انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 2:53pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 967 , 968 , 969 , 970 , 971 , 972 , 973 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

reza68 نوشته است:
سلام کاوشگر جان
از اینکه تونستید تو حفاری موفق بشید خیلی خوشحال شدم
مشخصات لوپتون رو میگین که از چه سیمی و به چه صورت درست کردین و اگه براتون مقدوره یه عکس هم از لوپتون بزارید
ممنون از شما

دوست عزیز آقا رضا خیلی ممنونم
داداش اول من 11 دور سیم یک میل ساختمانی پیچیده بودم که ظرفیت شده بود 420 میکرو هانری ولی بعدا 1 دور کم کردم شد 370 میکرو هانری کابل رابط هم از سیم میکروفون استفاده کردم برای رابط دستگاه هم از فیش 3 پین نظامی درجه یک استفاده کردم 4 تا لوله سه چهارم اینچ 1*1 و 4 تا زانویی از جنس پلیکا تهیه کردم سیم رو به صورت 1*1 درآوردم هر جا میرم برا هر یک از دوستان یه لوله میدم که دستشون باشه هرکی هم ببینه فکر میکنه عصا هستش سر زمین هم همونجا وصل میکنم و سیم رو روی لوله با چسب برق سفت میکنم و کاوشم رو انجام میدم اگه کسی هم بخاد بیاد هم زودی سیم لوپ رو از لوله ها باز میکنم و میزارم تو کیف اون لوله رو هم از هم جدا میکنم کسی هم شک نمیکنه حملش تو ماشین هم راحته وکسی بهش شک نمیکنه
والا عکس به زور آپلود میشه سرعتم خیلی پایینه همین دوتا عکس باور کن نیم ساعت طول کشید هی قطع میشد دوباره آپلود میکردم که بالاخره موفق شدم در ضمن عکس 4 تا لوله فکر نکنم دردی رو دوا کنه
موفق باشید @};- @};-

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 12 خرداد1394 - 9:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مبارک باشه کاوشگر جان /:)
فقط آقا مجتبی گفتن 3 تا جارو با ردیاب بزنی :-? .ببینید کار معرفی مجدد ردیاب تو انجمن انجام ندید چون جواب نمیده و خطا داره این فلزیاب مهندس حمید بی نظیره و برای من و دوستان که هزینه خرید سیستم ندارن مثل یه گنج از این انجمن بیرون زده و همیشه استاد دعا میکنیم ^:)^ .
فرق این انجمن با انجمن دیگر به خاطر همین گفتار راسته ولی بیاد کار به صورت حرفه انجام بدیم اینکه بیایم برای تبلیغات این کارو انجام بدیم خیلی بد میشه فکر کنم کاملا رسید مطلب . سر خط

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

سه شنبه 12 خرداد1394 - 9:23pm
مدیر کل
مدیر کل

کاوشگر عزیز خسته نباشین. به شما تبریک میگم. بابت تصاویر هم ممنون.
این چندمین مورد موفقیت خوب و قابل ملاحظه ای هست که با این طرح حاصل شده و لذا برای بنده هم جای دلگرمی زیادی داره. همونطور که شما گفتین کسی که هدفش ساخت به قصد استفاده باشه ؛ نباید همش بشینه داخل منزل و به فکر ور رفتن با جزئیات مدار باشه! این طرح تا حدی نزدیک به نهایت ممکن جواب داده و این یک واقعیته. حالا بعضیا هر چی بخوان بگن دیگه مهم نیست. چون چندین موفقیت قابل ملاحظه رو نمیشه انکار کرد. بنابر این از سایر دوستان هم درخواست میکنم اگر واقعا تصمیم به کاوشگری دارن خب بیشتر با دستگاه کار کنن. وگرنه داشتن یک فلزیاب در منزل به چه دردی میخوره؟!
در خصوص اتفاقاتی که در رابطه با این مدار در سایر سایتها و انجمنها رخ میده مطلب بسیاره. از ابتدا هم قابل پیش بینی بود. یکی این طرح رو زیر سوال میبره که دستگاه خودشو بفروشه و دیگری این طرح رو بصورت عجیب و غریبی تبلیغ میکنه که در نهایت مشخص میشه میخواد از کنارش پول به جیب بزنه! دیگری هم میاد خودشو جای یکی دیگه جا بزنه که علاوه بر هر دو این موارد بتونه بین بچه های ما هم تفرقه ای ایجاد کنه! :D اینها دیگه حسابشون مشخص شده و بنظر من ارزش نداره بخوایم وقتمون رو صرف برخورد باهاشون کنیم. هدف این انجمن و همینطور این پروژه از ابتدا مشخص بوده و امیدوارم دوستان هم بتونن استفاده لازم رو ببرن.

سه شنبه 12 خرداد1394 - 9:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
این چندمین مورد موفقیت خوب و قابل ملاحظه ای هست که با این طرح حاصل شده و لذا برای بنده هم جای دلگرمی زیادی داره. همونطور که شما گفتین کسی که هدفش ساخت به قصد استفاده باشه ؛ نباید همش بشینه داخل منزل و به فکر ور رفتن با جزئیات مدار باشه! این طرح تا حدی نزدیک به نهایت ممکن جواب داده و این یک واقعیته. حالا بعضیا هر چی بخوان بگن دیگه مهم نیست. چون چندین موفقیت قابل ملاحظه رو نمیشه انکار کرد. بنابر این از سایر دوستان هم درخواست میکنم اگر واقعا تصمیم به کاوشگری دارن خب بیشتر با دستگاه کار کنن. وگرنه داشتن یک فلزیاب در منزل به چه دردی میخوره؟!
در خصوص اتفاقاتی که در رابطه با این مدار در سایر سایتها و انجمنها رخ میده مطلب بسیاره. از ابتدا هم قابل پیش بینی بود. یکی این طرح رو زیر سوال میبره که دستگاه خودشو بفروشه و دیگری این طرح رو بصورت عجیب و غریبی تبلیغ میکنه که در نهایت مشخص میشه میخواد از کنارش پول به جیب بزنه! دیگری هم میاد خودشو جای یکی دیگه جا بزنه که علاوه بر هر دو این موارد بتونه بین بچه های ما هم تفرقه ای ایجاد کنه! :D اینها دیگه حسابشون مشخص شده و بنظر من ارزش نداره بخوایم وقتمون رو صرف برخورد باهاشون کنیم. هدف این انجمن و همینطور این پروژه از ابتدا مشخص بوده و امیدوارم دوستان هم بتونن استفاده لازم رو ببرن.

استاد از توجهی که به بنده دارین بسیار ممنونم این نتیجه کار من نیست این نتیجه چند هزار سطر کد نویسی شماست و من به این موضوع اقتخار میکنم که در انجمن شما هستم @};- @};- @};-

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 12 خرداد1394 - 9:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

کاوشگر عزیز خیلی خوشحال شدم ازبابت موفقیت شما و امیدوارم که به باره زردش هم بزنی
والا ما هم تقریبا هر شب کاوشیم اما دریغ...............چون ردیاب که نداریم فقط سیستمه فلزجوی استاد حمید یارمونه و به امید موفقیت تلاش میکنیم

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

سه شنبه 12 خرداد1394 - 9:51pm

kavoshgar نوشته است:
تو رو خدا نگاه کن آقا توحید شما مقصر نیستی دنیای مجازی اینه همون اول هم خدمتتون عرض کردم داخل پوست حیوان بودن حالا شما باور نداری دیگه این مشکل من نیست شما چه باور کنی چه نکنی به حال من فرقی نمیکنه

ببین اینها مشکلت رو حل میکنه یا نه ؟

خسته نباشید کاوشگر عزیز،و صد آفرین ب غیرتت، این لامسبارو اینجور باید شکار کرد،دوستان خواهشا اینقد ایراد بنی اسرائیلی نگیرید،که کسایی مث ایشون رغبت داشته باشن تصاویر وتوضیحات بزارن،تا بقیه هم استفاده کنن @};-

سه شنبه 12 خرداد1394 - 9:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: ایران
سلام دوستان عرض تبریک به مناسبت سالروز ولادت حضرت مهدی عج....دوست عزیز اقای کاوشگر امیدوارم موفقیتتون بیشتر از اینا باشه .دیروز صبح جای رو با لوپ1*1با عدد تفکیک 20و میتر 60 سنس کردم امروز غروب رفتیم برای کار که دستگاه اصلا وعبدا صداش در نیومد به نظر شما مشکلم از کجاست با تشکر

سه شنبه 12 خرداد1394 - 10:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

l24nb0 نوشته است:
مبارک باشه کاوشگر جان /:)
فقط آقا مجتبی گفتن 3 تا جارو با ردیاب بزنی :-? .ببینید کار معرفی مجدد ردیاب تو انجمن انجام ندید چون جواب نمیده و خطا داره این فلزیاب مهندس حمید بی نظیره و برای من و دوستان که هزینه خرید سیستم ندارن مثل یه گنج از این انجمن بیرون زده و همیشه استاد دعا میکنیم ^:)^ .
فرق این انجمن با انجمن دیگر به خاطر همین گفتار راسته ولی بیاد کار به صورت حرفه انجام بدیم اینکه بیایم برای تبلیغات این کارو انجام بدیم خیلی بد میشه فکر کنم کاملا رسید مطلب . سر خط

دوست عزیز بهتر نیست چشم و گوش و دل خودتو رو باز کنین
من گفتم 3 جا رو هم ردیاب گرفت هم نقطه زن جایی که ردیاب گرفت من همونجا رو با فرکانس طلا گرفته بودم هر سه تا جا حفاری شد دوتا پوچ بود ولی جایی که با فرکانس طلا گرفته بودم نقره داد
حالا کجای حرفم بوی تبلیغات میده والا بلا انصاف ندارین اکثرتون دارین زود قضاوت میکنین

باد می وزد …
تصمیم با تو است . . .

سه شنبه 12 خرداد1394 - 10:07pm

حمید نوشته است:

مدار شما را زیر سوال نبردیم من سکه ها رو عرض کردم چناچه قبول ندارید همین عکس رو بع کارشناس نشان بدید بگو دیروز از زیر خاک در اومده ببین چی میگه ;)

سه شنبه 12 خرداد1394 - 10:09pm

hoshyar191 نوشته است:
tohid88 نوشته است:
اقا کجایی؟ یارو قبول نمیکنه سکه ها رو دوباره به شما بده ازش با اسم کاربری خودت عکس بگیرید یا اینترنت قطع شده :))
یعنی اینجا کسی هست باور کنه این سکه ها قدیمی هستش تازه از زیر خاک در اومده :D چقدر براقه باید بره کارشناسی خارج از کشور تحقیق کنند ببینند چطور اینطوری تمیز مونده اونم نقره ;) یه موقع گول نخوری اونا رو ازش بخرید =))

توحید جان اصلا لزومی نداره به یک کاربر قلیل الپست (7 مورد ) پاسخ سریع و در آن واحد داد . در ضمن شما از جناب کاوشگر شناخت مکفی که ندارید اینطوری های و هوی راه انداختید .
توحید جان اندکی صبر پیشه کنید .

درسته کاربر جدید هستم ولی دیگه سکه زیر خاکی دیدیم ;)

سه شنبه 12 خرداد1394 - 10:12pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 967 , 968 , 969 , 970 , 971 , 972 , 973 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 96 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure