نویسنده |
پیغام |
rot
کاربر حرفه ای
|
غضنفر نوشته است: انجمن قاط زده من خصوصی ارسال کردم الکی گردن ما نندازيد فرق pmو نقل قول رو که ديگه تشخيص ميديم چی به چيه والله AGHELAN DANAND!!!!!!!
قسمت !
|
سه شنبه 19 خرداد1394 - 2:48pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
rot نوشته است: غضنفر نوشته است: انجمن قاط زده من خصوصی ارسال کردم الکی گردن ما نندازيد فرق pmو نقل قول رو که ديگه تشخيص ميديم چی به چيه والله[/quo AGHELAN DANAND!!!!!!! ای بابا شما ديگه ازعقل و عاقلی حرف نزن که ما هرچى گفتيم فارسی بنويس برخلاف مقررات انجمنه اما بهت برخورد و هرچى تونستی بارم کردی و حتی تهمت فروشنده بودن رو به ما چسبوندی منم تو خصوصی بهت فهموندم که جای خالی فروشنده ها ok حالا چرا مسئولين انجمن با فينگيليش نوشتن شما مشگل ندارن در عجبم ،حالا اگه ما بوديم نه تنها همون سنگه ميخورد به پاى لنگ ما بلکه هزار حرف و حديث بار ما ميشد و آخرشم تحزيم واقعا دم همه گرم ،حالا عجيب تر اينکه فقط کيبورد شما از اين 2سه هزار نفر عضو انجمن فارسی نداره و فقط به شما تذکر جدی نميدن !!!!!!!!!!
خدايا مددی کن
|
سه شنبه 19 خرداد1394 - 3:15pm |
|
|
amir6777
کاربر حرفه ای
|
من نه این اقای غضنفر و میشناسم و نه قصد طرفداری دارم ولی روت جان واقعا این کار شما درست نیست و بی احترامی به همه ی بچه های سایت هست. واقعا عجیب هم هست که چرا کسی تذکر نمیده به شما..فک کنم قوانین عوض شده و از این به بعد هرکدوم از بچه ها که دوس دارن میتونن انگلیش تایپ کنن و موردی نداشته باشه.یاحق
|
سه شنبه 19 خرداد1394 - 3:44pm |
|
|
jahanfar.b57
کاربر فعال
تاریخ عضویت: شنبه 24 آبان1393 - 7:41pm پست: 123 محل اقامت: ایران
|
سلام مهندس حمید ودوستان عزیز .حذف اهن سیستم من با هیچ شماره ای کار نمیکنه ایراد از کجا میتونه باشه . وایا اینکه اگه سیم لوپ دو تیکه باشه تاثیری بر دستگاه داره
|
سه شنبه 19 خرداد1394 - 3:48pm |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
jahanfar.b57 نوشته است: سلام مهندس حمید ودوستان عزیز .حذف اهن سیستم من با هیچ شماره ای کار نمیکنه ایراد از کجا میتونه باشه . وایا اینکه اگه سیم لوپ دو تیکه باشه تاثیری بر دستگاه داره دوست عزیز اول عداد سه گانه تفکیک را بگو چنده
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
سه شنبه 19 خرداد1394 - 4:26pm |
|
|
jahanfar.b57
کاربر فعال
|
reza2490 نوشته است: jahanfar.b57 نوشته است: سلام مهندس حمید ودوستان عزیز .حذف اهن سیستم من با هیچ شماره ای کار نمیکنه ایراد از کجا میتونه باشه . وایا اینکه اگه سیم لوپ دو تیکه باشه تاثیری بر دستگاه داره دوست عزیز اول عداد سه گانه تفکیک را بگو چنده اعداد سه گانه 808 720 402
|
سه شنبه 19 خرداد1394 - 4:46pm |
|
|
reza2490
کاربر حرفه ای
|
عداد سه گانه تفکیک درست فقط اولی زیاد بالاست هرچند مال من روی470هست وتفکیک روی 24جواب میده مشخصات لوپ های که تسط کردی رابگو باید مشکل از لوپتون باشه یه عکس هم از لوپ بزار
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
سه شنبه 19 خرداد1394 - 5:21pm |
|
|
kاوه
کاربر حرفه ای
|
amir6777 نوشته است: من نه این اقای غضنفر و میشناسم و نه قصد طرفداری دارم ولی روت جان واقعا این کار شما درست نیست و بی احترامی به همه ی بچه های سایت هست. واقعا عجیب هم هست که چرا کسی تذکر نمیده به شما..فک کنم قوانین عوض شده و از این به بعد هرکدوم از بچه ها که دوس دارن میتونن انگلیش تایپ کنن و موردی نداشته باشه.یاحق لایک داری دوست من
|
سه شنبه 19 خرداد1394 - 5:30pm |
|
|
rot
کاربر حرفه ای
|
غضنفر نوشته است: rot نوشته است: غضنفر نوشته است: انجمن قاط زده من خصوصی ارسال کردم الکی گردن ما نندازيد فرق pmو نقل قول رو که ديگه تشخيص ميديم چی به چيه والله[/quo AGHELAN DANAND!!!!!!! ای بابا شما ديگه ازعقل و عاقلی حرف نزن که ما هرچى گفتيم فارسی بنويس برخلاف مقررات انجمنه اما بهت برخورد و هرچى تونستی بارم کردی و حتی تهمت فروشنده بودن رو به ما چسبوندی منم تو خصوصی بهت فهموندم که جای خالی فروشنده ها ok حالا چرا مسئولين انجمن با فينگيليش نوشتن شما مشگل ندارن در عجبم ،حالا اگه ما بوديم نه تنها همون سنگه ميخورد به پاى لنگ ما بلکه هزار حرف و حديث بار ما ميشد و آخرشم تحزيم واقعا دم همه گرم ،حالا عجيب تر اينکه فقط کيبورد شما از اين 2سه هزار نفر عضو انجمن فارسی نداره و فقط به شما تذکر جدی نميدن !!!!!!!!!! ﭘﯿﻐﺎﻡ : :Re ﻓﻠﺰﯾﺎﺏ ﭘﺎﻟﺴﯽ ﻓﻠﺰﺟﻮ - FelezJoo PI ﺍﺯ: ﻏﻀﻨﻔﺮ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻩ ﺷﺪﻩ : ﭼﻬﺎﺭﺷﻨﺒﻪ 13 ﺧﺮﺩﺍﺩ 94 - 6:36pm ﺑﻪ: rot ﺩﺍﺩﺍﺵ ﻣﻦ ﺩﻟﺘﺎ ﮐﺪﻭﻡ ﺧﺮﻳﻪ ؟ ﻋﺮﺽ ﮐﺮﺩﻡ ﻓﺎﺭﺳﻰ ﺑﻨﻮﻳﺲ ﺧﻮﺍﻫﺸﺎ ﻣﻦ ﺭﻭ ﻗﺎﻃﻰ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ... ﺟﻤﺎﻋﺖ ﻧﮑﻦ ... .... ﻫﺮﭼﯽ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﺱ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﺁﺭﻩ ﺣﺎﻟ
قسمت !
|
سه شنبه 19 خرداد1394 - 5:30pm |
|
|
jahanfar.b57
کاربر فعال
|
reza2490 نوشته است: عداد سه گانه تفکیک درست فقط اولی زیاد بالاست هرچند مال من روی470هست وتفکیک روی 24جواب میده مشخصات لوپ های که تسط کردی رابگو باید مشکل از لوپتون باشه یه عکس هم از لوپ بزار این هم لوپها 60سانتی 9دور سیم افشان 1*1 اهم هم 2
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 19 خرداد1394 - 5:37pm |
|
|
|