نویسنده |
پیغام |
mhak
کاربر حرفه ای
|
حمید نوشته است: حامد جان خیلی ممنون از شما. لطف دارین. بله شما درست میفرمایین اینجور شیطنتها واقعا جای بحث و جوابگویی نداره! ولی بنده تصور کردم ایشون شاید یک درصد قصدش ساخت و استفاده باشه و به همین لحاظ اجازه دادم حضورشون تایید بشه. وقتی مشخص شد که اصلا قصدشون چیز دیگست طبیعتا شرمندشون شدیم! دوستانی هم که اینور و اونور مرتب میگن فلزجو ازاد نیست و هر کسی رو درش راه نمیدن باید توجه داشته باشن که ما با چه اوضاعی مواجه هستیم. اگر بخوایم حضور تک تک این افراد رو در انجمن داشته باشیم که دیگه عملا اینجا هیچ کاری از پیش نمیره. هدف اینها هم همین هست و ما نباید چنین اجازه ای بدیم. در خصوص فیلم هم هر چند واقعا نیازی وجود نداره ؛ ولی دوستان توجه داشته باشن اگر بتونن به هر شکلی در حین کاوش واقعی فیلمی از مرحله اسکن و سنس و نهایتا حفاری تهیه کنن به خود این پروژه هم خیلی کمک میشه! تست کردن عادی طبیعتا برای من نمیتونه نکته خاصی داشته باشه چون هزاران بار تست انجام دادم و دوستان هم همینطور. ولی فیلم از شرایط کاوش واقعی در صورتیکه ملاحظات شخصی دوستان اجازه بده مطمئن باشین کمک زیادی میکنه و چه بسا یک نسخه بهتر هم ارائه شد! دیگه تصمیم با خودتونه. مهندس توی این مورد خاص خیلی ریسکه فیلم گرفتن اما دوستان میتونن فیلماشون رو برای مهندس ارسال کنن که خود مهندس فیلم رو بذارن تا دیگه کمتر بهانه ای برای این مورد باشه
|
یکشنبه 23 خرداد1394 - 1:13am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
بله خب اگر مساله این باشه که نخواین فیلم به اسم خودتون باشه میتونین برای من بفرستین من هم بالاخره یه کاریش میکنم! البته لزومی هم نداره حتما عمومی بشه. اگر هدف کمک به پروژه باشه خودم هم ببینم کفایت میکنه. حالا اگر اجازه بدین که منتشرش میکنم وگرنه بصورت خصوصی باقی میمونه.
|
یکشنبه 23 خرداد1394 - 1:34am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
حمید نوشته است: بله خب اگر مساله این باشه که نخواین فیلم به اسم خودتون باشه میتونین برای من بفرستین من هم بالاخره یه کاریش میکنم! البته لزومی هم نداره حتما عمومی بشه. اگر هدف کمک به پروژه باشه خودم هم ببینم کفایت میکنه. حالا اگر اجازه بدین که منتشرش میکنم وگرنه بصورت خصوصی باقی میمونه. با سلام بله بهترین راه کار همین بوده که مهندس حمید بزرگوار فرمایش کردن ، دوستان هرچه بیشتر و مستند تر نتایج خودشون رو با مهندس حمید در جریان بگذارید خیلی خیلی در پیشرفت پروژه تأثیر گذار خواهد بود و به نفع همه بوده ، تا اینجاش هم دست خیلی از کلاهبرداران از جیب جوانان خوب و کم بضاعت وطن عزیزمون کوتاه شده که ثوابش برای آخرت مهندس حمید بعد از 120 سال کافی خواهد بود ، که خیلی ها که علم خودشون رو از راه منفی استفاده میکنن باید عبرت بگیرن ؛ دوستان عزیز کسانی که در این انجمن به نحوی شلوغ کاری و پارازیت میندازن اینها از جمله قمار بازهایی هستن که مهندس حمید همه رو مات کرده و حق دارن با لحن متفاوت با دیگر عزیزان صحبت کنن اگر نکنن سکته میکنن ! دم مهندس حمید گرم علی یارت مهندس
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
یکشنبه 24 خرداد1394 - 8:33am |
|
|
ar135
|
با سلام و خسته نباشید به همه دوستان به لطف خدا همه صفحات را مطالعه کردم و تصمیم گرفتم این مدار را هم به امید خدا شروع به ساختش کنم با توجه به توضیحات دوستان باید مدار خوبی باشه من تا حالا خیلی از مدارات را ساختم ولی نتیجه خوب حاصل نشد مثل clone pi avr و ردیاب MDF ولی خیلی از مدارات دیگر که یادم نیست امیدوار بتونم باین مدارم به نتیجه مطلوب برسم باتشکر از همه دوستان از ارومیه
|
یکشنبه 24 خرداد1394 - 9:19am |
|
|
Linkon
کاربر فعال
|
جنابjoneper لطف کن تشریف ببر تو همون سایت خراب شده ی خودتت که کلا 10 تا پست مفید هم توش نیست هر غلطی دوست داشتی بکن.هر چیزی خواستی بگو. کارایی این دستگاه برای کسانی که استفاده میکنند اثبات شده هست ولی انگار شما فروشنده ی عزیز به خاطر محدودیت داشتن این مدار خیلی فشار بهت اومده.ازمهندس حمید عزیز خیلی خیلی تشکر میکنم که دست همه ی سودجویان رو ازپشت بسته ببین به افرادی امثال شما چی کرده.درضمن من تا الان 3 تا مدار برای دوستان ساختم و دارم 4 امی رو برای خودم میسازم انشالاه یه فیلم تست درست و حسابی(تو خاک) میگرم تا حساب کار دست جنابعالی و شریک های عزیزت بیاد.
زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت
|
یکشنبه 24 خرداد1394 - 11:07am |
|
|
یاسین
کاربر فعال
تاریخ عضویت: یکشنبه 24 خرداد1394 - 10:15am پست: 58 محل اقامت: IRIB
|
سلام ، من تازه عضوشدم سایت جالبیه ، اگرمن این مداررو بسازم بالوپ 1 در1 یک فلزمسی 10 سانتی یا فیبر مسی 10 سانتی رو چند سانت میزنه؟
|
یکشنبه 24 خرداد1394 - 11:54am |
|
|
orginal
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 10:26am پست: 833 محل اقامت: رها همچون باد
|
سلام به همه ی دوستان حالا یک نفر مرد پیدا شده یک مدار فلزیاب را به طور کامل و با توضیحات مفصل و همچنین راهنمایی مرحله به مرحله برای ساخت خصوصا برای همه با هر سطحی از مهارت در الکترونیک عمومی کرده تا خدای ناکرده کسی گیر یک عده زالو صفت نیافته که بیان یک مدار با چند قطعه ساده را به عنوان گنج یاب و طلا یاب و خلازن تو پاچه ملت کنند همین کار مهندس حمید باعث سوزش شدید از فیها خالدون یک عده شده که به نظر من بهتره یک آفتابه آب روش بریزند تا دردش کمتر بشه
|
یکشنبه 24 خرداد1394 - 12:32pm |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
ar135 نوشته است: با سلام و خسته نباشید به همه دوستان به لطف خدا همه صفحات را مطالعه کردم و تصمیم گرفتم این مدار را هم به امید خدا شروع به ساختش کنم با توجه به توضیحات دوستان باید مدار خوبی باشه من تا حالا خیلی از مدارات را ساختم ولی نتیجه خوب حاصل نشد مثل clone pi avr و ردیاب MDF ولی خیلی از مدارات دیگر که یادم نیست امیدوار بتونم باین مدارم به نتیجه مطلوب برسم باتشکر از همه دوستان از ارومیه امیدوارم موفق باشی و اگه مشکلی بود من و دوستان همکاری خواهیم کرد دوست عزیز اما ردیاب ام دی اف چوبی رو خوب اومدی
|
یکشنبه 24 خرداد1394 - 12:37pm |
|
|
saleh700
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس حمید یک دنیا سپاس دستگاه من بالا اومد و امیدوارم در زندگی به هرچی اراده کنید برسید دستگاه من یک مشکل اساسی داره ونم اینه که خیلی کنده مثلا وقتی روشنش کردم اولین بار شمارش گر کنتراست که اومد هر 5 ثانیه یک عدد میرفت بالا و دکمه ی ok رو 5 ثانیه نگه داشتم تا عمل کنه! الان وقتی روشنش میکنم فقط یک دقیقه نوشته pi felezjo demo بعدش یک دقیقه تعداد دفعات روشن شدن رو و یک دقیقه بعد تازه صفحه اول دستگاه مید بعد دو سه دقیقه دیلی و کویل ارور میاد ! هیچ کدوم از کلید ها هم کار نمیکنند یا شاید باید یک دقیقه نگه دارم تا عمل کنند باید تست کنم اساتید و مهندس لطفا منو یاری کنید
|
یکشنبه 24 خرداد1394 - 1:35pm |
|
|
taghy
کاربر فعال
تاریخ عضویت: جمعه 25 بهمن1392 - 10:25pm پست: 158 محل اقامت: digger land
|
سلام، بالاخره مدار من هم تکمیل شد ، همه چیزش عالیه بالوپ 60 سانتی کارمیکنم، درضمن دوستانی که لوپ 1 در1 ساختند یک فیبر مسی درحد 10 سانتی رو چند سانت میزنند ؟ چونکه میخوام فرم یک دریک درست کنم.
توماس ادیسون : نود و هشت درصد موفقیتها عرق روی پیشانی است و تنها دو درصد الهام از درون است.
|
یکشنبه 24 خرداد1394 - 2:00pm |
|
|
|