انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 4:42am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 956 , 957 , 958 , 959 , 960 , 961 , 962 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

mohsen_lachini نوشته است:
سلام به همه.بلاخره بعد ده روز منو وارد انجمن کردم که از باب شخصیت حرفه ایم کمی بم برخورد ه که بیخیال .به هر حال من اینجا هستم .بعد 3 تا 4 ساعت از زمانی که فهمیدم مدار شماتیک این دستگاه در اختیار نیست از روی دو فایل pdf مدار رو معکوس کردم که چندان کار سختی نبود به دو دلیل 1-طراحی انالوگ اون حدود 90 در صد مشابه و کپی بود 2-طراحی دیجیتال اون سبک ایرونی داشت و قابل حدس .چیزی که ازش خوشم اومده بود وجود خازنهای متنوع و به جا در مدار جهت تثبیت ولتاژ بود که امریست بسیار مهم و همچنین کد نویسی خوب حمید جان قابل تحسین و تبریک به ایشون .فقط بعد از برسی اجمالی شماتیک چند سوال دارم از حمید خوبم:1-چرا درقسمت انتهایی خط تقویت تضعیف صورت گرفته(برای تطبیق اون با adc میکرو)به هر حال بعد تقویت تضعیف سیگنال امر ی جالب برای مدار حرفه ای نیست.2-چرا از دیود جهت محدود کردن سیگنال ورودی استفاده شده است (چون قریب به 99 درصد اینجورین؟)در حالی که دیود مولد نویز جهشی و عنصر غیر خطی ایست و شما رو ملزم به تحلیل مدار در زمانهای انتهایی سیگنال میکند !!!!! 3 چرا از حداکثر ولتاژ باطری استفاده نکردین در حالی که ولتاژ تنها عنصر مستقلیست که بدون تخریب زمانهای شاژ و دشاژ rl میتواند جهت تقویت شدت میدان مغناطیسی کمک کند و بهینه ان بودکه شما از حداکثر توان باطری جهت احقاق این امر استفاده میکردین . دراخر از حمید نازنین میخوام یک تحلیل کوچک از زمان اعمال انرژی به کویل تا قطع ان (از لحاظ الکترو مغناطیسی )بنمایند .میدونم بارها بحث شده اما یک بار دیگر میخواهم تشریح شود تا ذهنیت من با شما را ارزیابی کنم.هدف من طراحی دستگاهی متفاوت است که با کمک شما دوست عزیز محقق میگردد .من جهت اثبات خوم به خودم وارد جنگ با فلزیاب شدم و بعد از دوریه چند ساله از ان دوباره جهت ضربه زدن به ان اماده ی جنگ گشته ام و تا غلبه به اون دست از سرش بر نمیدارم. :-BD

ممنون از شما دوست عزیز.
در خصوص قسمت آنالوگ تصور نمیکنم اصلا بحث کپی در کار باشه! کاری که در قسمت انالوگ شده حداقل کار ممکنی هست که تقریبا در همه مدارات فلزیاب پالسی کاملا شبیه به هم انجام میشه و فقط برخی جزئیات و مقادیر قطعات متفاوت هستن که بنده سعی کردم تک به تک روی اونها کار کنم تا بهترین مقدار و شماره قطعه استفاده بشه.
1- ولتاژ رفرنس ADC میکرو بطور مشخص 5 ولت هست و خروجی آپ امپ 357 با تغذیه 12 ولت حداکثر حدود 11 ولت هست. لذا ما به تقسیم مقاومتی کمتر از نصف نیاز داریم که توسط دو مقاومت 1.8 و 1.5 کیلو انجام شده و با توجه به رنج های استاندارد مقاومت در بازار دقیق ترین مقادیر برای استفاده از حدود 95 درصد بازه مفید 5 ولت ورودی میکرو همین مقادیر هستن. از طرف دیگه بدلیل اهمیت پایین بودن امپدانس خروجی این بخش برای ورودی ADC بمنظور عملکرد دقیق و سریع روی سرعت نمونه گیری بالا ؛ مقاومتها باید حداکثر در همین رنج انتخاب میشدن. لذا هیچ تضعیفی در کار نیست و هیچ روش بهتری هم برای این کار وجود نداشته. از این حیث مطمئن باشین!
2- بله بقول شما 99 درصد مدارات این دو دیود رو میذارن ولی شاید اون 1 درصد دیگه هم شماره دیودشون فرق کنه! وگرنه من خوشحال میشم شما بفرمایین اون 1 درصد دیگه بجای گذاشتن دیود چکار میکنن؟! ببینید شما که وارد مسائل فنی در این سطح میشین و میخواین نکته بقول خودتون 99 درصدی رو زیر سوال ببرین باید ابتدا بدونین این دیودها چرا در همه مدارات گذاشته میشن و در ثانی چه جایگزین بهتری وجود داره؟ وجود این دیودها مشخصا بدلیل برش ولتاژ و جلوگیری از خرابی قطعات دیگه به ویژه آیسی آپ امپ توسط ولتاژ چند صد ولتی بازگشتی از لوپ هست. هر چند در مدار ما خازن 2.2 میکرو هم هست که اگر دیود در کار نباشه میتونه خراب بشه. جالبه بدونید برخی آپ امپ ها بصورت داخلی دارای همین دیود های محدود کننده هستن! ولی نمیشه بهشون اعتماد کرد و لذا گذاشتن دیود ها کاری درست و در واقع لازمه. در خصوص شماره دیود ها بررسیهای زیادی کردم و به این نتیجه نرسیدم که دیودی غیر از 4148 میتونه بهتر باشه. پس با توجه به متداول بودن بدون شک و تردید ازشون استفاده کردم.
3- در مورد استفاده حداکثری از ولتاژ باطری شاید تا حدی حق با شما باشه. ولی باید توجه کنین ما به ولتاژ رگوله شده برای عملکرد درست واقعا نیاز داریم. لذا رگولاتور 12 نقش تشریفاتی و اختیاری نداره! خیر اگر ولتاژ رگوله نباشه نه تنها فلزیاب درست کار نمیکنه بلکه شانس سوختن بسیاری از قطعات وجود داره. طبیعتا بین ولتاژهای رایج و رگوله و با توجه به نوع باطری که باید استفاده میشد ؛ ولتاژ 12 بهترین رقم بود و با قطعات مختلف هم سازگاری داشت. افزایش ولتاژ به میزان مثلا چند ولت بیش از این مزیت خاصی ایجاد نمیکرد و اون چه که بلحاظ قدرت لازم باشه میشه از طریق مشخصات لوپ و ماسفت و تنظیم پهنای پالس براحتی بهش رسید. اصولا بسیاری از بهترین فلزیاب های معروف دنیا با ولتاژ 12 و حتی کمتر کار میکنن! پس ولتاژ بالا شرط الزامی برای قدرت یا خوب بودن یک فلزیاب نیست.
در خصوص تحلیل شرمنده هستم! مطمئنا هم شما در حد مداری به این سادگی تحلیلش رو میدونید و هم بنده که پروژه رو به اینجا رسوندم! در حد همین توضیحاتی هم که عرض کردم بنظرم ضرورتی نداشت چون از ابتدا عرض کردم این فلزیاب صرفا برای ساخت و استفاده توسط مصرف کننده معرفی شده و به همین جهت شماتیک رو هم ارائه نکردم و قرار هم نبوده و نیست که کسی بخواد روی مدار بحثی کنه. هر کسی خودش رو در این زمینه صاحبنظر میدونه میتونه حداقل بصورت انالوگ مدار دیگری رو کار کنه و اگر دوست داشت در انجمن هم بطور مجزا مطرحش کنه. ولی این طرح حاصل تلاش شخصی من هست و تمایلی به تغییر در مدارش هم ندارم. بخصوص که برای خود من و بسیاری از دوستان ثابت شدست که شاید از هر مدار فلزیاب پالسی که قبلا ساختیم بهتر جواب داده و شامل بخشهای قدرت سنس و ثبات و نفوذ در زمین و امکان پیاده سازی حداکثری تفکیک میشه.

یکشنبه 10 خرداد1394 - 6:24pm
مدیر کل
مدیر کل

alireza61sh2000 نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید که برای تکمیل شدن این دستگاه زحمت میکشن و دیگر دوستان .
توی یک زمین چمن با کمی رطوبت دستگاه را چگونه تنظیم کنم .چون هر کاری میکنم دستگاه زمین رو سنس میکنه مگر با حساسیت 1 یا 2 که ساکت می شه.
اعداد سه گانه با تنظیمات F=150 P=105 D=+22 INT=42 G=1 SPEED=2 IRON=12 (304 699 789 دیلی لوپ22
اندازه لوپم 60 اندوکتانس 420UH اهم 0.9
آیا مقاومت های 2وات تاثیر دارن یا نه چون 2وات نداشتم 1/4 وات واسه تست بستم.

خسته نباشین. ممنون.
در این مورد بارها توضیح دادیم و در فایل توضیحات هم اشاره مشخص داشتم. شما باید دیلی دستی رو حداقل 20 قرار بدین و اگر لوپتون بزرگتر هست میتونین تا 40 هم افزایش بدین. این نکته به حساسیت کمتر به زمین خیلی کمک میکنه. لوپ رو هم سعی کنین به اندازه کافی از زمین بالا بگیرین که میزانش رو در فایل توضیح دادم. هر چقدر هم تلاش کنین لوپ در حین کاوش زیاد بالا و پایین نشه باز هم خیلی بهتره. در نهایت هر چقدر حساسیت به زمین باقی موند میتونین از طریق کاهش درجه حساسیت برطرفش کنین. فراموش نکنین حتی حساسیت درجه 1 هم معادل نصف برد نهایی این فلزیاب هست که برای شرایط زمین نامطلوب اصلا بد نیست!
اما در مورد مقاومتهای 2 وات اشتباه فاحشی کردین و اون مقاومتها اگر 1/4 وات باشن میتونن خیلی سریع بسوزن و در این صورت دیگه دستگاه درست کار نمیکنه. بخصوص مقاوت 12 که دمپینگ هست اگر بسوزه فلزیاب حتی به دست هم حساس میشه دیگه چه برسه به زمین!

یکشنبه 10 خرداد1394 - 6:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اقا حمید برای چی تفکیک من کار نمیکنه یعنی فرقی نداره روشن هم باشه اهن سنس میکنه و بوق میزنه فقط بار اول درست کار کردش. چندبارم پروگرم کردم بازم درست نشد تفکیک نداره

یکشنبه 10 خرداد1394 - 6:35pm
مدیر کل
مدیر کل

اگر اعداد سه گانتون در رنج مناسبی باشن و درجه حذف آهن مناسب دستگاه و لوپتون رو هم بتونین درست پیدا کنین دیگه هیچ دلیلی برای کار نکردن حذف آهن وجود نداره.

یکشنبه 10 خرداد1394 - 6:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

asadof نوشته است:
دوست خوبم saleh700 @};- فقط مزاح بود
نگران نباش میرسه فقط سعی کن زیاد تماس بگیرید تا زودتر پیگیری کنند

خواهش میکنم اصدف جان @};-
امروز دوباره تماس گرفتم گفتند عصر میفرستند و فردا به دستم میرسه هرچند بعید میدونم :^o

یکشنبه 10 خرداد1394 - 7:03pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید: ممنون از شما دوست عزیز.و....

سلام .در پاسخ به شما یاید عرض کنم من نخواستم شما مدارتو تغییر بدی .و بحث علمی در مورد مدارت فک نکنم چیز بدی باشه .فک نکنم از اینکه من دارم روی مدار ( متعلق حمید) تحلیل انجام میدم شما ناراحت شی تازه باید خوشحالم باشی.خوشبختانه سبک تعلیق جالبی دارید جوری که انگار یک شخص بیسواد یه سوالی کرده ازتون [-X و داری جواب میدی .اولا اون دیودهای احتمالی داخل اپ امپها ولتاژ شکستشون خیلی بالا تر از یک دیود معمولیست و بیشتر مانند زنر عمل میکنن تا دیود چون غیر این باشه که ولتاژ ورودی دسخوش تغییر میشه و وارد فرمول ولت امپر دیود میشه و خروجی اون چیزی نیس که خواسته بودی .بعدم مگر من گفتم دیود رو برداریم و هیچی بجاش نزاریم که میگی خازنم لطمه میخوره .؟؟بعدش اون یک درصدی که احتمالا منم :) اگه این دیود فقط به خاطر محافظت هست میتونم بردارم و خیلی کارا دیگه بکنم که ایسی هم اسیب نبینه دیود هم نباشه .ببین حمید این دیود ولتاژ نمایی تخلیه کویل رو مورد دسخوش قرار میده و طبق تحلیلهای من میتونه واسه اشکار سازی فلز مفید باشه در تصویر زیر این تغییر فرم سیگنال رو مشاهده میکنید طبق طحقیقات من سطح زیر منحنی سیگنال دیودی خیلی محسوس تر از سطح زیر منحنی سیگنال تضعیف شده کویل در مواجه با فلز تغییرات داره و استفاده 99در صد از طراحان دونسته یا نادونسته به این علته.در مورد
باتری هم من نگفتم که دو ولت بیشتر وکمتر منظورم حد الامکان دوبرابر یعن نزدیک 22 ولت بود و مگه قراره که چون ولتاژ کویل 22 میشه باقیه قطعاتم 22 بشن؟که میگید میسوزن ؟!!!!او مگر من گفتم رگوله نکنیم البته توی مدار شما چون همیشه زمین منفیه باتری هست 357 هم باید تغذیش بره بالا که نمیشه و اینه مشکل افزایش باتری نه چیز دیگه به هر حال من قصدم بالا رفتن سطح رقابتی تاپیک و بالا رفتن بار علمی اون هست

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط mohsen_lachini در یکشنبه 10 خرداد1394 - 9:58pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

یکشنبه 10 خرداد1394 - 9:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

با سلام خدمت مهندس حمید عزیز مهندس جان. بنظرم. در کنار فلز یاب قوی شما وجود یک ردیاب لازمه .حالا خدمت مهندس یه سوال دارم از مدار های داخل سایت برای ردیاب کدوم خوبه و جواب میده که مشغول به.ساختنش بشم؟؟؟؟البته ببخشید این سوالو اینجا پرسیدم شرمنده ه ه ه ه ه

یکشنبه 10 خرداد1394 - 9:24pm

ممنون استاد حمید که پاسخ دادین.

یکشنبه 10 خرداد1394 - 9:48pm
کاربر فعال
کاربر فعال

نقل قول:
سلام .در پاسخ به شما یاید عرض کنم من نخواستم شما مدارتو تغییر بدی .و بحث علمی در مورد مدارت فک نکنم چیز بدی باشه .فک نکنم از اینکه من دارم روی مدار ( متعلق حمید) تحلیل انجام میدم شما ناراحت شی تازه باید خوشحالم باشی.خوشبختانه سبک تعلیق جالبی داری جوری که انگار یک شخص بیسواد یه سوالی کرده ازت و داری جواب میدی .اولا اون دیودهای احتمالی داخل اپ امپها ولتاژ شکستشون خیلی بالا تر از یک دیود معمولیست و بیشتر مانند زنر عمل میکنن تا دیود چون غیر این باشه که ولتاژ ورودی دسخوش تغییر میشه و وارد فرمول ولت امپر دیود میشه و خروجی اون چیزی نیس که خواسته بودی .بعدم مگر من گفتم دیود رو برداریم و هیچی بجاش نزاریم که میگی خازنم لطمه میخوره .؟؟بعدش اون یک درصدی که احتمالا منم اگه این دیود فقط به خاطر محافظت هست میتونم بردارم و خیلی کارا دیگه بکنم که ایسی هم اسیب نبینه دیود هم نباشه .ببین حمید این دیود ولتاژ نمایی تخلیه کویل رو مورد دسخوش قرار میده و طبق تحلیلهای من میتونه واسه اشکار سازی فلز مفید باشه در تصویر زیر این تغییر فرم سیگنال رو مشاهده میکنید طبق طحقیقات من سطح زیر منحنی سیگنال دیودی خیلی محسوس تر از سطح زیر منحنی سیگنال تضعیف شده کویل در مواجه با فلز تغییرات داره و استفاده 99در صد از طراحان دونسته یا نادونسته به این علته.در مورد
باتری هم من نگفتم که دو ولت بیشتر وکمتر منظورم حد الامکان دوبرابر یعن نزدیک 22 ولت بود و مگه قراره که چون ولتاژ کویل 22 میشه باقیه قطعاتم 22 بشن؟که میگید میسوزن ؟!!!!البته توی مدار شما چون همیشه زمین منفیه باتری هست 357 هم باید تغذیش بره بالا که نمیشه و اینه مشکل افزایش باتری نه چیز دیگه به هر حال من قصدم بالا رفتن سطح رقابتی تاپیک و بالا رفتن بار علمی اون هست
[img][img][img][img][img][img][img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img]

مهندس خودش جوابتو داد.اگه چیزی برای گفتن داری بهتره خودت یه مدار حتی در حد فانکشن ژنراتور ساده طراحی کنی...بعد بگی اره ...منم بلدم.... =))
واقعا اگه قصد و نیتت خیر بود این مطالب به قول خودت علمی رو همونطور که مهندس در فایل توضیحات نوشته بودن باید خصوصی خدمتشون عرض میکردی....
پس نتیجه میگیریم که یا اون فایل رو نخوندی و همینطوری میای نظر میدی یا اینکه قصد و نیتت خوب نیست....
پس اگه خودت اینقدر واردی بیا و یک مدار ساده طراحی کن...اونوقت میایم و روش نظر میدیم...
امیدوارم فهمیده باشی... :YMPRAY:
که اگه قصد و قرضت خوب نیست دیگه ...... %-(

یکشنبه 10 خرداد1394 - 9:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال

m.aliyavary نوشته است:
نقل قول:
سلام .در پاسخ به شما یاید عرض کنم من نخواستم شما مدارتو تغییر بدی .و بحث علمی در مورد مدارت فک نکنم چیز بدی باشه .فک نکنم از اینکه من دارم روی مدار ( متعلق حمید) تحلیل انجام میدم شما ناراحت شی تازه باید خوشحالم باشی.خوشبختانه سبک تعلیق جالبی داری جوری که انگار یک شخص بیسواد یه سوالی کرده ازت و داری جواب میدی .اولا اون دیودهای احتمالی داخل اپ امپها ولتاژ شکستشون خیلی بالا تر از یک دیود معمولیست و بیشتر مانند زنر عمل میکنن تا دیود چون غیر این باشه که ولتاژ ورودی دسخوش تغییر میشه و وارد فرمول ولت امپر دیود میشه و خروجی اون چیزی نیس که خواسته بودی .بعدم مگر من گفتم دیود رو برداریم و هیچی بجاش نزاریم که میگی خازنم لطمه میخوره .؟؟بعدش اون یک درصدی که احتمالا منم اگه این دیود فقط به خاطر محافظت هست میتونم بردارم و خیلی کارا دیگه بکنم که ایسی هم اسیب نبینه دیود هم نباشه .ببین حمید این دیود ولتاژ نمایی تخلیه کویل رو مورد دسخوش قرار میده و طبق تحلیلهای من میتونه واسه اشکار سازی فلز مفید باشه در تصویر زیر این تغییر فرم سیگنال رو مشاهده میکنید طبق طحقیقات من سطح زیر منحنی سیگنال دیودی خیلی محسوس تر از سطح زیر منحنی سیگنال تضعیف شده کویل در مواجه با فلز تغییرات داره و استفاده 99در صد از طراحان دونسته یا نادونسته به این علته.در مورد
باتری هم من نگفتم که دو ولت بیشتر وکمتر منظورم حد الامکان دوبرابر یعن نزدیک 22 ولت بود و مگه قراره که چون ولتاژ کویل 22 میشه باقیه قطعاتم 22 بشن؟که میگید میسوزن ؟!!!!البته توی مدار شما چون همیشه زمین منفیه باتری هست 357 هم باید تغذیش بره بالا که نمیشه و اینه مشکل افزایش باتری نه چیز دیگه به هر حال من قصدم بالا رفتن سطح رقابتی تاپیک و بالا رفتن بار علمی اون هست
[img][img][img][img][img][img][img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img]

مهندس خودش جوابتو داد.اگه چیزی برای گفتن داری بهتره خودت یه مدار حتی در حد فانکشن ژنراتور ساده طراحی کنی...بعد بگی اره ...منم میتونم.... =))
واقعا اگه قصد و نیتت خیر بود این مطالب به قول خودت علمی رو همونطور که مهندس در فایل توضیحات نوشته بودن باید خصوصی خدمتشون عرض میکردی....
پس نتیجه میگیریم که یا اون فایل رو نخوندی و همینطوری میای نظر میدی یا اینکه قصد و نیتت خوب نیست....
پس اگه خودت اینقدر واردی بیا و یک مدار ساده طراحی کن...اونوقت میایم و روش نظر میدیم...
امیدوارم فهمیده باشی... :YMPRAY:
که اگه قصد و قرضت خوب نیست

واقعا واسه خودم متاسفم که همچین کسایی اینجان.خدا وکیلی مثلا چون دارم چارتا چیز علمی میگم که علنی هم باشه چه اشکالی تو مدار وارد کرده مثلا متراژی که دیروز خیلیا خوب از این مدار جواب گرفتن پایین میاد :)) نه عزیزم زاخار بازیم در نیار .تو که هیچی ممکنه فردا بچه ات بخواد فلزیاب بسازه (که فک نکنم =)) )بخواد ازشون استفاده کنه .مهندس حمید من نمیخواستم با اینا وارد بحث شم اما انگار یه مشت جو بهم زن اینجان اگه مطلب بدرد بخوری گفته باشم اشکالی داره و چرا باید خصوصی میدادم؟ :-? به هر حال بهتون تبریک بابت این همه طرف داری که مثه کسایین که پشت سر مسلم نماز خوندن.

یکشنبه 10 خرداد1394 - 10:06pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 956 , 957 , 958 , 959 , 960 , 961 , 962 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 652 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure