انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 11 آبان1403 - 9:03pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 976 , 977 , 978 , 979 , 980 , 981 , 982 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

m.m.s نوشته است:
استاد حمید @};-
یه توضیح جامعی در مورد فرکانس و ارتباطش با نوع زمین میفرمایید؟
مثلا در مورد زمین های سخت وزمین های نرم چه فرکانسی بهتره؟
وارتباطش با پهنای پالس به چه نحوی باید باشه؟
@};- @};-

خواهش میکنم.
خب در این خصوص زیاد بحث داشتیم. آثار فرکانس بالا و پایین رو در توضیحات ذکر کردم. از نظر ارتباط با جنس زمین در فلزیاب های پالسی آنچنان تفاوتی بین فرکانسهای بالا و پایین وجود نداره که خیلی محسوس باشه. با این حال کلا برای دفینه یابی در خاک ایران فرکانس پایین تر کمی مناسب تره. با توجه به این مساله و همینطور جزئیاتی که در مورد این طرح وجود داره ؛ نظر نهایی من برای فرکانس بین 100 تا 300 هرتز هست.
ارتباط خاصی بنظر من بین پهنای پالس و فرکانس وجود نداره. جز اینکه بالا بودن هر کدوم منجر به افزایش مصرف باطری میشه و لذا به جهت پایداری بهتر دستگاه و قطعات مختلف بهتره هیچکدوم بخصوص پهنای پالس از حد لزوم بیشتر تنظیم نشن.

پنج شنبه 14 خرداد1394 - 11:18am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقا حمید ایا بین دیلی لوپ و اون سه عدد ارتباطی وجود داره.؟

پنج شنبه 14 خرداد1394 - 11:45am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
دوستانی کهw11nk100 و w11nk80 یا 90 رو تست کردند، کدومشون ازهمه بهتره وبیشترین برد رو داره???? البته تفکیک برام مهم نیست.

پنج شنبه 14 خرداد1394 - 12:17pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
من قبل از پروگرام ورژن جدید میکرو حذف اهنم روی 8 بود ولی حالا روی ۱۵ عمل میکنه.اعداد سه گانه من ۳۰۰.۷۲۰.۸۰۵ هستش.با دو تا لوپ هم تست کردم.
دوستال ایا مشکل در پروگرام هستش یا نه
اگه عدد حذف اهن بالا باشه میشه به تفکیکش اعتماد کرد
ممنون میشم راهنماییم کنید.
در ضمن جا داره از اقا حمید تشکر کنم چون واقعا این مدار مدار کامل و دقیقی هستش.بی خودی نمیگم کامل و دقیق چون دلیل دارم که میگم. اینجا جاش نیست که گفته بشه.دوستانی که برای ساخت این مدار تردید دارن سخت در اشتباهند .بازم ممنون از اقا حمید و دوستان عزیز

[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]

پنج شنبه 14 خرداد1394 - 12:55pm
کاربر فعال
کاربر فعال

راستی من از زر ورقهای ساندویچی برای شیلد مدار استفاده کردم.دیلی من ۱۸ بود که بعد از شیلد ۱۹ شد وبا اتصال نقطه شیلد مدار به شیلد لوپ دیلی رو ۲۴ شناخت.
ایا این زرورق مناسب شیلد کردن هشتش یا نه

[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]

پنج شنبه 14 خرداد1394 - 1:09pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: felezjoo
kavoshgar نوشته است:
habiib نوشته است:
سلام اقای کاوشگر بابط موفقیت پیروز باشید انشاالله در همه مراحل موفق باشی جسارت من رو ببخش اما یه سوال برام پیش اومده
شما که ردیاب ۳۵ رو نداشتی و همه دوستان هم میدونن که شما توان خرید هم نداشتی پس ۳۵ از کجا رسید دستت؟؟؟؟؟!!!! YMWHISTLE :-?
در ضمن شما با این همه تجربه ساعت ۴ صبح کدوم کفاشی رفتی سکه هارو تمیز کردی؟؟؟ :D

از توجهت ممنونم که خیلی زور مزنی تا منو یه دروغ گو جلوه بدی ولی بد نیست یه نگاه به این تایپیک بزنی و بعد بشینی اون جوری سوت بزنی و بخندی

https://www.felezjoo.com/viewtopic.php? ... 3&start=10

حالا من سوت میزنم :-Q

داداش من 35 رو خود آقا مجتبی واسه کاوشگر عزیز فرستاد خود من در جریان هستم ، پس تا وقتی که از چیزی مطمئن نیستی نحرف عزیز من [-X

gladyator_089

پنج شنبه 14 خرداد1394 - 1:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
سلام به دوستان
امروز یک تست جالب انجام دادم هنوز مدار رو توی جعبه نذاشتم تا ببرم بیرون تست کنم اما فکر میکنم واستون جالب باشه من مدار مهندس حمید رو به لوپ ۴۵ لورنز وصل کردم با این که اهم لوپ ۴ بود دیلی ۱۶ فرکانس ۲۰۰ یک ظرف مسی ۱۰ در ۱۰ رو فقط ۱۰ سانت از لورنز کمتر میزد نطر دوستان چیه؟

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

پنج شنبه 14 خرداد1394 - 1:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوست عزیز صحت گفتهای شمارو قبول داریم اگه براتون امکان داره فرق بین دو مدار رو بصورت فیلم کوتاه در بیارین تا ماهم ببینیم ممنون از لطف تون از این که زحمت میکشین و وقت میزارین ممنون

پنج شنبه 14 خرداد1394 - 2:06pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
HOSSEIN447 نوشته است:
سلام دوست عزیز صحت گفتهای شمارو قبول داریم اگه براتون امکان داره فرق بین دو مدار رو بصورت فیلم کوتاه در بیارین تا ماهم ببینیم ممنون از لطف تون از این که زحمت میکشین و وقت میزارین ممنون

حتما دوست عزيز خداييش حيفه دوستان اين مدارو نسازن فقط تنها مشكلي كه به نظر مت داره و قبلا هم به مهندس گفتم قسمت صوتي مدار هست شايد از نظر برخي دوستان زياد مهم نباشه ولي ما برايه كاوش بيشتر رويه همين صدا تمركز داريم و خود بنده با صدا عمق و اندازه جسم رو تشخيص ميدم ايشون فرمودن به دليل سخت افزاري مدارامكانش نيست بهتر بشه اما اگر مهندس بتونن با هر سانت نزديك شدن فلز به لوپ تغييري تويه صدا ايجاد بشه ديگه مدار كامل ميشه
حالا بيرون گود نشستم دارم نظر ميدم :D
مهندس حميد امكان اين كار به نظرتون هست ؟

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

پنج شنبه 14 خرداد1394 - 3:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با سلام خدمت دوستان عزیز
آقا حمید چند روز پیش تستی داشتم که جایی رو دستگاه سنس کرد ، از سنس محیط بیرونی اون محل متوجه شدم که شیئی به طول تقریبی 80 سانته و عرض کمه ولی بعد از حفاری متوجه شدیم که رگه معدنیه . حالا سوال اینجاست که چه جور تنظیماتی این مشکل و نظایر اونو حل می کنه
تنضیمات من :
دیلی اتوماتیک 16 و امپدانس بوبین 360 میکرو وقطر 60 عنکبوتی
گراند 5
فرکانس 205
عرض پالس 170 الی 250 تست شد
اینتگ 38
حساسیت 19 الی 20
سرعت سنس 1

پنج شنبه 14 خرداد1394 - 4:10pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 976 , 977 , 978 , 979 , 980 , 981 , 982 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09155811676 , Google , mahbob1363 و 171 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure