نویسنده |
پیغام |
2840644
کاربر حرفه ای
|
HOSSEIN447 نوشته است: mohsen_lachini نوشته است: 2840644 نوشته است: درود بر شما جناب لاچینی به جمع ما خوش امدید خوشحال میشیم در خدنت شما باشیم امیدوارم با هم بتونیم به نتایج خوبی برسیم موفق باشید مرسی حتما دوستان یه ذره به خودتون فشار بیارید ببینید بوی اقا ناصر نمیاد من که فکر میکنم خوده اقا ناصر خودمونه دوست من مگه اقا ناصر چه مشکلی داره ایشون هم علم بالایی دارن این حرف درست نیست اقا ناصر عزیز از شما هم دعوت به همکاری میشه هر کسی بتونه کمکی بکنه باید از ایشون همایت بشه
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 3:58pm |
|
|
HOSSEIN447
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز نه دست اسرایلی ها در کار ه نه دسته صهیونیستها فقط دست فروشندهای بیانصاف و انهای که این مدار از نظر علمی شکستشون داده در کاره که نونشون اجر شدو با ای دی های مختلف وارد میشن و از طرف اقا حمید تحریم میشن خوده اقا حمید بهتر میدونن با اینجور ادمها چجوری برخورد کنن موفق باشین دوستان عزیز
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 4:25pm |
|
|
yahooo
کاربر حرفه ای
|
دوستان احترام دیگر دوستان و اساتید جای خودش ولی فراموش نکنید این تایپیک فلزجوست و بحث را به بیراهه نکشانید. همه از دوستان و اساتید جدید استقبال می کنند ولی نه به قیمت خراب کردن تایپیک فلزجو . دوستان میتوانند در یک تایپیک مستقل بسم الله بگویند و شروع کنند. هر چند که مدارشان هم هنوز هم تکمیل نشده باشد میتوانند به عنوان پیش برده تایپیک را شروع کنند تا بحث و مسایل در همانجا مطرح شود و هر زمان خواستند و تصمیم نهایی گرفتند استارت ارائه مدار را هم بزنند .مهندس حمید هم برای این پروژه زحمت زیادی کشیده اند و اگر بخواهیم اخلاق حرفه ای را رعایت کنیم پس به تایپیک ایشان هم باید کاملا احترام گذاشت. در ضمن فکر نکنید این مدار تمام شده ، این مدار شاید از نظر بعضی ها تمام شده و بخواهند خواسته یا ناخواسته انرا خراب کنند ولی نه اینطور نیست .صبور باشید . سعه صدر داشته باشید. گذشت زمان خیلی چیزا را ثابت می کند. سپاس
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 4:31pm |
|
|
maxima
کاربر فعال
|
سلام استاد حمید مدار من coil error نشان میدهد وفقط گاهی اوقات لوپ شناسایی میشود. - تمام قطعات درست جا گذاری شده است. -ولتاژ نقاط مورد نظر دقیقا 9.5 ولت و 12 ولت است -از LF357 فلزی استفاده کردم ولی با یک نمونه پلاستیکی تعویض کردم باز مشکل حل نشد. -مقدار مقاومت های 11و 12 هم 380 اهم می باشد. استاد کمک کنید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
قدرت یعنی توان انجام هر کاری در زمان حال و اینکه افکار آدمی آفریننده تمام اتفاقات زندگی اوست.
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 8:01pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
maxima نوشته است: سلام استاد حمید مدار من coil error نشان میدهد وفقط گاهی اوقات لوپ شناسایی میشود. - تمام قطعات درست جا گذاری شده است. -ولتاژ نقاط مورد نظر دقیقا 9.5 ولت و 12 ولت است -از LF357 فلزی استفاده کردم ولی با یک نمونه پلاستیکی تعویض کردم باز مشکل حل نشد. -مقدار مقاومت های 11و 12 هم 380 اهم می باشد. استاد کمک کنید يه عکسم از پنل ميزاشتی مدارت رو خوب منتاژ کردی دمت گرم
خدايا مددی کن
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 8:27pm |
|
|
maxima
کاربر فعال
|
غضنفر نوشته است: maxima نوشته است: سلام استاد حمید مدار من coil error نشان میدهد وفقط گاهی اوقات لوپ شناسایی میشود. - تمام قطعات درست جا گذاری شده است. -ولتاژ نقاط مورد نظر دقیقا 9.5 ولت و 12 ولت است -از LF357 فلزی استفاده کردم ولی با یک نمونه پلاستیکی تعویض کردم باز مشکل حل نشد. -مقدار مقاومت های 11و 12 هم 380 اهم می باشد. استاد کمک کنید يه عکسم از پنل ميزاشتی مدارت رو خوب منتاژ کردی دمت گرم این هم خدمت شما
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
قدرت یعنی توان انجام هر کاری در زمان حال و اینکه افکار آدمی آفریننده تمام اتفاقات زندگی اوست.
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 8:38pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
داداش اسم اين دکمه ها چى هستن
خدايا مددی کن
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 8:41pm |
|
|
yahooo
کاربر حرفه ای
|
maxima : مشکل باید از لوپ و اتصالات مربوطه باشه ولی برای اطمینان میتوانید bs170 را تعویض کنید.
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 8:45pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
غضنفر نوشته است: maxima نوشته است: سلام استاد حمید مدار من coil error نشان میدهد وفقط گاهی اوقات لوپ شناسایی میشود. - تمام قطعات درست جا گذاری شده است. -ولتاژ نقاط مورد نظر دقیقا 9.5 ولت و 12 ولت است -از LF357 فلزی استفاده کردم ولی با یک نمونه پلاستیکی تعویض کردم باز مشکل حل نشد. -مقدار مقاومت های 11و 12 هم 380 اهم می باشد. استاد کمک کنید يه عکسم از پنل ميزاشتی مدارت رو خوب منتاژ کردی دمت گرم غضنفر جان اگه سیمها مستقیم به برد لحیم بشه بهتره از سوکت استفاده نشه چون مدار پالسی هستش واینکه اون باطری ها رو که سری شده اگه از تو جعبه در بیاره مستقیم با سیم لحیم کنه بهتره چون تو تکانهای شدید اون فنرها بازی میکنه تو ثبات تاثبر داره این طور مدار بیشتر به درد فروشنده ها میخوره البته دوست عزیز ما هم خیلی زحمت کشیده خسته نباشید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 8:52pm |
|
|
m.m.s
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان یه جایی رو با یه اپراتور به اصلاح حرفه ای با ردیاب جیوه ای رفتیم که واقعا کارش درست بود.اطلاعات باستان شناسیش که دیگه عالی بود. خلاصه ردیاب زد و گفت اینجا فلز زرد هستش و گفت ردیابم فقط فلز زرد میگیره. منم با فلز جو با لوپ 80.چهل سانت اونورتر سنس با درجه میتر16 داشتم. ولی نمیدونم چرا یه بار عدد تفکیک 32 می اومد دفعه بعد نه.مشکل چیه؟آیا ارزش حفاری داره؟
کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 8:59pm |
|
|
|