سلام.صبح همه دوستان بخیر
اولا بخاطر پست دیشبم از یکایک دوستان انجمن بازهم کمال عذرخواهی رو دارم ، بخداوندی خدا تک تک کلماتی که میبینم و میفهمم بقول جناب rot هدفدار درج شده ، عذابم میده ، چون نمیخوام و نمیذارم کوچکترین لطمه ای به این خانواده وارد بشه ! من تو این 2 سال به هیچ احدی در اینجا بی حرمتی نکردم ، تمام پست هامو میتونید چک کنید ، اما دیشب واقعااا از این همه نیرنگ و پستی به ستوه اومدم ...
به قول استاد حمید چوب رو که برمیداری گربه دزده فرار میکنه
من پست اولم رو دادم ببینید که ماشالا چند نفر به خودشون گرفتن و واکنش نشون دادن
واقعا حرفی برای گفتن نمیمونه
جناب yahooo شما بفکر خرج و جیب من نباش ! فکر کرایه ماشین و یا پول بنزین خودت باش که تا اینجا بخوای بیای !!!
من انقدری نمک گیر این انجمن هستم که زندگیمو هم پاش بزارم ککم نگزه!! 2زار خرج 4 تا آدم الاف و مدعی کردن که رقمی نیست
از دوستان عزیز فلزجو خواهش میکنم کمی بصیرت داشته باشین ، گول ظاهر و 4تا کله حرف قلمبه افراد رو نخورین ...
این مستر lachini اگر نیتش خیر بود و واقعا قصد کمک داشت ، تو این دوسال و نیم که انجمن راه افتاده کجا بود؟یعنی میخواد بگه تو دنیای فلزیابی نبود؟بقول خودش که 5-6ساله پلاس انواع انجمن هاست
چطور حالا که این مدار رو مهندس طراحی کردن ایشون فهمیدن که وجودشون تو این انجمن الزامیه؟ نکنه احساس وظیفه کردن؟ اون روزایی که بچه های انجمن درگیر انواع مدارات مذخرف آنالوگ بودن و هر فروشنده ای میرسید گوش یکی رو میبرید ایشون کجا بودن؟ حالا که یه مدار تمام کننده طراحی شده و تمامی نیازها برطرف شده ایشون احساس وظیفه کردن؟
والا بلا این فیلما رو دیگه تو سینمای بورکینافاسو هم نمیسازن...
برای بار آخر میگم ، برادر جان اصن ما میگیم خدای نکرده نیت شما خیر ! ما نخوایم تحلیلگر داشته باشیم باید کیو ببینیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