انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 10:58am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 998 , 999 , 1000 , 1001 , 1002 , 1003 , 1004 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان عزیز و جناب حمید خسته نباشید

جناب حمید سوالی داشتم خدمتتون :

من piرا ساختم خوب کار میکنه قبل از اون هم چنس را ساخته بودم که اون هم سالم کار میکنه به نظر شما برای کاوش با pi به همراه داشتن چنس تا چه حد لازمه و

اگه لازمه در چه شرایطی نیازه که همراه داشته باشیم . ممنون میشم جواب دهید .(هزارمین برگ pi مبارک همه باشه )
@};-

چهارشنبه 20 خرداد1394 - 10:25pm

سلام خدمت استادبزرگ و دانشمند عزیز...
آقاحمید عزیزواقعا بخاطر این نیت پاک وارزشمندشمامتشکرم و براتون آرزوی موفقیت میکنم....
دستگاه فلزجورو که شما استاد عزیزطراحی کرده بودید رو افتخارساختنش رو بدست آوردم.....
واقعا عالیه....تو ایام عید ردیاب رو از دوستتون تهیه کردم و فلزیاب طراحی شده توسط شما استادعزیزروبعداز دوماه که کلیه قطعاتوتهیه کردم امروز مونتاژکردم...سعی کردم تواین دوماه بهترین قطعات واصلیترین قطعاتوتهیه کنم .....همه چی عالی پیش رفت...تو خونه تست کردم ....لوپ 60عنکبوتی روبا عدد19.3شناخت اعداد سه گانه هم 788...664...263....هستش...سینی50 استیل رو تو 2.5 گرفتم البته بیشترم میگرف اما دستم دیگه نمیرسید.......
واقعا استادعزیزحمیدجان متشکرم...ایشالله تو همه مراحل زندگیتون خوش خرم وشادباشین...واقعا ممنونم.....ایشالله خدا اجرتون بده استاد بزرگوار......بچه های عزیز سعی کنید تو ساخت دستگاه اصلا عجله نکید سعی کنید بهترین قطعات و تمامی صحبتهای استاد عزیز رو که درمورد دستگاه توضیح دادن مو به مو انجام بدید...واقعا نتیجه میگیرید...ایشالله همتون موفق باشید .....یاعلی........اینم یه بوس آبدار از دستاتون استاد بزرگوارحمیدجان عزیز :-* :x

چهارشنبه 20 خرداد1394 - 10:52pm
مدیر کل
مدیر کل

بنيامين1 نوشته است:
با درود
اقا حمید علت پایین بودن اعداد دوم و سوم چی میتونه باشه با فرم ۱در۱ دیلی رو ۱۶ میشناسه عدد اول۲۷۵ عدد دوم ۴۶۰ عدد سوم ۵۷۰ ایسی
۳۵۷ نظامی و ماسفت11nk100 اصلی نصب کردم
با سپاس

به غیر از آیسی 357 باید مقاومتهای 7 و 8 و 13 و 14 رو از نظر صحت مقدار بررسی کنین که زیاد خطا نداشته باشن. همینطور ولتاژ 12 و 5 رو چک کنین در رنج توصیه شده باشن.

چهارشنبه 20 خرداد1394 - 11:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: بهشت ایران
غضنفر جان قضیه فرار مغزهارو شنیدی؟!

چهارشنبه 20 خرداد1394 - 11:35pm
مدیر کل
مدیر کل

mohsenlrl نوشته است:
سلام آقا حمید.ببخشید بنده سعی کردم با توجه به تجارب خودم و دوستان یه سری تنظیمات پیشفرض رو برای لوپ 1*1 دستگاه تدوین کنم. در جدولی که پیوست کردم، از بهترین شرایط محیطی تا بدترین شرایط محیطی از بالا به پایین مشخص شده. من ابتدا سعی کردم در حسایت 19 با افزایش دیلی ثبات رو به دست بیارم. بعد یه درجه حساسیت کم کردم و رو 18 گذاشتم. بعد یه درجه گراند رو کاهش دادم. بعد سعی کردم با کاهش فرکانس و افزایش بازه انتگرالگیری ثبات رو ایجاد کنم. بعد گراند رو به 2 و سپس به یک کاهش دادم. در انتها هم سرعت سنس رو تا حساسیت 14 به یک کاهش دادم. بعدشم که حسایست رو تا 1 کاهش دادم. به نظرتون چطوره؟

خسته نباشین.
دقیقا متوجه دلیل این کار شما نشدم! نیاز به چنین جدولی هم نبود. تنظیمات مناسب برای هر کاوشی در صورت درک شما نسبت به مفهوم اون تنظیم کاملا مشخص میشه. افزایش دیلی برای ثبات مساله کلیدی هست. بین 30 تا 40 برای لوپ 1 متری مناسبه. گراند هم فقط وقتی کم کنین که احساس میکنین خاک منطقه یکدست نیست! وگرنه هر چه بیشتر بذارین برد بیشتری دارین. بازه انتگرال رو سعی کنین دست نزنین. در هر صورت زیاد کردنش ثبات رو کمتر میکنه! کم کردن گزینه اسپید هم بیشتر بدرد مقابله با نویز میخوره. اگر حس کردین نویز ندارین بهترین مقدار همون 4 هست.

چهارشنبه 20 خرداد1394 - 11:37pm
مدیر کل
مدیر کل

ba.davood نوشته است:
سلام دوستان عزیز و جناب حمید خسته نباشید

جناب حمید سوالی داشتم خدمتتون :

من piرا ساختم خوب کار میکنه قبل از اون هم چنس را ساخته بودم که اون هم سالم کار میکنه به نظر شما برای کاوش با pi به همراه داشتن چنس تا چه حد لازمه و

اگه لازمه در چه شرایطی نیازه که همراه داشته باشیم . ممنون میشم جواب دهید .(هزارمین برگ pi مبارک همه باشه )
@};-

ممنون از شما. خسته نباشین.
همونطور که در انتهای تاپیک چنس هم توضیح دادم بنظر من با وجود امکانات مختلف و مختصات بهتر در این مدار دیگه هیچ نیازی به چنس نیست. چنس با اینکه برد کمتری داره اما ثباتش هم کمتره و به نویز خیلی بیشتر حساسه! در قسمت تفکیک هم چه بصورت درجه عددی و همینطور حذف آهن مشخصا این طرح بهتر هست و با لوپهای خیلی متنوع تری هم جواب میده.

چهارشنبه 20 خرداد1394 - 11:43pm
مدیر کل
مدیر کل

فرزاد26 نوشته است:
سلام خدمت استادبزرگ و دانشمند عزیز...
آقاحمید عزیزواقعا بخاطر این نیت پاک وارزشمندشمامتشکرم و براتون آرزوی موفقیت میکنم....
دستگاه فلزجورو که شما استاد عزیزطراحی کرده بودید رو افتخارساختنش رو بدست آوردم.....
واقعا عالیه....تو ایام عید ردیاب رو از دوستتون تهیه کردم و فلزیاب طراحی شده توسط شما استادعزیزروبعداز دوماه که کلیه قطعاتوتهیه کردم امروز مونتاژکردم...سعی کردم تواین دوماه بهترین قطعات واصلیترین قطعاتوتهیه کنم .....همه چی عالی پیش رفت...تو خونه تست کردم ....لوپ 60عنکبوتی روبا عدد19.3شناخت اعداد سه گانه هم 788...664...263....هستش...سینی50 استیل رو تو 2.5 گرفتم البته بیشترم میگرف اما دستم دیگه نمیرسید.......
واقعا استادعزیزحمیدجان متشکرم...ایشالله تو همه مراحل زندگیتون خوش خرم وشادباشین...واقعا ممنونم.....ایشالله خدا اجرتون بده استاد بزرگوار......بچه های عزیز سعی کنید تو ساخت دستگاه اصلا عجله نکید سعی کنید بهترین قطعات و تمامی صحبتهای استاد عزیز رو که درمورد دستگاه توضیح دادن مو به مو انجام بدید...واقعا نتیجه میگیرید...ایشالله همتون موفق باشید .....یاعلی........اینم یه بوس آبدار از دستاتون استاد بزرگوارحمیدجان عزیز :-* :x

دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین.
خسته نباشین. ممنون از لطفی که به من داشتین. اعداد شما تقریبا درست هستن. بردی هم که اعلام کردین خوب بوده. کمی بیشتر هم میتونست بزنه.
ممنون از شما. ایشالا موفق باشین.

چهارشنبه 20 خرداد1394 - 11:46pm
مدیر کل
مدیر کل

دوستان من هم به نوبه خودم عبور تعداد صفحات این تاپیک از مرز 1000 رو تبریک عرض میکنم! :ymsick: :D :x فکر میکنم در نوع خودش یک رکورد جهانی محسوب میشه! در زمینه بازدید از تاپیک هم به همین شکل بوده. البته بنظر من اصلا نیازی به 1000 صفحه مطلب در خصوص این مدار نبود! چون عملا میشه گفت همه چیز در همون پست اول و فایلها مشخص هستن. ولی کلا روال بچه های این انجمن به این صورته که هر چه بیشتر روی موضوعی کار میشه مطالب و پستهای بیشتری هم نوشته میشه و لذا تعداد این صفخات نشانه اقبال عمومی بیش از حد عادی نسبت به این مدار بوده که برای بنده بعنوان طراح این مدار جای مباهات داره و از همه عزیزان تشکر میکنم. :ymhug: امیدوارم موفقیتهای دوستان ادامه داشته باشه.

چهارشنبه 20 خرداد1394 - 11:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود فراوان خدمت بچه های گل انجمن پربار علمی فلزجو مخصوصا دانشمند حمید عزیز
دوستان قدر این دانشمند حمید گل رو بدونید واقعا که نابغه هستن و شاهکار کردن بنده امروز می خواستم یه مدار ساده فلزیاب دیجیتال طراحی و برنامه نویسی کنم ولی بعدش به کار خودم خند ه ام گرفت فکر کنم فایل شبیه سازی بنده رو ببینید از خند روده بر بشین :D و متوجه شدم طراحی حتی یه مدار ساده فلزیاب کار بسیار پیچیده و طاقت فرسایی هست و بی خیالش شدم و ساخت یه مدار تمام پیشرفته با این همه امکانات دانشمند حمید مغز انیشتین و بیل گیتس رو می طلبه و خیلی خیلی سخته و از انگشت شمار افرادی در دنیا بر میاد چنین پروژه پیچیده ای شاید مثلا بنده بتونم 50-60 سال دیگه سیستم امروزی فلزجو را طراحی کنم این بنده خدا لاچینی هم که میگه می خوام یکی بسازم داره مبالغه میکنه عمرا اگه بتونه چنین سیستم رو طراحی کنه شاید مثلا بتونه به اندازه یک هزارم امکانات پیچیده فلز جو با اون همه کد نویسی های طاقت فرسا را شبیه سازی و تقلید کنه و نمی تونه سیستمش سر تر از فلزجو باشه پس قدر دانشمند حمید رو بدونید دوستان ایشان واقعا نابغه هستن :ymapplause: :ymapplause: :ymapplause: و پیشا پیش ورود نسخه جدید رو به انجمن فلزجو تبریک می گوییم دانشمند حمید متشکریم @};- ~O) :YMPEACE:

چهارشنبه 20 خرداد1394 - 11:53pm
آواتار کاربر

سلام
دوستان مدار من هم اوکی شد
با لوپ 60 انکبوتی اهم 1.4 و اندوکتانس 350 سینی استیل 20 رو توی 1 متر می زنم
چرا برد من کمه؟
محیط مسکونی
دیلی 75
فرکانس 200
پهنای پالس 160
انتگرال 55
حساسیت 19
اسپید 5

پنج شنبه 20 خرداد1394 - 12:33am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 998 , 999 , 1000 , 1001 , 1002 , 1003 , 1004 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09155811676 و 346 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure