انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 7:03pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1005 , 1006 , 1007 , 1008 , 1009 , 1010 , 1011 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saleh700 نوشته است:
سلام

امروز قطعاتو منتاژ کردم باطری رو هم وصل کردم تا ولتاژ ها رو چک کنم
ولتاژ های 12 برای من شده 11.80
ولتاژ های 5 ولت شده 4.98
ولتاي های 9.5 شده 700 میلی ولت!!!!
مقاومت 13 و 14 رو هم تعویض کردم دست نشد اساتید مخصوصا مهندس حمید لطفا کمک کنند

اینم تصاویر کیت

پیوست:
01072010026.jpg

پیوست:
01072010027.jpg

سلام دوست من تانتالها رو چک کنید جهت مثبت و منفیشون درست باشه در ضمن ولتاژ ۱۲ شما یکم کمه که به رگولاتور ۷۸۱۲ شما مربوطه که باید ولتاژ شما ۱۲.۲ باشه که بهتره تعویضش کنید

جمعه 22 خرداد1394 - 11:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
دوستان بارها سوال شد در خصوص قسمت مربوط به حذف آهن این دستگاه از کدوم مطلب شرکت مینلب استفاده شده. حالا کار ندارم که این سوال از سر کنجکاوی هست یا تحقیق علمی و فنی و یا حتی شک و شبهه به این مطلب! بهر حال من حداقل کارهایی که انجام شده رو همیشه عرض کردم.
ولی برای اطلاع بیشتر عزیزان باید عرض کنم مطلب اصلی استفاده شده برای قسمت حذف آهن ؛ مقاله علمی با شماره ثبت اختراع 5,506,506 در امریکا هست که میتونین در لینک زیر هم ملاحظه بفرمایین:
http://www.google.com/patents/US5506506

بیس کار بنده در خصوص حذف آهن بر اساس این مقاله علمی بوده که متعلق به مینلب هم هست. ولی جزئیات زیادی در پیاده سازی بنده تفاوت داشته که لزومی به اشاره به اونها نمیبینم. تصویر زیر هم مربوط به آنالیز اطلاعات مربوط به نمونه های زیادی فلز هست که با دستگاه فلزجو انجام شده و بصورت نمودار در اکسل پیاده شده.
پیوست:
Iron_Reject.jpg

البته تصویر فوق بصورت اطلاعات خام و پردازش نشده ای هست که حدود 2 ماه پیش تهیه شده. همونطور که ملاحظه میکنین در این نمودار لگاریتمی فلزاتی که بصورت قطعی آهن هستن با علامت + قرمز مشخص شدن. با کمی دقت در این نمودار براحتی میشه متوجه شد که گروه فلزات آهنی توسط یک خط اریب در این تصویر قابل جداسازی هستن. بصورتی که آهن در قسمت پایین اون خط و غیر آهن در قسمت بالای خط قرار میگیره. نظیر همین نمودار رو در مقاله فوق الذکر هم میتونین مشاهده کنین. شیب خط حائل تحت شرایط مختلف تقریبا ثابت هست و فقط عرض از مبدا یا همون ارتفاع خط حائل برای تفکیک آهن توسط درجه حذف آهنی که در دستگاه میبینید تنظیم میشه.
بین اعداد 3 گانه که ملاحظه میکنین عدد اول مربوط به کانال اول هست که در مقاله هم ازش بعنوان Short Time Constant Channel نام برده شده و عدد دوم مربوط به کانال Medium Time و عدد سوم هم Long Time هست.
خلاصه داستان استفاده از مقاله منتشر شده از مینلب برای پیاده کردن بخش حذف آهن در این دستگاه به همین صورت بود که عرض کردم. البته کل این مقاله مفصل که میبینید فقط مربوط به تشخیص و تفکیک آهن میشه! دهها کار دیگه هم در این طرح انجام شده که حساب اونها جداست. دوستان علاقه مند یا طراح هم میتونن خودشون به این مقالات منتشر شده مراجعه کنن و ازشون استفاده کنن. غیر این مقاله دهها مطلب دیگه از شرکتهای مینلب و گرت و وایتز و ابینگر و غیره وجود داره که هر یک مطلب خاصی رو در فلزیابی مورد بحث قرار دادن. بنده هم اکثر این مطالب رو مطالعه کردم و از بعضیهاش استفاده کردم.

مهندس حمید عزیز این کاری که کردید از یک اپدیت ورژن جدید جزابتر بود.
^:)^
:ymapplause: @};-

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

جمعه 22 خرداد1394 - 11:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام...
مهندس میخوام برای دستگاه یه قاب درست کنم...بنظر شما اگه از المینیوم یا فلز دیگه ای استفاده بشه و شیلد بشه خوبه یا اینکه از پلاستیک یا فایبر گلاس درست کنم؟؟؟

شنبه 22 خرداد1394 - 12:22am
مدیر کل
مدیر کل

ممنون از لطف دوستان.
m.aliyavary عزیز جعبه فلزی دردسر ساز هست. خود مدار هم نیازی به شیلد نداره. پس خیلی بهتره جعبه غیر فلزی در نظر بگیرین.

شنبه 22 خرداد1394 - 1:12am
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
ممنون از لطف دوستان.
m.aliyavary عزیز جعبه فلزی دردسر ساز هست. خود مدار هم نیازی به شیلد نداره. پس خیلی بهتره جعبه غیر فلزی در نظر بگیرین.

خیلی ممنون مهندس جان...
شرمنده دوباره سوال میکنم...راستش کسی رو دارم که راحت میتونه برام جعبه غلزی بسازه....و از طرفی من جایی هستم که سیم لحیم هم به زور گیر میاد...چه برسه به جعبه پلاستیکی...حالا شما از چه نظر میفرمایید که فلزی دردسر داره؟؟؟ایا روی ثبات و کیفیت دستگاه تاثیر منفی داره یا بخاطر مشکل در ساختش فرمودید؟؟؟
البته میدونم که با اهن نمیشه ساخت چون خود مدار سنسش میکنه و منظورم جعبه المینیومی هستش....
تشکر فراوان @};- @};- @};- @};-

شنبه 23 خرداد1394 - 12:11pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

m.aliyavary نوشته است:
حمید نوشته است:
ممنون از لطف دوستان.

خیلی ممنون مهندس جان...
شرمنده دوباره سوال میکنم...راستش کسی رو دارم که راحت میتونه برام جعبه غلزی بسازه....و از طرفی من جایی هستم که سیم لحیم هم به زور گیر میاد...چه برسه به جعبه پلاستیکی...حالا شما از چه نظر میفرمایید که فلزی دردسر داره؟؟؟ایا روی ثبات و کیفیت دستگاه تاثیر منفی داره یا بخاطر مشکل در ساختش فرمودید؟؟؟
البته میدونم که با اهن نمیشه ساخت چون خود مدار سنسش میکنه و منظورم جعبه المینیومی هستش....
تشکر فراوان @};- @};- @};- @};-

دوست عزیز منظور از دردسر یکیش اینه که خود جعبه توی تیررس امواج فلزیاب و لوپ قرار میگیره و باعث کاهش قدرت و برهم خوردن ثبات دستگاه میشه
از طرفی هم چه اهنی و چه غیراهنی توسط فلزیاب سنس میشه پس منظور مهندس از فلزی فقط اهنی نبود و یکی هم اینکه چون ما لوپ رو شیلد نمیکنیم با لمس شیلد یا منفی مدار بالانس دستگاه به هم میخوره و توی جعبه ی فلزی که به احتمال زیاد میخواین منفی رو به بدنه دستگاه وصل کنین این موضوع بیشتر دردسرساز میشه براتون

شنبه 23 خرداد1394 - 12:59pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

shahab454545 نوشته است:
maxima نوشته است:
m.aliyavary نوشته است:
سلام.
جنس شاسی چیه؟فیبر رنگ شدست؟

جنسش تخته سه میل سیاه رنگ
این هم فایل کرل (ورژن X6) بدید برش لیزر براتون برش بده حدود 12 هزار تومن هزینش میشه
http://s6.picofile.com/file/8191567492/000000.7z.html

سلام دوست عزیز خسته نباشی ممنونم از اینکه ای فایل رو قرار دادین من دادم بابرش لیزر انجامش دادن ولوپ خیلی شیک وسیم ها منظم شدن اگر ممکنه فایل مربوط به لوپ 45 هم قرار بدین سپاسگذارم

سلام دوست عزیز
این هم فایل کرل (ورژن X6) برای لوپ 45 سانتی متر
http://s3.picofile.com/file/8193457726/1234567.7z.html

قدرت یعنی توان انجام هر کاری در زمان حال و اینکه افکار آدمی آفریننده تمام اتفاقات زندگی اوست.

شنبه 23 خرداد1394 - 1:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام
من تا الان 3تا دستگاه(fpi) ساختم که تو هر کدوم یک یا چند تجربه به دست آوردم حالا میخوام چهارمین دستگاه رو بسازم که مطمن هستم بهتر از همه ی سیستم های پالسی جواب میده چون بهترین قطعات رو گیر اوردم.فقط یه چیز برای من جا نیفتاد .آیا پوشش شیلد گرافیتی تو حذف نویز اثری داره؟من میخوام لوپ تخت رو به صورت Flat یا همون تخت بپیچم.

زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت

آخرین بار توسط Linkon در شنبه 23 خرداد1394 - 5:06pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 23 خرداد1394 - 5:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام دوستان پشت فیبر رو با تینر تمیز کردم
ولتاژ های 9.5 شده 9.42
ولتاژ 5 شده 4.98
و ولتاژ های 12 شده 11.89

با تعویض رگلاتوار 7812 تغییری نکرد از چی میتونه باشه؟ ممکنه از باطری باشه؟ دوتا لیتیوم پلیمر 11 رو سری کردم نمیدونم باطری چقدر شارژ داره چون نو هستش باید استفاده بشه تا تخلیه بشه بعد بزنم به شارژ

پیوست:
02072010029.jpg

پیوست:
01072010026.jpg

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

شنبه 23 خرداد1394 - 5:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

saleh700 نوشته است:
سلام دوستان پشت فیبر رو با تینر تمیز کردم
ولتاژ های 9.5 شده 9.42
ولتاژ 5 شده 4.98
و ولتاژ های 12 شده 11.89

با تعویض رگلاتوار 7812 تغییری نکرد از چی میتونه باشه؟ ممکنه از باطری باشه؟ دوتا لیتیوم پلیمر 11 رو سری کردم نمیدونم باطری چقدر شارژ داره چون نو هستش باید استفاده بشه تا تخلیه بشه بعد بزنم به شارژ

پیوست:
02072010029.jpg

پیوست:
01072010026.jpg

دوست عزیز مشکل مدار شما روشن نشدن هستش اگه اینجوری هستش همین بلا سر من هم رفت ایراد از پراگرام کردن میکروهستش وگرنه مدارت مشکل نداره اگه میکرو برنامه ریزی نشه مدارت تمام ولتازهارو داره ولی مثل مرده و میمونه سعی کن بده کسی که وارده کاره برات پراگرم کنه اگه پراگرامرت stk500 بود میتونستم راهنمایت کنم ولی با این پراگرامر کار نکردم در ضمن ال سی دی هم روشن نمیشه

شنبه 23 خرداد1394 - 5:35pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1005 , 1006 , 1007 , 1008 , 1009 , 1010 , 1011 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 393 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure