انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 8:52pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 973 , 974 , 975 , 976 , 977 , 978 , 979 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

برادر عزیز اقای mahmood51 : اولا من برای اینکه این بحث تمام بشه دیگه هیچ وقت نظر کارشناسی نمیدم .دوما من دستگاهزن و اپراتورحرفه ای نیستم ! شاید شما جوان باشید ولی من موهام را توی اسیاب سفید نکرده ام.
سوما اقای کاوشگر عزیز خودشان انقدر مردانگی داشتند و واقعیت را بیان کردند و نیازی به هیچ توضیحی نیست. صداقت این مرد اقای کاوشگر قابل تحسین است. :ymapplause:
والسلام نامه تمام
bye @};-

آخرین بار توسط yahooo در چهارشنبه 13 خرداد1394 - 12:36pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 12:32pm
مدیر کل
مدیر کل

talar نوشته است:
اقا حميد سلام .خود اپ امپ ايا تاثيري بر شكل موج تخليه داره.و اين اپ امپ اگه تقلبي باشه اعداد سه گانه رو كم نش ون ميده يا زياد.

بله دیگه مشخصه که آپ امپ روی شکل موج نهایی اثر داره! برای همین عرض کردیم باید از 357 یا 157 اصلی استفاده کنین. اگر تقلبی باشه اعداد 3 گانه تغییر فاحشی پیدا میکنن و عدد اول میتونه خیلی کم بشه.

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 12:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال

kavoshgar نوشته است:
habiib نوشته است:
سلام اقای کاوشگر بابط موفقیت پیروز باشید انشاالله در همه مراحل موفق باشی جسارت من رو ببخش اما یه سوال برام پیش اومده
شما که ردیاب ۳۵ رو نداشتی و همه دوستان هم میدونن که شما توان خرید هم نداشتی پس ۳۵ از کجا رسید دستت؟؟؟؟؟!!!! YMWHISTLE :-?
در ضمن شما با این همه تجربه ساعت ۴ صبح کدوم کفاشی رفتی سکه هارو تمیز کردی؟؟؟ :D

از توجهت ممنونم که خیلی زور مزنی تا منو یه دروغ گو جلوه بدی ولی بد نیست یه نگاه به این تایپیک بزنی و بعد بشینی اون جوری سوت بزنی و بخندی

viewtopic.php?f=5&t=1883&start=10

حالا من سوت میزنم :-Q

دوست عزیز زور زدن درست نیست اخه احتمال داره ادم شقاق مقعد بگیره :D برام ابهام بود پرسیدم کار بدی کردم؟؟ شما چرا عصبی شدی؟
برای شادی روح اموات اقا مجتبی صلوات @};-

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 1:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد حمید اگر پسورد فراموش بشه راهی هست که بتونیم دوباره اون رو ریست کنیم.

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 1:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

yahooo نوشته است:
برادر عزیز اقای mahmood51 : اولا من برای اینکه این بحث تمام بشه دیگه هیچ وقت نظر کارشناسی نمیدم .دوما من دستگاهزن و اپراتورحرفه ای نیستم ! شاید شما جوان باشید ولی من موهام را توی اسیاب سفید نکرده ام.
سوما اقای کاوشگر عزیز خودشان انقدر مردانگی داشتند و واقعیت را بیان کردند و نیازی به هیچ توضیحی نیست. صداقت این مرد اقای کاوشگر قابل تحسین است. :ymapplause:
والسلام نامه تمام
bye @};-

