نویسنده |
پیغام |
تهم
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: Linkon نوشته است: دوستان یه سوال دارم.فلز 30*30 و 50*50 با لوپ 50 عنکبوتی نهایتش باید تو چقد سنس بشه؟؟ فلز 30 در 30: حداکثر 2 متر فلز 50 در 50: حداکثر 2.5 متر یاهو جان این درسته ممنون از استاد حمید
|
چهارشنبه 5 خرداد1394 - 12:23am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
sardarshams نوشته است: سلام به نظرتون اگه در طراحی مدار بجای قطعات dip از قطعات smd استفاده میکردید بنظرتون کارایی و کیفیت دستگاه بهتر از این نمیشد چون بنطر من دقت قطعات smd بالاتر از قطعات dip است لطفا پاسخ دهید ممنون دوست عزیز. بله قطعا همینطور هست. ولی اولا باید دید چقدر تاثیر داره؟ و در ثانی چند نفر از بچه های انجمن قادر به تهیه و بخصوص مونتاژ مدار بصورت SMD هستن؟ در خصوص مطلب اول درسته که قطعا بصورت اس ام دی کارایی اندکی بالاتر میره و نویزپذیری حداقل در سطح داخل مدار کمی کمتر میشه. ولی هیچ کدومش در حدی محسوس نیست که بگیم خیلی تفاوت ایجاد میکنه. قطعات DIP هم با کیفیت خوب پیدا میشن و اینطور نیست که نایاب باشن. سایز فیبر هم به اندازه ای کوچک هست که ساختش بصورت اس ام دی با توجه به ابعاد برخی قطعات نمیتونه خیلی فیبر رو کوچکتر کنه. در واقع همونطور که قبلا هم عرض کردم مدارات آنالوگی که قبلا دوستان روش کار میکردن و هنوزم بعضیا درگیرش هستن ؛ در صورت اس ام دی بودن خیلی خیلی بیش از این مدار تاثیر مثبت از خودش نشون میده! چون کیفیت ساخت اصولا در مدارات آنالوگ تاثیر واقعا بیشتری در کارایی داره. در مورد مطلب دوم هم که پر واضحه تهیه قطعات و مونتاژ بصورت اس ام دی تقریبا برای همه دشوارتر و برای بعضیها شاید اصلا غیر ممکن باشه. لذا برای مداری که قراره برای عموم قابل استفاده باشه تا حد ممکن نباید از اس ام دی استفاده کرد.
|
چهارشنبه 5 خرداد1394 - 1:07am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
jafar نوشته است: asadof نوشته است: jafar نوشته است: حمید جان فلزیاب آنالوگ دست ساز برا کسی خوبه که از ساختن فلزیاب سر در بیاره , درسته خوب کار میکنه اما خرابی هم زیاد داره , چون قطعات درست و حسابی تو بازار نیست . برا همین دچار مشکل میشه کاوشگر ... متوجه هستی که چی میگم حمید جان .. خیلی دلم میخاد فلزیاب شما را داشته باشم اما میترسم مثل فلزیاب آنالوگ عمل کنه و حی نیاز به تعمیر داشته باشه . سوالی که داشتم اینه آیا این سیستم شما یه بار درست , درست بشه آیا نیاز به و بازسازی داره یا نه ?... سلام جعفر جان اگه منظور شما تی ال هستش که خیلی سگ جون هستش زود خراب نمیشه که؟ در صورتی که از کوه به پایین پرت نکرده باشید سلام اسد جان حالت چطوره برادر , آره منظورم تی ال هست . تی ال من به سفال و سنگ واکنش نداره بالانسش هم بهم نمیریزه از رو سنگ یک تیکه دو متری هم تست کردم هدف رو میگیره . اما بعد چند مدت استفاده نیاز به تنظیم پیدا کرد البته مقصر خودم بودم که بردم تو تونل تنگ برا پیدا کردن هدف , من از تی ال راضی هستم اما خیلی از بچهها بهم گفتن این سیستم آقا حمید را درست کنم منم دودل بودم که با توضیحآتی که آقا حمید داد قانع شدم و سر فرست میدم بچهها برام درستش کنن. سلام خوبی داداش بله سیستم حمید بهتره ولی در کنارش تی ال رو هم داشته باش مثلا اگه جایی رو با تی ال یا مدار حمید سنس کرد برای اینکه شکت برطرف بشه از هر دو دستگاه استفاده کن فقط رو مدار مهندس حمید زیاد تمرین کن تا قلقش خوب دستت بیاد موفق باشید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 5 خرداد1394 - 2:03am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: Linkon نوشته است: دوستان یه سوال دارم.فلز 30*30 و 50*50 با لوپ 50 عنکبوتی نهایتش باید تو چقد سنس بشه؟؟ فلز 30 در 30: حداکثر 2 متر فلز 50 در 50: حداکثر 2.5 متر و با لوپ 60 معمولی هم تو 2.20 میزنه
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 5 خرداد1394 - 2:10am |
|
|
majid_famali
کاربر حرفه ای
|
kاوه نوشته است: سلام دوستان من کابل رابط مدارم rg59بود ک با دنبال کردن پستا متوجه شدم بخاطر داشتن فویل الومنیومی مناسب نیست الان ی کابل میکروفن المانی با مارکcordialگرفتم ک یکی از مغزیها وشیلد روزدم ب لوپ یک ومغزی دیگه رو زدم ب لوپ دوولی بعداز نصب ورشن کردن دستگاه دیلی اتومات شد 103ب نظر شما تیراد ازکجاست؟؟ سلام کاوه جان ! اگه امکان داره واست دوتا مغزی رو باهم موازی کن و از یک سر بزن به لوپ 2 و از سر دیگش بزن به سر داخلی مدار و شیلد رو از یک سر به لوپ 1 و از سر دیگش به سر سیم بیرونی لوپ و ببین دیلی اتومات درست میشه ... البته به احتمال زیاد باید درست بشه مگر اینکه کانکتور این وسط براش مشکلی پیش اومده باشه مثل اتصالی سیم ها یا از این دست...
|
چهارشنبه 6 خرداد1394 - 7:59am |
|
|
mpoo
|
با سلام و خسته نباشيد خدمت مهندس حميد عزيز يه سوال ميشه مستقيما خروج صدا را به هدفن وصلش كردكه شبا بشه بدون سرو صدا كاوش كرد يا موازي باشن يا بايد پيزو را از مدار خارج كرد
|
چهارشنبه 6 خرداد1394 - 11:11am |
|
|
Linkon
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: Linkon نوشته است: سلام به مهندس حمید عزیز..میخواستم ببینم میتونید روی سیستم یه منو مربوط به مگنومتر بسازید که بشه به قدیمی یا جدید بودن فلز پی برد؟؟میتونه گزینه ی مناسبی برای ورژن جدید باشه. ابتدا شما به بنده یک نمونه مدار فلزیاب پالسی نشون بدین که بطور واقعی چنین چیزی داشته باشه و کار کنه اونوقت شاید بنده هم تونستم چنین کاری بکنم! دوست من فلزیاب مگنومتر نیست. اون چیزی که شما دیدین باز هم فلزیابه! فقط لوپش حالت سنسوری داره که در واقع بصورت پین پوینتر عمل میکنه. مگنومتر واقعی نیاز به سنسوری بمراتب حساس تر از این حرفها داره و با ترکیب یک مدار پالسی هم درست جواب نمیده. حتی دستگاههای مگنومتر حرفه ای که سنسورهای آنچنانی استفاده میکنن در دفینه یابی نتایج چندان خوبی نداشتن دیگه چه برسه به این کارهایی که ما بتونیم بکنیم. با همه اینها شما بمن ثابت کنین که چنین چیزی شدنیه و واقعا بدرد میخوره ؛ بنده با کمال میل روش کار میکنم. من فقط سوال کردم.منظورم این بود که پیاد سازی این طرح شدنی هست یا نه؟؟؟؟
زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت
|
چهارشنبه 6 خرداد1394 - 11:31am |
|
|
2840644
کاربر حرفه ای
|
mpoo نوشته است: با سلام و خسته نباشيد خدمت مهندس حميد عزيز يه سوال ميشه مستقيما خروج صدا را به هدفن وصلش كردكه شبا بشه بدون سرو صدا كاوش كرد يا موازي باشن يا بايد پيزو را از مدار خارج كرد دوست من یه کلید دو حالته قرار بدید تا هر زمانی خواستید از هدفون و یا اسپیکر استفاده کنید موفق باشید
|
چهارشنبه 6 خرداد1394 - 12:55pm |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
Linkon نوشته است: حمید نوشته است: Linkon نوشته است: سلام به مهندس حمید عزیز..میخواستم ببینم میتونید روی سیستم یه منو مربوط به مگنومتر بسازید که بشه به قدیمی یا جدید بودن فلز پی برد؟؟میتونه گزینه ی مناسبی برای ورژن جدید باشه. ابتدا شما به بنده یک نمونه مدار فلزیاب پالسی نشون بدین که بطور واقعی چنین چیزی داشته باشه و کار کنه اونوقت شاید بنده هم تونستم چنین کاری بکنم! دوست من فلزیاب مگنومتر نیست. اون چیزی که شما دیدین باز هم فلزیابه! فقط لوپش حالت سنسوری داره که در واقع بصورت پین پوینتر عمل میکنه. مگنومتر واقعی نیاز به سنسوری بمراتب حساس تر از این حرفها داره و با ترکیب یک مدار پالسی هم درست جواب نمیده. حتی دستگاههای مگنومتر حرفه ای که سنسورهای آنچنانی استفاده میکنن در دفینه یابی نتایج چندان خوبی نداشتن دیگه چه برسه به این کارهایی که ما بتونیم بکنیم. با همه اینها شما بمن ثابت کنین که چنین چیزی شدنیه و واقعا بدرد میخوره ؛ بنده با کمال میل روش کار میکنم. من فقط سوال کردم.منظورم این بود که پیاد سازی این طرح شدنی هست یا نه؟؟؟؟ سلام دوست عزیز باز اگه از مهندس میخواستی توی منو یک مود برای ردیابی بزاره که با اتصال یک ترانس و پراپ و.. به عنوان ردیاب هم بشه از دستگاه استفاده کرد باز یک چیزی شاید میشد ولی مگنومتر خوب نیاز به سنسورهای خیلی قوی و گران قیمتی داره که مطمئنا تو ایران با این اوضاع احوالات گران فروشی و تقلب و...که دیگه فکرش هم توی کله آدم نمی ره
|
چهارشنبه 6 خرداد1394 - 1:32pm |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
2840644 نوشته است: mpoo نوشته است: با سلام و خسته نباشيد خدمت مهندس حميد عزيز يه سوال ميشه مستقيما خروج صدا را به هدفن وصلش كردكه شبا بشه بدون سرو صدا كاوش كرد يا موازي باشن يا بايد پيزو را از مدار خارج كرد دوست من یه کلید دو حالته قرار بدید تا هر زمانی خواستید از هدفون و یا اسپیکر استفاده کنید موفق باشید کلید چرا؟هر فیش هدفونی خودش یه حالت کلید داره که با استفاده از اون کلید این کارو میشه انجام داد اصلا اون کلید توی فیش هدفون به همین منظور ساخته شده که وقتی هدفون رو به دستگاه وصل کنی صدای بلندگو قطع بشه
|
چهارشنبه 6 خرداد1394 - 2:11pm |
|
|
|