انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 7:05pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 974 , 975 , 976 , 977 , 978 , 979 , 980 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

به نظر من اگه قطعی در همین یکی دو مورده و ریز گرته نداری رو برد همینو رفع و رجوع کن(البته محکم و درست حسابی)و مشکلی پیش نمیاد.

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 3:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون از پاسخت دوست عزیز مدار رو برای کاوش واقعی میخوامم درست کنم متاسفانه فیبر فایبر گلاس هم دیگه ندارم تو مغازه های شهر هم فقط فیبر معمولی دارن حالا منتظرم ببینم نظر مهندس حمید چیه

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 4:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saleh700 نوشته است:
ممنون از پاسخت دوست عزیز مدار رو برای کاوش واقعی میخوامم درست کنم متاسفانه فیبر فایبر گلاس هم دیگه ندارم تو مغازه های شهر هم فقط فیبر معمولی دارن حالا منتظرم ببینم نظر مهندس حمید چیه

درود بر شما دوست گرامی
همونطور که جناب لاچینی هم فرمودن، احتمالا مشکلی پیش نمیاد من هم در فیبرم بخاطر بی تجربگی دو مورد قطعی داشتم و با تکه سیمهای کوچک و لحیم رفع کردم و کل فیبرو با بیزر مولتی متر چک کردم دیگه مشکلی نداشت پس از مونتاژم مدار بخوبی حتی بدون نویز کار میکرد فقط سعی کن قطعات مرغوب باشن دوست عزیز @};-
پیروز باشید :YMPEACE:

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 4:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود به همه دوستان گرامی @};-
دوستان لطفا احترام همدیگر را نگهدارید و اجازه ندهید سوء تفاهم ها باعث رنجش دیگر دوستان و افرادی که تازه به انجمن وارد شدن بشه :ymhug: هر شخصی در جایگاه خودش دارای دانش، تجربه و قابل احترام هست پس عزیزان خواهش میکنم لطف کنید شان و شخصیت خودتون و انجمن رو پایین نیاورید، هر کسی هم که نظری داره لطفا سعی کنه با احترام و بدون تعنه و تمسخر دیگر دوستان با رعایت ادب و متانت و ادبیات نگارشی نظرش رو ارائه بده :-BD دوستان اجازه ندید که اگر شخصی تازه وارد انجمن میشه و این ادبیات رو ملاحظه میکنه از عضویت و پیگیری مطالب سرد بشه ^:)^
با سپاس و پوزش از همه عزیزان
پیروز باشید @};- @};- @};-

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 4:49pm

kavoshgar نوشته است:
سلام دوستان
والا نمیدونم چی بگم و از کجا بگم
باید به آقا توحید و یاهوووووووو صد آفرین گفت :ymapplause: جای تحسین داره
سکه ها روبه یه کارشناس نشون دادیم ایشون گفتن که مربوط به یک دوره نیست ولی باور کنید من خودم از تو زمین در آوردم الان تنها چیزی که هست به اون پیرمرده که صاحب محل بود شک پیدا کردم چون محل مورد نظر قبرستون بود و همه جا چاله های نیم متری که پر بود که نشون میداد 10--20 سال قبل حفاری شده و پر شده اما اون نقطه که من گرفتم فقط دوتا استخون شکسته و چند تا تیکه سفال و ذغال خرد شده بیشتر نداشت در حالی که به قول یکی از دوستان این قبر مرده نداره و اون پیر مرده هم میگفت که به احتمال زیاد کامل پودر شده حالا جایی که منو زیاد به شک میندازه یکی همین نداشتن مرده بود یکی هم این که اون پیرمرده موقع برگشت خیلی راحت سکه ها رو به ما داد و گفت من به شما اطمینان کامل دارم شما ببرید در ضمن روی همون هدف اگه اشتباه نکنم عدد سنس دور بر 250 بود که احتمال میدم خودش یه فلز سطحی هم همونجا گذاشته بوده باشه حالا خدا به خیر کنه احتمالا توی یه دام افتادم که امشب صداش در میاد X_X
دوستان تو روخدا در مورد گفته ها زود قضاوت نکین من چیزی رو که پیدا کرده بودم رو گفتم در حالی که دوستان کار بلد بحث رو به یه جای دیگه کشوندن

اقای kavoshgar مرسی واقیعیت رو بیان نمودید ;) قابل توجه حمید عزیز برای من اون عکسها که گفته شده بود این سکه ها تازه از زیر خاک در اومده بود قابل هضم نبود. نه اون چیزهایی که بیان نمودید که خدایی نکرده قصد اخلال در نظم انجمن رو داشته باشیم :D موفق باشید دیگه عرضی ندارم @};-

فقط بعضی دوستان توجه داشته باشن به همه جسارت نمیشه اینجا افراد تیز بین و کارشناس وجود داره سعی کنید از قرار دادن اشیا تقلبی پرهیز کنید ;) تا خدای نکرده مورد بی اعتمادی قرار نگیرید :-BD

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 5:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

tohid88 نوشته است:
kavoshgar نوشته است:
سلام دوستان
والا نمیدونم چی بگم و از کجا بگم
باید به آقا توحید و یاهوووووووو صد آفرین گفت :ymapplause: جای تحسین داره
سکه ها روبه یه کارشناس نشون دادیم ایشون گفتن که مربوط به یک دوره نیست ولی باور کنید من خودم از تو زمین در آوردم الان تنها چیزی که هست به اون پیرمرده که صاحب محل بود شک پیدا کردم چون محل مورد نظر قبرستون بود و همه جا چاله های نیم متری که پر بود که نشون میداد 10--20 سال قبل حفاری شده و پر شده اما اون نقطه که من گرفتم فقط دوتا استخون شکسته و چند تا تیکه سفال و ذغال خرد شده بیشتر نداشت در حالی که به قول یکی از دوستان این قبر مرده نداره و اون پیر مرده هم میگفت که به احتمال زیاد کامل پودر شده حالا جایی که منو زیاد به شک میندازه یکی همین نداشتن مرده بود یکی هم این که اون پیرمرده موقع برگشت خیلی راحت سکه ها رو به ما داد و گفت من به شما اطمینان کامل دارم شما ببرید در ضمن روی همون هدف اگه اشتباه نکنم عدد سنس دور بر 250 بود که احتمال میدم خودش یه فلز سطحی هم همونجا گذاشته بوده باشه حالا خدا به خیر کنه احتمالا توی یه دام افتادم که امشب صداش در میاد X_X
دوستان تو روخدا در مورد گفته ها زود قضاوت نکین من چیزی رو که پیدا کرده بودم رو گفتم در حالی که دوستان کار بلد بحث رو به یه جای دیگه کشوندن

اقای kavoshgar مرسی واقیعیت رو بیان نمودید ;) قابل توجه حمید عزیز برای من اون عکسها که گفته شده بود این سکه ها تازه از زیر خاک در اومده بود قابل هضم نبود. نه اون چیزهایی که بیان نمودید که خدایی نکرده قصد اخلال در نظم انجمن رو داشته باشیم :D موفق باشید دیگه عرضی ندارم @};-

فقط بعضی دوستان توجه داشته باشن به همه جسارت نمیشه اینجا افراد تیز بین و کارشناس وجود داره سعی کنید از قرار دادن اشیا تقلبی پرهیز کنید ;) تا خدای نکرده مورد بی اعتمادی قرار نگیرید :-BD

با سپاس از جناب tohid88 گرامی که در رفع سوء تفاهم ها قدم برداشتن @};- @};- @};-

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 5:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام استاد حمید
دستگاه من هنگامی که پهنای پالس و فرکانس در مقدار های کم (140 وکمتر) قرار می گیرد Coil Error نمی دهد در این حالت نیز اعداد سه گانه درست نیست عدد دوم از عدد سوم بزرگتر است و هنگامی که مقدار پهنای پالس و فرکانس را افزایش می دهیم دستگاه Coil Error می دهد.
لطفا را هنمایی کنید اشکال از چیست؟

قدرت یعنی توان انجام هر کاری در زمان حال و اینکه افکار آدمی آفریننده تمام اتفاقات زندگی اوست.

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 5:34pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

اساتید و مخصوصا جناب مهندس حمید لطفا راهنمایی کنید من دوباره یه ایسی 357خریدم با همون شماره سریال 31ار بی که قبلا هم داشتم و تقلبی بود الان با لوپ یک در یک اعداد سه گانه363.792.890هست دیلی هم 14نشون میده اهم لوپ هم1.7هست مال تی ال بود اعداد سه گانه من درسته؟لوپ رو با کابل5در 75پیچیدم اگه اهمشو کم کنم مناسبه واسه این مدار؟؟ @};- @};-

بسیاری از ناکامی ها ناشی از این هست که هنگام تسلیم شدن نمیدانید چه حد به موفقیت نزدیکید (توماس ادیسون)

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 9:25pm

سلام
مهندس یک سوال
چرا بجای خازنهای عدسی از خازن های پلی استر استفاده نکردی چون الان توضیحات دلتا پالس 2 بهنام را مطا لعه میکردم که دیدم این مطلب را نوشته لطفا در این مورد راهنماییم کنید با تشکر از شما
برای مدار از خازنهای پلی استر استفاده کرده ام چون خازنهای پلی استر در برابر تغییرات هوا مقاوم هستند و مقدار ظرفیتشان تغییر نمی کند اگه از خازنهای عدسی معمولی استفاده کنید چون با دمای هوا ظرفیتشان قابل توجه تغییر می کند ممکن است فلزیابتان دائما به تنظیم احتیاج داشته باشد و گاهی از سایه به آفتاب و با لعکس می روید بیمورد بوق بزند

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 10:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
Hamed t نوشته است:
اساتید و مخصوصا جناب مهندس حمید لطفا راهنمایی کنید من دوباره یه ایسی 357خریدم با همون شماره سریال 31ار بی که قبلا هم داشتم و تقلبی بود الان با لوپ یک در یک اعداد سه گانه363.792.890هست دیلی هم 14نشون میده اهم لوپ هم1.7هست مال تی ال بود اعداد سه گانه من درسته؟لوپ رو با کابل5در 75پیچیدم اگه اهمشو کم کنم مناسبه واسه این مدار؟؟ @};- @};-

سلام.شب بخیر دوست من
با اینکه آیسی شما نوع اصلی نیست (m31rb) ولی اعداد سه گانه کانال تفکیک شما در بازه صحیح خودش قرار داره ، اختلاف عدد دوم و سوم هم همون 100 هست ! احتمالا بخاطر جنس لوپ شماست یا اینکه آیسی شما برخلاف شمارش خوب عمل میکنه !!!
متوجه نشدم دقیقا کابل لوپتون چطور هست و چونه پیچیدین ، ولی مقاومت لوپ شما یکم زیاده ، و برای لوپ 1*1 مقاومتی بین 1 تا 1.3 اهم بهترین جواب رو میده ، بشرط اینکه ظرفیت خازنی هم بین400 تا 500 میکرو هانری باشه. با این مشخصات شما میتونید از حداکثر پهنای پالس توام با ثبات و قدرت مدار استفاده کنید ;;)
لطفا یک تست استاندارد با تنظیمات پیشفرض بگیرید و نتیجه رو اعلام کنید ، اگر حذف آهن رو تست کنید خیلی عالی میشه :ymhug:
پاینده باشید @};-

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

چهارشنبه 13 خرداد1394 - 11:12pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 974 , 975 , 976 , 977 , 978 , 979 , 980 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: پارسا۲۰۷۰ و 143 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure