انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 7:00pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1009 , 1010 , 1011 , 1012 , 1013 , 1014 , 1015 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

joneper نوشته است:
اقای mhak شما هم زیاد دور برندار میخوری زمین ...بنده هم در موضوع قبلی گفتم. ضمنا مدیریت سایت چند وقت دیگه سایتت بسته خواهد شد ..

بنده کی گفتم که از اسمون اومدم من زمینیم و زمین خورده دیگه هم با شما حرفی نخواهم داشت تا زمانی که شروع به ساخت کنین و نیاز به راهنمایی داشته باشین :D

شنبه 23 خرداد1394 - 11:27pm

بنده از شما شماتیک نخواستم خود شما گفتید که به دلایلی نمیتوانم شماتیک رو بذارم ضمنا اگر هم کسی قصد سود جویی داشته باشه نمیاد اینجا از شما شماتیک نمیخواد.ودر اخر اینکه سود جویی از این دستگاه هم انطور که فکر میکنی سخت نیست این که میگی فایل هگز دمو هست .فکر کردی خیلی سخته محدودیت شکستن دیگه حرفی نیست ......

شنبه 23 خرداد1394 - 11:30pm
مدیر کل
مدیر کل

joneper نوشته است:
اقای mhak شما هم زیاد دور برندار میخوری زمین ...بنده هم در موضوع قبلی گفتم. ضمنا مدیریت سایت چند وقت دیگه سایتت بسته خواهد شد ..

خب جمله آخر شما مشخص کرد داستان چیه! ببین دوست عزیز اولا این سایت از داخل ایران اداره و کنترل نمیشه. اگرم قصد شما و دیگران این هست که ما مثلا خسته بشیم یا بترسیم و خودمون انجمن رو تعطیل کنیم باید عرض کنم سخت در اشتباه هستین! چون اتفاقا راه اصلی اثبات حقانیت مسیر فنی کار این انجمن حفظ کردنش هست! لذا تلاش بیهوده انجام ندین. حتی اگر من و دیگر مدیران هم نباشیم این انجمن بلحاظ فنی تا مدتها به کارش ادامه میده و هزینه هاش هم قبلا پرداخت شده.
این افزاد ابتدا از طریق هک اقدام کردن. بعد که نا امید شدن نشستن در دل تاریکی و اسم خودشونو گذاشتن مالباخته و به بهانه ردیاب خواستن شکایت کنن. در صورتیکه یک آدم مجهول و ناشناخته هیچوقت نمیتونه از دیگری شکایتی کنه!!! ;) هر کسی حرفی داره یا شکایتی داره یا به زعم خودش میخواد به اصطلاح اقدام قانونی کنه بهتره اول از تاریکی بیرون بیاد و خودش رو نشون بده! این بازیهای کودکانه هم دیگه قدیمی شده. ما هم به این فروشندگان و دست نشاندگانشون کاری نداریم مگر اینکه بخوان به کار ما کار داشته باشن! در اون صورت مطمئن باشن خودشون ضرر میکنن. همونطور که قبلا خیلیهاشون این ضرر رو کردن و الان هم جز زوزه کشیدن چاره ای ندارن!!!

شنبه 23 خرداد1394 - 11:31pm
مدیر کل
مدیر کل

joneper نوشته است:
بنده از شما شماتیک نخواستم خود شما گفتید که به دلایلی نمیتوانم شماتیک رو بذارم ضمنا اگر هم کسی قصد سود جویی داشته باشه نمیاد اینجا از شما شماتیک نمیخواد.ودر اخر اینکه سود جویی از این دستگاه هم انطور که فکر میکنی سخت نیست این که میگی فایل هگز دمو هست .فکر کردی خیلی سخته محدودیت شکستن دیگه حرفی نیست ......

دیگه شما کم اوردی داری به در و دیوار میزنی! یک مطلب رو که ده بار نمیگن! اگر میخواستی بفهمی مطلب رو فهمیده بودی.
در خصوص سودجویی هم شما نمیخواد دلت برای زحمات من بسوزه! بله تا همینجاش هم سودجویی هایی شده ولی به اون شکل براشون راحت و ساده نبوده. شما هم نگران قفل شکوندن و این مسائل نباش! اونی که بخواد و بتونه کار خودشو میکنه. منم آدم امروز و دیروز این کار نیستم که حواسم به مسائل مختلف نباشه. ولی تمرکزم بیشتر روی این هست که دوستان علاقه مند به ساخت فلزیاب یک طرح خوب تا حد امکان دستشون باشه و هی وقتشونو روی مدارات کم ارزش و قدیمی اجنبی ها صرف نکنن! دیگه هم نمیخواد زیاد زور بزنی که من رو از ادامه طرح منصرف کنی یا تشویق کنی انجمن رو تعطیل کنیم! اتفاقا من آدمی نیستم که تحت این شرایط جا بزنم! بلکه بیشتر تشویق میشم! شما و بعضیهای دیگه خوبه که این رو بفهمین! ;)
خداحافظ! :D

شنبه 23 خرداد1394 - 11:37pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

joneper نوشته است:

جنیفر جان شما شما خودشو ناراحت نکن و زود در مورد همگان قضاوت نکن برادر من در ضمن انجا شاید علم و دستگاه ممنوعه به اشتراک گذاشته میشه اما هر چی هست صداقت و همکاری دوستان و کسی هم مجبور به ساخت یا کمک در طراحی و غیره نیست هدف ارتقای علمی دوستان هست اون طور که خدمتتون عرض کرم شما مجبور به استفاده از علم و اطلاعات انجمن نیستید .
در آخر شما یه طوری میگید که منو نمیشناسید انگار که باید از شما ترسید نخیر از این خبرا نیست تو این انجمن هم از همه طیف و اقشار حضور دارن . خواستم بهتون بگم که اگه اشتیاقی به این طیف از علم ندارین حداقل احترام بقیه دوستان را نگه دارین .
من الله توفیق

شنبه 23 خرداد1394 - 11:38pm

حمید نوشته است:
joneper نوشته است:

دیگه شما کم اوردی داری به در و دیوار میزنی! یک مطلب رو که ده بار نمیگن! اگر میخواستی بفهمی مطلب رو فهمیده بودی.
در خصوص سودجویی هم شما نمیخواد دلت برای زحمات من بسوزه! بله تا همینجاش هم سودجویی هایی شده ولی به اون شکل براشون راحت و ساده نبوده. شما هم نگران قفل شکوندن و این مسائل نباش! اونی که بخواد و بتونه کار خودشو میکنه. منم آدم امروز و دیروز این کار نیستم که حواسم به مسائل مختلف نباشه. ولی تمرکزم بیشتر روی این هست که دوستان علاقه مند به ساخت فلزیاب یک طرح خوب تا حد امکان دستشون باشه و هی وقتشونو روی مدارات کم ارزش و قدیمی اجنبی ها صرف نکنن!
خداحافظ! :D

هی وقتشونو روی مدارات کم ارزش و قدیمی اجنبی ها صرف نکنن!
از این قسمت خوشم امد بخصوص اجنبیش :D مهندس میشه اینواکو کنی تکرار شه :D

شنبه 23 خرداد1394 - 11:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

همینجا از تمامی دوستان و بویژه مهندس حمید عزیز طراح هوشمند سیستم فلزجو خواهش میکنم که از این لحظه به بعد تمامی پست های تخریبی که نویسنده به وضوح داره در جهت انحراف روند علمی و رو به رشد انجمن عمل میکنه رو بی جواب بذارین و حتی از گفتن یک پاسخ ساده هم خودداری کنین. تا الان تمام مسائل حاشیه ای این مدار بحث شده و از نظر خود بنده این مدار کاملا عملی و قدرتمند و کارآمده و نیاز به هیچ گونه اثباتی دیگه نیست. اون آقای به ظاهر محترم هم به جای اینکه مثل ..... منتظر استفاده از نتیجه کار دیگران باشه ، خودش اقدام برای ساخت بکنه و خودش نتیجه رو ببینه. لحن طلبکارانه این آدم واقعا مشمئز کننده و چندش آوره.
مهندس حمید عزیز !
در مورد تست آخرین ورژن هم باید عرض کنم که از نظر ثبات بسیار بهتر از قبل شده و نزدیک به ایده آله . خواستم ازتون تشکر کنم. @};-

یکشنبه 23 خرداد1394 - 12:03am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: وطنم ایران
خواهشا یکی یه فیلم بزاره که این بحث تمام بشه... تابدونن این فلزیاب چیه!!!

یکشنبه 23 خرداد1394 - 12:16am

tamashah نوشته است:
خواهشا یکی یه فیلم بزاره که این بحث تمام بشه... تابدونن این فلزیاب چیه!!!

دوست عزیز بحث فیلم نیست
مگه خیلی از دوستان ک ساختن فیلمی چیزی نشونشون دادن!!!!
هر کسی بر طبق علاقش یا نیازش باین دستگاه .اونو ساخته

اینم بگم اگه یک فیلم ن 100 فیلم بذارن باز این بحث همچنان ادامه داره ....

یکشنبه 23 خرداد1394 - 12:20am
مدیر کل
مدیر کل

حامد جان خیلی ممنون از شما. لطف دارین.
بله شما درست میفرمایین اینجور شیطنتها واقعا جای بحث و جوابگویی نداره! ولی بنده تصور کردم ایشون شاید یک درصد قصدش ساخت و استفاده باشه و به همین لحاظ اجازه دادم حضورشون تایید بشه. وقتی مشخص شد که اصلا قصدشون چیز دیگست طبیعتا شرمندشون شدیم! دوستانی هم که اینور و اونور مرتب میگن فلزجو ازاد نیست و هر کسی رو درش راه نمیدن باید توجه داشته باشن که ما با چه اوضاعی مواجه هستیم. اگر بخوایم حضور تک تک این افراد رو در انجمن داشته باشیم که دیگه عملا اینجا هیچ کاری از پیش نمیره. هدف اینها هم همین هست و ما نباید چنین اجازه ای بدیم.
در خصوص فیلم هم هر چند واقعا نیازی وجود نداره ؛ ولی دوستان توجه داشته باشن اگر بتونن به هر شکلی در حین کاوش واقعی فیلمی از مرحله اسکن و سنس و نهایتا حفاری تهیه کنن به خود این پروژه هم خیلی کمک میشه! تست کردن عادی طبیعتا برای من نمیتونه نکته خاصی داشته باشه چون هزاران بار تست انجام دادم و دوستان هم همینطور. ولی فیلم از شرایط کاوش واقعی در صورتیکه ملاحظات شخصی دوستان اجازه بده مطمئن باشین کمک زیادی میکنه و چه بسا یک نسخه بهتر هم ارائه شد! دیگه تصمیم با خودتونه. :D

یکشنبه 23 خرداد1394 - 1:05am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1009 , 1010 , 1011 , 1012 , 1013 , 1014 , 1015 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09155811676 , 09165004428 و 380 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure