نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
mpoo نوشته است: با سلام و خسته نباشيد خدمت مهندس حميد عزيز يه سوال ميشه مستقيما خروج صدا را به هدفن وصلش كردكه شبا بشه بدون سرو صدا كاوش كرد يا موازي باشن يا بايد پيزو را از مدار خارج كرد خیلی ممنون. بله دیگه در توضیحات که اشاره کردم میتونین از هدفون هم استفاده کنین. حالا اینکه بلندگو رو از مدار خارج کنین یا نه دیگه بستگی به روش اتصال داره. اگر از فیش و جک مناسبی برای هدفون استفاده کنین میتونین جوری متصلش کنین که با ورود فیش هدفون ؛ بلندگو به خودی خود قطع بشه. امیدوارم دوستان تصویری قرار بدن که به شما کمک کنه.
|
چهارشنبه 6 خرداد1394 - 2:32pm |
|
|
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد عزیز جناب حمید
سوال داشتم از خدمتتون اینکه بهترین سایز لوپ جهت تست دیواره ها در حین حفاری چه سایزی هست منظور بنده
اینه که کوچکترین سایز طوری که بردش مناسب این مرحله باشه .ممنون از لطف شما
|
چهارشنبه 6 خرداد1394 - 2:59pm |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
ba.davood نوشته است: سلام استاد عزیز جناب حمید
سوال داشتم از خدمتتون اینکه بهترین سایز لوپ جهت تست دیواره ها در حین حفاری چه سایزی هست منظور بنده
اینه که کوچکترین سایز طوری که بردش مناسب این مرحله باشه .ممنون از لطف شما دوست عزیز من تجربه ی خودمو میگم واسه من لوپ 27 عنکبوتی خوب جواب میده ولی شما میتونی تا 35 استفاده کنی که عمقزنی بهترو حتی مشکلی هم برای حرکت توی چاله ها نداشته باشی
|
چهارشنبه 6 خرداد1394 - 3:10pm |
|
|
postalofik
کاربر فعال
|
سلام به همه و آقا حمید.مشکلی برا دستگاه من افتاده.اولش خیلی خوب کار میکرد با ثبات خیلی عالی اما الان همش بوق ممتد میزنه یه فیلم کوتاه ازش گرفتم عزیزان راهنمایی کنید http://s3.picofile.com/file/8190622150/ ... 2.mp4.html
|
چهارشنبه 6 خرداد1394 - 3:59pm |
|
|
Linkon
کاربر فعال
|
ba.davood نوشته است: سلام استاد عزیز جناب حمید
اینه که کوچکترین سایز طوری که بردش مناسب این مرحله باشه .ممنون از لطف شما من 32 عنکبوتی تست کردم عالی جواب میده
زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت
|
چهارشنبه 6 خرداد1394 - 4:02pm |
|
|
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
نقل قول: من 32 عنکبوتی تست کردم عالی جواب میده ممنون جناب linkonعزیز از لطف حضرت عالی .
آخرین بار توسط ba.davood در چهارشنبه 6 خرداد1394 - 5:00pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 6 خرداد1394 - 4:55pm |
|
|
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
نقل قول: دوست عزیز من تجربه ی خودمو میگم واسه من لوپ 27 عنکبوتی خوب جواب میده ولی شما میتونی تا 35 استفاده کنی که عمقزنی بهترو حتی مشکلی هم برای حرکت توی چاله ها نداشته باشی ممنون دوست عزیزلطف کردین جواب دادین .
|
چهارشنبه 6 خرداد1394 - 4:57pm |
|
|
saleh700
کاربر حرفه ای
|
mhak نوشته است: 2840644 نوشته است: mpoo نوشته است: با سلام و خسته نباشيد خدمت مهندس حميد عزيز يه سوال ميشه مستقيما خروج صدا را به هدفن وصلش كردكه شبا بشه بدون سرو صدا كاوش كرد يا موازي باشن يا بايد پيزو را از مدار خارج كرد دوست من یه کلید دو حالته قرار بدید تا هر زمانی خواستید از هدفون و یا اسپیکر استفاده کنید موفق باشید کلید چرا؟هر فیش هدفونی خودش یه حالت کلید داره که با استفاده از اون کلید این کارو میشه انجام داد اصلا اون کلید توی فیش هدفون به همین منظور ساخته شده که وقتی هدفون رو به دستگاه وصل کنی صدای بلندگو قطع بشه سلام دوست عزیز اگه ممکنه تصویری قرار بدید تا بهتر متوجه بشیم
|
چهارشنبه 6 خرداد1394 - 5:17pm |
|
|
ayaz mb
کاربر حرفه ای
|
صالح جان برای نصب جک میتونی از جک هدفون های دستگاه امپلی صوتی هم استفاده کنی که 3 تا پایه دارن که یکی از پایه ها برای منفی و 2 پایه دیگه برای مثبت قسمت خروجی صوتی دستگاه هست شما براحتی میتونی منفی رو مشترکاً برای به بیزر و پایه جک متصل کنی و با مولتی متر هم پایه های مثبت رو برای هدفون و بیزر مشخص کنی بطوری که وقتی فیش هدفون بیرون از سوکت قرار داره صدا از بیزر خروجی بده و به هنگام ورود فیش هدفون به سوکت صدا از هدفون خارج بشه برای درک بهتر اگه نت جواب بده برات عکس هم میذارم
|
چهارشنبه 6 خرداد1394 - 5:52pm |
|
|
sadegh1632
|
حمید نوشته است: mpoo نوشته است: با سلام و خسته نباشيد خدمت مهندس حميد عزيز يه سوال ميشه مستقيما خروج صدا را به هدفن وصلش كردكه شبا بشه بدون سرو صدا كاوش كرد يا موازي باشن يا بايد پيزو را از مدار خارج كرد خیلی ممنون. بله دیگه در توضیحات که اشاره کردم میتونین از هدفون هم استفاده کنین. حالا اینکه بلندگو رو از مدار خارج کنین یا نه دیگه بستگی به روش اتصال داره. اگر از فیش و جک مناسبی برای هدفون استفاده کنین میتونین جوری متصلش کنین که با ورود فیش هدفون ؛ بلندگو به خودی خود قطع بشه. امیدوارم دوستان تصویری قرار بدن که به شما کمک کنه. سلام.به صورتی که در تصویر زیر ارائه شده عمل کنید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 6 خرداد1394 - 5:57pm |
|
|
|