mohsen_lachini نوشته است:
اولا که من به کسی توهین نکردم و ادبم خیلی هم خوبه .این از تمام نوشته هام معلوم بود .دوستاتون شروع کردن
.بعدم در مورد دیود من میخواستم ببینم شما از روی اینکه این مطلب رو میدونی گزاشتی یا چون همه گزاشتن و صرفا جهت حفاظت هست؟که خوب معلوم شد که جواب چی بود
.اینکه اپ امپ دچار محدودیت شده در مواجه با افزایش ولتاژ هم عیب مدارتونه که زمینش منفی باتری هست. من بدون دیود هم فلز رو کشف میکنم اینو مطمعن باش . من خودم میدونم اصل جریانه عبوریه و من فرض بر اینکه با حد اکثر جریان اعمالی به کویل وارد شدیم حرف زدم و. تقسیم مقاومتی رو هم که خودم تو پرانتز جوابشو گفته بودم اما منظورم این بود که کسی که میخواد تغییرات خروجیش تا پنج محدود شه دیگه تغذی دوازده نمیزاره
اونجوری گفتم ناراحت نشی .پس نگین یه تقسیم مقاومتی ساده بلد نیس.
من خارج از ادبیاتم، به علمتون توهین نکردم که شما داری منو از یه تقسیم مقاومتی اگاه میکنی .این گل رو هم بگیر تا با هم اشتی کنیم
من دیگه تا جوابی ازحیث علمی ندید هیچ پستی نمیزارم .شما جوری مدارو طراحی کردی که دستو بالت بسته شده اینو قبول کن مشکل خازن 35 ولتی نیست مشکل تغذیه اپ امپه که تا 18 بیشتر نمیاد .فقط منو اخراج نکن تا با یه فیلم برگردم اونروز نزدیکه پس خداحافظ تا لحظه ی دیدار
خب شما در مورد دیود سوالی رو کردی که تقریبا از بدیهیات مدارات پالسی بوده که تا بحال ما روشون کار کرده بودیم. مثل اینه که شما بگی این مدار رو میدونی چرا باید باطری بهش وصل کرد تا روشن بشه؟!
این همونقدر بدیهی هست که وجود دیود ها در اون قسمت! دلیل اصلیش هم بطور قطع محدود کردن ولتاژ و آسیب نرسیدن به قطعات دیگه هست. حالا اگر شما میگی مزیت دیگری داره خب چه بهتر! دیگه اینکه جای بحثی نداره. ولی شما جواب سوال من رو ندادی که ایا بجای دیودها میتونی کار بهتری که به این سادگی باشه انجام بدی؟ این پرسش نیاز به یک جواب درست حسابی داره نه پرداختن به حواشی!
در خصوص اینکه زمین مدار منفی باطری هست ؛ در واقع منظور شما بیشتر اینه که چرا از تغذیه منفی استفاده نشده! خب شما که در مورد اون دیود که همه جا استفاده شده پرسیدی چرا اینجا نپرسیدی که چرا من کاری رو کردم که در 99 درصد مدارات نمیکنن؟!
علت اینه که همه هدف من حذف سیستم ولتاژ دوبل بوده! در واقع ولتاژ دوبل و وجود تغذیه منفی طبق تجربه من مشکلات زیادی داره. ولتاژ منفی توسط قطعاتی تهیه میشه که به خاطر روش کار سوئیچینگ خودشون همیشه نویز محسوسی ایجاد میکنن و از طرفی خروجیشون دیگه رگوله نیست مگر اینکه از رگولاتور منفی هم استفاده بشه. همه اینها بمعنی پیچیده تر شدن و بزرگتر شدن مدار و همینطور وجود نویز بیشتر هست. پس وقتی ما میتونیم روشی داشته باشیم که به سادگی این مشکلات رو نداشته باشه طبیعتا استفاده ازش یک فاکتور مثبت بزرگ محسوب میشه و هر چه بوده خیلی هم خوب جواب داده.
اما در این مورد که اگر ما میخواستیم تغییرات خروجی آپ امپ رو محدود به 5 ولت کنیم چرا اصلا ولتاژ اصلی رو 12 گرفتیم ؛ این سوال خوب و جالبیه! خب اگر 12 نمیگرفتیم پس چند میگرفتیم؟! مثلا میشد 8 ولت گرفت. ولی مشخصه که دیگه قدرت در حد محسوسی پایین میومد. از طرفی حتی خود آپ امپ هم با 12 ولت خیلی دقیق تر و بهتر کار میکنه تا مثلا با 8 ولت!
معنی بسته بودن دست و بال رو هم نفهمیدم! ما اصلا مشکل مداری نداریم که شما بگی دست و بال ما بسته شده! در واقع اینطور نظر دادن در خصوص طرحی که اگر در نوع خودش بهترین نباشه حداقل جزو بهترینهاست بی معنیه. من الان از شما بخوام یک مدار قابل ساخت به ما معرفی کنی که در مجموع مختصات عملکرد بهتری داشته باشه آیا پیشنهادی داری؟!