نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
milad7 نوشته است: مهندس حمید عزیز آیا بالا بردن ظرفیت لوپ مثلا تا 500 هانری, تاثیری در افزایش پهنای پالس داره؟ نه هیچ ربطی نداره خودت میگی پهنای پالس شما وقتی پهنای پالس یا عرض پالسی رو کم یا زیاد میکنید دیگه به همون صورت میمونه دیگه ظرفیت رو تغییر بدید یا اصلا خود لوپ و مقدار اهم رو عوض کنید ربطی به پهنای پالسی نداره اگه منظور شما اینه که با تغییر ظرفیت لوپ همزمان پهنای پالس هم خودبخود تغییر میکنه چنین چیزی نیست
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
جمعه 21 خرداد1394 - 2:17am |
|
|
saleh700
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس حمید در فایل توضیحات فرمودید : نحوه پروگرام میکرو با این پروگرامر برای بار اول که میکرو خام هست با دفعات بعدی کمی تفاوت داره! برای بار اول پروگرام میکرو باید جامپر LS روی پروگرامر بسته (متصل) باشه و برای دفعات دوم به بعد باید علاوه بر باز گذاشتن جامپر LS یک عدد کریستال بین 8 تا 20 مگاهرتز هم در محل مشخص شده برای کریستال در کنار سوکت زیف جاگذاری کرد تا پروگرام میکرو بدرستی و با سرعت بالا انجام بشه. 1. من جامپر ls رو پیدا نمیکنم 2. محلی که گفتید باید کیریستال بزاریم رو هم پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید اینم عکس پروگرامر
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
جمعه 22 خرداد1394 - 9:42am |
|
|
sodoko
کاربر فعال
|
mrmr16 نوشته است: sodoko نوشته است: سلام من میخوام فقط یه لوپ درس کنم بنظرتون کدوم ابعاد بهتر جواب میده و با کدوم ماسفت؟ خیلی ممنون لوپ 60 با ماسفت 840 خیلی ممنون داداش
|
جمعه 22 خرداد1394 - 9:59am |
|
|
kasek
|
سلام دوست عزیز لازم نیست اصلا جامپرو بزنید واسه من اصلا جامپر ls نداره یه جامپر داره که واسه پروگرم کردن آی سی اصلی پروگرمر هست البته یکی از کریستال های شما همونی هست که آقا حمید گفتند که واسه شما داشته از اول من دیشب بدون جامپر دوتا میکرو پروگرم کردم. با همون پروگرمر eca. ایشالا فردا رو مدار تست میکنم ببینم تغییری داره یا نه
|
جمعه 22 خرداد1394 - 11:04am |
|
|
hadidik
|
saleh700 نوشته است: سلام مهندس حمید در فایل توضیحات فرمودید : نحوه پروگرام میکرو با این پروگرامر برای بار اول که میکرو خام هست با دفعات بعدی کمی تفاوت داره! برای بار اول پروگرام میکرو باید جامپر LS روی پروگرامر بسته (متصل) باشه و برای دفعات دوم به بعد باید علاوه بر باز گذاشتن جامپر LS یک عدد کریستال بین 8 تا 20 مگاهرتز هم در محل مشخص شده برای کریستال در کنار سوکت زیف جاگذاری کرد تا پروگرام میکرو بدرستی و با سرعت بالا انجام بشه. 1. من جامپر ls رو پیدا نمیکنم 2. محلی که گفتید باید کیریستال بزاریم رو هم پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید اینم عکس پروگرامر سلام دوست عزیز منم دارم از همین پروگرام استفاده میکنم .احتیاجی ب کرستال نداری محل قرار گرفتن پایهای میکروت 1و 28 روی زیب بغل ک نگاه کنی نوشته 28pin برنامه ای ک استفاده میکنم برنامه پیشنهادی مهندس eXtreme Burner - AVRک در صفحه اول قرار گرفته اما در مورد تکرار در پروگرام چندین بار با این پروگرام میکرومو پروگرام کردم بدون حذف یا اضافه کردن کریستال
|
جمعه 22 خرداد1394 - 11:19am |
|
|
shahab454545
کاربر فعال
|
سلام دوست عزیز خسته نباشی ممنونم از اینکه ای فایل رو قرار دادین من دادم بابرش لیزر انجامش دادن ولوپ خیلی شیک وسیم ها منظم شدن اگر ممکنه فایل مربوط به لوپ 45 هم قرار بدین سپاسگذارم
|
جمعه 22 خرداد1394 - 1:06pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: milad7 نوشته است: مهندس حمید عزیز آیا بالا بردن ظرفیت لوپ مثلا تا 500 هانری, تاثیری در افزایش پهنای پالس داره؟ نه هیچ ربطی نداره خودت میگی پهنای پالس شما وقتی پهنای پالس یا عرض پالسی رو کم یا زیاد میکنید دیگه به همون صورت میمونه دیگه ظرفیت رو تغییر بدید یا اصلا خود لوپ و مقدار اهم رو عوض کنید ربطی به پهنای پالسی نداره اگه منظور شما اینه که با تغییر ظرفیت لوپ همزمان پهنای پالس هم خودبخود تغییر میکنه چنین چیزی نیست ممنون دوست عزیز. منظورم اینه که اگه دو تا لوپ 60 با اهم تقریبا برابر و با ظرفیت مثلا یکی 350 میکروهانری و دیگری هم 500 میکروهانری داشته باشیم. برای مواقعی که نیاز هست پهنای پالسو بیشتر از 350 قرار بدیم کدام لوپ بهتر جواب میده. البته بنده لوپهای که استفاده میکنم سعی کردم طبق توصیه مهندس حمید دور بر 350 هانری باشه. این سوالم بیشتر به این خاطر بود که صفحه های قبلیو که مطالعه میکردم بعضی از دوستان فرمودند که برای پهنای پالس بالا اگه ظرفیت لوپ بالا بره بهتره و برام سوال شد که آیا واقعا تاثیر داره؟
آخرین بار توسط milad7 در جمعه 22 خرداد1394 - 1:10pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
جمعه 22 خرداد1394 - 1:07pm |
|
|
milad7
کاربر حرفه ای
|
Ancient نوشته است: milad7 نوشته است: مهندس حمید عزیز آیا بالا بردن ظرفیت لوپ مثلا تا 500 هانری, تاثیری در افزایش پهنای پالس داره؟ با اجازه استاد حمید عزیز دوست من ار منظورتون 500 میکرو هانری هست ، باید عرض کنم خدمتتون اگر از لوپ 1*1 یا بزرگتر استفاده میکنید ، طبق تجربه اندوکتانس لوپ رو باید تا 450 - 500 میکرو هانری تنظیم کنید تا بتونید از حداکثر پهنای پالس مطلوب استفاده کنید ممنون دست عزیز منظورم دقیقا همین بود. خوب اگه از لوپ 60 استفاده کنیم چی؟ برای لوپ 60 بالا بردن ظرفیت لوپ جواب خوبی میده یا خیر؟
|
جمعه 22 خرداد1394 - 1:09pm |
|
|
MINLAB2
کاربر فعال
|
سلام دوستان من ی لوپ 50سانتی درست کردم ک مقاومت اون 1.3 و ظرفیت اون 340 با سیم وفیش.مقاومت اون بدون سیم و فیش 0.9 هست و ظرفیتش 337هست. به نظرتون خوبه؟؟؟ ئستگاه دیلی اتومات 18 میشناسه
|
جمعه 22 خرداد1394 - 1:29pm |
|
|
alirezaii21
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: جمعه 26 مهر1392 - 12:41pm پست: 1234 محل اقامت: El.Dorado
|
MINLAB2 نوشته است: سلام دوستان من ی لوپ 50سانتی درست کردم ک مقاومت اون 1.3 و ظرفیت اون 340 با سیم وفیش.مقاومت اون بدون سیم و فیش 0.9 هست و ظرفیتش 337هست. به نظرتون خوبه؟؟؟ ئستگاه دیلی اتومات 18 میشناسه سیم اتصال لوپ حداکثر یک دهم اهم میشه نه 3دهم اهم شما از rg58استفاده کنید
یا علی گفتیم و عشق آغاز شد
|
جمعه 22 خرداد1394 - 1:48pm |
|
|
|