لوپ رو هم پایینتر نشون میده. قوطی کوکاکولا رو با پهنای ۱۸۰ ،اسپید ۵،گراند ۵، فرکانس ۱۹۹،حساسیت ۱۷،تو ۱۱۰ سانت سنس کامل داشتم. با همین تنظیمات ،وبا ماسفت اصلی مدار تو ۹۵ سنس داشتم. لوپ پنجاه سانت،عنکبوتی ،با سیم افشان ۷۵ درست شده.
|
چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 7:55pm |
|
|
mani1063
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 17 خرداد1392 - 12:00pm پست: 500 محل اقامت: کردستان
|
kamal857 نوشته است: مهندس بابت جوابتون ممنون.
دوستان بنده مدار رو با ماسفت k4107 تست کردم،۵۰۰ ولتیه،اهمش ۳۵ صدم.ظرفیت خازنیش با ۸۴۰ یکیه. حدود ده درصد و بیشتر افزایش برد داشتم. در ضمن اعداد سه گانه ی بهتری داشتم. دیلی لوپ رو هم پایینتر نشون میده. قوطی کوکاکولا رو با پهنای ۱۸۰ ،اسپید ۵،گراند ۵، فرکانس ۱۹۹،حساسیت ۱۷،تو ۱۱۰ سانت سنس کامل داشتم. با همین تنظیمات ،وبا ماسفت اصلی مدار تو ۹۵ سنس داشتم. لوپ پنجاه سانت،عنکبوتی ،با سیم افشان ۷۵ درست شده. ثباتش چطوره کمال جان؟
(( آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست)){سوره زمر آیه 36}
|
چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 8:15pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
saghoz نوشته است: سلام و خسته نباشي خدمت مهندس حميد لطفا راجع به اضافه كردن گزينه ذخيره تنظيمات به تعداد مثلا 3 مورد اعلام نظر بفرماييد چون واقعا براي كار كردن براي محيط هاي مختلف لازم هست و تنظيم كردن دستگاه براي چند محيط وقت گير هست . ممنون ميشم اگر پاسخ بفرماييد. ممنون از شما. علت سکوت بنده در مورد پیشنهاد صورت گرفته این هست که دارم فکر میکنم! در واقع اگر به شکل خوب و درستی پیاده نشه بهتره که اصلا انجام هم نشه. چون بهرحال چیز واجبی هم نیست و دوستان بعد یک مدت کار با دستگاه قشنگ متوجه میشن چه تنظیمی برای کجا مناسب هست. با این همه در نظرم هست که در آینده روی این موضوع هم کار کنم.
|
چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 8:21pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
به عرض دوستان برسونم نسخه 2.33 ارائه شد و در پست اول تاپیک قرار گرفت. تغییرات این نسخه به شرح زیر هست:
* اصلاحات و تغییرات جزئی.
چون ریزه کاری های زیادی رو در این نسخه بطور دقیق تر مد نظر قرار دادم ؛ لذا از ذکر تک تک اونها خودداری میکنم. فقط اشاره کنم اصلاح نمودار سنس برای درجات حساسیت پایین و همینطور دقت بیشتر در بالانس و محاسبه تفکیک و نکاتی در خصوص نویز پذیری و ثبات از مواردی بودن که در این نسخه مورد توجه قرار گرفته.
|
چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 8:29pm |
|
|
reza.1286
کاربر حرفه ای
|
سلام اقا حمید مهندس جان یه سوال اگه لوپ بزرگتر شه میدانش هم بزرگتر میشه ایا سنس از کنار هم بیشتر میشه؟ منظورم برای اهداف کوچیک هستش؟ مثلا اگه لوپ 60 یه شی چند گرمی ریز رو از کنار 20 سانت بزنه همونو لوپ 1*1 یا 2*2 بیشتر میزنه یا اصلا سنس میکنه؟
تقدیر تقویم افراد عادی و تغییر تدبیر اشخاص عالیست
|
چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 8:35pm |
|
|
2840644
کاربر حرفه ای
|
حمیدجان یه کلید تشکر کم داره ممنونم بابت ورژن جدید
|
چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 8:39pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
آقا کمال لطفا بگو ثبات چطوره ؟ بابت نسخه جديد تشکر
خدايا مددی کن
|
چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 8:42pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
reza.1286 نوشته است: سلام اقا حمید مهندس جان یه سوال اگه لوپ بزرگتر شه میدانش هم بزرگتر میشه ایا سنس از کنار هم بیشتر میشه؟ منظورم برای اهداف کوچیک هستش؟ مثلا اگه لوپ 60 یه شی چند گرمی ریز رو از کنار 20 سانت بزنه همونو لوپ 1*1 یا 2*2 بیشتر میزنه یا اصلا سنس میکنه؟ بله چون میدان لوپ بزرگ وسیع تر هست از کناره ها هم سنس بیشتری داره. فقط در نواحی چسبیده به لوپ و برای فلزات کوچک سنس ضعیف تر میشه که علتش تعداد دورهای کمتر سیم در لوپ بزرگ هست.
|
چهارشنبه 30 اردیبهشت1394 - 9:04pm |
|
|
|