نویسنده |
پیغام |
rohollahmohamady
کاربر حرفه ای
|
سلام اقا سعید توی موارد زیر طبق شماره ها اول قسمتی که مشکوک به پلمپ هستشرو چک کنیدکه احتمالا منتهی بشه به یک گور دخمه(طبق دو نشان مثلث) اگر منتفی بود قسمت دو یعنی بالای سنگ که علوفه زیاد رشد کرده اونم رو صخره!!!پس یکمی جای تامل داره ببینید اون قسمت با خاک پر شده یاچی اگر خاکی بود خالی کنید.اگر اونجام منتفی بود سمت راست عکس شماره 3 که بیشتر میخوره حفاری جدید باشه اگر نبود اونجام به این میخوره یک مقبره باشه. دراخر شماره شماره4 که احتمال از جلو همون مثلث ورودی باشه به یک مقبره. حالا این نظر من بود ایشالاکه مورد تایید اساتیدم باشه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
باران باش و ببار نپرس کاسه های خالی از آن کیست!؟
|
شنبه 9 خرداد1394 - 8:36am |
|
|
omid19
|
با سلام.دوستان لفا راهنمای بفرمایید.تو یه نهر آبیاری پیدا شده. http://upir.ir/khordad94/guest/ttt_2c2d5.jpg
|
شنبه 9 خرداد1394 - 10:28am |
|
|
saeed1111
|
اساتید محترم در این عکسی که گذاشتم چند نوع جوغن است که اصلا سر رر نمی آرمسه تا جوغن از بزرگ به گوچک در یه طرف بغلش یه جوغن بزرگ کا دا خلش یه جوغن دیگه بهش عمود شده حالا عکساشو می زارم امیدوارم راهنمایی کنین اولی عکس سخره و بقیه جوغن های رو سخره و یه تپه اون طرف تر یه صخره شبیه لاک پشت است که نمی دونم میتونه با اینا ارباط داشته با شه یا نه که از پشت لاک پشت بین سنگا یه مسیر تونل مانند هم هست که تا حالا نتونستم برم توش دهانش خیلی کوچیکه
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 4:02pm |
|
|
saeed1111
|
این همه استاد دریغ از یک نظر
|
دوشنبه 11 خرداد1394 - 10:22pm |
|
|
ariyasad
|
درود جناب اقا مجتبی عزیز،اگه کسی از اساتید یست که نگاهی به عکسها بکنه،اعلام کنید منتظر نباشیم،من احساس میکنم یه مشکلی پیش امده،اخه سایت فرید باقری هم بسته شده،البته این انجمن قابل مقایسه با اون نیست و بنده قصد مقایسه ندارم فقط احساس میکنم یه مشکل جدی داره پیش میاد که کسی هم چیزی در موردش نمیگه،ممنون میشم نظرتون را بفرماید،سپاسگذارم
|
سه شنبه 12 خرداد1394 - 7:04pm |
|
|
zanyarshno9
|
سلام. دوستان ممنون میشم اگه در مورد این عکس هم نظزی بدید.توی پایکوهه ی اینجا حفاری شده و جنس هم پیدا کردن .یکی از اشناهامون که اهل فن هم هست میگفت اینجا یه قلعه بوده و اینها هم 3 در ورودیش هستم . عکس هم از مشرق گرفته شده(جهت در ها) نظرتون چیه؟؟؟
کسی که در آفتاب زحمت کشیده حق دارد در سایه استراحت کند آنقدر شکست خورن را تجربه کنید تا راه شکست دادن را بیاموزید
|
جمعه 14 خرداد1394 - 2:41am |
|
|
کر بختیاری
|
با سلام، لطفا اساتید درباره این عکسا نظر بدن و راهنمایی کنن، با تشکر از لطفتون
|
یکشنبه 17 خرداد1394 - 12:00pm |
|
|
gladyator_089
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 2 تیر1392 - 4:05am پست: 465 محل اقامت: felezjoo
|
کر بختیاری نوشته است: با سلام، لطفا اساتید درباره این عکسا نظر بدن و راهنمایی کنن، با تشکر از لطفتون اینجا چنتا قبر هست که با توجه به شیار خالی شدن آب میتونی مسیرشونو پیدا کنی البته یک قبرستان هم وجود داره که از این قبرها و محل سنگ جوغن دار 100 متر فاصله داره
gladyator_089
|
یکشنبه 17 خرداد1394 - 6:00pm |
|
|
SawII
|
سلام خدمت اساتید محترم .
میخواستم نظرتون رو درباره این عکسها بدونم .
|
یکشنبه 17 خرداد1394 - 7:27pm |
|
|
yusef
کاربر فعال
|
دوستان سلام از آقای باستانشناس خبری نیست ؟
|
دوشنبه 18 خرداد1394 - 3:48pm |
|
|
|