انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 5:03pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 970 , 971 , 972 , 973 , 974 , 975 , 976 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

Ancient نوشته است:
سلام و شب بخیر بر برادران عزیزم در خانواده فلزجو :ymhug:
ضمن عرض تبریک به جناب کاوشگر بخاطر موفقیتشون و همچنین خسته نباشید دیگری به استاد حمید بزرگوار و ارجمند :x ،ابتدا بخاطر غیبت چند هفته ای خودم کمال عذرخواهی رو دارم از استاد بزرگوار ، علتش مشکل حادی بود که چندتن از دوستان انجمن در جریانش هستن که بحمدالله و به کوری چشم دشمنان فلزجو ;) بدون هیچ دردسری رفع
میبینم که دوباره یک مشت هوچی گر و جو بهم زن جمع شدن دور هم و تاپیک طلایی فلزیاب پالسی فلزجو رو با حمام زنانه اشتباه گرفتن :D (البته دور از شخصیت دوستان گلم و اساتید بزرگوار)
بنده با اجازه استاد حمید عزیز حاظرم هریک از آقایانی که مدعیه این مدار نمیتونه چندین سکه رو در عمق بالا بزنه به محل تست خودم دعوت کنم بصورت حضوری و با تست همراه با فیلم روانه ولایتشون کنم
برادر من ، پسر خوب ، عمو جان ! بنده با دستای خودم 81 سکه نقره اونم نه بصورت کامل لای خاک ، در عمق 165 سانتی متری دقیقا از سطح زمین بیرون کشیدم! مدار با چنان قدرتی سنس داشت که لحظه اول من گمان کردم به یک جسم سطحی برخوردم
بازم میگم ، با کسب اجازه از مهندس حمید عزیز بنده حاظرم هریک از آقایان مدعی و البته شناخته شده انجمن رو به محل تستم بیارم و نشونش بدم که شاهکار دست استاد حمید چکارها میتونه انجام بده ;;)
تا آخر خرداد درگیر یکسری مسائل کاری و تحصیلی هستم ، انشاالله به حول قوه الهی از ابتدای تیرماه برنامه ریزی های زیادی کردم برای تور سراسر ایران همراه با فلزیاب پالسی فلزجو ، یک به یک نتایجشون رو خدمت حضور دوستان و استاد حمید بزرگوارم اطلاع رسانی خواهم کرد.
پاینده و سرزنده باشید @};-

داداش اون که مرده :D حموم زنونه تو کار ما نیست شرمندتیم دوما اگر منظور از هوچی منم بگمانم اشتباه کردی هوچی بکسی میگن که میگه ۵۰ تا سکه رو تو ۲۵۰ میزنه،به ما میگن معترض یا انتقاد کننده نه هوچی :D
شما لطف کن بگو ام دی ال طراحی مهندس حمید هست؟من اصلا اطلاعی ندارم اگر طرح ایشون هست بنده عذر خواهی میکنم از حضورشون قصد تمسخرم نداشتم مهندس حمید عزیز دانش و پشتکار شما ستودنیست واقعا خسته نباشی و همیشه در همه مراحل موفق باشی مهندس عزیز
اما درک این مساله ۵۰ تا سکه تو عمق ۲۵۰ یکم که جه عرض کنم کیلومترها دور از انتظاره اگر لطف کنی یه فیلم از تست بزاری همیگی دعاگویه شما خواهند بود
شماهم که میگی انقدر با قدرت گرفته در عمق ۱۶۵ سانت شاید یه میخی نعل اسبی رو قبل از اینکه شروع بکار کنی دستگاه سنس کرده یه عمقی حفاری کردی و بعد از اون به خاکی که بیرون ریختی توجه نکردی قسمت شما بوده دوباره بزنی و سکه هارو بگیری البته در عمق کمتر
اینی که میگی از اول با تمام قدرت گمون نکنم صحیح باشه

آخرین بار توسط habiib در چهارشنبه 12 خرداد1394 - 2:44am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 12 خرداد1394 - 2:26am
کاربر فعال
کاربر فعال

من میخوام بدونم اگر نمیشه تو همچین ارتفاعی زد معنیش چیه؟یعنی جناب یابنده دروغ میگه؟ اخه چه انگیزه ای میتونه پشت این قضیه باشه ؟ :-? به هر حال من میگم اگه گفته زده خوب منم میگم زده شماهام بگین زده :)

چهارشنبه 12 خرداد1394 - 2:41am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
mohsen_lachini نوشته است:

من میخوام بدونم اگر نمیشه تو همچین ارتفاعی زد معنیش چیه؟یعنی جناب یابنده دروغ میگه؟ اخه چه انگیزه ای میتونه پشت این قضیه باشه ؟ :-? به هر حال من میگم اگه گفته زده خوب منم میگم زده شماهام بگین زده :)

جناب محندص!!! :D
مدرسه ای که شوما توش درس میخوندی ما ... عمو جان!!! :ymdevil:
برو این دلقک بازی هات رو تو همون انجمن بی در و پیکر خودتون دربیار !
از روزی که مهندس حمید این مدار رو طراحی کرده چنان سوزشی ... افتاده که نمیدونی چطور التیامش بدی ، اومدی اینجا جنگولک بازی در میاری و رو اعصابون راه میری !!!
نگو که آییی عاقا من منظورم این نبود و اون بود که از پیامهای قبلیت در رابطه با تحلیل (!) مدار فلزجو ، نیت خیر خواهانت هویدا بود :^o
برو پی زندگیت لطفن عاقا جان ! ما اینجا تحلیلگر نخوایم باید کیو ببینیم؟؟؟پیلیز اون دکمه ...یکتیر رو بزن و خداحافظی کن :ymtongue:
مهندس حمید عزیز خواهش میکنم ازتون نزارید برخی بلانسبت نخاله ها جو برادرانه فلزجو رو خراب کنن ، بخدا قسم حیفه...
پیشاپیش از برادران و اساتید عزیزم بخاطر اصاعه ادب در این پیام کمال عذرخواهی رو دارم ، شنونده لیاقتش بیش از این نبود...
شب خوش @};-

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

چهارشنبه 12 خرداد1394 - 3:20am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
be fatemehy zahra khejalat dare! ein goftar !
az shoma baeid bod !!!!

قسمت !

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 3:36am
کاربر فعال
کاربر فعال

Ancient نوشته است:
جناب محندص!!! :D
مدرسه ای که شوما توش درس میخوندی ما ...ون دانش آموزاش میزاشتیم عمو جان!!! :ymdevil:
برو این دلقک بازی هات رو تو همون انجمن بی در و پیکر خودتون دربیار !
از روزی که مهندس حمید این مدار رو طراحی کرده چنان سوزشی به ماتحتت افتاده که نمیدونی چطور التیامش بدی ، اومدی اینجا جنگولک بازی در میاری و رو اعصابون راه میری !!!
نگو که آییی عاقا من منظورم این نبود و اون بود که از پیامهای قبلیت در رابطه با تحلیل (!) مدار فلزجو ، نیت خیر خواهانت هویدا بود :^o
برو پی زندگیت لطفن عاقا جان ! ما اینجا تحلیلگر نخوایم باید کیو ببینیم؟؟؟پیلیز اون دکمه ...یکتیر رو بزن و خداحافظی کن :ymtongue:
مهندس حمید عزیز خواهش میکنم ازتون نزارید برخی بلانسبت نخاله ها جو برادرانه فلزجو رو خراب کنن ، بخدا قسم حیفه...
پیشاپیش از برادران و اساتید عزیزم بخاطر اصاعه ادب در این پیام کمال عذرخواهی رو دارم ، شنونده لیاقتش بیش از این نبود...
شب خوش @};-

از همون پست قبلی که دادی فهمیدم که منتظر بهونه هستی که چون نبودی چند شب پیش یه جورایی بحث رو دوباره باز کنی .اما خوب پی پیام های خصوصی که به من شده از من خواستن زیاد با امثالی مثه تو دهن به دهن نشم .حالا اگه چایی نباتتو خوردی یه چرت خرگوشیم بزن داش .قضاوت با تمام بچه های با فهم

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 3:39am
کاربر فعال
کاربر فعال

ببین هر چی دارم فک میکنم که این پسر چرا این واکنش مسخر رو در اورد به هیچ نتیجه ای نمیرسم . :ymhug: اما واقعا میگم بچه ها ناراحت شدم .این همه اهانت یک جا ؟؟؟اگه مدیران محترم سایت با این فرد خاطی برخورد نکنن .به همین شب عزیز هیچ وقت حلالشون نمیکنم :|

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 3:50am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

JENABE LACHINI !
MOTASFANE SHOMA DARID DIGARANO TAHRIK MIKONID !VA KHASTE YA NAKHASTE EHSASATE DIGARAN RO BE CHALESH MIKESHID !
VA KARBARAN RA BE SAMTE ADABIATE CHALE MIDANI SOGH MIDAHID !
LOTFAN POSTHAYE HADAF DAR VA HEDAIAT SHODE NADID !!!!!!!!!!!

قسمت !

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 4:05am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Ancient
AZ SHOMA BAEID BOD !!!!
EIN ADABIATE GOFTAR ASLAN DAR SHANE SHoma nabod!!!!!
lotfan bazichey daste digaran va ehsasate ani nashid !
EINJA ANJOMANI ELMIST !!!!

قسمت !

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 4:10am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

mohsen_lachini نوشته است:
ببین هر چی دارم فک میکنم که این پسر چرا این واکنش مسخر رو در اورد به هیچ نتیجه ای نمیرسم . :ymhug: اما واقعا میگم بچه ها ناراحت شدم .این همه اهانت یک جا ؟؟؟اگه مدیران محترم سایت با این فرد خاطی برخورد نکنن .به همین شب عزیز هیچ وقت حلالشون نمیکنم :|

دوست عزیز کد های متن نقل قول در پست شما بهم خورده بود ...فک کنم ایشان نوشته ی جناب حبیب رو با شما اشتباه گرفتن،نا گفته نمونه پست با کنایه شما و نسبت کذابی هم که به ایشون داده شد قطعا سنگین بود...والا ایشان یکی از بچه های با مرام و با ادب انجمن هستن و تا بحال برخورد غیر منطقی ازشون دیده نشده ...
:D الانم که ساعت 5 صبحه واز طرفی بی خوابیو از طرف دیگه هم همزمانی با ساعات +18... برای همین فک کنم یمقدار کارا با هم قاطی شد ... :D
در هر صورت انجمن به امثال شما و ایشون نیاز داره پس بنده از طرف ایشون از شما و از طرف شما از ایشون عذر میخوام و امیدوارم این موضوع همینجا تموم شه و منبعد با هم و در کنار هم باشیم...

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 4:12am
کاربر فعال
کاربر فعال

اقای روت .من اول پستتو دیدم فک کردم در حمایت من پست دادی.برادر من چرا من هر چی مینویسم به دید بد نگاه میشه .دقیقن بفرمایین کدوم متن من تحریک اور بوده ؟دیگه دارم عصبی میشم .من حتی تو انتخا ب شکلکهامم گزینشی عمل میکنم تا یه وقت کسی بش بر نخوره چی میگی اقا.

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 4:15am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 970 , 971 , 972 , 973 , 974 , 975 , 976 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , Google و 120 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure