نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
adnistor_6 نوشته است: حتما دوست عزيز خداييش حيفه دوستان اين مدارو نسازن فقط تنها مشكلي كه به نظر مت داره و قبلا هم به مهندس گفتم قسمت صوتي مدار هست شايد از نظر برخي دوستان زياد مهم نباشه ولي ما برايه كاوش بيشتر رويه همين صدا تمركز داريم و خود بنده با صدا عمق و اندازه جسم رو تشخيص ميدم ايشون فرمودن به دليل سخت افزاري مدارامكانش نيست بهتر بشه اما اگر مهندس بتونن با هر سانت نزديك شدن فلز به لوپ تغييري تويه صدا ايجاد بشه ديگه مدار كامل ميشه حالا بيرون گود نشستم دارم نظر ميدم مهندس حميد امكان اين كار به نظرتون هست ؟ خیلی ممنون از شما. در خصوص این مطلب که قبلا توضیح دادیم! چیزی که شما میفرمایین در همه حالات تون 8 گانه در نظر گرفته شده و عمل میکنه. با این حال تون 8 بهتره. من فکر میکنم بلندگوی شما زیاد مناسب نیست و همینطور ولوم رو درست تنظیم نمیکنین. برای عملکرد بهتر سیستم افزایش صدا به نسبت نزدیک شدن فلز باید ترجیحا از بلندگوی معمولی استفاده کنین و درجه ولوم رو هم روی مقدار کم مثلا 1 یا 2 بذارین. در اون صورت حالت افزایشی صدا رو بهتر متوجه میشین. اما اگر منظورتون تغیر فرکانس صوتی به معنی زیر و بم شدن تدریجی باشه ؛ اون رو عرض کردم امکانش نیست.
|
پنج شنبه 14 خرداد1394 - 10:00pm |
|
|
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان عزیز یه سوالی داشتم خدمتتون من یک لوپ 30 عنکبوتی پیچیده بودم و قبل از شیلد لوپ عداد سه گانه درست بود و حذف آهن روی 10 الی 15 خوب جواب میداد بعد از شیلد که با استفاده از پودر کردن زغال داخل باطری انجام دادم که با چسب چوب مخلوط کرده بودم اعداد سه گانه تغییر کرد و حذف آهن عمل نکرد به این ترتیب که :
اعداد سه گانه قبل از شیلد 820 720 319 با چند شماره بالا پایین
اعداد سه گانه بعد از شیلد 820 867 842 شد البته چسب هنوز خشک نشده و این ایراد میتونه به خاطر خشک نشدن چسب باشه ؟؟
دستگاه با لوپ های دیگه که قبلا ساختم سالم کار میکند . لازم به ذکر است دیلی روی اتو 14 هست قبل و بعد از شیلد فرقی نکرد ..ممنون میشم جواب دهید .
|
پنج شنبه 14 خرداد1394 - 10:03pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
fereidon نوشته است: با سلام خدمت دوستان عزیز آقا حمید چند روز پیش تستی داشتم که جایی رو دستگاه سنس کرد ، از سنس محیط بیرونی اون محل متوجه شدم که شیئی به طول تقریبی 80 سانته و عرض کمه ولی بعد از حفاری متوجه شدیم که رگه معدنیه . حالا سوال اینجاست که چه جور تنظیماتی این مشکل و نظایر اونو حل می کنه تنضیمات من : دیلی اتوماتیک 16 و امپدانس بوبین 360 میکرو وقطر 60 عنکبوتی گراند 5 فرکانس 205 عرض پالس 170 الی 250 تست شد اینتگ 38 حساسیت 19 الی 20 سرعت سنس 1 خسته نباشین. ماشالا همه جور تنظیمی رو ذکر کردین غیر از دیلی دستی که بارها تاکید کردیم بیشترین تاثیر رو در این زمینه داره! با توجه به استفاده از لوپ 60 سانتی بنظر من دیلی 30 الی 40 میتونه برای حذف بسیاری ذرات مناسب باشه. البته به خود لوپ هم بستگی داره. مثلا لوپ عنکبوتی به زمین و ذرات و رگه ها حساس تر هست! ولی لوپ معمولی از این نظر کمی بهتره. در نهایت اگر همه این راهها رو رفتین و باز هم رگه معدنی حذف نشد ؛ دیگه کاری از نظر دستگاه نمیشه کرد مگر اینکه از روی تجربه تشخیص بدین. در ضمن قبلا عرض کردم حساسیت 18 حداکثر حساسیتی هست که برای کار روی زمین مناسبه. حالا اگر روی 19 گذاشتین و سنس ضعیف داشتین که خب میشه راحت حدس زد ذرات بوده.
|
پنج شنبه 14 خرداد1394 - 10:05pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
jahanfar.b57 نوشته است: سلام مهندس حمید در موقع کار در اطراف دکلهای فشار قوی یا ترانسهای پست چه قدفاصله لازمه تا دستگاه بدون ایراد کار کنه با تشکر بنده این مساله رو تست نکردم. دوستانی هم که تست کردن اطلاعی ندادن! ولی بهر حال این مساله بستگی زیادی هم به خود لوپ شما داره. در واقع قسمت اعظم نویز چه از طریق هوا و چه از طریق زمین بخواد منتقل بشه روی خود لوپ اثر میذاره. هر چه لوپ بزرگتر باشه نویز بیشتری میگیره. همینطور لوپ عنکبوتی هم نسبت به معمولی بیشتر نویز میگیره. و در نهایت اینکه هر چه سیم لوپ ضخیم تر باشه باز هم نویز بیشتر اثر میکنه! بنابراین سعی کنین بهیچ وجه سیمی ضخیم تر از حد توصیه شده استفاده نکنین و اگر بین دو سیم با ضخامت نزدیک به هم شک کردین ترجیحا از سیم نازک تر استفاده کنین.
|
پنج شنبه 14 خرداد1394 - 10:11pm |
|
|
hadidik
|
hadidik نوشته است: باعرض سلام خدمت اقا حمید وسایر دوستان خدمت مهندس عرض کنم این دستگاهو ساختم ( پروگرم ورژن 2.12 نصب کردم روی صفحه ال سی دی این اعداد رو نشون میده s18dof191p160?...باطری 24 ..رو 19.7 نشون میده بدون مشکل وارد منو میشه از این جهت مشکلی ندارم مشکل اینجاست همش نویز میزنه ....فلزرو سنس نمیکنه وقتی به کویل وصلش میکنی خطا باطری نشون میده بطوری ک ظرف چند ثانیه باطری 12 میشه و همش نویز میزنه و وقتی فلز بهش نزدیک میکین جیکش در نیماد برای اطمینا ن کریستال .و عدسی18و 5 و 104 و ماسفت رو عوض کردم باز مشکلش حا نشد ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه
|
پنج شنبه 14 خرداد1394 - 10:50pm |
|
|
masoud-n
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: jahanfar.b57 نوشته است: سلام مهندس حمید در موقع کار در اطراف دکلهای فشار قوی یا ترانسهای پست چه قدفاصله لازمه تا دستگاه بدون ایراد کار کنه با تشکر بنده این مساله رو تست نکردم. دوستانی هم که تست کردن اطلاعی ندادن! ولی بهر حال این مساله بستگی زیادی هم به خود لوپ شما داره. در واقع قسمت اعظم نویز چه از طریق هوا و چه از طریق زمین بخواد منتقل بشه روی خود لوپ اثر میذاره. هر چه لوپ بزرگتر باشه نویز بیشتری میگیره. همینطور لوپ عنکبوتی هم نسبت به معمولی بیشتر نویز میگیره. و در نهایت اینکه هر چه سیم لوپ ضخیم تر باشه باز هم نویز بیشتر اثر میکنه! بنابراین سعی کنین بهیچ وجه سیمی ضخیم تر از حد توصیه شده استفاده نکنین و اگر بین دو سیم با ضخامت نزدیک به هم شک کردین ترجیحا از سیم نازک تر استفاده کنین. من تجربه کار کنار دکل های 20 کیلو یا 18 کیلو( دقیقی نمیدونم ) رو تو زمستون داشتم به این صورت که دستگاه در محدوده 20 متری این دکل ها به هیچ عنوان با تنضیمات مختلف و حتی رو هوا ساکت نمی شد ولی کمی که فاصله رو بیشتر میکردم اثر نویز کمتر میشد شاید هم با تنظیم فرکانس میشد کاری کرد ولی تو او شرایط و سرما واسترس مجال تست بیشتر نبود, خلاصه از محدوده 20 تا 40 متری هم تک بوق های ناشی از نویز احساس میشد ولی از این محدوده به بعد مشکلی نبود .
|
پنج شنبه 14 خرداد1394 - 10:51pm |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: jahanfar.b57 نوشته است: سلام مهندس حمید در موقع کار در اطراف دکلهای فشار قوی یا ترانسهای پست چه قدفاصله لازمه تا دستگاه بدون ایراد کار کنه با تشکر بنده این مساله رو تست نکردم. دوستانی هم که تست کردن اطلاعی ندادن! ولی بهر حال این مساله بستگی زیادی هم به خود لوپ شما داره. در واقع قسمت اعظم نویز چه از طریق هوا و چه از طریق زمین بخواد منتقل بشه روی خود لوپ اثر میذاره. هر چه لوپ بزرگتر باشه نویز بیشتری میگیره. همینطور لوپ عنکبوتی هم نسبت به معمولی بیشتر نویز میگیره. و در نهایت اینکه هر چه سیم لوپ ضخیم تر باشه باز هم نویز بیشتر اثر میکنه! بنابراین سعی کنین بهیچ وجه سیمی ضخیم تر از حد توصیه شده استفاده نکنین و اگر بین دو سیم با ضخامت نزدیک به هم شک کردین ترجیحا از سیم نازک تر استفاده کنین. این موضوع قبلا زیاد بیان شده ولی باید بگم من تجربه زیادی زیر دکلها دارم. نزدیک به ده کاوشم در کنار دکلها بوده دکلها هم با هم فرق می کنه تک سیم ودوبل اونای که دوتای هستند تا حدود200متر هم نویز میندازه ولی اونای که تک سیم هستند اگه زمین صاف باشه تا 10متری هم میشه راحت کاوش کرد ولی اگه زمین هموار باشه طوری که فاصله زمین با سیمها کمتر باشه 100یا50متری
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
پنج شنبه 14 خرداد1394 - 10:58pm |
|
|
mohsen_lachini
کاربر فعال
|
hadidik نوشته است: hadidik نوشته است: باعرض سلام خدمت اقا حمید وسایر دوستان خدمت مهندس عرض کنم این دستگاهو ساختم ( پروگرم ورژن 2.12 نصب کردم روی صفحه ال سی دی این اعداد رو نشون میده s18dof191p160?...باطری 24 ..رو 19.7 نشون میده بدون مشکل وارد منو میشه از این جهت مشکلی ندارم مشکل اینجاست همش نویز میزنه ....فلزرو سنس نمیکنه وقتی به کویل وصلش میکنی خطا باطری نشون میده بطوری ک ظرف چند ثانیه باطری 12 میشه و همش نویز میزنه و وقتی فلز بهش نزدیک میکین جیکش در نیماد برای اطمینا ن کریستال .و عدسی18و 5 و 104 و ماسفت رو عوض کردم باز مشکلش حا نشد ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه من تشخیصم مشکل باتری به احتمال زیاد خرلبیه اونه .البته با این اطلاعات که دادن تو این حالت وارد منو هم میتونید بشین اما فلزسنس نمیشه
|
پنج شنبه 14 خرداد1394 - 11:12pm |
|
|
hadidik
|
mohsen_lachini نوشته است: hadidik نوشته است: hadidik نوشته است: باعرض سلام خدمت اقا حمید وسایر دوستان خدمت مهندس عرض کنم این دستگاهو ساختم ( پروگرم ورژن 2.12 نصب کردم روی صفحه ال سی دی این اعداد رو نشون میده s18dof191p160?...باطری 24 ..رو 19.7 نشون میده بدون مشکل وارد منو میشه از این جهت مشکلی ندارم مشکل اینجاست همش نویز میزنه ....فلزرو سنس نمیکنه وقتی به کویل وصلش میکنی خطا باطری نشون میده بطوری ک ظرف چند ثانیه باطری 12 میشه و همش نویز میزنه و وقتی فلز بهش نزدیک میکین جیکش در نیماد برای اطمینا ن کریستال .و عدسی18و 5 و 104 و ماسفت رو عوض کردم باز مشکلش حا نشد ممنون میشم راهنمایی کنید دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه من تشخیصم مشکل باتری به احتمال زیاد خرلبیه اونه .البته با این اطلاعات که دادن تو این حالت وارد منو هم میتونید بشین اما فلزسنس نمیشه نه محسن جان فکر نکنم مشکل از باطری باشه طبق فرمایشات مهندس اگه باطری زیر 15 باشه دستگاه روشن نمیشه ولی این روشن میشه تنظیماتو میشه انجام داد فقط سنس فلز نداره .ولی همش بوق نویز میزنه ...فلز نزدیک میکنم تاثیری نداره
|
پنج شنبه 14 خرداد1394 - 11:15pm |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز اگه باطری شما زود خالی میشه و هیچ قطعه ی خاصی هم داغ نمیکنه مسلما مشکل از باطری شماست
|
پنج شنبه 14 خرداد1394 - 11:31pm |
|
|
|