نویسنده |
پیغام |
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
reza68 نوشته است: غضنفر جان قضیه فرار مغزهارو شنیدی؟! آره رضا جان از يه شرکت معتبر برام دعوت نامه فرستادن که برم براشون کار کنم درسته که اون چيزيکه من ساختم در مقابل اين مدارات و اين طرحها چيز پيش و پا افتاده ای هستش اما قسمت شد ماهم بريم خارج تا از اين مغزمون برای منافع اونها استفاده کنيم اما من قول ميدم به فکر وطنم باشم البته من لايق اين دعوت نامه نبودم افراد زيادی هستن که واقعا لياقت بهترين ها هستن مثل آقا رستم و آقا حميد و آقا پرهيزگار و يه عده ديگه که نميدونم چرا ازشون دعوت به همکاری نميشه
خدايا مددی کن
|
پنج شنبه 21 خرداد1394 - 9:28am |
|
|
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: ba.davood نوشته است: سلام دوستان عزیز و جناب حمید خسته نباشید
جناب حمید سوالی داشتم خدمتتون :
من piرا ساختم خوب کار میکنه قبل از اون هم چنس را ساخته بودم که اون هم سالم کار میکنه به نظر شما برای کاوش با pi به همراه داشتن چنس تا چه حد لازمه و
اگه لازمه در چه شرایطی نیازه که همراه داشته باشیم . ممنون میشم جواب دهید .(هزارمین برگ pi مبارک همه باشه ) ممنون از شما. خسته نباشین. همونطور که در انتهای تاپیک چنس هم توضیح دادم بنظر من با وجود امکانات مختلف و مختصات بهتر در این مدار دیگه هیچ نیازی به چنس نیست. چنس با اینکه برد کمتری داره اما ثباتش هم کمتره و به نویز خیلی بیشتر حساسه! در قسمت تفکیک هم چه بصورت درجه عددی و همینطور حذف آهن مشخصا این طرح بهتر هست و با لوپهای خیلی متنوع تری هم جواب میده. ممنون دوست عزیز
|
پنج شنبه 21 خرداد1394 - 9:48am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: kasek نوشته است: سلام اسدف جان دیلی اتوماتیک 70 بود متاسفانه چیکار منم؟ قطعاتمه ینی؟ دوست عزیز با سلام اهم 1.4 خوب برای مدارتون زیاد بوده ! اگر روش ساخت لوپ شما به روش معمولی و با سیم لاکی باشه این عدد دیلی طبیعی بوده ، و قطعاً با عملکرد با کیفیت مدار هم فاصله خواهد داشت . اقا مهدی من لوپ معمولی ساختم 3 اهم دلی 22 بوده طبق فرمایشات جناب عالی به احتمال زیاد ایراد از نوع خود سیم هستش که من با کابل شبکه کت 6 ساختم هستش بردش عالی بود
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 21 خرداد1394 - 3:18pm |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
غضنفر نوشته است: reza68 نوشته است: غضنفر جان قضیه فرار مغزهارو شنیدی؟! آره رضا جان از يه شرکت معتبر برام دعوت نامه فرستادن که برم براشون کار کنم درسته که اون چيزيکه من ساختم در مقابل اين مدارات و اين طرحها چيز پيش و پا افتاده ای هستش اما قسمت شد ماهم بريم خارج تا از اين مغزمون برای منافع اونها استفاده کنيم اما من قول ميدم به فکر وطنم باشم البته من لايق اين دعوت نامه نبودم افراد زيادی هستن که واقعا لياقت بهترين ها هستن مثل آقا رستم و آقا حميد و آقا پرهيزگار و يه عده ديگه که نميدونم چرا ازشون دعوت به همکاری نميشه غضنفر جان داری میری اونجا حداقل یه اهمتر بخر با خودت ببر!! نری اونجا هم بگی اهمتر ندارم ابروی وطن رو ببرید
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 21 خرداد1394 - 3:25pm |
|
|
reza68
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: دوشنبه 2 تیر1393 - 1:29pm پست: 1225 محل اقامت: بهشت ایران
|
محسن.جان مگه برای شما هم فرستادن!؟ ولی اون طرف میگفت که واسه فلانی فرستادن! محسن جان قبل رفتنت فایل اصلی طرحت رو هم به ما بده داداش . فایل اصلی!!!
|
پنج شنبه 21 خرداد1394 - 4:33pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
reza68 نوشته است: محسن.جان مگه برای شما هم فرستادن!؟ ولی اون طرف میگفت که واسه فلانی فرستادن! محسن جان قبل رفتنت فایل اصلی طرحت رو هم به ما بده داداش . فایل اصلی!!! حتما داداش اگه رفتن قطعی شد برات ميفرستم آقا اسد اتفاقا يکی گرفتم 520تومان مارک هيوکی اگه قرار به رفتن شد خبر دارم ويکتورت رو فروختی اينم جای رفاقت ميدم به شما چطوره؟
خدايا مددی کن
|
پنج شنبه 21 خرداد1394 - 5:00pm |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
ماشاا... عجب مغزهای متفکری ما اینجا داشتیمو بی خبر بودیم اقا نرید تو رو خدا
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
پنج شنبه 21 خرداد1394 - 5:07pm |
|
|
kasek
|
سلام خدمت دوستان عزیز من اهم لوپم رو کردم 0.9 و اندوکتانس رو هم کردم 315 میکرو هانری لوپ 60 سیم 1*1 افشان نهایتا سینی استیل 20 رو تو فاصله یک متر میزنه و به این برد هایی که دوستان میگن عمرا نرسیدم. دوتا هم 357 نظامی انداختم که فرقی نکرد ممشکل چیه؟ اینم لوپم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 21 خرداد1394 - 6:19pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
دوستان از بحث خارج نشيد همه تلاشتون رو بزاريد روي ساخت يک لوپ مناسب وگرنه مدار اگه اصولی ساخته بشه و دقت منتاژ به حداقل برسه مشگلی وجود نخواهد داشت و دستگاه به خودی خودش از قدرت مناسبی برخورداره که به جرأت ميشه گفت بى نظيرترين دستگاهه بنابراين مشگل اصلی در رابطه با هر فلزيابی مربوط به لوپ اون هسپ که به خاطر کيفيت نامناسب نميشه نتيجه نهايی رو مشاهده کرد پس فقط روى لوپ تمرکز کنيد و يافته هاتون رو به اشتراک بزاريد بنده هم با يک لوپ 1*1با سيم افشان مارک omid تونستم در هوا در شرايط نرمال سينی 55رو تا 2.80سنس کنم که واقعا شگفت زده شدم چراکه قبلا اهم متر نداشتم و اهم و اندوکتانس مناسب رو رعايت نکرده بودم اما الان به اهميت اين دو مقوله واقف شدم پس بسم الله
خدايا مددی کن
|
پنج شنبه 21 خرداد1394 - 6:33pm |
|
|
غضنفر
کاربر حرفه ای
|
داداش مشگل شما از دو جا نشأت ميگيره پيچيدن نا مناسب و شل و ول سيم و 357 که احتمالا تقلبيه ! از چه مارکی از سيم و آمپ امپ استفاده ميکنی؟
خدايا مددی کن
|
پنج شنبه 21 خرداد1394 - 6:35pm |
|
|
|