انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 7:05am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 957 , 958 , 959 , 960 , 961 , 962 , 963 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mohsen_lachini نوشته است:
m.aliyavary نوشته است:
نقل قول:
سلام .در پاسخ به شما یاید عرض کنم من نخواستم شما مدارتو تغییر بدی .و بحث علمی در مورد مدارت فک نکنم چیز بدی باشه .فک نکنم از اینکه من دارم روی مدار ( متعلق حمید) تحلیل انجام میدم شما ناراحت شی تازه باید خوشحالم باشی.خوشبختانه سبک تعلیق جالبی داری جوری که انگار یک شخص بیسواد یه سوالی کرده ازت و داری جواب میدی .اولا اون دیودهای احتمالی داخل اپ امپها ولتاژ شکستشون خیلی بالا تر از یک دیود معمولیست و بیشتر مانند زنر عمل میکنن تا دیود چون غیر این باشه که ولتاژ ورودی دسخوش تغییر میشه و وارد فرمول ولت امپر دیود میشه و خروجی اون چیزی نیس که خواسته بودی .بعدم مگر من گفتم دیود رو برداریم و هیچی بجاش نزاریم که میگی خازنم لطمه میخوره .؟؟بعدش اون یک درصدی که احتمالا منم اگه این دیود فقط به خاطر محافظت هست میتونم بردارم و خیلی کارا دیگه بکنم که ایسی هم اسیب نبینه دیود هم نباشه .ببین حمید این دیود ولتاژ نمایی تخلیه کویل رو مورد دسخوش قرار میده و طبق تحلیلهای من میتونه واسه اشکار سازی فلز مفید باشه در تصویر زیر این تغییر فرم سیگنال رو مشاهده میکنید طبق طحقیقات من سطح زیر منحنی سیگنال دیودی خیلی محسوس تر از سطح زیر منحنی سیگنال تضعیف شده کویل در مواجه با فلز تغییرات داره و استفاده 99در صد از طراحان دونسته یا نادونسته به این علته.در مورد
باتری هم من نگفتم که دو ولت بیشتر وکمتر منظورم حد الامکان دوبرابر یعن نزدیک 22 ولت بود و مگه قراره که چون ولتاژ کویل 22 میشه باقیه قطعاتم 22 بشن؟که میگید میسوزن ؟!!!!البته توی مدار شما چون همیشه زمین منفیه باتری هست 357 هم باید تغذیش بره بالا که نمیشه و اینه مشکل افزایش باتری نه چیز دیگه به هر حال من قصدم بالا رفتن سطح رقابتی تاپیک و بالا رفتن بار علمی اون هست
[img][img][img][img][img][img][img][/img][/img][/img][/img][/img][/img][/img]

مهندس خودش جوابتو داد.اگه چیزی برای گفتن داری بهتره خودت یه مدار حتی در حد فانکشن ژنراتور ساده طراحی کنی...بعد بگی اره ...منم میتونم.... =))
واقعا اگه قصد و نیتت خیر بود این مطالب به قول خودت علمی رو همونطور که مهندس در فایل توضیحات نوشته بودن باید خصوصی خدمتشون عرض میکردی....
پس نتیجه میگیریم که یا اون فایل رو نخوندی و همینطوری میای نظر میدی یا اینکه قصد و نیتت خوب نیست....
پس اگه خودت اینقدر واردی بیا و یک مدار ساده طراحی کن...اونوقت میایم و روش نظر میدیم...
امیدوارم فهمیده باشی... :YMPRAY:
که اگه قصد و قرضت خوب نیست

واقعا واسه خودم متاسفم که همچین کسایی اینجان.خدا وکیلی مثلا چون دارم چارتا چیز علمی میگم که علنی هم باشه چه اشکالی تو مدار وارد کرده مثلا متراژی که دیروز خیلیا خوب از این مدار جواب گرفتن پایین میاد :)) نه عزیزم زاخار بازیم در نیار .تو که هیچی ممکنه فردا بچه ات بخواد فلزیاب بسازه (که فک نکنم =)) )بخواد ازشون استفاده کنه .مهندس حمید من نمیخواستم با اینا وارد بحث شم اما انگار یه مشت جو بهم زن اینجان اگه مطلب بدرد بخوری گفته باشم اشکالی داره و چرا باید خصوصی میدادم؟ :-? به هر حال بهتون تبریک بابت این همه طرف داری که مثه کسایین که پشت سر مسلم نماز خوندن.

سلام مهندس شما که اینقد بار علمی تون بالا هستش از همه سرتر هستین تا حالا کجا بودین حالا تازه امدین با این لحن صحبت کردن واین همه بار علمی این چه جور کمک کردنه که با لحن تمسخور به همه کنایه میزنین فرض براین میگیریم که بار علمیتون از تمام بچه ها از جمله اقا حمید هم بیشتر این راحش نیست .این سایت وبچه ها امسال شمارو بااین لحن پر ادعا بودن قبول ندارن لطفا دست از سرکچل ما بردار علمتو دانش تو برای خودت نگهدار شاید تا بعدا مشکل گشا شما باشه بدرود دوست عزیز

یکشنبه 10 خرداد1394 - 10:14pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود خدمت شما جناب لاچینی برادر عزیزم ناراحت نشید اینجا در این جو حتی برای یه تست و اثبات اینکه برد مدار کسی ۱۰ سانت بیشتر هست دوستان باید مدرک و فیلم ارایه بدن دوست من اینجا اگر میخوای صاحب نظر و تحلیلگر باشی باید ابتدا علمتونو اثبات کنید خودتونو جای بقیه بذار با چند جمله ایا کسی میتونه اطمینان کنه

یکشنبه 10 خرداد1394 - 10:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال

2840644 نوشته است:
درود خدمت شما جناب لاچینی برادر عزیزم ناراحت نشید اینجا در این جو حتی برای یه تست و اثبات اینکه برد مدار کسی ۱۰ سانت بیشتر هست دوستان باید مدرک و فیلم ارایه بدن دوست من اینجا اگر میخوای صاحب نظر و تحلیلگر باشی باید ابتدا علمتونو اثبات کنید خودتونو جای بقیه بذار با چند جمله ایا کسی میتونه اطمینان کنه

سلام خیلی ممنون از شما دوست عزیز .شما اولین پست منو بخون ایا توهینی میبینی ؟؟؟نه واقعا برو بخون ایا توهینی میبینی.جز تحسین مهندس حمید و چنتا سوال از ایشون من کاری کردم؟که کسایی که اصلا مربوط به اونا نبود پاسخ دادن و جو رو ریختن به هم .قوم بنی اسرییل هستین که معجزه میخواین؟؟مگه اصلا من گفتم من بهترینم؟؟11ایا گفتم مهندس بار علمی نداره؟؟خوبه گفتم تنها کسیه که قبولش دارم .چرا اینطوری هستین شما ها چیو اطمینان کنن؟؟ من جواب علمی حمید جان رو با جواب علمی و حتی عکس دادم و باقی گفتن برو برو مهندس خودت جوابتو داد انگار چاله میدونه اینجا .در مورد اینکه کجا بودم تا حالا سابقم هست تو انجمن ایران تک اونجا من اون سالها مساییلی رو باز کردم که خیلیا اصلا تو باغش نبودن همین حرفایی که الان به صورت نظام یافته تو حرفای خیلیا حتی مهندس حمید میبینید .این نرم افزار محاسبه کویلی که الان همه دارنو اونوقت نبود من با متلب اون موقع ارایه دادم تا استفاده بشه و ... بیخیال من قصدم هیچی نیس و من هیچ لحنی ندارم

یکشنبه 10 خرداد1394 - 10:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوست منحق با شماست الان تنها کسی که داره ناراحتی میکنه شما هستید اقا حمید دیگه به شما پستی نداده که شما باید ارامشتونو حفظ کنید ما هم از تجربیات شما استفاده میکنیم بهتره شما به جای سوال طرحی رو که میتونه در دستگاه تحول ایجاد بکنه رو ارایه بفرمایید تا توسط طراح مدار برسی و در صورت لزوم اجرا بشه متاسفانه ما ایرانیها نه راه کمک کردنو بلدیم و نه طاقت انتقاد اونه که همیشه یجای کارمون میلنگه #-o

یکشنبه 10 خرداد1394 - 10:53pm
مدیر کل
مدیر کل

saeed.jo نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حمید عزیز مهندس جان. بنظرم. در کنار فلز یاب قوی شما وجود یک ردیاب لازمه .حالا خدمت مهندس یه سوال دارم از مدار های داخل سایت برای ردیاب کدوم خوبه و جواب میده که مشغول به.ساختنش بشم؟؟؟؟البته ببخشید این سوالو اینجا پرسیدم شرمنده ه ه ه ه ه

خواهش میکنم.
این سوال بارها پرسیده شده. نظر نهایی و قطعی بنده بعد از مدتها بررسی این هست که بهترین و در عین حال ساده ترین کار استفاده از سیستم موبایل و نصب یک نرم افزار فانکشن ژنراتور روی اون هست که از طریق خروجی هدفون امواج تولید میشه و بسته به میزان قدرت خروجی گوشی میتونه حتی تا 50 متر شعاعزنی کنه! برای نتیجه گیری قوی تر میتونین از یک آمپلی فایر ساده استفاده کنین. این موضوع در تاپیهای مخصوص این قضیه بارها مورد بحث و تست قرار گرفته. تاکید میکنم هیچ مداری بخصوص برای تولید موج سینوسی وجود نداره که شما بتونین بسازین و دقیق تر از موبایل خروجی بده.

یکشنبه 10 خرداد1394 - 10:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام دوستان به جناب لاچینی توهین نکنید کار درستی نیست ایشون بار علمی خوبی دارند البته مدتی قبل با جناب استاد mee یه بحث هایی هم داشتند

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

یکشنبه 10 خرداد1394 - 11:06pm
کاربر فعال
کاربر فعال

asadof نوشته است:
سلام دوستان به جناب لاچینی توهین نکنید کار درستی نیست ایشون بار علمی خوبی دارند البته مدتی قبل با جناب استاد mee یه بحث هایی هم داشتند

مچکرم دوست عزیز واقعا ممنون @};- اون زمان که اقای meeچند تا تحلیل نابجا داشتند و من علنی متوجهشون کردم برخوردی کردند که با هم به عنوان دوست شناخته شدیم حالا اینجا چرا اینجوریه در عجبم :(

یکشنبه 10 خرداد1394 - 11:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جناب محسن لاچینی عزیز !
به نظر نمیاد که نیت سوئی از مطرح کردن بحث تحلیل علمی مدار مهندس حمید داشته باشید و این از نظر خود بنده شاید خیلی هم خوب باشه. اما بنده به نوبه خودم از شما خواهش میکنم که به خواسته طراح این مدار که البته خود من بسیار بسیار ازش راضی هستم توجه بفرمایین و از ادامه بحث تحلیل علمی اون حداقل تو این تاپیک خودداری کنین. مسلما این به معنی خدای ناکرده انتقاد ناپذیری مهندس حمید نیست. ایشون طرحی رو معرفی کردن و خودشون به مرور زمان اونو بهبود بخشیدن و به عنوان صاحب اصلی طرح تمایلی به انجام تحلیل علمی اون ندارن. نباید از این خواسته ایشون برداشت سوء بشه. در هر حال بنده برای کسانی که اهل علم هستن از جمله شما احترام زیادی قائلم و بحث علمی رو برای بهبود هر چیزی لازم میدونم. اما خواهش میکنم که اگر نظر متفاوتی با مهندس حمید دارین، اونو توی طراحی مدار متعلق به خودتون پیاده کنین. قول میدم خودم از اولین سازندگانش باشم
براتون آرزوی موفقیت میکنم

یکشنبه 10 خرداد1394 - 11:13pm
کاربر فعال
کاربر فعال

بله دستمو داغ کردم تو ارتش گفتن این اسلحه ناموسته اینجام فلزیاب فلزجو :ymapplause:

یکشنبه 10 خرداد1394 - 11:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز بحث توهین نیست، بحث اینه که شما با گذشته انجمن آشنا نیستید، اینجا بچه ها افراد مثل آقا حمید رو که بی منت و از روی بزرگواری مدارشون رو منتشر کردن و دارن بچه ها رو راهنمایی می کنن ندیدند، افراد زیادی اومدن که مثل جنابعالی ادعای علم داشتن و بعد ثابت شده نیت خیری نداشتن، حالا شاید واقعنم با سواد بودن، ولی فضای دوستانه و کمک و اثر مثبت داشتن روی دیگران براشون بی معنی بوده و در فکر منافع شخصی بودن. شما بهتره به جای حرف، عملی اقدام کنید و اگه واسه این کارم انگیزه ای ندارید پس بدونید با آقا حمید خیلی فاصله دارید، چون ایشون قبل از ارائه علمشون، با نیت خیرشون در قلب بچه ها نفوذ کردن. فکر نکنید همه دارن از روی چاپلوسی حرف می زنن، کسی نیازی به چاپلوسی نداره، مدار تو انجمن موجوده، همه دارن از جوی مثبتی که تو انجمن حاکمه دفاع می کنن، همین.

یکشنبه 10 خرداد1394 - 11:25pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 957 , 958 , 959 , 960 , 961 , 962 , 963 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 410 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure