انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 10:51am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 997 , 998 , 999 , 1000 , 1001 , 1002 , 1003 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
دوستان عزیز بنده چندباری که با لوپ 1*1 در زمینهای مختلف کاوش رفتم به تنظیمات خوبی رسیدم که اونها رو عنوان میکنم ، امیدوارم شما هم تست کنید و نتیجه مطلوبی بگیرید ;;)
بهترین تنظیماتی که برای لوپ 1*1 برای کارکردن در بدترین شرایط زمین (نمناک ، چمن ، سنگلاخی و ... ) بالاترین ثبات مدار رو به ارمغان میاره و شاهد کمترین افت برد دستگاه هستیم (شاید نهایتا 10 درصد ) بدین صورت هست :
فرکانس 201 ، پهنای پالس ابتدا روی 180 ، و بعد از چند دقیقه روی 200 (برای تعادل دمایی مقاومت دمپینگ) ، بازه انتگرال 42 ، دیلی دستی +40 الی +45 ، گراند 2
در این تنظیمات فاصله لوپ تا زمین بین 15 تا 25 سانتی متر میتونه حتی حین کاوش هم تغییر کنه ، بدون اینکه کوچکترین بی ثباتی و بوق اضافی و میتر منفی داشته باشیم ;)
فقط عزیزان هنگام بالانس کردن با این تنظیمات لوپ رو به هیچ وجه تکان ندید و 2ثانیه پس از بالانس شروع به کاوش کنید !
این بهترین تنظیمات برای کارکردن تو زمین کشاورزی نم دار (یونجه زار و ... ) هست !
امیدوارم دوستان عزیزم پس از تست نتیجه رو اعلام کنند :x :ymhug:
در ضمن هزارمین صفحه تاپیک فلزیاب پالسی فلزجو رو به مهندس حمید عزیز و سایر عزیزان تبریک عرض میکنم ، به امید موفقیت های بزرگ :ymparty: ~O)
پاینده باشید @};-

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

چهارشنبه 20 خرداد1394 - 6:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود
اقا حمید علت پایین بودن اعداد دوم و سوم چی میتونه باشه با فرم ۱در۱ دیلی رو ۱۶ میشناسه عدد اول۲۷۵ عدد دوم ۴۶۰ عدد سوم ۵۷۰ ایسی
۳۵۷ نظامی و ماسفت11nk100 اصلی نصب کردم
با سپاس

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

چهارشنبه 20 خرداد1394 - 6:58pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: El.Dorado
ماشا الله هزار صفحه واقعا یه رکورد حساب میشه با تشکر از مهندس حمید

یا علی گفتیم و عشق آغاز شد

چهارشنبه 20 خرداد1394 - 7:03pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

Ancient نوشته است:
دوستان عزیز بنده چندباری که با لوپ 1*1 در زمینهای مختلف کاوش رفتم به تنظیمات خوبی رسیدم که اونها رو عنوان میکنم ، امیدوارم شما هم تست کنید و نتیجه مطلوبی بگیرید ;;)
بهترین تنظیماتی که برای لوپ 1*1 برای کارکردن در بدترین شرایط زمین (نمناک ، چمن ، سنگلاخی و ... ) بالاترین ثبات مدار رو به ارمغان میاره و شاهد کمترین افت برد دستگاه هستیم (شاید نهایتا 10 درصد ) بدین صورت هست :
فرکانس 201 ، پهنای پالس ابتدا روی 180 ، و بعد از چند دقیقه روی 200 (برای تعادل دمایی مقاومت دمپینگ) ، بازه انتگرال 42 ، دیلی دستی +40 الی +45 ، گراند 2
در این تنظیمات فاصله لوپ تا زمین بین 15 تا 25 سانتی متر میتونه حتی حین کاوش هم تغییر کنه ، بدون اینکه کوچکترین بی ثباتی و بوق اضافی و میتر منفی داشته باشیم ;)
فقط عزیزان هنگام بالانس کردن با این تنظیمات لوپ رو به هیچ وجه تکان ندید و 2ثانیه پس از بالانس شروع به کاوش کنید !
در ضمن هزارمین صفحه تاپیک فلزیاب پالسی فلزجو رو به مهندس حمید عزیز و سایر عزیزان تبریک عرض میکنم ، به امید موفقیت های بزرگ :ymparty: ~O)
پاینده باشید @};-

سلام به تمامی دوستان
ببخشید دوست عزیز میشه مشخصات لوپ 1*1 رو بگید
من از سیم افشان روکش دار 1*1 استفاده کردم ولی زیاد جالب نشد
اگه امکانش هست یه عکس از لوپ تون بزارید

1000 صفحه هم خیلیه ها :-o
من از صفحه اول شروع کردم به خوندن ، الان حدودا صفحه 250 هستم

امیدوارم که تابستون پر باری داشته باشید
ممنون از آقا حمید گل @};- بابت طراحی این سیستم

گفت دانایی که گرگی خیره سر ----- هـست پـنـهـان در نـهـاد هـر بـشر
لاجرم جاری است پیکاری بـزرگ ----- روز و شب مابین این انسان و گرگ
.
.
.
(گرگ درون - فریدون مشیری )

چهارشنبه 20 خرداد1394 - 7:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: Iran
خسته نباشید دوست من
بنده از 11 دور سیم 1*1 افشان نوع مرغوب (مارک آمون ) استفاده کردم .
چرا جالب نشد دوست من ؟ شما باید وقتی کابل رو 11 دور پیچیدید با لنت برق سیم هارو منظم و محکم کنار همدیه بچسبونید .سعیکنید برای کابل رابط هم از کابل میکروفن استریو مارک max استفاده کنید .برای کانکتور هم سعی کنید از نوع نظامی غیرآهنی که لقی نداشته باشه استفاده کنید.
یک نکته خیلی مهم دیگه هست ، برای ارتباط کیت مدار تا کانکتور لوپ هم از کابل شیلددار استفاده کنید !!
پاینده باشید @};-

اپراتور باید اپراتور باشد ،
اپراتوری که اپراتور نباشد ، اپراتور نیست!
Ancient (ره)

چهارشنبه 20 خرداد1394 - 8:03pm
آواتار کاربر

سلام دوستان عزیز
دوستان مسلما برای ساختن لوپ عنکبوتی با مشکلات اندازه گیری زاویه مناسب برای تعداد شیار ها برخورد داشته اید. مثلا برای 19 شیار باید زاویه هر شیار 18.94 باشه تا 19 تا میزان در بیاد. حالا می میخواد این 18.95 رو با ننقاله معمولی اندازه بگیره؟
من رفتم تحقیق کردم این کد رو توی نرم افزار متلب پیدا کردم. شما کافیه به جای n تعداد شیار هاتون رو بدید. بد نرم افزار میاد خودش شیار هارو میده. بد شما کاغذو پرینت کنید و بذارید روی چوب 3 میلیمتر و نقطه هارو علامت گذاری کنید و خطوط رو به هم وصل کنید.
اینم کد متلب:
این مـثال برای تعداد 19 شیار است. شما میتونید n رو هرچی میخواید بذارید.
x0=2;
y0=1;
r=1;
teta=-pi:0.01:pi;
x=r*cos(teta)+x0
y=r*sin(teta)+y0
plot(x,y)
hold on
scatter(x0,y0,'or')
axis square
%----------------------------------------
% divide your circle to n sectors
n=19
tet=linspace(-pi,pi,n+1)
xi=r*cos(tet)+x0
yi=r*sin(tet)+y0
for k=1:numel(xi)
plot([x0 xi(k)],[y0 yi(k)])
hold on
end
اینم خروجیش:

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 20 خرداد1394 - 8:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام آقا حمید.ببخشید بنده سعی کردم با توجه به تجارب خودم و دوستان یه سری تنظیمات پیشفرض رو برای لوپ 1*1 دستگاه تدوین کنم. در جدولی که پیوست کردم، از بهترین شرایط محیطی تا بدترین شرایط محیطی از بالا به پایین مشخص شده. من ابتدا سعی کردم در حسایت 19 با افزایش دیلی ثبات رو به دست بیارم. بعد یه درجه حساسیت کم کردم و رو 18 گذاشتم. بعد یه درجه گراند رو کاهش دادم. بعد سعی کردم با کاهش فرکانس و افزایش بازه انتگرالگیری ثبات رو ایجاد کنم. بعد گراند رو به 2 و سپس به یک کاهش دادم. در انتها هم سرعت سنس رو تا حساسیت 14 به یک کاهش دادم. بعدشم که حسایست رو تا 1 کاهش دادم. به نظرتون چطوره؟

چهارشنبه 20 خرداد1394 - 8:26pm
آواتار کاربر

اینم روش خظ کشی

چهارشنبه 20 خرداد1394 - 8:30pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

Ancient نوشته است:
خسته نباشید دوست من
بنده از 11 دور سیم 1*1 افشان نوع مرغوب (مارک آمون ) استفاده کردم .
چرا جالب نشد دوست من ؟ شما باید وقتی کابل رو 11 دور پیچیدید با لنت برق سیم هارو منظم و محکم کنار همدیه بچسبونید .سعیکنید برای کابل رابط هم از کابل میکروفن استریو مارک max استفاده کنید .برای کانکتور هم سعی کنید از نوع نظامی غیرآهنی که لقی نداشته باشه استفاده کنید.
یک نکته خیلی مهم دیگه هست ، برای ارتباط کیت مدار تا کانکتور لوپ هم از کابل شیلددار استفاده کنید !!
پاینده باشید @};-

خیلی ممنون دوست عزیز بابت راهنماییتون

من خودم دو تا احتمال میدم
1) سیم افشانم مناسب نباشه
2) کانکتورم

حتما تست میکنم

گفت دانایی که گرگی خیره سر ----- هـست پـنـهـان در نـهـاد هـر بـشر
لاجرم جاری است پیکاری بـزرگ ----- روز و شب مابین این انسان و گرگ
.
.
.
(گرگ درون - فریدون مشیری )

چهارشنبه 20 خرداد1394 - 8:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Ancient نوشته است:
پاینده باشید @};-

دوست عزیز حساسیت چند بود؟ شما رو فرکانسم کار کردید؟ به نظر من برای رسین به ثبات، کاهش فرکانس و بازه انتگرال گیری بهتر از کاهش گراند به 2 هست. نظر شما چیه؟ طبق جدولی که من گذاشتم نظراتمون مشترکه، فقط من اول فرکانس و بازه انگرال گیری رو تنظیم کردم و بعد اومدم رو گراند 2، چون فکر می کنم کاهش گراند بیشتر در کاهش عمق تأثیر داره.نظر اساتید چیه؟

چهارشنبه 20 خرداد1394 - 8:42pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 997 , 998 , 999 , 1000 , 1001 , 1002 , 1003 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09155811676 و 325 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure