نویسنده |
پیغام |
milad7
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: وقتی شما در پایه 8 ایسی 7660 ولتاژ 5+ دارین ولی روی پایه 5 که خروجی هست ولتاژ منفی مناسب نداشته باشین ؛ یا اشکال از خود 7660 هست و یا قطعات متصل بهش. زیاد هم عجیب نیست چون این آیسی براحتی و در اثر یک اتصالی کوچک میتونه خراب بشه. مهندس جان من هنوز ایسی هارو جا نزدم. خواستم اول مطمن شم که مشکلی در مونتاژ نداشتم و بعد ایسی هارو جا بزنم.. الان ولتاژ چندتا قسمت دیگه را هم امتحان میکنم و اعلام میکنم تا شما بررسی کنید بازم ممنونم
|
چهارشنبه 13 خرداد1394 - 9:47am |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
kavoshgar نوشته است: milad7 نوشته است: جناب مهندس حمید عزیز و کاوشگر عزیز لطفا یه بررسی کنید. من در این نقاط این ولتاژهارو دارم. ولی در چند پست قبل خوندم که مهندس جان فرمودید باید در پایه 5 ایسی 2 باید -5 یا حداقل منفی -4 ولت داشته باشیم ولی من در اون نقطه که با علامت سوال نشون دادم که اگه پایه 5 باشه -0.01 ولت دارم. یه عکس از مدارت میزاری؟ کاوشگر جان اینم عکس مدار من
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 13 خرداد1394 - 10:20am |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
اینم ولتاژهای که روی پایه های ایسی ها دارم. البته هنوز ایسی جا نزدم. مهندس جان لطفا بررسی کنید
|
چهارشنبه 13 خرداد1394 - 10:44am |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
میلاد جان برای ولتاژ گیری باید آیسی 7660 حتما روی مدار باشه به احتمال زیاد تو مدار جانزدی درسته ؟
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
چهارشنبه 13 خرداد1394 - 11:24am |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
kavoshgar نوشته است: میلاد جان برای ولتاژ گیری باید آیسی 7660 حتما روی مدار باشه به احتمال زیاد تو مدار جانزدی درسته ؟ درسته کاوشگر عزیز هنوز هیچ ایسی رو جا نزدم. الان این ولتاژها هم که تو عکس قرار دادم همه بدون ایسی هستند.
|
چهارشنبه 13 خرداد1394 - 12:03pm |
|
|
kavoshgar
کاربر حرفه ای
|
milad7 نوشته است: kavoshgar نوشته است: میلاد جان برای ولتاژ گیری باید آیسی 7660 حتما روی مدار باشه به احتمال زیاد تو مدار جانزدی درسته ؟ درسته کاوشگر عزیز هنوز هیچ ایسی رو جا نزدم. الان این ولتاژها هم که تو عکس قرار دادم همه بدون ایسی هستند. پس ایسی ها رو جا بزن و مدار رو روشن کن ظاهر مشکلی دیده نمیشه موفق باشید
باد می وزد … میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی تصمیم با تو است . . .
|
چهارشنبه 13 خرداد1394 - 12:16pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
kavoshgar نوشته است: milad7 نوشته است: kavoshgar نوشته است: میلاد جان برای ولتاژ گیری باید آیسی 7660 حتما روی مدار باشه به احتمال زیاد تو مدار جانزدی درسته ؟ درسته کاوشگر عزیز هنوز هیچ ایسی رو جا نزدم. الان این ولتاژها هم که تو عکس قرار دادم همه بدون ایسی هستند. پس ایسی ها رو جا بزن و مدار رو روشن کن ظاهر مشکلی دیده نمیشه موفق باشید ممنون کاوشگر عزیز
|
چهارشنبه 13 خرداد1394 - 12:49pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
micro نوشته است: با سلام اقا حمید برای من مشکلی پیش اومده در صفحه اول نمیتونم اون چند فایل تکمیلی رو دانلود کنم لطفن کمک کنید ممنون در اون ادرس ها برای خودتون http رو به https تبدیل کنین درست میشه.
|
چهارشنبه 13 خرداد1394 - 12:50pm |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت دوستان عزیز از دوستان گرامی اگر دز مورد نحوه تغییر کام در ویندوز اطلاعاتی دارند راهنمایی کنند برای انتقال اعداد به استوفر ، ویندوز کام ورودی رو 17 معرفی می کنه ولی اسنوفر فقط تا کام 8 قابل تنظیمه دوستان چه جوری این مشکلو حل کردن لطفا راهنمایی کنید با تشکر یا حق
|
چهارشنبه 13 خرداد1394 - 6:52pm |
|
|
parashm
کاربر فعال
|
fereidon نوشته است: با سلام خدمت دوستان عزیز از دوستان گرامی اگر دز مورد نحوه تغییر کام در ویندوز اطلاعاتی دارند راهنمایی کنند برای انتقال اعداد به استوفر ، ویندوز کام ورودی رو 17 معرفی می کنه ولی اسنوفر فقط تا کام 8 قابل تنظیمه دوستان چه جوری این مشکلو حل کردن لطفا راهنمایی کنید با تشکر یا حق دوسته عزیز برید قسمت دیویس منجر و بعد بررویه پورتها کلیک کنید تا لیست پورت مشخص بشه بر رویه پورت مورد نظر که میخواید تغییرش بدید کلیک راست کنید پروپرتیس رو انتخاب کنید در تب بالا وارد قسمت پورت ستینگ بشید و بعد ادونس را انتخاب کنید در قسمت پایین کام پورت نامبر رو به پورت مورد نظر خودت تغییر بده
|
پنج شنبه 14 خرداد1394 - 8:23am |
|
|
|