نویسنده |
پیغام |
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان yahooo جان لطفا بگين عدد تفكيك چي نشون ميداد ؟ لطفا در چندين حالت و زاويه اونا رو پخش كن و عدد تفكيك ها رو اعلام كن/ ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 10 خرداد1394 - 11:16am |
|
|
yahooo
کاربر حرفه ای
|
bina نوشته است: سلام دوستان yahooo جان لطفا بگين عدد تفكيك چي نشون ميداد ؟ لطفا در چندين حالت و زاويه اونا رو پخش كن و عدد تفكيك ها رو اعلام كن/ ياحق سلام . منظورم از سکه امروزی همین 100 تومنی و 500 تومنیه همچنین من از ضایعات ورق کولر ابی استفاده کردم و با قیچی انها را خرد کردم تقریبا اندازه یک سکه . با این حال که ورق گالوانیزه است مدار بخوبی اونو حذف میکنه و عدد تفکیک 35 است . در چندین حالت انها را پخش کرده ام نتیجه با توجه به تعداد سکه ها خوبه . باید با تعداد بیشتری مثلا 100 و 200 و 300 تست بشه تا واقعا مشخص بشه که ایا افزایش برد با افزایش تعداد سکه ها تقریبا یک رابطه خطی داره یا نه !!! اگر رابطه حتی خطی نباشه که نیست ولی اگر تقریبا هم خطی باشه واقعا امیدوارکننده است. کسانیکه قلک پول خورد دارند بهتر میتوانند تست کنند و نتایج را اعلام کنند :D
آخرین بار توسط yahooo در یکشنبه 10 خرداد1394 - 12:06pm ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.
|
یکشنبه 10 خرداد1394 - 11:32am |
|
|
leeaagh
|
منم از ایران میکرو خریدم بعد پنج روز دستم رسید
|
یکشنبه 10 خرداد1394 - 12:04pm |
|
|
RTL_2014
|
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان تو پرگرم کردن میکرو دوتا میکرو داشتم که از دست رفت اما وقتی که مطابق با عکس یک کریستال خارجی( 8 مگ) در محل نشان داده شده در کیت STK500 مربوط به نوآوران قراردادم خیلی راحت هردو تا میکرو پرگرم شدند و تونستم فیوز بیت ها رو هم تغییر بدم. نرم افزارم AVR Studio 4 بود و خیلی راحت کار انجام شد به نظرم علت از کار افتادن میکرو موقع پروگرم کردن تنظیم یکی از فیوزبیت ها روی کریستال خارجی که تا روی برد پروگرمر کریستال خارجی نباشه میکرو فعال نمیشه. گفتم شاید دوستان دیگه هم این مشکل رو داشته باشند.
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 10 خرداد1394 - 12:33pm |
|
|
RTL_2014
|
یک سوال هم از حمید خان داشتم راجب منبع تغذیه که آیا میشه از برد مبدل DC به DC که تو توباکس ساشو برای افزایش ولتاژ استفاده کردیم اینجا هم استفاده کنیم یا نه و اگر نه علتش ؟ این سوال را به خاطر این می پرسم که شارژر لیتیوم یون من چهار تا باطری را همزمان شارژ میکنه و اگه بتونم از این مدار استفاده کنم نیاز به شارژر جدید ندارم و یا اینکه باطری هام تو چند نوبت شارژ کنم. تشکر
|
یکشنبه 10 خرداد1394 - 12:38pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشید RTL_2014 عزیز. خیر از مبدل افزاینده ولتاژ نمیشه استفاده کرد. بارها هم اشاره شد این مبدلها دارای نویز سوئیچینگ زیادی هستن و ثبات مدار رو بشدت پایین میارن.
|
یکشنبه 10 خرداد1394 - 12:49pm |
|
|
tamashah
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 2 خرداد1393 - 8:40am پست: 138 محل اقامت: وطنم ایران
|
سلام، دوستانی که ازولتاژ24 استفاده میکنند برای جلوگیری از حرارت زیاد رگلاتور 12 ولتی میتونند از سه تا 7812 استفاده کنند،که منم استفاده کردم خیلی هم خوب شده وداغ نمیشن ومدارم نویز نداره دیگه.
|
یکشنبه 10 خرداد1394 - 12:59pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
yahooo نوشته است: bina نوشته است: سلام دوستان yahooo جان لطفا بگين عدد تفكيك چي نشون ميداد ؟ لطفا در چندين حالت و زاويه اونا رو پخش كن و عدد تفكيك ها رو اعلام كن/ ياحق سلام . منظورم از سکه امروزی همین 100 تومنی و 500 تومنیه همچنین من از ضایعات ورق کولر ابی استفاده کردم و با قیچی انها را خرد کردم تقریبا اندازه یک سکه . با این حال که ورق گالوانیزه است مدار بخوبی اونو حذف میکنه و عدد تفکیک 35 است . در چندین حالت انها را پخش کرده ام نتیجه با توجه به تعداد سکه ها خوبه . باید با تعداد بیشتری مثلا 100 و 200 و 300 تست بشه تا واقعا مشخص بشه که ایا افزایش برد با افزایش تعداد سکه ها تقریبا یک رابطه خطی داره یا نه !!! اگر رابطه حتی خطی نباشه که نیست ولی اگر تقریبا هم خطی باشه واقعا امیدوارکننده است. کسانیکه قلک پول خورد دارند بهتر میتوانند تست کنند و نتایج را اعلام کنند :D سلام دوستان yahooo جان بازم ممنون بابت تلاش خوبتون. راستي مشخصات دقيق لوپ و نوع سيم رو هم بگين. ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
یکشنبه 10 خرداد1394 - 1:51pm |
|
|
shavan
کاربر فعال
|
asadof نوشته است: shavan نوشته است: سلام دوستان وقتی لوپ رو به دستگاه وصل میکنم ولتاژ از 17 به 14 و low batery میده میرسه وقتی لوپ رو باز میکنم میشه 17 ولت سنس هم ندارم دوستان چرا اینجوریه ؟ از چه باطری استفاده کردید که شده 17 ولت!؟ به نظر من مشکل شما باید از باطری باشه چون اگه از 12 و 6 سری شده استفاده کرده باشید در حالت فول میشه 19 ولت خیلی عجیبه یعنی اینکه باطری شما مورد داره ولتاژ ظاهری نشون میده وقتی که لوپ رو وصل میکنید چون کمی جریان میکشه یهو 3 ولت افت میکنه که مدار خطای باطری میده ممنون اسدف عزیز بله باطری رو عوض کردم مشکل از باطری بود البته شاید مشکل از آداپتور باشه که درست شارژ نمیکنه برای شارژ باطری 6 ولت از آداپتور 6 ولت استفاده میکنم که روش نوشته 6 اما وقتی خروجی رو اندازه گرفتم 8.5 ولت بود به نظر شما اشکال از آداپتور هست
|
یکشنبه 10 خرداد1394 - 2:38pm |
|
|
yahooo
کاربر حرفه ای
|
صفحه 950 بینا جان مشخصات لوپ را نوشته ام و به این سوالتون جواب داده ام
|
یکشنبه 10 خرداد1394 - 3:42pm |
|
|