نویسنده |
پیغام |
mohsen_lachini
کاربر فعال
|
2840644 نوشته است: درود بر شما جناب لاچینی به جمع ما خوش امدید خوشحال میشیم در خدنت شما باشیم امیدوارم با هم بتونیم به نتایج خوبی برسیم موفق باشید مرسی حتما
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 1:18pm |
|
|
mohsen_lachini
کاربر فعال
|
اقا تبریک میگم بتون بابت کشف .چقدر خوشگلن اینا
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 1:21pm |
|
|
ayaz mb
کاربر حرفه ای
|
mohsen_lachini نوشته است: سلام خدمت همه بویژه اونایی که مهمون نوازی کردن و باعث دلگرمیم شدن.در مورد بحث دیشب .خدا وکیلی اگه میدونستم انقد قضیه حساسه اصلا بازش نمیکردم.اما اینکه فلزیاب جدید بدم بیرون بله حتما خواهم داد بلا شک.اون روز نزدیکه.در مورد یونیاب هم هیچ گونه مطالعه ای روی این زمینه نداشتم تا الان مگه در حد معمول. من مخلص همه بچه هام با سلام خدمت مهندس لاچینی حضور شما در میان اعضای انجمن باعث افتخار بنده و دوستان خواهد بود . و صد البته حضور شخصی مثل شما برای تقویت علم دوستان و بنده کمک شایانی خواهد نمود با آرزوی سلامتی .
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 1:22pm |
|
|
ayaz mb
کاربر حرفه ای
|
قابل شمارو نداره مهندس بنده با این مدار که به اسم ایران تمام شده افتخار میکنم و خدا میدونه مهندس حمید گرامی چقدر از این موضوع خوشحاله که به عنوان یه ایرانی این اثر رو خلق کرده.
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 1:26pm |
|
|
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
mohsen_lachini نوشته است: 2840644 نوشته است: درود بر شما جناب لاچینی به جمع ما خوش امدید خوشحال میشیم در خدنت شما باشیم امیدوارم با هم بتونیم به نتایج خوبی برسیم موفق باشید مرسی حتما دوستان یه ذره به خودتون فشار بیارید ببینید بوی اقا ناصر نمیاد من که فکر میکنم خوده اقا ناصر خودمونه
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 1:30pm |
|
|
jahanfar.b57
کاربر فعال
تاریخ عضویت: شنبه 24 آبان1393 - 7:41pm پست: 123 محل اقامت: ایران
|
حمید نوشته است: jahanfar.b57 نوشته است: سلام مهندس حمید عرض خسته نباشید امروز طی مسیر کاوش با لوپ1*1جاهای سنس داشتم که با ایجکت 20 هم حذف نمیشدن ولی در همون نقطه وقتی دکمه بالانس رو میزدم دیگه هیچی نبود مگر اینکه دوباره یکم لوپ رو عقب و جلو بکنم که سنس کنه به نظر شما اهداف واقعین با تشکر ممنون شما هم خسته نباشی. اول باید عرض کنم درجه حذف آهن برای هر دستگاه و لوپی میتونه فرق داشته باشه. پس باید از قبل مطمئن بشین که دستگاه شما روی چه درجه ای شروع به حذف آهن میکنه و همون رو ملاک بگیرین که موقع کاوش مشکلی پیش نیاد. در مورد بالانس هم این نکته واضحیه که باید حتما فلزیاب رو جایی بالانس کنین که مطمئن باشین فلزی وجود نداشته باشه! این مطلب در راهنمای اکثر فلزیاب ها هم ذکر شده. در واقع اگر شما جایی دستگاه رو بالانس کنین که فلزی وجود داره ؛ دستگاه بالانس رو با توجه به حضور فلز انجام میده و دیگه سنس درستی نمیتونیم داشته باشیم! اگر با این دستگاه چنین اتفاقی بیفته ؛ ملاحظه میکنین به محض اینکه لوپ رو از روی اون نقطه حرکت بدین میتر عدد منفی با رقم بالا ظاهر میشه و به این معنی هست که نقطه قبلی دارای فلز بوده! مهندس جان باز هم ممنون بابت راهنمایت
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 1:45pm |
|
|
jahanfar.b57
کاربر فعال
تاریخ عضویت: شنبه 24 آبان1393 - 7:41pm پست: 123 محل اقامت: ایران
|
mohsenlrl نوشته است: دوست عزیز شما که نباید روی هدف بالانس کنید. معلومه که حذف می کنه و دیگه صدا نمی ده. باید خارج اون نقطه بالانس کنید، اگه رو نقطه بوق زد یعنی فلز هست. محسن عزیز از شما هم ممنونم از پاسخی که دادین
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 1:48pm |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
mohsen_lachini نوشته است: سلام خدمت همه بویژه اونایی که مهمون نوازی کردن و باعث دلگرمیم شدن.در مورد بحث دیشب .خدا وکیلی اگه میدونستم انقد قضیه حساسه اصلا بازش نمیکردم.اما اینکه فلزیاب جدید بدم بیرون بله حتما خواهم داد بلا شک.اون روز نزدیکه.در مورد یونیاب هم هیچ گونه مطالعه ای روی این زمینه نداشتم تا الان مگه در حد معمول. من مخلص همه بچه هام دمت گرم دوست من من بشخصه از کسایی ک تواین انجمن ب دنبال پیشرفت وبهبود مساعل مطرح شده هستن حمایت میکنم..
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 2:12pm |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
HOSSEIN447 نوشته است: mohsen_lachini نوشته است: 2840644 نوشته است: درود بر شما جناب لاچینی به جمع ما خوش امدید خوشحال میشیم در خدنت شما باشیم امیدوارم با هم بتونیم به نتایج خوبی برسیم موفق باشید مرسی حتما دوستان یه ذره به خودتون فشار بیارید ببینید بوی اقا ناصر نمیاد من که فکر میکنم خوده اقا ناصر خودمونه به نظر شما ممکنه دست اسراییل غاصب و آمریکای جنایتکار هم تو کار باشه؟!!!!!! دوست عزیز ایشون یه علمی دارن و قراره با این علمشون به دوستان کمک کنن یا حداقل فعلا که اینطوره پس بذارین این روال به صورت درستش طی بشه تا کاربرانی که علم کافی ندارن ازجمله خود بنده از وجود ایشون و علمشون بهره ببریم این تاپیک هم همونطور که از اسمش پیداست تاپیک پالسی فلزجو هست پس دیگه دلیلی نداره مسائلی که مربوط به این مدار نیست درش گفته بشه
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 2:20pm |
|
|
bina
استاد علوم غریبه
|
سلام دوستان ayaz mb جان مباركه داداش و اميدوارم دفعه ديگه به بار بزرگتري بزني ايشالا. راستي عدد تفكيك دستگاه چند بودش؟ ياحق
در این درگه که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !
مشو غــّره به امـروزت که از فــردا نِـه ای آگــه ! http://morvaridman.blogfa.com/
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 3:29pm |
|
|
|