نویسنده |
پیغام |
awat
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 3 اردیبهشت1393 - 8:19am پست: 65 محل اقامت: کردستان
|
سلام دوستان راستی اون کلیدteچه کاربردی داره ودر محل کاوش باید خاموش باشه یا روشن ؟
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 5:42pm |
|
|
awat
کاربر فعال
تاریخ عضویت: چهارشنبه 3 اردیبهشت1393 - 8:19am پست: 65 محل اقامت: کردستان
|
اون دوتا سلکتور کاربردشون چی هست؟
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 5:44pm |
|
|
shakib
کاربر حرفه ای
|
آقای کاوشگر دلیل متوقف شدن ناگهانیه انتقال اطلاعات به نرم افزار اسنوفلرجی میتونه باشه؟ شمارشگرانتقال ناگهان توقف میکنه
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 6:20pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
milad7 نوشته است: ممنون کاوشگر جان.پس الان این پایه های که دورشو خط کشیدم دیگه نیاز نیست مثل فایل اصلی با سیم به هم وصل بشن و فقط همون سه تا پایه که شما فرمودید وصل بشن کفایت میکنه؟؟؟ کاوشگر جان سوال دیگه اینکه ایا مثل مدار قبلی نیاز هست که بدنه کریستال با یه تکه سیم به منفی مدار وصل بشه؟ لطفا پاسخ بدید درحال مونتاژم و فعلا دو این دو مورد موندم باتشکر
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 6:29pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
نه میلاد جان این کار الزامی نیست ولی انجامش هم اشکالی نداره! در واقع در فیبر اصلی مجله چون محل کریستال اصلا مناسب نبود اتصال بدنه کریستال به زمین میتونست موثر باشه. ولی در فیبری که جناب کاوشگر زحمتشو کشیدن محل کریستال خیلی بهتره و بنظر من این اتصال لزومی نداره. برعکس خیلی باید مراقب باشین که هیچوقت کریستال حرارت زیاد نبینه! وگرنه میتونه خراب بشه.
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 10:32pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: نه میلاد جان این کار الزامی نیست ولی انجامش هم اشکالی نداره! در واقع در فیبر اصلی مجله چون محل کریستال اصلا مناسب نبود اتصال بدنه کریستال به زمین میتونست موثر باشه. ولی در فیبری که جناب کاوشگر زحمتشو کشیدن محل کریستال خیلی بهتره و بنظر من این اتصال لزومی نداره. برعکس خیلی باید مراقب باشین که هیچوقت کریستال حرارت زیاد نبینه! وگرنه میتونه خراب بشه. سپاس گذارم مهندس حمید عزیز.
|
سه شنبه 11 خرداد1394 - 12:58am |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
مهندس جان در طرح جدید که کاوشگر جان زحمتشو کشیدن بنده سوال کردم که باید از کدوم پینهای برای اتصال از برد به rs232 استفاده کنیم که ایشون لطف کردن با رسم شکل نشان دادند. ولی این نکته رو متوجه نشدم که ایا اتصالاتیو که چند تا پایه با سیم در فایل اصلی بهم وصل میشدند باید در این طرح هم انجام بشه یا فقط همون سه تا پایه کفایت میکنه؟ منظورم این قسمتیه که تو عکس دورشو خط کشیدم باید به همین صورت باسیم وصل بشه؟ یا نیازی نیست؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 11 خرداد1394 - 1:04am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
milad7 نوشته است: مهندس جان در طرح جدید که کاوشگر جان زحمتشو کشیدن بنده سوال کردم که باید از کدوم پینهای برای اتصال از برد به rs232 استفاده کنیم که ایشون لطف کردن با رسم شکل نشان دادند. ولی این نکته رو متوجه نشدم که ایا اتصالاتیو که چند تا پایه با سیم در فایل اصلی بهم وصل میشدند باید در این طرح هم انجام بشه یا فقط همون سه تا پایه کفایت میکنه؟ منظورم این قسمتیه که تو عکس دورشو خط کشیدم باید به همین صورت باسیم وصل بشه؟ یا نیازی نیست؟ میلاد جان خیلی خوشحالم که مدارت داره کارش تموم میشه ایشالا که نتیجه کامل بگیری اون قسمت ها هم باید دقیقا مثل تصویر به هم اتصال داده بشن
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
سه شنبه 11 خرداد1394 - 2:50am |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
آقای کاوشگر من با فیبر جدید مدار رو مونتاژ کردم و اونو تست کردم اما تو مدار من ثبات باز هم کم بود و اجبارا برای اسکن از مدل a و b استفاده کردم تا ثبات بیشتری داشته باشه فکر می کنید علتش چی باشه ؟ با تشکر یا حق
|
سه شنبه 12 خرداد1394 - 8:46am |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
kavoshgar نوشته است: milad7 نوشته است: مهندس جان در طرح جدید که کاوشگر جان زحمتشو کشیدن بنده سوال کردم که باید از کدوم پینهای برای اتصال از برد به rs232 استفاده کنیم که ایشون لطف کردن با رسم شکل نشان دادند. ولی این نکته رو متوجه نشدم که ایا اتصالاتیو که چند تا پایه با سیم در فایل اصلی بهم وصل میشدند باید در این طرح هم انجام بشه یا فقط همون سه تا پایه کفایت میکنه؟ منظورم این قسمتیه که تو عکس دورشو خط کشیدم باید به همین صورت باسیم وصل بشه؟ یا نیازی نیست؟ میلاد جان خیلی خوشحالم که مدارت داره کارش تموم میشه ایشالا که نتیجه کامل بگیری اون قسمت ها هم باید دقیقا مثل تصویر به هم اتصال داده بشن شما لطف دارید کاوشگر جان. ممنونم داداش . فقط یه سوال دیگه مرحله پرگرام کردن میکرو نیاز به تنظیم فیوز بیت یا چیز دیگری داره؟
|
سه شنبه 12 خرداد1394 - 9:54am |
|
|
|