انشاءالله با 44-43 سال سن جزو جوونا حساب بشم. بدم نمیاد که. خدا همۀ جوونارو حفظ و موفق کنه. مگه جوونا چشونه؟!! :) اگرچه فکر کنم حداقل از سال69 (با معیار شما زمان طفولیتم :D ) عمرم رو در این راه گذراندم.
برادرجان، بنده بابت صحت یا عدم صحت سکه ها اظهار نظری نداشتم و نظرات شما یا امثال شما هم برام خیلی محترمه حتی اگر خلافش اثبات بشه. از همه اینا گذشته موهای سپیدتان جداگانه و ویژه محترمن.
داداشم، کارشناسی جنس یه چیزیه دستگاهزنی هم یه چیز دیگه. اینا دو مقولۀ جدا از همن. والله 2 روز پیش با یک کارشناس بسیار بسیار قوی آشنا شدم که 3 ساعتی جلسه داشتیم. به تمام معنا استاد بود. هنوزم از صحبتاش فکّم باز مونده و گیجم. چقدر به بنده دید دادن. اگرچه خیلی دستگاه -مستگاه دیده بود ولی چندان در مورد جزییات دستگاهی اظهار نظر نمیکرد خیلی صادقانه میگفت: "من اینو فهمیدم که درسته که توانایی یک دستگاه مهمه ولی 90% مهارت و کیّزی اپراتور شرطه و......."
بله خیلی مهمه که اپراتور دید خیلی بازی داشته باشه وگرنه سیستم میلیاردی هم کاری براش نمیکنه.

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 1:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال

برادر عزیزmahmod 51 سلام علیکم
با متنی که در مورد سطح سواد من نوشتی بنده خواستار اینم که اگه این دستگاه رو داری خودت تشریف بیار اگر نداری از panamena بگیر باهاش بیا
بنده دوستی دارم که یه محیط تست داره هر فلزی به هر ابعادی در هر عمقی حدود ۲۰ سال هم از عمر دفن میگذره خیالتو راحت کنم قشنگم اکسید شده هر کس تو شمال هست میدونه چی میگم بطور کاملا حرفه ای دفن کرده ۱ سال تمام اب دریا روش ریخته کسیم که یکم حالیش باشه میدونه اب دریا قاتل فلز هست چیزی باقی نمیزاره از این بابط خاطر جم باش
شما تشریف بیار تست بکن ببین میگیره دستگاهت گرفت که بسیار عالی نگرفت من حفاری میکنم فلز رو به شما نشون میدم، چطوره قبول داری؟
این کارو صرفا دارم برای سطح سواد خودم میکنم دوست عزیز :ymhug: شاید شما درست بگی ما یاد بگیریم اخه به قول رشتیا کلم کویاست :D
اما اگر مطمعن نیستی لطف کن تشریف نیار چون اون اقایی که زحمت دفن فلز رو کشیده در صورتی که فلزیاب شما فلز مورد نظر رو سنس نکنه باید حفاری بشه و بزحمت ۲۰ سالش به باد بره با برونینگ روهم از شما استقبال خواهد کرد :D
بنظرم پیشنهاد معقولانه ای بود در صورت تمایل در خدمتیم

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 1:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

jahanfar.b57 نوشته است:
mahmood51 نوشته است:
سلام. عرض تبریک مجدد نخست به مهندس حمید عزیز و سپس به آقای کاوشگر بابت این موفقیت.

وظیفه خودم دونستم که جسارتاً در جواب اون دوستمون (آقای jahanfar.b57) که با لوپ 1x1 صبح سیگنال داشتن و غروب محو شده و با فرض درست بودن همه مؤلفه های ساختاری و ساخت دستگاه و ثبات عالی آن، میتونه هریک از این موارد باشه:

- قویترین احتمال تاثیر گرمای خورشیدیست که البته اگر زیر نور مستقیم خورشید کار کرده باشید.
به طور کل کار زیر تابش خورشید اشتباه محضه. با هر نوع دستگاهی میخواد باشه از ردزنها بگیر تا فلزیابها و مگنتومترها و دقیقترین سیستما یعنی جی پی آرها. این نکته بسیار بسیار مهمیه که دوستان جوینده باید مد نظر داشته باشن چرا که وقت و هزینه هاتون به همین سادگی هدر میره و ماحصل کارتون یه مشت سیگنال کاذب خواهد بود.

-احتمال دوم که البته اگر در اون محل شما مدام و از تمام جهات سیگنالی بزرگ و تکرار شونده داشتید وجود یک منبع قوی میدانی مثل یک ترانسفورماتور میباشد که در صبح کار میکرده و غروب بنا به هر دلیلی از کار افتاده بوده باشه. چراکه این میادین علاوه بر اثر بر روی خود دستگاه،اندک توده های معدنی داخل خاک رو هم رزونیت کرده و با شدتی مثل یک فلز نمودار میکنند.
اگر هیچکدوم نبوده ، کار دوستان اجنه بوده. :D

تشکر دوست عزیز صبح ساعت 6 بود وغروب ساعت 9 که در هردو افتاب نیست . حالا میدان الکتریکی باور کنید تا شعاع 5 کیلومتری اثری از برق یا غیره نیست بیابونه زمین کشاورزی . نکته دیگه 10 متر بالاتر از اینجا همی اتفاق افتاد صبح سنس داشتم غروب رفتیم نیم متر کار کردیم دوباره دستگاه زدم هیچی نشون نداد .اون خاک رو علک کردم ریختم جاش دریغ از یه میخ

خواهش میکنم.
سؤال مهم اینه که در اون نقاطتتون از هر سمتی که نزدیک میشدید شدت سیگنال یکجور بود؟ مثلاً در حرکت غرب به شرق سیگنال باشه ولی از شرق به غرب محو بشه یا ضعیفتر بشه. یا همینطور برای شمال-جنوب؟
بعدش اینکه در یک نقطه ثابت ماکزیمم شدت سیگنالو داشتین یا اینکه جاش بازی میکرد؟ اگر اینطور بوده احتمال زیاد اونجا پر از رگه های معدنیه متوسط و پراکندست. باید در این زمینا یه مقداری قید برد و قدرتتون رو بزنید. البته بازم تاکید میکنم که اگر دستگاهتون کاملاً با ثبات باشه ودرست ردیف شده باشه و در زمینای دیگه همچین رفتاری نداشته باشه.

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 1:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام

مهندس حمید و دوستان اولین بار بود با روش اتو چاپ میکردم لطفا نظرتونو راجع به بردهای زیر بدید آیا مشکلی نداره و میشه منتاژ رو شروع کنم؟

فایبر گلاس

http://www.hotup.ir/upload/rg1y_22062010020.jpg

معمولی

http://www.hotup.ir/upload/ero6_22062010021.jpg

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 2:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال

Ancient نوشته است:
سلام.صبح همه دوستان بخیر :ymhug:
اولا بخاطر پست دیشبم از یکایک دوستان انجمن بازهم کمال عذرخواهی رو دارم ، بخداوندی خدا تک تک کلماتی که میبینم و میفهمم بقول جناب rot هدفدار درج شده ، عذابم میده ، چون نمیخوام و نمیذارم کوچکترین لطمه ای به این خانواده وارد بشه ! من تو این 2 سال به هیچ احدی در اینجا بی حرمتی نکردم ، تمام پست هامو میتونید چک کنید ، اما دیشب واقعااا از این همه نیرنگ و پستی به ستوه اومدم ...
به قول استاد حمید چوب رو که برمیداری گربه دزده فرار میکنه :D :D
من پست اولم رو دادم ببینید که ماشالا چند نفر به خودشون گرفتن و واکنش نشون دادن :))
واقعا حرفی برای گفتن نمیمونه ;)
جناب yahooo شما بفکر خرج و جیب من نباش ! فکر کرایه ماشین و یا پول بنزین خودت باش که تا اینجا بخوای بیای !!!
من انقدری نمک گیر این انجمن هستم که زندگیمو هم پاش بزارم ککم نگزه!! 2زار خرج 4 تا آدم الاف و مدعی کردن که رقمی نیست ;)
از دوستان عزیز فلزجو خواهش میکنم کمی بصیرت داشته باشین ، گول ظاهر و 4تا کله حرف قلمبه افراد رو نخورین ...
این مستر lachini اگر نیتش خیر بود و واقعا قصد کمک داشت ، تو این دوسال و نیم که انجمن راه افتاده کجا بود؟یعنی میخواد بگه تو دنیای فلزیابی نبود؟بقول خودش که 5-6ساله پلاس انواع انجمن هاست :D
چطور حالا که این مدار رو مهندس طراحی کردن ایشون فهمیدن که وجودشون تو این انجمن الزامیه؟ نکنه احساس وظیفه کردن؟ اون روزایی که بچه های انجمن درگیر انواع مدارات مذخرف آنالوگ بودن و هر فروشنده ای میرسید گوش یکی رو میبرید ایشون کجا بودن؟ حالا که یه مدار تمام کننده طراحی شده و تمامی نیازها برطرف شده ایشون احساس وظیفه کردن؟
والا بلا این فیلما رو دیگه تو سینمای بورکینافاسو هم نمیسازن...
برای بار آخر میگم ، برادر جان اصن ما میگیم خدای نکرده نیت شما خیر ! ما نخوایم تحلیلگر داشته باشیم باید کیو ببینیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ~X(

من نمیدونم تو چه خصومتی با من داری من که دیگه اصلا هیچ تحلیلی نکردم بابا دست از سرم بردار خواهشا نزار چها تا ادم بگن بحث داره به بی راهه میره خو من اگه تحلیل نکنم که دیگه نمیکنم که میشه همین بحثای بیهوده .خواهشا بس کن .اینکه میگی ما :-? من نمیفهمم از جانب همه چرا نظر میدی شما .من این چند سال دستم به اینا بند بوده:1-دستگاه بهینه ساز مصرف انرژی (6ماه).2-بازیه اموزشی جادوی رنگها(6ماه)-3-ردیاب خودرو4-سیستم جامع کنترل تردد در 5 ورژن مختلف با پیشرفته ترین امکانات (20 ماه).و چندین و چند پروژه دیگه.الانم دوست خوب بدون تو تمام این مدت یه کار نا تموم واسم مونده اونم اینه.من سفارش یک دستگاه فلزیاب گرفتم .وچه بهتر از این که دستگاه خوب حمید عزیز رو در سریع ترین وقت و با کمترین هزینه مونتاژ میکردم و میفروختم .در حالیکه انقد تجربه دارم که بتونم دموی السی دی رو یه جوری محو کنم که اب از اب تکون نخوره و خیلی کار دیگه.اما تعهد حرفه ایم این اجازه رو نداده دوست خوب.این همه توزیح دادم فقط درقالب اینکه تو دیدت کمی نسبت به من نرم تر شه حالا دیگه نمیدونم چی میشه

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 2:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saleh700 نوشته است:
سلام

مهندس حمید و دوستان اولین بار بود با روش اتو چاپ میکردم لطفا نظرتونو راجع به بردهای زیر بدید آیا مشکلی نداره و میشه منتاژ رو شروع کنم؟

فایبر گلاس

http://www.hotup.ir/upload/rg1y_22062010020.jpg

معمولی

http://www.hotup.ir/upload/ero6_22062010021.jpg

با اجازه جناب حمید
سلام دوست عزیز اگه میخای دستگاهو برای کاوش در بیرون استفاده کنی سعی کن با سلیقه بیشتر مجدد فیبر دیگه بزنی و یا اگه تفریحی میخاین بسازید قطعی ها را با رشته سیم ترمیم کن .
اونی که تو عکس مشخصه اسید به قسمتهای دیگر برد هم صدمه زده و استحکامشو گرفته تا نظر دوستان چی باشه .

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 3:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 973 , 974 , 975 , 976 , 977 , 978 , 979 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09155811676 , Google , mahbob1363 و 99 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure