نویسنده |
پیغام |
2840644
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان این هم پیام خصوصی rot به بنده ظاهرا اینجا همه ناصر و غیره هستن ایشون حتی نمیدونن این اقا ناصر ارزشش خیلی بیشتر از خودشه لااقل دو تا پست در جهت پیشرفت کار داده خواستم چهرشو بهتر نشون بدم
fekr konam mamade nobari be shoma ha asasi hal dade !!!! be sar amade hakime ! alan ozat chetoreh ! engar tesla va naser khodt hasti !!!! malome ke hamaton be mamad nobary khedama kardid !!!! lajan boro to sayte khodt ...bokhor ?!! shomaha anjomano be gand keshidid !
|
چهارشنبه 20 خرداد1394 - 7:32am |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
این روت دیگه شورشو درآورده این نشونه بیسوادی و شعورشه مدیران هم که تو خوابن
|
چهارشنبه 20 خرداد1394 - 8:10am |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
دوستان سلام.من یه چن روزی نبودم ولی میبینم کاربرای عزیز بجای تلاش و سعی در کاووش که این روزا فصلشم هست دارن حاشیه ساز میشن این تاپیک موضوعش معلومه ولی انگاری رعایت نمیشه .اقا حمید لطفا یه دستی به این تاپیک بکشید
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
چهارشنبه 20 خرداد1394 - 8:20am |
|
|
12341234
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید جان سلام .من هفته گذشته رفته بودم کاوش هر جارو میزدم دستگاه تا زمانی که سکوت داشت که هیچ ولی وقتی صداش در میومد دیگه ساکت نمیشد وپشت سر هم بوق های الکی میزد فکر میکنین ایراد از چیه حتی بعضی وقت ها سوزنش گیر میکرد وباید دوباره بالانس میکردم تا ساکت میشد البته من هنوز ورژن اخر رو استفاده نکردم این ورژن با قبلی ها چه تفاوتی داره
خداوندا چگونه زیستن را بیاموز. چگونه مردن را خواهم آموخت(شریعتی)
|
چهارشنبه 20 خرداد1394 - 8:24am |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
Tous نوشته است: سلام من بعد از ساخت سومین مدار و جواب ندادن آن و ضرر 200 تومنی باز نا امید نشدم و قراره باز قطعه سفارش بدم و بسازمش امیدوارم اینبار موفق بشم اگر باز موفق نشدم دیگه انجمن نمیام سلام دوست عزیز انشالله که این دفعه موفق میشی برادر فقط باید این چند نکته کوچیک رو رعایت کنی که قبل از مونتاژ pcb رو قشنگ چک کنی که اتصالی نداشته باشه و قطعات رو قبل از جا گذاری مقدارشون رو چک کنی که اشتباه نباشم و میکرو رو هم قشنگ پروگرام کنی من مطمانم با اولین استارت بالا میاد موفق باشی. عزیز
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
چهارشنبه 20 خرداد1394 - 9:13am |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
2840644 نوشته است: سلام دوستان این هم پیام خصوصی rot به بنده ظاهرا اینجا همه ناصر و غیره هستن ایشون حتی نمیدونن این اقا ناصر ارزشش خیلی بیشتر از خودشه لااقل دو تا پست در جهت پیشرفت کار داده خواستم چهرشو بهتر نشون بدم
fekr konam mamade nobari be shoma ha asasi hal dade !!!! be sar amade hakime ! alan ozat chetoreh ! engar tesla va naser khodt hasti !!!! malome ke hamaton be mamad nobary khedama kardid !!!! lajan boro to sayte khodt goh bokhor ?!! shomaha anjomano be gand keshidid ! اى بابا اين بنده خدا مشگل شخصيتى داره هرکسی رو يه چيز ديگه ميبينه
خدايا مددی کن
|
چهارشنبه 20 خرداد1394 - 9:29am |
|
|
fereidon
کاربر حرفه ای
|
12341234 نوشته است: مهندس حمید جان سلام .من هفته گذشته رفته بودم کاوش هر جارو میزدم دستگاه تا زمانی که سکوت داشت که هیچ ولی وقتی صداش در میومد دیگه ساکت نمیشد وپشت سر هم بوق های الکی میزد فکر میکنین ایراد از چیه حتی بعضی وقت ها سوزنش گیر میکرد وباید دوباره بالانس میکردم تا ساکت میشد البته من هنوز ورژن اخر رو استفاده نکردم این ورژن با قبلی ها چه تفاوتی داره با اجازه مهندس دوست عزیز این ایرادی که می گی از دستگاه نیست وبه خاطر تغییر در گراند زمین رخ می ده . بعضی از زمین ها ، مخصوصا زمین های سنگلاخ و کوهستانی که رگه های معدنی در اونها بیشتره این مساله رو به وجود می آره بهترین راه برای مقابله با این مشکل استفاده از گراند بالا مثلا 4 یا 5 هست که ثبات بیشتری ایجاد می کنه و همین طور دیلی دستی 30 الی 40 برای حذف نسبی رگه های معدنی و جساسیت 18 و کمتر ااز 18 هست موفق باشید یا حق
|
چهارشنبه 20 خرداد1394 - 9:30am |
|
|
jahanfar.b57
کاربر فعال
تاریخ عضویت: شنبه 24 آبان1393 - 7:41pm پست: 123 محل اقامت: ایران
|
asadof نوشته است: jahanfar.b57 نوشته است: reza2490 نوشته است: عداد سه گانه تفکیک درست فقط اولی زیاد بالاست هرچند مال من روی470هست وتفکیک روی 24جواب میده مشخصات لوپ های که تسط کردی رابگو باید مشکل از لوپتون باشه یه عکس هم از لوپ بزار این هم لوپها 60سانتی 9دور سیم افشان 1*1 اهم هم 2 خسته نباشید.داداش شما کارتون فرش بافی هستش؟ اخه چرا اینقدر سیم رو از هم فاصله دادین عوض اینکه ظرفیت خازنی رو کن کنید بیشتر کردید ! فاصله سیمها از هم خیلی زیاده درستش کن سلام اقای اسدف خیر کار من تعمیر نگهداری تشکر بابت راهنمای فاصله سیم چند میل باشه خوبه برای سیم1 افشان
|
چهارشنبه 20 خرداد1394 - 9:57am |
|
|
چنگیز
کاربر حرفه ای
|
تنها دوصفحه دیگه مونده تا1000 صفحه بشه...
دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."
|
چهارشنبه 20 خرداد1394 - 10:10am |
|
|
miladkd
کاربر فعال
|
سلام مهندس حمید.یه سوال اگه از ال سی دی سایز بزرگتر استفاده کنیم به نظرتون بهتر نیست که خلاصه تنظیمات رو واضح تر میشه دید.
|
چهارشنبه 20 خرداد1394 - 10:44am |
|
|
|