انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 5:00pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 971 , 972 , 973 , 974 , 975 , 976 , 977 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

majid_famali نوشته است:
mohsen_lachini نوشته است:
ببین هر چی دارم فک میکنم که این پسر چرا این واکنش مسخر رو در اورد به هیچ نتیجه ای نمیرسم . :ymhug: اما واقعا میگم بچه ها ناراحت شدم .این همه اهانت یک جا ؟؟؟اگه مدیران محترم سایت با این فرد خاطی برخورد نکنن .به همین شب عزیز هیچ وقت حلالشون نمیکنم :|

دوست عزیز کد های متن نقل قول در پست شما بهم خورده بود ...فک کنم ایشان نوشته ی جناب حبیب رو با شما اشتباه گرفتن،نا گفته نمونه پست با کنایه شما و نسبت کذابی هم که به ایشون داده شد قطعا سنگین بود...والا ایشان یکی از بچه های با مرام و با ادب انجمن هستن و تا بحال برخورد غیر منطقی ازشون دیده نشده ...
:D الانم که ساعت 5 صبحه واز طرفی بی خوابیو از طرف دیگه هم همزمانی با ساعات +18... برای همین فک کنم یمقدار کارا با هم قاطی شد ... :D
در هر صورت انجمن به امثال شما و ایشون نیاز داره پس بنده از طرف ایشون از شما و از طرف شما از ایشون عذر میخوام و امیدوارم این موضوع همینجا تموم شه و منبعد با هم و در کنار هم باشیم...

من اولا مخاطبم اقای کاوشگر بوده نه اوشون .بعدم من گفتم شماهایی که دارین میگین نزده و این حرفا یعنی دارین میگین که اون بابا دروغ میگه پس نگین (منظورم این بودش) :-*

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 4:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

majid_famali نوشته است:
ببین هر چی دارم فک میکنم که این پسر چرا این واکنش مسخر رو در اورد به هیچ نتیجه ای نمیرسم . :ymhug: اما واقعا میگم بچه ها ناراحت شدم .این همه اهانت یک جا ؟؟؟اگه مدیران محترم سایت با این فرد خاطی برخورد نکنن .به همین شب عزیز هیچ وقت حلالشون نمیکنم :|

دوست عزیز کد های متن نقل قول در پست شما بهم خورده بود ...فک کنم ایشان نوشته ی جناب حبیب رو با شما اشتباه گرفتن،نا گفته نمونه پست با کنایه شما و نسبت کذابی هم که به ایشون داده شد قطعا سنگین بود...والا ایشان یکی از بچه های با مرام و با ادب انجمن هستن و تا بحال برخورد غیر منطقی ازشون دیده نشده ...
:D الانم که ساعت 5 صبحه واز طرفی بی خوابیو از طرف دیگه هم همزمانی با ساعات +18... برای همین فک کنم یمقدار کارا با هم قاطی شد ... :D
در هر صورت انجمن به امثال شما و ایشون نیاز داره پس بنده از طرف ایشون از شما و از طرف شما از ایشون عذر میخوام و امیدوارم این موضوع همینجا تموم شه و منبعد با هم و در کنار هم باشیم...

من اولا مخاطبم اقای کاوشگر بوده نه اوشون .بعدم من گفتم شماهایی که دارین میگین نزده و این حرفا یعنی دارین میگین که اون بابا دروغ میگه پس نگین (منظورم این بودش) :-*

:-? :-?
:-B
;)

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 4:22am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
HEMAIATE MAN AZ ADABE !
38 SALE SENAME VA2TA BACHE DARAM!
KHEJALAT KESHEDIM AZ POSTE ZESHTE ON KARBAR !
VA RASMAN AZ POSTE ZESHT VA KALAMATE RAKIK SHAKIAM !
AMA SHOMA HAM JENABE LACHINI , HATM DARAM KE HADAF DAR POST MIDI !!!!!!
VA BA DIALOGE FILME GHISAR , TAMASKHOR MIKONI !!!!
KARE SHOMA HESAB SHODE ! VA HARKATE ZESHTE ON KARBAR DOSTIE KHALE KHERSE!!!

AGAR MARDE ELMI BESMELA
EIN GOYO EIN MIDAN !
AMA SHOMA HADAFDAR VA KAMELAN HESAB SHODE MOHREH HATO BAZI MIDI !!!

قسمت !

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 4:32am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام از اینکه سنتونو گفتین .احترامتون واجب شد .بله حق با شماس .من قصدم کمی شوخ طبعی بود(طنز فاخر) نه که در جواب کلی اهانت بشنوم ببینید معلوم هست اینجا کی قصدش چیه.من اولین پستمو با بحث علمی اغاز کردم .حالا ببین حالو روزمو که... میخوام اینو بگم من اسم کاربریم با اسمو فامیلم یکیه پنج ششسال پیشم با نام فامیلم عضو انجمن دیگهای شدم .این نهایت صاف و سادگی و بی شیله پیلگیمو میرسونه (کمتر چننین چیزیو میبینیم)و فک میکنم ملاک خوبیه واسه سنجش خیلیا.البته برداشت بد نشه خواهشا.

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 4:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جناب آقای روت برای بار هزارم از شما درخواست ميکنم ديگه با زبان فينگليش پست نزاريد وگرنه خودم شما رو تحريم خواهم کرد بنابراين يا کيبردت رو عوض کن يا ديگه برخلاف قوانين انجمن برخورد نکن

خدايا مددی کن

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 7:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

habib نوشته: "شماهم که میگی انقدر با قدرت گرفته در عمق ۱۶۵ سانت شاید یه میخی نعل اسبی رو قبل از اینکه شروع بکار کنی دستگاه سنس کرده یه عمقی حفاری کردی و بعد از اون به خاکی که بیرون ریختی توجه نکردی قسمت شما بوده دوباره بزنی و سکه هارو بگیری البته در عمق کمتر
اینی که میگی از اول با تمام قدرت گمون نکنم صحیح باشه
"
ج) ای والله جبیب جان الحق که ادم تیزهوشی هستی :D
اقایی که میگه : 81 سکه نقره اونم نه بصورت کامل لای خاک ،در عمق 165 سانتی متری دقیقا از سطح زمین بیرون کشیدم! مدار با چنان قدرتی سنس داشت که لحظه اول من گمان کردم به یک جسم سطحی برخوردم :))

ج ) داداش نیازی به دعوت نیست فکر کنم زمانی که شما ابتدایی بودی من توی موساد استاد بودم . شما یک فیلم بگیر که 100 سکه را در عمق بیش از یک متر سنس کنه . همین تمام . نیازی به دعوت و خرج تراشی برای خودت هم نیست :D کسی اینجا دعوایی نداره و مدار مهندس را هم کسی زیر سوال نبرده . پست های قبلی منو بخوانید می بینی یکی از مدافعین سرسخت مهندس و مدار ایشان بوده ام. پس این وصله به من یکی نمی چسپه
کمی بیشتر دقت کن داداش. منطقی فکر کن . هر انسان عاقلی پست های منو در این مورد با دقت بخونه متوجه شده چی گفته ام. داداش وقتی ضرب سکه ها متعلق به یک دوره نیست کسی نمیتونه حرفی داشته باشه
در ضمن به همان شرطی که چند صفحه قبل گفتم حرفای اقای کاوشگر را قبول می کنم ؛ به همان شرط حرفای شما در مورد 81 سکه را تایید است.
و اما سکه های اقای کاوشگر را هم مورد تایید است به شرطی که استخوانها بره ازمایشگاه و تحقیق بشه این قبر متعلق به یکی از نیروهای کار در موزه های قدیم بوده ، ایشان علاقه شدیدی به سکه داشته و وصیت کرده بوده هر وقت فوت کردم از هر دوره ای یک سکه بگذارید زیر سر من =)) اینجوری هم میشه :D
این بحث تمام شد. والسلام نامه تمام

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 7:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام جناب حمید و مدیران محترم بخشPI خسته نباشید
میگم فکر نمیکنید این چند ورق آخر داره مسیر رو به بیراهه میکشه داریم از بحث علمی دور میشیم البته اگه من اشتباه میکنم این تاپیک منو حذف کنید .آخه قبلنا میومدیم این بخش همش سوال علمی از آقا حمید میشد و مهندس با حوصله تمام سوالاتو جواب میداد و من بیسواد هم استفاده مجانی میکردم یادش بخیر .

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 8:23am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: ایران
mahmood51 نوشته است:
سلام. عرض تبریک مجدد نخست به مهندس حمید عزیز و سپس به آقای کاوشگر بابت این موفقیت.

وظیفه خودم دونستم که جسارتاً در جواب اون دوستمون (آقای jahanfar.b57) که با لوپ 1x1 صبح سیگنال داشتن و غروب محو شده و با فرض درست بودن همه مؤلفه های ساختاری و ساخت دستگاه و ثبات عالی آن، میتونه هریک از این موارد باشه:

- قویترین احتمال تاثیر گرمای خورشیدیست که البته اگر زیر نور مستقیم خورشید کار کرده باشید.
به طور کل کار زیر تابش خورشید اشتباه محضه. با هر نوع دستگاهی میخواد باشه از ردزنها بگیر تا فلزیابها و مگنتومترها و دقیقترین سیستما یعنی جی پی آرها. این نکته بسیار بسیار مهمیه که دوستان جوینده باید مد نظر داشته باشن چرا که وقت و هزینه هاتون به همین سادگی هدر میره و ماحصل کارتون یه مشت سیگنال کاذب خواهد بود.

-احتمال دوم که البته اگر در اون محل شما مدام و از تمام جهات سیگنالی بزرگ و تکرار شونده داشتید وجود یک منبع قوی میدانی مثل یک ترانسفورماتور میباشد که در صبح کار میکرده و غروب بنا به هر دلیلی از کار افتاده بوده باشه. چراکه این میادین علاوه بر اثر بر روی خود دستگاه،اندک توده های معدنی داخل خاک رو هم رزونیت کرده و با شدتی مثل یک فلز نمودار میکنند.
اگر هیچکدوم نبوده ، کار دوستان اجنه بوده. :D

تشکر دوست عزیز صبح ساعت 6 بود وغروب ساعت 9 که در هردو افتاب نیست . حالا میدان الکتریکی باور کنید تا شعاع 5 کیلومتری اثری از برق یا غیره نیست بیابونه زمین کشاورزی . نکته دیگه 10 متر بالاتر از اینجا همی اتفاق افتاد صبح سنس داشتم غروب رفتیم نیم متر کار کردیم دوباره دستگاه زدم هیچی نشون نداد .اون خاک رو علک کردم ریختم جاش دریغ از یه میخ

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 9:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا حميد سلام .خود اپ امپ ايا تاثيري بر شكل موج تخليه داره.و اين اپ امپ اگه تقلبي باشه اعداد سه گانه رو كم نش ون ميده يا زياد.

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 9:57am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
سلام.صبح همه دوستان بخیر :ymhug:
اولا بخاطر پست دیشبم از یکایک دوستان انجمن بازهم کمال عذرخواهی رو دارم ، بخداوندی خدا تک تک کلماتی که میبینم و میفهمم بقول جناب rot هدفدار درج شده ، عذابم میده ، چون نمیخوام و نمیذارم کوچکترین لطمه ای به این خانواده وارد بشه ! من تو این 2 سال به هیچ احدی در اینجا بی حرمتی نکردم ، تمام پست هامو میتونید چک کنید ، اما دیشب واقعااا از این همه نیرنگ و پستی به ستوه اومدم ...
به قول استاد حمید چوب رو که برمیداری گربه دزده فرار میکنه :D :D
من پست اولم رو دادم ببینید که ماشالا چند نفر به خودشون گرفتن و واکنش نشون دادن :))
واقعا حرفی برای گفتن نمیمونه ;)
جناب yahooo شما بفکر خرج و جیب من نباش ! فکر کرایه ماشین و یا پول بنزین خودت باش که تا اینجا بخوای بیای !!!
من انقدری نمک گیر این انجمن هستم که زندگیمو هم پاش بزارم ککم نگزه!! 2زار خرج 4 تا آدم الاف و مدعی کردن که رقمی نیست ;)
از دوستان عزیز فلزجو خواهش میکنم کمی بصیرت داشته باشین ، گول ظاهر و 4تا کله حرف قلمبه افراد رو نخورین ...
این مستر lachini اگر نیتش خیر بود و واقعا قصد کمک داشت ، تو این دوسال و نیم که انجمن راه افتاده کجا بود؟یعنی میخواد بگه تو دنیای فلزیابی نبود؟بقول خودش که 5-6ساله پلاس انواع انجمن هاست :D
چطور حالا که این مدار رو مهندس طراحی کردن ایشون فهمیدن که وجودشون تو این انجمن الزامیه؟ نکنه احساس وظیفه کردن؟ اون روزایی که بچه های انجمن درگیر انواع مدارات مذخرف آنالوگ بودن و هر فروشنده ای میرسید گوش یکی رو میبرید ایشون کجا بودن؟ حالا که یه مدار تمام کننده طراحی شده و تمامی نیازها برطرف شده ایشون احساس وظیفه کردن؟
والا بلا این فیلما رو دیگه تو سینمای بورکینافاسو هم نمیسازن...
برای بار آخر میگم ، برادر جان اصن ما میگیم خدای نکرده نیت شما خیر ! ما نخوایم تحلیلگر داشته باشیم باید کیو ببینیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ~X(

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 10:34am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 971 , 972 , 973 , 974 , 975 , 976 , 977 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Dma , Google و 104 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure