نویسنده |
پیغام |
Taaak
کاربر فعال
|
با سلام به دوستان گرامی و ممنون از آقای اسدف عزیز: دوستان وقتی که پرابها رو زمین زدیم این تنظیم H-l و یا AB چطوری هستش.باید به چه گونه ای قرار بگیره تا بتونه یک خلائ جدید رو تو 3 متری بزنه.ممنون از راهنمایی شما عزیزان.موفق و پیروز باشین.
|
شنبه 9 خرداد1394 - 8:29pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
کاوشگر عزیز برای اتصال سیمها از برد به مبدل rs232 باید مثل نقشه اصلی عمل کنیم یا نه؟ اگه لطف کنید یه تصویر از این قسمت بزارید ممنون میشم. و سوال دیگه اینکه میشه از هردو مبدل rs232 , usb ttl رو یه برد استفاده کرد؟
|
یکشنبه 10 خرداد1394 - 9:37am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز اگر شما از تی تی ال استفاده بکنین باید آیسی 232 از مدار خارج بشه اینم تصویر اتصالات rs232
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
یکشنبه 10 خرداد1394 - 10:45am |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
ممنون کاوشگر جان.پس الان این پایه های که دورشو خط کشیدم دیگه نیاز نیست مثل فایل اصلی با سیم به هم وصل بشن و فقط همون سه تا پایه که شما فرمودید وصل بشن کفایت میکنه؟؟؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 10 خرداد1394 - 11:31am |
|
|
awat
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 3 اردیبهشت1393 - 8:19am پست: 65 محل اقامت: کردستان
|
سلام خدمت دوستان عزیز بنده از الکترونیک هیچ سررشته ای ندارم والانم یک مشکل واسه دستگاهم پیش اومده نمیدونم چکار کنم دوستان من این دستگاهو از یکی ازبچه های انجمن خریدم ومیخواستم قابشو عوض کنم که وقتی میخواسنم مدارو بچسپونم به قاب یک جرقه کوچیک بین پیچ ومدار اتفاق افتاد وقتی دستگاه رو روشن کردم رو ال سی دی فقط مربع مربع شده هیچ عددی نمیاد خواهشا کمکم کنید
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 9:01am |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 5:39pm پست: 748 محل اقامت: ايران
|
awat نوشته است: سلام خدمت دوستان عزیز بنده از الکترونیک هیچ سررشته ای ندارم والانم یک مشکل واسه دستگاهم پیش اومده نمیدونم چکار کنم دوستان من این دستگاهو از یکی ازبچه های انجمن خریدم ومیخواستم قابشو عوض کنم که وقتی میخواسنم مدارو بچسپونم به قاب یک جرقه کوچیک بین پیچ ومدار اتفاق افتاد وقتی دستگاه رو روشن کردم رو ال سی دی فقط مربع مربع شده هیچ عددی نمیاد خواهشا کمکم کنید سلام دوست عزیز شما این مراحل رو چک کنید اول اتصال بین مدار و ال سی دی و یا سالم بودن ال سی دی پراگرام کردن دوباره میکرو که نیاز به پروگرامر pic دارید مشکل زیاد حادی نیست
ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 9:48am |
|
|
awat
کاربر فعال
|
adnistor_6 نوشته است: awat نوشته است: سلام خدمت دوستان عزیز بنده از الکترونیک هیچ سررشته ای ندارم والانم یک مشکل واسه دستگاهم پیش اومده نمیدونم چکار کنم دوستان من این دستگاهو از یکی ازبچه های انجمن خریدم ومیخواستم قابشو عوض کنم که وقتی میخواسنم مدارو بچسپونم به قاب یک جرقه کوچیک بین پیچ ومدار اتفاق افتاد وقتی دستگاه رو روشن کردم رو ال سی دی فقط مربع مربع شده هیچ عددی نمیاد خواهشا کمکم کنید سلام دوست عزیز شما این مراحل رو چک کنید اول اتصال بین مدار و ال سی دی و یا سالم بودن ال سی دی پراگرام کردن دوباره میکرو که نیاز به پروگرامر pic دارید مشکل زیاد حادی نیست باتشکر از شما دوست عزیز وبزگوار ال سی دی هم عوض کردن برام ولی درست نشد ودر مورد پرگرام هم او کسایی که من میشناسم میگن بخدا ما از این مدل پرگرامر نداریم حالا نمیدونم اون میکرو رو از کجا بخرم و برام پرگرام کنن؟
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 10:59am |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان awat عزيز احتمالا ميكروي شما سالمه و فقط نياز به پروگرام مجدد داشته باشين. در مورد پروگرامر هم نياز به پروگرامرpic هست كه بيشتر تعميركارا دارنش و كافيه فايل هگز رو بدين مطابق تنظيمات فيوز بيت اعمال بشه. ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 11:19am |
|
|
awat
کاربر فعال
|
باتشکر از همه دوستان بزگوار مشکلم حل شد یکنفر پیدا شدکه برام دوباره پرگرام میکنه ممنونم از همه دوستان واساتید محترم این انجمن انشلا موفق وسربلند باشید
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 12:38pm |
|
|
adnistor_6
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 5:39pm پست: 748 محل اقامت: ايران
|
awat نوشته است: باتشکر از همه دوستان بزگوار مشکلم حل شد یکنفر پیدا شدکه برام دوباره پرگرام میکنه ممنونم از همه دوستان واساتید محترم این انجمن انشلا موفق وسربلند باشید انشالا که به نتیجه برسین
ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 12:43pm |
|
|
|