انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 5 آذر1403 - 9:16pm

پاسخ به موضوع  [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 96 , 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 ... 295  بعدی
 آموزش و نحوه استفاده از ردیاب حرفه ای FPL-22 
نویسنده پیغام
استاد علوم غریبه
استاد علوم غریبه
آواتار کاربر

سلام دوستان
پوریا جان شما اگه جایی رو با دستگاه روشن برابر با آموزشها نقطه کردین یا به اصطلاح قیچی کردین و میخواین مطمئن بشین باید با دستگاه خاموش کار کنین ببینین اگر به سمت شمال یا شمال شرق کشیده شد و قیچی کرد و فاصله این نقطه با نقطه اصلی مساوی نصف عمق نقطه اصلی شد یعنی که خبری هست و اگر دستگته خاموش به سمت دیگه کشیده بشه یعنی خطا زدین.
البته باید روشهای حذف خطا رو هم انجام بدین و حجم گیری رو هم ب روشهای گفته شده انجام بدین.
یاعلی مدد

در این درگه
که گه کـَه کـُه و کـُه کـَه می شود ناگـه !

مشو غــّره به امـروزت
که از فــردا نِـه ای آگــه !

http://morvaridman.blogfa.com/

جمعه 28 تیر1392 - 6:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
چقدر سوت وکور شده اینجا دوستان همه ردیاب رو گرفتن و باذوق و شوق رفتن، علی علی مکه،درسته همه رفتن واسه تست و تجربه عملی،انشاالله هم کشفیات خوبی داشته باشن و هم تجربیاتشون رو دراختیار من و دوستان بزارن تابهتراز این اپراتوری و خذف خطا و ذرات دست تک تک دوستان بیاد انشاالله :D

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

جمعه 28 تیر1392 - 7:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: iran
و اینکه بنده با کسی کاری ندارم ولی هرچی پیدا کنم با عکس و مدرک رو میکنم ،ولی کم لطفی شده به تایپیک آثارکشف شده از ردیاب انجمن ،یعنی کسی حلبی ،مسی،نقره ای آهنی چیزی پیدا نکرده بزاره تو تایپیک آثارپیداشده ،از با ارزش تا بی ارزش اگه گذاشته بشه طریقه اپراتوری و کشف هم مشخص میشه وکمک زیادی میکنه :-Q

خداوندا چرا؟؟؟
عزت به سگان دادی و نعمت به خران ؟؟؟گويا به تماشاى جهان آمده ايم!!!!!!

جمعه 28 تیر1392 - 7:30pm
آواتار کاربر

سلام دوستان و اساتید محترم.
من یک تجربه رو می خوام واستون بذارم (البته با اجازه اساتید)که من خودم با هر ردیابی که کار کردم این روش رو پیاده کردم.
همونطوری که میدونید نیروی ذهن تاثیر بسزایی در حرکت آنتنها دارن و تمامی ردیابها تقریبا یک مدت زمان مشخصی واسه سرچ دارن که این ردیاب با تستهایی که من انجام دادم مدت سرچش یک دقیقه هستش که البته قبل از سرچ کردن بهتره دستگاه رو 5 دقیقه روشن بذارین تا محیط رو خوب باردارکنه. بعد زمانی که آنتنهارو به روش صحیح بالا آوردین تا آنتن بزنین چشمهاتونو ببندین و سر رو بالا بگیرین تا به هیچ وجه حرکت آنتنهارو نبینین و شصت ثانیه شروع به شمارش کنین. به این ترتیب آنتنها کار خودشون رو میکنن و ذهن شما هم مشغول شمارش نه مشغول حرکت آنتن که به این ترتیب خطای ذهنی رو از بین بردین.

اپراتورخوب+ردیاب خوب+نقطه زن خوب+نسخه اصلی=90% موفقیت

شنبه 28 تیر1392 - 2:33am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

narenji نوشته است:
سلام دوستان و اساتید محترم.
من یک تجربه رو می خوام واستون بذارم (البته با اجازه اساتید)که من خودم با هر ردیابی که کار کردم این روش رو پیاده کردم.
همونطوری که میدونید نیروی ذهن تاثیر بسزایی در حرکت آنتنها دارن و تمامی ردیابها تقریبا یک مدت زمان مشخصی واسه سرچ دارن که این ردیاب با تستهایی که من انجام دادم مدت سرچش یک دقیقه هستش که البته قبل از سرچ کردن بهتره دستگاه رو 5 دقیقه روشن بذارین تا محیط رو خوب باردارکنه. بعد زمانی که آنتنهارو به روش صحیح بالا آوردین تا آنتن بزنین چشمهاتونو ببندین و سر رو بالا بگیرین تا به هیچ وجه حرکت آنتنهارو نبینین و شصت ثانیه شروع به شمارش کنین. به این ترتیب آنتنها کار خودشون رو میکنن و ذهن شما هم مشغول شمارش نه مشغول حرکت آنتن که به این ترتیب خطای ذهنی رو از بین بردین.

نکته جالب بود
از نظر من کلا الفبای ردیابی یعنی اینکه اپراتور بتونه تو حرکت انتنها تاثیر نذاره در واقع بتونه بین حرکت واقعی انتنها با حرکت توسط خودش تفاوت قائل بشه، یعنی تشخیص بده که انتنها خودشون دارن حرکت می کنن یا توسط اپراتور، بعد از این مرحله باید تمرین کنه که بتونه تو حرکتشون دخالت نکنه، مابقی کار رو به انتنها بسپاره
موفق باشید

شنبه 28 تیر1392 - 3:28am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من جايي كه وسيله ميزدرواول اومدم نقطه شمال گرفتم وبرعكس عمل كردم ديدم شمال ميگيره 1متروعمق هم 2متروسركه هم ريختم كه حجمش جمع شدوشدنيم درنيم .دراخر150گرم طلاگذاشتم زيره خاك ولي فقط خوراكه خودموزدش هركاري كردم ديگه نميزدنقطه روونتيجه گرفتم سمته شمال وسركه واينازيادروشه مطميين وخوبي نيست.استادان يه روشه قوي كه بشه بهش تكيه كردوبگين ن ن ن ن ن ن

شنبه 29 تیر1392 - 11:37am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان.بنده ردیابم رو که تازه به دستم رسیده بود دادم به یه نفر که ردیاب زنه اونهم با دو تا میله برنجی خالی.دو سه تا تست که توی خونه انجام داد گفت که داره خوب کار میکنه و تو هر بار تست موفق بود .حالا باید بیرون هم تست بشه.از اقا حمید و اقا مجتبی تشکر میکنم.یک سوال از ایشون داشتم و اینکه چطور میتونم تاثیر نیروی ذهن رو در ردیاب زنی حذف کنم و ایا این گونه از دستگاهها حتما باید توی دست قرار گیرند تا کارکنند؟یعنی نمیشه روی یک مکانی ثابت با رعایت کردن زاویه انتنها و فراهم کردن شرایط لرزش دستها تستشون کرد؟باتشکر

شنبه 29 تیر1392 - 11:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقاحميديااقامجتبي اقاارياروازشون خبري ندارين؟؟؟؟

شنبه 29 تیر1392 - 12:00pm

سلام دوستان خدا قوت به همه بچه های خوب انجمن
دستگاه ما هم خدا رو شکر رسید با تشکر فراوان از برادر خوبم آقا مجتبی و آقا حمید عزیز
با آرزوی موفقیت روز افزون شما عزیزان

شنبه 29 تیر1392 - 1:05pm
آواتار کاربر

با سلام
با عرض معذرت میخواستم بدونم این ردیاب حرفه ای که آقا مجتبی بهمراه سایر دوستان زحمتشو کشیدن و به قیمت یک میلیون ارائه میشه چه امتیازاتی نسبت به ردیاب گلدن کینک نسخه 2.1 که حذف کننده همزمان هم داره و به قیمت 390000 تومان در فروشگاه آذر کیت ارائه میشه داره؟؟؟؟
با تشکر

شنبه 29 تیر1392 - 1:20pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 2946 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 96 , 97 , 98 , 99 , 100 , 101 , 102 ... 295  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 103 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure