نویسنده |
پیغام |
kاوه
کاربر حرفه ای
|
2840644 نوشته است: اقا این rot من فکر میکردم فقط با بنده مشکل داره ظاهرا ایشون تنش میخواره برای گیردادن به اینو اون چند وقت پیش هم به من گیر داده فکر کنم حالش خوب نیست حمیدجان غضنفر یا همون محسن مقصر نیست ظاهرا طرفمون یکم مشکل داره رضاجانمنم با شما موافقم باید حوالش کنی به ممد نوبری مثل اینکه اره دوست من ب منم توخصوصی گیر داده ک چرا میگی فارسی تایپ کن..اخه اقای روت اینجا ی انجمن با هدف علمیه چاله میدون ک نیس واسه ادما خطو نشون میکشی..ایشالا خدا همه رو اصلاح کنه..امین
|
چهارشنبه 20 خرداد1394 - 12:03pm |
|
|
kasek
|
سلام دوستان ممنون اقا حمید واسه توضیحتون من لوپ یس سانت با کابل 1*1 که اهمش دقیقا شد 1 استفاده کردم ولی کویل ارور میده دلیلش چیه؟
|
چهارشنبه 20 خرداد1394 - 12:15pm |
|
|
kasek
|
سلام مجدد حمید خان جسارتا من یه پیشنهادی دارم امکانش هست دوتا کلید ترکیبی بذارید که با زدن اونها سیستم خاموش بشه؟ اینجوری که سیستمو بلتریشو قط میکنیم به سیستم بر میخوره ;-) ممنون از توجه شما استاد عزیز
|
چهارشنبه 20 خرداد1394 - 2:52pm |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
kasek نوشته است: سلام مجدد حمید خان جسارتا من یه پیشنهادی دارم امکانش هست دوتا کلید ترکیبی بذارید که با زدن اونها سیستم خاموش بشه؟ اینجوری که سیستمو بلتریشو قط میکنیم به سیستم بر میخوره ;-) ممنون از توجه شما استاد عزیز دوست عزیز من این یه مورد رو البته با اجازه ی مهندس جواب میدم نه متاسفانه همچین امکانی نیست با توجه به فعال شدن سیستم امنیتی خاصی که مهندس توی برنامه قرار دادن امکان استفاده از میکرو در حالت کم مصرف نیست در مورد قطع باطری هم مطمئن باشین به هیچ کجای سیستم بر نمیخوره خیالتون راحت
|
چهارشنبه 20 خرداد1394 - 3:12pm |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
kasek نوشته است: سلام دوستان ممنون اقا حمید واسه توضیحتون من لوپ یس سانت با کابل 1*1 که اهمش دقیقا شد 1 استفاده کردم ولی کویل ارور میده دلیلش چیه؟ دوست عزیز این مورد کویل ارور رو اگه از قسمت مداری دستگاه مطمین باشین بیشترش برمیگرده به کابل رابط و کانکتور این قسمتهارو بیشتردقت کنین کنین البته واسه این لوپ کوچک پهنای پالس نباید بیشتر از دویست قرار داده شود موفق باشید
|
چهارشنبه 20 خرداد1394 - 3:16pm |
|
|
BMP
کاربر فعال
|
سلام مهندس حمید مدار من آی رون ریجکت یه بار روی 15 جواب میده ویه بارم روی 20 (البته تو خونه ) دو عدد خازن تانتالیوم 100 میکرو از تهران برام اوردند در هنگام جازدن خازن c6رو قطب + رو برعکس جازده بودم ووقتی که روشنش کردم بعد دو ثانیه نوشته ها ی روی ال سی دی محو میشد بعد درستش کردم آیا ممکنه خازن c6 خراب شده باشه و اون نوسانات بخاطر اون باشه ؟چون تانتالیوم دیگه ای ندارم تعویضش کنم
|
چهارشنبه 20 خرداد1394 - 4:15pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
خازنهای تانتالیوم نسبت به معکوس شدن ولتاژ حساس تر از الکترولیت هستن. بنابراین باید بیشتر دقت کنین. با این حال فکر نمیکنم خازن شما خراب شده باشه و اگر هم شده باشه بعیده حذف آهن اصلا ربطی به این خازن داشته باشه. عوض شدن درجه حذف آهن معمولا به این دلیل هست که شرایط خیلی تغییر کرده! مثلا در منزل فلزات مزاحم زیاد هستن و تغییر محل لوپ شکل موج رو عوض میکنه و با اینکه وقتی بالانس میشه دستگاه ساکت میشه اما درجه حذف آهن تغییر میکنه.
|
چهارشنبه 20 خرداد1394 - 4:43pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
نقل قول: نقل قول: خسته نباشید.داداش شما کارتون فرش بافی هستش؟ اخه چرا اینقدر سیم رو از هم فاصله دادین عوض اینکه ظرفیت خازنی رو کن کنید بیشتر کردید ! فاصله سیمها از هم خیلی زیاده درستش کن سلام اقای اسدف خیر کار من تعمیر نگهداری تشکر بابت راهنمای فاصله سیم چند میل باشه خوبه برای سیم1 افشان سلام داداش اینطوری بغل هم بپیچ البته همون سیم افشان 1 میل منظورم هستش ظرفیت هم 350 و اهمش حدود 1 نهایت 1.5 اهم بیشتر نشه. در ضمن فاصلع شکافها از هم خیلی زیاد نباشه روت عزیز اگه شما هم تو فارسی نوشتن با کیبورد مشکل دارید خصوصی سوال کنید.تا راهنمایی کنم .اگر ویندوز شما فارسی نشده با یه سی دی ویندوز از تو کنترل پنل راحت میتونید فارسیش کنید
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
چهارشنبه 20 خرداد1394 - 4:49pm |
|
|
saleh700
کاربر حرفه ای
|
الهی خدا لعنت کنه این شرکت پست رو آقا ما همه قطعاتو خریدیم باطری لیتیومم هم امروز رسید لوپ رو ساختیم حتی برای لوپ کیف هم دوختیم صفحه کلید رو حرفه ای ساختیم نصب کردیم رو پنل بیل و کلنگ هم آمادست الآن 10 روزه منتظرم شرکت پست کیت فایبر گلاسمو بیاره جایی که خرید کردم کد رهگیری نداده نمیدونم چیکار کنم دیگه این جمعه میخایم بریم مکانو همینجوری بکنیم پناه بر خدا
|
چهارشنبه 20 خرداد1394 - 6:29pm |
|
|
Ancient
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: سه شنبه 10 تیر1392 - 2:12am پست: 258 محل اقامت: Iran
|
fereidon نوشته است: 12341234 نوشته است: مهندس حمید جان سلام .من هفته گذشته رفته بودم کاوش هر جارو میزدم دستگاه تا زمانی که سکوت داشت که هیچ ولی وقتی صداش در میومد دیگه ساکت نمیشد وپشت سر هم بوق های الکی میزد فکر میکنین ایراد از چیه حتی بعضی وقت ها سوزنش گیر میکرد وباید دوباره بالانس میکردم تا ساکت میشد البته من هنوز ورژن اخر رو استفاده نکردم این ورژن با قبلی ها چه تفاوتی داره با اجازه مهندس دوست عزیز این ایرادی که می گی از دستگاه نیست وبه خاطر تغییر در گراند زمین رخ می ده . بعضی از زمین ها ، مخصوصا زمین های سنگلاخ و کوهستانی که رگه های معدنی در اونها بیشتره این مساله رو به وجود می آره بهترین راه برای مقابله با این مشکل استفاده از گراند بالا مثلا 4 یا 5 هست که ثبات بیشتری ایجاد می کنه و همین طور دیلی دستی 30 الی 40 برای حذف نسبی رگه های معدنی و جساسیت 18 و کمتر ااز 18 هست موفق باشید یا حق سلام.عصر بخیر با تشکر از راهنمایی فریدون عزیز باید یاد آور بشم مقادیر تنظیم گراند بصورت نزولی تعبیه شده در این مدار ، یعنی با افزایش مقدار عددی این تنظیم ، سیستم تطابق با زمین با حساسیت کمتری کارش رو انجام میده ! واضح تر بگم راند 1 برای کار کردن در بدترین شرایط زمین و گراند 5 برای بهترین شرایط هست! پاینده باشید
اپراتور باید اپراتور باشد ، اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست! Ancient (ره)
|
چهارشنبه 20 خرداد1394 - 6:36pm |
|
|
|