انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 8:58am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 993 , 994 , 995 , 996 , 997 , 998 , 999 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

X( @-) @-)

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

سه شنبه 19 خرداد1394 - 5:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: ایران
reza2490 نوشته است:
X( @-) @-)

چی شد اقا رضا واقعا موضخرف هستن نه

سه شنبه 19 خرداد1394 - 5:47pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

jahanfar.b57 نوشته است:
reza2490 نوشته است:
عداد سه گانه تفکیک درست فقط اولی زیاد بالاست هرچند مال من روی470هست وتفکیک روی 24جواب میده
مشخصات لوپ های که تسط کردی رابگو باید مشکل از لوپتون باشه یه عکس هم از لوپ بزار

این هم لوپها 60سانتی 9دور سیم افشان 1*1 اهم هم 2

خوب باید بگم که لوپهات به هیچ وجع خوب نیست .!!!!! بااون چیزای که بین سیمها گذاشتی کلا در سیمها شکست ایجاد کردی من یادم نمیاد گفته باشم به این شکل درست کنید نمی دونم چرا دوستان دوست دارن خودشون تجربه و ضرر کنن.!
اهم 2 اگه اهمتر شما درست باشه اون سیم یک میل نیست اگه باشه کمتر از یک اهم خاهد شد.
من فکر می کنم مشکل تفکیک شما از لوپ باشه.

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

سه شنبه 19 خرداد1394 - 5:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

jahanfar.b57 نوشته است:
reza2490 نوشته است:
X( @-) @-)

چی شد اقا رضا واقعا موضخرف هستن نه

نه برای شما نبود برای پست قبل از شما بود

سه شنبه 19 خرداد1394 - 5:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود

دوستانی که دنبال کانکتور پلاستیکی میگردند فکر کنم فیش اسپیکر های پستیو مناسب باشه معمولا جاهایی که اکو و باند اجاره یا میفروشند دارند
این فیش چهار پین هستش یک ضامن داره که میکشی بعد فیشو جا میزنی و میچرخونی قشنگ قفل و بست میشه
البته من هنوز تست نکردم چون هنوز فیبر فایبرم سفارش دادم نرسیده.

اینم تصویرش

نری و مادگی باهم شد 7 هزار تومن

پیوست:
28062010022.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

سه شنبه 19 خرداد1394 - 6:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهدی نوشته است:
mhak نوشته است:
دوستان یه تست و تجربه هم من داشتم میگم شاید به درد یکی بخوره
یه قبرستان بود که دستگاه اونجا چندجا رو فلز میزد روی یکی از اون جاها وقتی لوپ 1.5*1.5 رو با پهنای پالس 205 میبردم عدد میتر 48 رو نشون میداد ولی با افزایش پهنا تا 380 این عدد به 110 میرسید پس میشه نتیجه گرفت که با افزایش پهنای پالس به میزان قابل توجهی افزایش قدرت و نفوذ خواهیم داشت
تمام :D

دوست عزیز اگر مکانی توسط دستگاه با لوپ 1 یا بزرگتر سنس شد چه ضعیف و چه قوی همینطور به حرکت خود ادامه بدید تا صدای بوق قطع بشه همزمان با اینکه صدای بوق قطع شد سریع به ال سی دستگاه نگاه کنید اگر بعد از قطع بوق سریعاً اعداد منفی رو مشاهده کردید دراین صورت سنس شما درست هست و مطمئن باشید چیزی رو دستگاه در زیرخاک سنس کرده که ممکنه مقداری حفره هم داشته باشه یا ریخته خاک باشه !

درود/من با لوپ 1 گرد کار کردم بعد سنس فلز که بوق قطع میشه عدد منفی نگرفتم تا حالا. تست روی خاک که انجام دادم اینجوری بوده

سه شنبه 19 خرداد1394 - 6:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

آخه کجای دنيا به جز فلزجو باب شده که وقتى به کسی حرف حق رو بگى خصوصی رو بکشن وسط؟؟ بايد اين فرهنگ غلط اصلاح بشه هرچند
اين نشون ميده سن و سال کمی داری و از درک و فهم مناسبى هم برخوردار نيستى

خدايا مددی کن

سه شنبه 19 خرداد1394 - 6:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
دوستان لطفا در این انجمن احترام هم دیگه را نگهدارید و از قرار دادن پیغام های خصوصی جدا خودداری کنید و خصوصا پیغام هایی که توش کلمات ناشایست استفاده شده امیدوارم استاد حمید زحمت بکشند این پیغام را حذف کنند چون خیلی زشت است

سه شنبه 19 خرداد1394 - 7:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

برگشت ميگه تو دلتا فورس هستی و فروشنده و با آيدی غضنفر و دلتا ميايى منم جوابش رو تو خصوصی دادم و باهاش اتمام حجت کردم حالا الانم داره مسخره ميکنه و وقتی حرف حق بهش گفتم و خواستم فارسی تايپ کنه و قوانين رو رعايت کنه دومين قانون رو هم زير پا گذاشت يعنی رو کردن خصوصی مثلا با وسط کشيدن خصوصی خواست بگه من بی ادبم در صورتيکه من با هر کسی که به من انگ و تهمت فروشندگی بزنه برخوردم همينه اما نه توى عمومی فقط خصوصی استاد حميد من رو تحريم کن تا يه عده فروشنده به کارشون برسن

خدايا مددی کن

سه شنبه 19 خرداد1394 - 7:51pm
مدیر کل
مدیر کل

جناب غضنفر و rot عزیز! لطفا به این بحثها خاتمه بدین. با این حرکات شما همین چند کاربر درست و حسابی هم از انجمن متواری میشن! در خصوص بحث ادب و تربیت هم فکر نمیکنم باید تذکر خاصی بدم. رعایت شرط ادب در چنین محیطی کاملا واضحه.
rot عزیز شما هم لطف کنین به هر طریق که میتونین وقت بذارین و فارسی دستگاهتون رو درست کنین. من چند بار در خصوصی هم به شما گفتم! دوستان که اطلاع ندارن. ولی نمیدونم چند بار دیگه باید خواهش کرد؟!

سه شنبه 19 خرداد1394 - 9:15pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 993 , 994 , 995 , 996 , 997 , 998 , 999 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 368 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure