انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 7:03pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1006 , 1007 , 1008 , 1009 , 1010 , 1011 , 1012 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

Linkon نوشته است:
سلام
من تا الان 3تا دستگاه(fpi) ساختم که تو هر کدوم یک یا چند تجربه به دست آوردم حالا میخوام چهارمین دستگاه رو بسازم که مطمن هستم بهتر از همه ی سیستم های پالسی جواب میده چون بهترین قطعات رو گیر اوردم.فقط یه چیز برای من جا نیفتاد .آیا پوشش شیلد گرافیتی تو حذف نویز اثری داره؟من میخوام لوپ تخت رو به صورت Flat یا همون تخت بپیچم.

دوستان امروز داشتم تو سایت یه چرخی میزدم که دیدم بعضی از دوستان برای شیلد از استیکر آشپزخانه استفاده کردند.من به جای گرافیت میرم از این نوع شیلد استفاده میکنم . چه از نظر هزینه و چه از نظر کارایی خیلی بهتر از گرافیت جواب میده.

این هم مسائل مربوط به شیلد لوپ توسط استیکر آشپزخانه:
viewtopic.php?f=28&t=2332

زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت

شنبه 23 خرداد1394 - 5:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

با درود
من یه باطری ۶ ولت و یه باطری ۱۲ ولت۱.۳ امپر سری کردم برای مدار پی ای
یه شارزر ۱۸ولت ۱۰۰۰میلی امپر برای شارز کامل چند ساعت باید زیر شارز بزارم
با مولتی متر چطور می توان شارز کامل رو تست کرد؟
با سپاس

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

شنبه 23 خرداد1394 - 6:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saleh700 نوشته است:
سلام دوستان پشت فیبر رو با تینر تمیز کردم
ولتاژ های 9.5 شده 9.42
ولتاژ 5 شده 4.98
و ولتاژ های 12 شده 11.89

با تعویض رگلاتوار 7812 تغییری نکرد از چی میتونه باشه؟ ممکنه از باطری باشه؟ دوتا لیتیوم پلیمر 11 رو سری کردم نمیدونم باطری چقدر شارژ داره چون نو هستش باید استفاده بشه تا تخلیه بشه بعد بزنم به شارژ

پیوست:
02072010029.jpg

پیوست:
01072010026.jpg

دوست عزیز شما که این همه زحمت کشیدی ولتاژ باطری رو وقتی به مدار وصله اندازه گیری کن هم قبل دیود هم بعد دیود یعنی روی رگولاتور دوازده تا مشکلت مشخص بشه

شنبه 23 خرداد1394 - 9:17pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: ایران
سلام دوستان سوالی داشتم امروز جای رو دستگاه با لوپ 60با حساسیت 16 شماره میتر 35 وعددتفکیک 23 سنس کرد که از 4 جهت سنس داشتم ولی با حساسیت8 حذف میشد به نظر شما فلزی رو سنس کرده با تشکر

شنبه 23 خرداد1394 - 9:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان عزیز : ایا روشی برای تست مجدد چاله کنده شده وجود داره ؟ اخه روش حفاری درست اینه که برای اطمینان 30 الی 40 سانت خاک رویی بیرون ریخته بشه و باز مجددا محل تست بشه که ایا به حفاری ادمه بدیم یا خیر !!
کسانیکه تجربه کار با دستگاهای دیگه ای را هم دارند ایا با انها هم نمیشه چاله کنده شده را مجددا تست کرد ؟ اینو میدانم دستگاهای دیگه میتر منفی ندارند و ایا انها هم چنین کارایی ندارند ؟ لطفا راهنمایی کنید @};- :-? ~X(

شنبه 23 خرداد1394 - 9:53pm

0خوب دوستان . با این که بعد از 1000صفحه از این تایپیک گذشته یه نفر نیومده بگه این دستگاه چه چیزیش بده .خوب یواش یواش شرکتهای معتبر فلزیابی هم باید برن بخوابن ..چرا تا به امروز یه نفر حتی یه نفر از کار کرد این دستگاه در بیرون فیلم نگرفته یعنی فیلم گرفتن اینقدر سخته. از اول تایپیک تا به الان همش بحث در این باره این بوده که فلان قطعه اصلی هست یا تقلبی یا فلان لوپ خوب جواب میده یا نه ..شما اقای حمید که مخترع دستگاه هستین باید برای دستگاهتون مشخصات لوپ رو میذاشتین به طور کامل نه این که با یه تایپیک 1000صفحه ای اسم دستگاه رو گنده کنید معلوم هم نیست تا به کجا پیش بره :-H نا کجا اباد ...ضمنا شما گفتین که شماتیک دستگاه رو نمیذارین .چرا کشیدن شماتیک دستگاه شما به این سادگی برای مردم اینقدر سخته نه سخت نیست اگه شما دستگاه رو به رایگان در سایت گذاشتید پس چرا این همه قول قرار هست فایل هگز دمو ... :)) :)) :)) :)) هر مخترعی مخصوصا فلزیاب براش لوپهای متنوع درست میکنه و به بازار میفرسته خوب شما چرا چنین کاری نکردین ...ضمنا بهتره که این تایپیک جمع بشه چون معلوم نیست که سر از کجا در بیاره 90000000000000 X_X X_X X_X X_X X_X

شنبه 23 خرداد1394 - 9:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

yahooo نوشته است:
دوستان عزیز : ایا روشی برای تست مجدد چاله کنده شده وجود داره ؟ اخه روش حفاری درست اینه که برای اطمینان 30 الی 40 سانت خاک رویی بیرون ریخته بشه و باز مجددا محل تست بشه که ایا به حفاری ادمه بدیم یا خیر !!
کسانیکه تجربه کار با دستگاهای دیگه ای را هم دارند ایا با انها هم نمیشه چاله کنده شده را مجددا تست کرد ؟ اینو میدانم دستگاهای دیگه میتر منفی ندارند و ایا انها هم چنین کارایی ندارند ؟ لطفا راهنمایی کنید @};- :-? ~X(

دوست عزیز شما میتونی با یه لوپ بزرگتر از قطر چاله دوباره تست کنی خیلی از این موارد حتما باید به صورت تجربی تست بشه من به شخصه با چند جلسه تست درست و حسابی قلق کار با دستگاه کامل دستم اومد شما هم میتونی این کار رو انجام بدی

شنبه 23 خرداد1394 - 10:03pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

jahanfar.b57 نوشته است:
سلام دوستان سوالی داشتم امروز جای رو دستگاه با لوپ 60با حساسیت 16 شماره میتر 35 وعددتفکیک 23 سنس کرد که از 4 جهت سنس داشتم ولی با حساسیت8 حذف میشد به نظر شما فلزی رو سنس کرده با تشکر

دوست عزیز مورد شما رو نمیشه به طور قطع نظر داد شما میتونی با یه لوپ بزرگتر هم تست کنی تا نتیجه کار برات بهتر روشن بشه اگه اونجارو دستگاه به اندازه ای بیشتر از لوپ سنس داشته میشه گفت یه چیزی اون زیر هست اما اگه نقطه ای بوده ارزش وقت گذاشتن نداره البته این نظر و تجربه ی شخصی بنده هست نظر بقیه ی دوستان رو هم بپرس

شنبه 23 خرداد1394 - 10:08pm

چرا یه نفر از دستگاه یه فیلم در محیط واقعی وکاوش نمیذاره

شنبه 23 خرداد1394 - 10:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mhak نوشته است:
yahooo نوشته است:

دوست عزیز شما میتونی با یه لوپ بزرگتر از قطر چاله دوباره تست کنی خیلی از این موارد حتما باید به صورت تجربی تست بشه من به شخصه با چند جلسه تست درست و حسابی قلق کار با دستگاه کامل دستم اومد شما هم میتونی این کار رو انجام بدی

اقای mhak عزیز ممنون. قصد من مقایسه این مدار و ان مدار نیست فقط میخوام بدونم ایا با دستگاهای دیگه نمیشه چاله حفر شده را دوباره برای اطمینان و ادامه حفاری تست کرد ؟
و الا فرمایش شما درسته یا با لوپ بزرگتر یا با لوپ کوچکتر از قطر چاله میشه .
ایا با دستگاهای دیگه هم باید از لوپ بزرگتر یا کوچکتر استفاده کرد یا نیازی نیست ؟ با تشکر
یک نفر توی این انجمن تجربه کار با مدرات و دستگاهای دیگه را نداره به این سوال پاسخ درست و حسابی بده ؟
! :-?

شنبه 23 خرداد1394 - 10:16pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1006 , 1007 , 1008 , 1009 , 1010 , 1011 , 1012 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 398 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure