joneper نوشته است:
0خوب دوستان . با این که بعد از 1000صفحه از این تایپیک گذشته یه نفر نیومده بگه این دستگاه چه چیزیش بده .خوب یواش یواش شرکتهای معتبر فلزیابی هم باید برن بخوابن ..چرا تا به امروز یه نفر حتی یه نفر از کار کرد این دستگاه در بیرون فیلم نگرفته یعنی فیلم گرفتن اینقدر سخته. از اول تایپیک تا به الان همش بحث در این باره این بوده که فلان قطعه اصلی هست یا تقلبی یا فلان لوپ خوب جواب میده یا نه ..شما اقای حمید که مخترع دستگاه هستین باید برای دستگاهتون مشخصات لوپ رو میذاشتین به طور کامل نه این که با یه تایپیک 1000صفحه ای اسم دستگاه رو گنده کنید معلوم هم نیست تا به کجا پیش بره
نا کجا اباد ...ضمنا شما گفتین که شماتیک دستگاه رو نمیذارین .چرا کشیدن شماتیک دستگاه شما به این سادگی برای مردم اینقدر سخته نه سخت نیست اگه شما دستگاه رو به رایگان در سایت گذاشتید پس چرا این همه قول قرار هست فایل هگز دمو ...
هر مخترعی مخصوصا فلزیاب براش لوپهای متنوع درست میکنه و به بازار میفرسته خوب شما چرا چنین کاری نکردین ...ضمنا بهتره که این تایپیک جمع بشه چون معلوم نیست که سر از کجا در بیاره 90000000000000
دوست(؟) عزیز به فلزجو خوش اومدی!
پست اول رو که نخوندین ؛ توضیحات فایل رو هم همینطور ؛ دهها چیز ریز و درشتی هم که دوستان تا بحال دراوردن و عکسشو گذاشتن همینطور ؛ این همه تست و چندین تکه فیلم هم همینطور ؛ حالا با زدن چنین پستهایی توقع دارین سایرین در مورد شما چه فکری کنن؟!
در خصوص فیلم اتفاقا من خودم بارها عرض کردم دوستان در صورت امکان حتما از کارایی دستگاهشون فیلم بگیرن. چند مورد هم دوستان زحمت کشیدن. ولی اولا بدلایل امنیتی زیاد دوستان راغب به این کار نیستن. در ثانی فلزیاب پالسی که دیگه عصای حضرت موسی نیست که معجزه خاصی کنه! یک فلزیاب پالسی دیگه مشخصه چطور کار میکنه. البته برای کسی که با فلزیاب پالسی آشنایی داشته باشه! ما هم نگفتیم این طرح عملکرد معجزه آسایی داره. خیر ؛ یک طرح فلزیاب پالسی دیجیتال هست که به ویژه در بخش دیجیتالش کارهای خاص و جدیدی انجام شده که در اغلب مدارات دیگه تا این لحظه انجام نشده بود.
در مورد لوپ هم دلیلی برای روانه کردن انواع لوپ به بازار نیست! کدوم بازار؟ عزیز من این یک طرح رایگان هست و قرار هم نیست تجاری بشه که ما بخوایم از بازار اسمی بیاریم. هر لوپی هم تقریبا براش جوابگو هست و حتی قسمت تفکیک هم با بیش از 90 درصد لوپها جواب میده! این هم از مختصات ویژه این طرح هست که خودش رو با اکثریت لوپها میتونه تطبیق بده. با این وجود بنده به نوبه خودم مشخصات پیشنهادی لوپ رو اعلام کردم که هر کسی با اندکی آشنایی در حد پیچیدن چند دور سیم میتونه از پسش بر بیاد!
در مورد شماتیک هم توضیح کافی داده شده. شما هم اگر خیلی درد شماتیک دارین خب چرا خودتون رسمش نمیکنین؟ دو ایسی و چند مقاومت و خازن بنظرتون اینقدر مدار مشکلیه؟! من که دارم میگم قسمت اعظم کار دستگاه برنامه میکرو هست و اصلا به شماتیک مدار ربطی نداره! وانگهی کسی که میخواد فلزیاب رو سر زمین ببره و ازش کار بکشه با شماتیکش چکار داره؟!
قول و قراری هم در کار نبوده. طرحی بصورت رایگان منتشر شده و دمو بودنش هم فقط بصورت محدودیت دفعات روشن و خاموش هست که برای اپراتور مشکلی ایجاد نمیکنه. ولی برای سودجویان کار رو خیلی سخت میکنه! در ضمن خودم هم دقیقا از همین حالت دمو استفاده میکنم و قرار هم نیست هیچ حالت غیر دمویی حتی بصورت تجاری ارائه بشه.
کلا خوشم میاد طرحی رو ارائه کردم که انگار باهاش چوب در لانه مار فرو کرده باشیم! چون هر روز یکی تشریف میاره یه چیزی میگه. آقا اصلا به شما چه ربطی داره که در این انجمن یک مدار فلزیاب رایگان ارائه شده؟ عرضه دارین شما هم مدار خودتونو بذارین. چکار به دیگری دارین؟ مگه من میام به مدار این و اون گیر بدم؟ چرا امثال شما فقط همین کارها رو بلد هستین؟ نهایت تخصصتون هم که کار روی مدارات قدیمی و تکراری نظیر دلتاپالس و 12 رگولاتور و غیره هست. وقتتونو بیخودی تلف نکنین! این طرح به اونجایی که باید میرسید دیگه رسیده و حرف امثال شما هم تاثیری در نتیجه نداره. بهتره وقت و انرژیتونو بذارین شما هم یک کار مفید ارائه بدین.