نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
پوریا نوشته است: استاد حمید اگر پسورد فراموش بشه راهی هست که بتونیم دوباره اون رو ریست کنیم. تنها راهش پروگرام با فیوز بیت ریست تنظیمات هست. برای همین عرض کردم موقع گذاشتن رمز حتما دقت کنین که چی وارد میکنین و ترجیحا داخل منزل و قبل بیرون رفتن رمز بذارین و تستش کنین تا احیانا اگر به مشکل خوردین با پروگرام مجدد حل بشه. دیگه شرمنده در قالب این دستگاه جمع و جور نمیشد امکاناتی مثل سوال محرمانه یا تاریخ تولد و ایمیل و اس ام اس و غیره گذاشت تا امکات بازیابی رمز فراموش شده وجود داشته باشه!
|
چهارشنبه 13 خرداد1394 - 11:19pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
Hamed t نوشته است: اساتید و مخصوصا جناب مهندس حمید لطفا راهنمایی کنید من دوباره یه ایسی 357خریدم با همون شماره سریال 31ار بی که قبلا هم داشتم و تقلبی بود الان با لوپ یک در یک اعداد سه گانه363.792.890هست دیلی هم 14نشون میده اهم لوپ هم1.7هست مال تی ال بود اعداد سه گانه من درسته؟لوپ رو با کابل5در 75پیچیدم اگه اهمشو کم کنم مناسبه واسه این مدار؟؟ اعداد 3 گانه شما درست هستن و فقط عدد اول کمی بالاست که میتونه به خاطر کیفیت بالای لوپ و شاید کمی هم بالا بودن مقاومت لوپ باشه. اما در هر صورت مشکلی نیست و جواب میده.
|
چهارشنبه 13 خرداد1394 - 11:25pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
sardarshams نوشته است: سلام مهندس یک سوال چرا بجای خازنهای عدسی از خازن های پلی استر استفاده نکردی چون الان توضیحات دلتا پالس 2 بهنام را مطا لعه میکردم که دیدم این مطلب را نوشته لطفا در این مورد راهنماییم کنید با تشکر از شما برای مدار از خازنهای پلی استر استفاده کرده ام چون خازنهای پلی استر در برابر تغییرات هوا مقاوم هستند و مقدار ظرفیتشان تغییر نمی کند اگه از خازنهای عدسی معمولی استفاده کنید چون با دمای هوا ظرفیتشان قابل توجه تغییر می کند ممکن است فلزیابتان دائما به تنظیم احتیاج داشته باشد و گاهی از سایه به آفتاب و با لعکس می روید بیمورد بوق بزند دوست عزیز شاید دهها بار در جاهای مختلف عرض کردم خازنهای نویز گیر اگر بصورت سرامیکی یا همون عدسی باشن به جهت داشتن ESR , ESL پایین تر و توانایی کار روی فرکانسهای بسیار بالا واقعا خیلی مناسب تر هستن. از خازنهای پلیستر یا ام کاتی بیشتر برای کوپلینگ در محدوده کیلوهرتز استفاده میشه و دقتشون در جاهایی که رقم ظرفیت و پایداریش اهمیت داره واقعا کمک کنندست. هر خازنی کاربرد خودش رو داره وگرنه به نظر شما چه لزومی داشت این همه مدل خازن داشته باشیم؟! از این گذشته اگر به پایداری حرارتی باشه که ام کاتی بین 2 تا 3 برابر پلیستر پایداری داره! جناب بهنام هم اگر بطور کلی چنین مطلبی نوشته باشن خب قطعا اشتباه کردن. هر خازن بسته به وظیفه ای که در مدار داره مشخص میشه که بهتره از چه نوعی باشه. خازنهای نویز گیر هم عدد ظرفیتشون اهمیتی نداره. حالا شما اگر خیلی نگران هستین میتونین از خازن مولتی لایر هم بجای عدسی های 100 نانو استفاده کنین. ولی پلیستر و ام کا تی رو اصلا توصیه نمیکنم.
|
چهارشنبه 13 خرداد1394 - 11:32pm |
|
|
Ancient
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am پست: 258 محل اقامت: Iran
|
sardarshams نوشته است: سلام مهندس یک سوال چرا بجای خازنهای عدسی از خازن های پلی استر استفاده نکردی چون الان توضیحات دلتا پالس 2 بهنام را مطا لعه میکردم که دیدم این مطلب را نوشته لطفا در این مورد راهنماییم کنید با تشکر از شما برای مدار از خازنهای پلی استر استفاده کرده ام چون خازنهای پلی استر در برابر تغییرات هوا مقاوم هستند و مقدار ظرفیتشان تغییر نمی کند اگه از خازنهای عدسی معمولی استفاده کنید چون با دمای هوا ظرفیتشان قابل توجه تغییر می کند ممکن است فلزیابتان دائما به تنظیم احتیاج داشته باشد و گاهی از سایه به آفتاب و با لعکس می روید بیمورد بوق بزند سلام.شب بخیر دوست عزیز در این مورد مهندس بارها و بارها توضیح دادن و گمان میکنم در فایل توضیحات هم اشاره ای کردن که در این مدار وجود خازنهایی که نوعشون عدسی انتخاب شده الزامیه ، چون خازن عدسی بهترین نوع برای نویزگیری و کار در مدارات فرکانسی هست. مقدار دقیق هیچکدوم از عدسی ها هم اهمیت چندانی نداره ، فقط عدسی 5 پیکو مرغوبیتش اهمیت داره ، که از اقبال خوبمون عدسی هایی در این رنج خطاشون بصورت حداقلی هست لطفا ار بازم سوالاتی از این قبیل داشتین یکبار تاپیک رو مطالعه اجمالی کنید یا حداقل فایل توضیحات مهندس رو دقیقا بخونید ، مطمئن باشید پاسخ تک تک سوالاتتون رو خواهید یافت موفق باشید
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
چهارشنبه 13 خرداد1394 - 11:32pm |
|
|
Hamed t
کاربر فعال
|
Ancient نوشته است: Hamed t نوشته است: اساتید و مخصوصا جناب مهندس حمید لطفا راهنمایی کنید من دوباره یه ایسی 357خریدم با همون شماره سریال 31ار بی که قبلا هم داشتم و تقلبی بود الان با لوپ یک در یک اعداد سه گانه363.792.890هست دیلی هم 14نشون میده اهم لوپ هم1.7هست مال تی ال بود اعداد سه گانه من درسته؟لوپ رو با کابل5در 75پیچیدم اگه اهمشو کم کنم مناسبه واسه این مدار؟؟ سلام.شب بخیر دوست من با اینکه آیسی شما نوع اصلی نیست (m31rb) ولی اعداد سه گانه کانال تفکیک شما در بازه صحیح خودش قرار داره ، اختلاف عدد دوم و سوم هم همون 100 هست ! احتمالا بخاطر جنس لوپ شماست یا اینکه آیسی شما برخلاف شمارش خوب عمل میکنه !!! متوجه نشدم دقیقا کابل لوپتون چطور هست و چونه پیچیدین ، ولی مقاومت لوپ شما یکم زیاده ، و برای لوپ 1*1 مقاومتی بین 1 تا 1.3 اهم بهترین جواب رو میده ، بشرط اینکه ظرفیت خازنی هم بین400 تا 500 میکرو هانری باشه. با این مشخصات شما میتونید از حداکثر پهنای پالس توام با ثبات و قدرت مدار استفاده کنید لطفا یک تست استاندارد با تنظیمات پیشفرض بگیرید و نتیجه رو اعلام کنید ، اگر حذف آهن رو تست کنید خیلی عالی میشه پاینده باشید ممنون دوست عزیز از پاسختون بله این ایسی با اینکه شماره سریالش از شماره سریال ایسی تقلبی هست ولی با ایسی قبلی فرق داره من تو یه مدار دیگه بجای 709از 357قبلی استفاده کرده بودم کار میکرد ولی با این ایسی جدید اصلا کار نکرد فک کردم خراب هست ولی وقتی رو مدار مهندس حمید امتحان کردم کار کرد اعداد سه گانه هم زیاد شد فقط کانکتورم عوض کردم شایدم از اون بود .کابلم 5در75 کابل فرمان هست مال همون تی ال بود 8متر دو دور پیچیدم شد یک در یک با اینکه اهمش مناسب مدار مهندس حمید نیست تو خونه هم نمیشه حساسیتو از چهارده بالا تر برد ولی خیلی خوب جواب داد فک کنم همین کابلو ببرم اهمش1بشه بهترین جوابو میده فقط یه اشکالی که پیش اومده اینکه دیروز نمیتونستم حساسیتو از8بالاتر ببرم ولی امروز امتحان کردم تا 14بالا رفت لوپم احتمالا اشکال داره
بسیاری از ناکامی ها ناشی از این هست که هنگام تسلیم شدن نمیدانید چه حد به موفقیت نزدیکید (توماس ادیسون)
|
چهارشنبه 13 خرداد1394 - 11:35pm |
|
|
Ancient
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am پست: 258 محل اقامت: Iran
|
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
چهارشنبه 13 خرداد1394 - 11:35pm |
|
|
Hamed t
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: Hamed t نوشته است: اساتید و مخصوصا جناب مهندس حمید لطفا راهنمایی کنید من دوباره یه ایسی 357خریدم با همون شماره سریال 31ار بی که قبلا هم داشتم و تقلبی بود الان با لوپ یک در یک اعداد سه گانه363.792.890هست دیلی هم 14نشون میده اهم لوپ هم1.7هست مال تی ال بود اعداد سه گانه من درسته؟لوپ رو با کابل5در 75پیچیدم اگه اهمشو کم کنم مناسبه واسه این مدار؟؟ اعداد 3 گانه شما درست هستن و فقط عدد اول کمی بالاست که میتونه به خاطر کیفیت بالای لوپ و شاید کمی هم بالا بودن مقاومت لوپ باشه. اما در هر صورت مشکلی نیست و جواب میده. ممنون استاد هم بخاطر پاسختون هم بخاطر مدار خوبتون
بسیاری از ناکامی ها ناشی از این هست که هنگام تسلیم شدن نمیدانید چه حد به موفقیت نزدیکید (توماس ادیسون)
|
چهارشنبه 13 خرداد1394 - 11:47pm |
|
|
sardarshams
|
حمید نوشته است: sardarshams نوشته است: سلام مهندس یک سوال چرا بجای خازنهای عدسی از خازن های پلی استر استفاده نکردی چون الان توضیحات دلتا پالس 2 بهنام را مطا لعه میکردم که دیدم این مطلب را نوشته لطفا در این مورد راهنماییم کنید با تشکر از شما برای مدار از خازنهای پلی استر استفاده کرده ام چون خازنهای پلی استر در برابر تغییرات هوا مقاوم هستند و مقدار ظرفیتشان تغییر نمی کند اگه از خازنهای عدسی معمولی استفاده کنید چون با دمای هوا ظرفیتشان قابل توجه تغییر می کند ممکن است فلزیابتان دائما به تنظیم احتیاج داشته باشد و گاهی از سایه به آفتاب و با لعکس می روید بیمورد بوق بزند دوست عزیز شاید دهها بار در جاهای مختلف عرض کردم خازنهای نویز گیر اگر بصورت سرامیکی یا همون عدسی باشن به جهت داشتن ESR , ESL پایین تر و توانایی کار روی فرکانسهای بسیار بالا واقعا خیلی مناسب تر هستن. از خازنهای پلیستر یا ام کاتی بیشتر برای کوپلینگ در محدوده کیلوهرتز استفاده میشه و دقتشون در جاهایی که رقم ظرفیت و پایداریش اهمیت داره واقعا کمک کنندست. هر خازنی کاربرد خودش رو داره وگرنه به نظر شما چه لزومی داشت این همه مدل خازن داشته باشیم؟! از این گذشته اگر به پایداری حرارتی باشه که ام کاتی بین 2 تا 3 برابر پلیستر پایداری داره! جناب بهنام هم اگر بطور کلی چنین مطلبی نوشته باشن خب قطعا اشتباه کردن. هر خازن بسته به وظیفه ای که در مدار داره مشخص میشه که بهتره از چه نوعی باشه. خازنهای نویز گیر هم عدد ظرفیتشون اهمیتی نداره. حالا شما اگر خیلی نگران هستین میتونین از خازن مولتی لایر هم بجای عدسی های 100 نانو استفاده کنین. ولی پلیستر و ام کا تی رو اصلا توصیه نمیکنم. سلام ممنون از اینکه جواب سوالم را دادید با تشکر از شما
|
پنج شنبه 13 خرداد1394 - 12:04am |
|
|
m.m.s
کاربر حرفه ای
|
استاد حمید یه توضیح جامعی در مورد فرکانس و ارتباطش با نوع زمین میفرمایید؟ مثلا در مورد زمین های سخت وزمین های نرم چه فرکانسی بهتره؟ وارتباطش با پهنای پالس به چه نحوی باید باشه؟
کسی که نتواند دنیا را بهتر کند پس به چه دردی میخورد
|
پنج شنبه 14 خرداد1394 - 9:45am |
|
|
RTL_2014
|
خدمت دوستان سلام و خسته نباشید عرض میکنم متاسفانه تعداد پستهای متفرقه از موضوعات اصلی تالار بیشتر شده جوری که نمیشه مطلب مورد نظر از بین این همه پست پیدا کرد کاش مدیران تالار نسبت به حذف مطالب اضافی یا دسته بندی موارد مثالا موارد مربوط به لوپ - موارد مربوط به پروگرم کردن - نتایج تست و ... اقدام میکردن والا از بین 900 صفحه پیدا کردن مطلب خیلی سخته. برا همین ممکن سوالات آدم تکراری باشه.
مشکل اصلی من اینه که دیلی لوپ 30رو 8 میشناسه و هرقطعه فلز رو باید تا 5 سانتی لوپ ببرم تا سنس کنه البته لوپ رو با سیم مفتول مسی 0.8 پیچیدم و مقاومت هم حدود 1 اهم هست . اعداد سه گانه هم هرسه حدود 840 هستند. تو حالتی که حساسیت رو بالا میبرم بی دلیل شروع میکنه به صورت پریودیک سنس کردن اطرف جوری که اول تک بوق میزنه بعدش فاصله تک بوق ها کمتر میشه و همینطور بی دلیل مثل حالتی که چیزی را از نزدیک سنس کنه میتر پر میشه و بوق میزنه بعضی وقتها هم وقتی فلز رو نزدیک میکنی و بر میداری بازهم به بوق زدن ادامه میده. لطفا اگه دوستان همچین تجربه ای رو مدار داشتن راهنمایی کنن ایراد کارم رو پیدا کنم.
از مهندس حمید هم بابت فایل پر پیمون توضیحات وردی که اول انجمن ارائه کردن تشکر میکنم ولی اطلاعات راجب لوپ کم. و پستهای متفرقه زیاد. حمید خان خواهشا اگر براتون امکان داره راجب لوپ تجربیات خودتون و دوستان رو توی یک فایل وردی ارائه بدین. با تشکر
|
پنج شنبه 14 خرداد1394 - 10:01am |
|
|
|