انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 8:54am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 960 , 961 , 962 , 963 , 964 , 965 , 966 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: ایران
سلام مهندس حمید عرض خسته نباشید امروز طی مسیر کاوش با لوپ1*1جاهای سنس داشتم که با ایجکت 20 هم حذف نمیشدن ولی در همون نقطه وقتی دکمه بالانس رو میزدم دیگه هیچی نبود مگر اینکه دوباره یکم لوپ رو عقب و جلو بکنم که سنس کنه به نظر شما اهداف واقعین با تشکر

دوشنبه 11 خرداد1394 - 10:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز شما که نباید روی هدف بالانس کنید. معلومه که حذف می کنه و دیگه صدا نمی ده. باید خارج اون نقطه بالانس کنید، اگه رو نقطه بوق زد یعنی فلز هست.

دوشنبه 11 خرداد1394 - 10:30am
مدیر کل
مدیر کل

archilO نوشته است:
سلام و عرض ادب خدمت استاد حميد عزيز و بچه هاي گله انجمن
استاد من امشب سراسر كاووش بودم و حالا اومدم كه متاسفانه چيزي نصيبمون نشد .قسمت نبود
اما يه چيزه جالب اينكه با لوپه 1در1 شروع به كاووش كردم كه چنتا جارو سنس داشتم كه با همون لوپ حذف شد اما برا محكم كاري نشون كردمشون تا با لوپه كوچيك هم يه تستي بزنم فقط يه جا رو سنس بدون حذف داشتم كه بعد از اتمام كاووش با لوپ 1 متري لوپه كوچيك رو زدم و جاهايي رو كه نشون كردم رو دوباره روشون سيستم زدم كه همه موارد حذف شد به جز اون يكي كه با لوپ 1 حذف نشده بود كه بعد از سنس عدد حذف رو از 17 به 19 و سپس 20 و 21 تغيير دادم كه روي 21 اون مورد هم حذف شد اما براي كنجكاوي اونجا رو حفاري كردم كه در عمق 40 سانتي به سره شيشه مربا رسيديم(به قطره 6 سانت) كه جالب اين بود كه علاوه بر اينكه روي درجه اهن حذف نميشد عدد تفكيكشهم عدد 33 بود كه برا طلا داشتم و بعد از خارج كردن از خاك روي عدد 17 هم كاملا حذف شد حالا نميدونم به خاطره جنسش بود يا خيلي نازك بود يا ............ :-? كه تو خاك عدد حذفش با بيرون فرق داشت
البته اينو بگم كه موارد قبلي با همون 17 حذف شدن
ممنون ميشم دوستان واستاد عزيز يه نظري بدن @};- @};- @};-

خسته نباشین.
در خصوص درب شیشه مربا این مساله خیلی غیر عادی نیست. دو علت هم داره یکی اینکه فلزات خیلی نازک احتمال بیشتری داره که درجه حذف آهنشون برای داخل خاک و هوا فرق داشته باشه. علت دوم هم زاویه قرارگیری فلز نسبت به لوپ هست که میتونه روی درجه حذف آهن تاثیر داشته باشه. از این گذشته بنده قبلا عرض کردم اگر فلز آهن خالص نباشه درجه حذفش فرق میکنه. مثلا برای حلبی بیشتر اوقات حذف نداریم! درب شیشه هم بنظرم الیاژ خاصی از آهن هست و همینکه بصورت حدودی حذف شده خوب بوده. عدد تفکیک هم برای این فلز غیر طبیعی نبوده. فلزات کوچک و نازک معمولا اعدادی زیر 40 دارن و هر چقدر نازک تر و کوچکتر باشن این عدد پایین تر میاد. با این تبصره که اگر آلیاژ آهن باشن معمولا از 25 کمتر عدد تفکیک نمیده!

دوشنبه 11 خرداد1394 - 10:54am
مدیر کل
مدیر کل

jahanfar.b57 نوشته است:
سلام مهندس حمید عرض خسته نباشید امروز طی مسیر کاوش با لوپ1*1جاهای سنس داشتم که با ایجکت 20 هم حذف نمیشدن ولی در همون نقطه وقتی دکمه بالانس رو میزدم دیگه هیچی نبود مگر اینکه دوباره یکم لوپ رو عقب و جلو بکنم که سنس کنه به نظر شما اهداف واقعین با تشکر

ممنون شما هم خسته نباشی.
اول باید عرض کنم درجه حذف آهن برای هر دستگاه و لوپی میتونه فرق داشته باشه. پس باید از قبل مطمئن بشین که دستگاه شما روی چه درجه ای شروع به حذف آهن میکنه و همون رو ملاک بگیرین که موقع کاوش مشکلی پیش نیاد.
در مورد بالانس هم این نکته واضحیه که باید حتما فلزیاب رو جایی بالانس کنین که مطمئن باشین فلزی وجود نداشته باشه! این مطلب در راهنمای اکثر فلزیاب ها هم ذکر شده. در واقع اگر شما جایی دستگاه رو بالانس کنین که فلزی وجود داره ؛ دستگاه بالانس رو با توجه به حضور فلز انجام میده و دیگه سنس درستی نمیتونیم داشته باشیم! اگر با این دستگاه چنین اتفاقی بیفته ؛ ملاحظه میکنین به محض اینکه لوپ رو از روی اون نقطه حرکت بدین میتر عدد منفی با رقم بالا ظاهر میشه و به این معنی هست که نقطه قبلی دارای فلز بوده!

دوشنبه 11 خرداد1394 - 11:00am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
باسلام خدمت همه ی دوستان
یک تست کوچولو با انواع فلزات درخانه با لوپ 29سانتی عنکبوتی از 20 دور سیم یک میل افشان گرفتم تا دوستان ببینند آیا خوب است یا نه ؟ تمام تنظیمات به غیر از ولوم و تون همان پیش فرض است
البته روی تخت چوبی که زیرش خالی بود گرفتم برای همین میتر منفی می زنه البته برای فلزات بزرگتر فکر کنم یک متر ونیم تا نرسیده به دو متر هم شاید برسد
بعد گذاشتن نظرات اساتید انشاالله می دهم دوستان برای تست خاک و کاوش ببرند چون خودم اهلش نیستم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 11 خرداد1394 - 11:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
mohsen_lachini نوشته است:
درمورد دیود دیگه بهتره حرفی نباشه چون معما که حل گشت اسان شود :D بحث اینکه بجاش چی بزاریمو بعد میگم چون الان حالتت رفلکسی هست و میخوای بگی این که دیگه معلوم بود :x در مورد این که چرا 12 گزاشتی بحث قدرت نیس بحث اشباع شدنه هر ولتازی پاایین تر بزاری مدار صد در صد تو اشباع میره که باید میگفتیش نگی که اینم معلوم بود کسی که جواب میده همه چیو میگه @};- ربطی هم به قدرت نداره .دستو بال بسته شدنم یعنی همین که همه چی به هم وابسته شده چرا چون شما تغذیه دوبل رو حذف کردی.البته جای تقدیر داره :-BD اگه من قطعه ای رو عنوان کنم شما یا بحث هزینه رو پیش میکشی یا بحث ابعادرو که خوب منم قبول دارم تا حدی.اینو گفتم بازم میگم مدارت خیلی خوبه اما بیشتر بار رو کد نویسیه که دمتم گرم .اما نویز.شما بیشتر از اینکه با نویز بجنگی سعی کردی ازش فرار کنی با کم کردن و از سرو ته زدن مدار انالوگ :-? من میگم اگه مدارت تقویت بیشتری بشه بااین سطح برنامه نویسی و این تجربه موفق میشی و بهترین مدارو میدی من مطمینم خودتم داری کارایی میکنی کلک :-J در مورد مدار بهتر از شما فقط میتونم به مدار خودم اشاره کنم که در حال کار رو اون هستم و به زودی البته اگرجواب داد ^:)^منظورم از جواب داد یعنی اگه بیشتر از شما زد. :D

دوست عزیز خسته نباشید امیدوارم موفق باشی
بهتر نیست شما که آنالیز مدارت و تحلیلت قوی است کمک کنی و روی یک یونیاب کار کنید چون بچه های انجمن هرچی تلاش کردیم هیچ موفقیتی بدست نیاوردیم تازه بعضی از این یونیابها برد 9 الی 10 برابری یک فلزیاب پالسی را داره و خیلی جمع و جور هستند مدارات پالسی را هر کاریش کنی عمق زیادی را نمی زنه

دوشنبه 11 خرداد1394 - 11:24am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت همه بویژه اونایی که مهمون نوازی کردن و باعث دلگرمیم شدن.در مورد بحث دیشب .خدا وکیلی اگه میدونستم انقد قضیه حساسه اصلا بازش نمیکردم.اما اینکه فلزیاب جدید بدم بیرون بله حتما خواهم داد بلا شک.اون روز نزدیکه.در مورد یونیاب هم هیچ گونه مطالعه ای روی این زمینه نداشتم تا الان مگه در حد معمول. من مخلص همه بچه هام @};-

دوشنبه 11 خرداد1394 - 11:48am
کاربر فعال
کاربر فعال

talar نوشته است:
سلام به دوستان خوبم.من خودم تحليل هاي زيادي رو اين مدار انجام دادم.تحليل هاي شما رو از پاسخ گذراي مداراات اا ل خوندم.شما اقاي للچي ا ونجا پيشنهاد كرده بودي هر چه قدر ممكنه ضريب خودللقايي كويل رو بالا ببريم.من هم اين كار رو كردم .اما نتيجه اي كه گرفتم اين بود كه به دليل ط ولاني شدن دشارژ م كويل ما كاهش محسوس برد رو داريم .هر چند بعضي فلزات با قدرت بيشتر سنس ميشن . ولي اين عمومي نيست و تقريبا تمام فلزات باارزش كاهش برد داريم.اما شايد ما با چند تغيير ببتوانيم قدرت اين فلزياب رو بيشتر كنيم.اما عملا ت وي كاوش واقعي نميتوانيم از ان استفاده كنيم.چرا كه منجر به بي ثباتي خواهد شد.و ما مجبور به كاهش حساسيت هستيم.اما من به اقاي للچي پيشنهاد ميكنم

براي پيشرفت پروژه روي لوپ كار كنيد.و تحليل هاي رو از ر وش سيم پيچي.مقدار هانري سيم پيچ و مقاومت با توجه به امپدانس خروجي انجام بدين.و براي دوستان علاقمند بزارين
مرسي.

سلام در مورد اون تحلیل ها شاید یک مقدار درشرایط ایده ال و بدنبال سیم ابر رسانا برسی شده بود و خوب مطمینم که اشکالاتی تو حرفام بوده .اصلا کناره گیریه چند ساله ی من هم واسه همین بود که به تحلیلهای درست تری برسم و خودم رو پیدا کنم .الان واقعا دیدگاهم به طور قطع تفاوت زیادی کرده وحتی یک مقاومت هم باید با استدلال محکم وارد مدارم کنم . :)

دوشنبه 11 خرداد1394 - 11:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

درود بر شما جناب لاچینی به جمع ما خوش امدید خوشحال میشیم در خدنت شما باشیم امیدوارم با هم بتونیم به نتایج خوبی برسیم موفق باشید

دوشنبه 11 خرداد1394 - 1:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

پیوست:
DSC04553 [1600x1200].JPG
پیوست:
DSC04552 [1600x1200].JPG

با سلام خدمت دوستان محترم
در پیرو تست های مکرر در محیط آزاد و در کاوش های واقعی این سکه در متراژ حدود 54 الی 56سانتی متر کشف شد مقدار عمق به دلیل همراه نبودن متر با یه تیکه چوب انجام شد و چون کف چاله در هنگام حفر صاف نشد از این جهت تقریبی عرض میکنم
اندازه سکه 25 میلی متر
ضخامت سکه 1/20میلی متر
جنس برنز
سکه پنجاه دیناری
ضرب به سال 1296
قدمت 98سال
خصوصیات سنس و تفکیک
در هنگام کاوش حساسیت 18
پهنای پالس 175
فرکانس 201
گروند 3
اسپید 3
دیلی اتو 18
دیلی دستی 22
باقی تنظیمات پیش فرض
حذف آهن تا 20 حذف نشد بهد از 20 حذف شد
نکته مهم اینکه در بیرون از خاک در خونه براحتی با درجه 12 هم حذف میشه

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

دوشنبه 11 خرداد1394 - 1:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 960 , 961 , 962 , 963 , 964 , 965 , 966 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , Google و 387 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure