انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 9:02pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1012 , 1013 , 1014 , 1015 , 1016 , 1017 , 1018 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

saleh700 نوشته است:
سلام
مهندس حمید یک دنیا سپاس دستگاه من بالا اومد و امیدوارم در زندگی به هرچی اراده کنید برسید @};- @};- @};- @};-

دستگاه من یک مشکل اساسی داره ونم اینه که خیلی کنده مثلا وقتی روشنش کردم اولین بار شمارش گر کنتراست که اومد هر 5 ثانیه یک عدد میرفت بالا و دکمه ی ok رو 5 ثانیه نگه داشتم تا عمل کنه!
الان وقتی روشنش میکنم فقط یک دقیقه نوشته pi felezjo demo بعدش یک دقیقه تعداد دفعات روشن شدن رو و یک دقیقه بعد تازه صفحه اول دستگاه مید بعد دو سه دقیقه دیلی و کویل ارور میاد ! هیچ کدوم از کلید ها هم کار نمیکنند یا شاید باید یک دقیقه نگه دارم تا عمل کنند باید تست کنم :-ss

اساتید و مهندس لطفا منو یاری کنید

دوست عزیز مشکل شما از پروگرمتونه

دو ایسی رو با هم پروگرم کردم یکیشون با F7 D9 FC

و دیگری با F7 D1 FC
اونی ک با فیوز بیت F7 D9 FC زده بودم برای بالا امدن منو 4 الی 5 دقیقه وقتمو میگرفت ودیگری در حدود چند ثانیه بالا میومد به همین خاطر میکرومو دوباره پروگرم کردم مشکلم حل شد الان انگار دارم با ماشین حساب کار میکنم اینقدر سریع وراحت عمل میکنه

یکشنبه 24 خرداد1394 - 4:05pm
مدیر کل
مدیر کل

یاسین نوشته است:
سلام ، من تازه عضوشدم سایت جالبیه ، اگرمن این مداررو بسازم بالوپ 1 در1 یک فلزمسی 10 سانتی یا فیبر مسی 10 سانتی رو چند سانت میزنه؟

دوست عزیز به فلزجو خوش اومدین.
در پاسخ به سوال شما باید عرض کنم 125 سانت! کمی کمتر یا بیشترش دیگه به جزئیات و کیفیت لوپ شما بستگی خواهد داشت.

یکشنبه 24 خرداد1394 - 4:26pm

adnistor_6 نوشته است:
دوست عزيز رضايي فر تمام حرفاتون درست اما در مورد اينكه ميگين از لورنز هم سرتره ايا شما با لورنز كار كردين كه اين حرف رو ميزنيد ؟؟؟؟
درسته مدار مهندس با قدرت و خوبه و از همه مهمتر با كمترين هزينه ميشه ساختش اما اينكه سرتره يكم دور از واقعيت هستش بنده فيلم تست مدارو با لورنز گذاشتم ميتونيد ببينيد كه دستگاه مهندس فقط كمي ضعيف تر از لورنز هست

دوست عزیز سلام / اگر تجربه کار با لورنز و این مدار دارید لطفا با توجه به معایب و محاسن ، ایده ای به نظرتان میرسد بیان کنید تا در این مدار هم توسط مهندس عزیز گنجانده شود. تشکر

یکشنبه 24 خرداد1394 - 4:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

adnistor_6 نوشته است:
دوست عزيز رضايي فر تمام حرفاتون درست اما در مورد اينكه ميگين از لورنز هم سرتره ايا شما با لورنز كار كردين كه اين حرف رو ميزنيد ؟؟؟؟
درسته مدار مهندس با قدرت و خوبه و از همه مهمتر با كمترين هزينه ميشه ساختش اما اينكه سرتره يكم دور از واقعيت هستش بنده فيلم تست مدارو با لورنز گذاشتم ميتونيد ببينيد كه دستگاه مهندس فقط كمي ضعيف تر از لورنز هست

@};-
سلام به دوستان این انجمن
ازنظرمن:
در مقام مقایسه باید به نکات زیادی توجه کرد و ریزبین بود.نکته اول
تفاوت زیاد در قیمت این دو دستگاه هست:
لورنز با قیمت ۲۰میلیون(حداقل)
فلزیاب فلزجو با قیمت ۵۰۰هزارتومن

تفاوت قیمت ۴۰برابر!

ما در کشوری زندگی میکنیم که آزاد نبودن کاوش سبب شده به امنیت حمل ونقل و ظاهر نامعلوم دستگاه هم فکرکنیم!
توقیف:درصورت توقیف دستگاه لورنز شما بالای ۲۰میلیون رو از دست خواهید داد.
فلزیاب فلزجو رو از نظرم اگه کمی زرنگ باشید توقیفی نخواهد داشت!
دلیل:
فلزیاب پالسی فلزجو بدلیل شرکتی نبودن و نداشتن جعبه و ظاهری مشخص گمنام (در ظاهر)باقی خواهد موند!یعنی موقع ساخت میتونید مدارو توی یه جعبه بدون نام و علایم قرار بدید (که این ازنظرم نقطه قوت این دستگاه میباشد)

اما در ظاهر لورنز رو دیگه هر کور و کچل ببینه میفهمه چه برسه به دوستان ایست بازرسی!
حتی در صورت از دست دادن دستگاه فلزجو در حین فرار یا .... شما فقط ۵۰۰هزار رو از دست خواهید داد نه بالای ۲۰میلیون!!

اکثر دوستان در هنگام مقایسه به برد بالا و ثبات بهتر هر دستگاه توجه میکنن اما به شخصه در کنار این دو اصل مهم که باید هر فلزیابی این دو اصل رو دارا باشه از نظر بنده :
عدم توقیف.تفاوت قیمت چشمگیر و (همچنین سرمایه گذاری اندک در راهی که هنوز تعداد خیلی زیادی از دوستان که هزینه های زیادی که جهت خرید دستگاهای گران قیمت کرده اند نتونستند پول دستگاهشونو در بیارن!)
وحمل ونقل سرمایه ای اندک!
(خارج نکردن ارز از کشور)

باتوجه به گفته خودتون که اندکی ضعیف تر از لورنز در تست بوده بنظرم با توجه به این مزایایی که از نظرم بی اندازه ارزشمند هستند سرتر خواهد بود!
و همچنین شما کارهایی رو با این دستگاه میتونید انجام بدید که با لورنز نخواهید توانست...بدرود
یاحق

یکشنبه 24 خرداد1394 - 5:06pm

اقای رضایی فر از نظر مسائلی که بیان کردید شکی نیست بهتره ! ولی بهتر بود از نظر فنی هم مقایسه ای میکردید !
همچنین هر چند مقایسه یک مدار عمومی با لورنز شرکتی که سالهای سال روی ان کار کرده اند درست نیست ولی بهتر است دوستانیکه تجربه کار با لورنز را دارند مزایای لورنز را نسبت به این طرح بیان کنند که در صورت امکان توسط مهندس در این مدار هم استفاده بشه و روز به روز این مدار بهتر و بهتر بشه

یکشنبه 24 خرداد1394 - 5:19pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان تفاوت عمق زنی با لوپ 45 ولوپ 60 سانتی برای یک فلز 5 سانتی چقدره من الان لوپ 60 عنکبوتی دارم ومیخوام 45 درست کنم بخاطر راحتی حملش کدام لوپ لوازم داخل قبر رو با قدرت بیشتری میگیره حذف آهن وتفکیک بهتره باهاش دقیق تره
ممنون میشم جواب بدین

یکشنبه 24 خرداد1394 - 5:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان عزیز من مشکل بزرگی دارم اگر کسی تجربه ای داره لطفا راهنمایی کنه قسمت حذف آهن برای من از 20 21 شروع میشه وآهن رو میتونه حذف کنه ولی تو اعداد پایین حتی 7 و8 سکه نقره ساسانی و مفرق رو حذف میکنه

ولی آلمینیوم رو تا عدد 30 هم تست کردم زیر خاک وتو هوا حذف نمیشه اگر ممکنه راهنمایی کنید ایراد از کجاست اعداد سه گانه هم درستن وای سی lf357 اصلیه

یکشنبه 24 خرداد1394 - 5:41pm
کاربر فعال
کاربر فعال

mhak نوشته است:
jahanfar.b57 نوشته است:
سلام دوستان سوالی داشتم امروز جای رو دستگاه با لوپ 60با حساسیت 16 شماره میتر 35 وعددتفکیک 23 سنس کرد که از 4 جهت سنس داشتم ولی با حساسیت8 حذف میشد به نظر شما فلزی رو سنس کرده با تشکر

دوست عزیز اگر ممکنه تست کنید ببینید تو هوا با چه عددی آهن رو حذف میکنه عدد حذف آهن برای من از 20 21 شرو میشه ولی نقره ومفرق رو از 8 شرو به حذف دقیق میکنه ممنون میشم تست کنید ونتیجه رو بفرماید اگر حذف اهن هم برای شما از عدد بالاتری شروع بشه ولی این نقطه با عدد 8 حذف شده ممنکنه جنس قدیمی باشه

ممنونم

یکشنبه 24 خرداد1394 - 5:45pm
مدیر کل
مدیر کل

shahab454545 نوشته است:
دوستان تفاوت عمق زنی با لوپ 45 ولوپ 60 سانتی برای یک فلز 5 سانتی چقدره من الان لوپ 60 عنکبوتی دارم ومیخوام 45 درست کنم بخاطر راحتی حملش کدام لوپ لوازم داخل قبر رو با قدرت بیشتری میگیره حذف آهن وتفکیک بهتره باهاش دقیق تره
ممنون میشم جواب بدین

هر دو لوپ فلز 5 سانتی رو به خوبی سنس میکنن. اگر با لوپ 45 تقریبا 70 سانت سنس بشه ؛ با لوپ 60 این میزان برد به 80 سانت میرسه و تفاوت بیشتر از این نیست.
در خصوص حذف آهن و تفکیک هم تفاوتی نمیکنه و اگر لوپ رو درست و با کیفیت بسازین هر دو خوب جواب میدن. برای مورد مصرفی که شما فرمودین هم لوپ 60 کمی بهتره و کلا نسبت به لوپ 45 حدود 15 درصد برد بیشتر برای فلزات کوچک در حد 5 سانت میتونه ارائه کنه. ولی برای اهداف بزرگ لوپ 60 نسبت به 45 حدود 30 درصد برد بیشتری ارائه میده!

یکشنبه 24 خرداد1394 - 6:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: IRIB
ممنون.

یکشنبه 24 خرداد1394 - 7:37pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1012 , 1013 , 1014 , 1015 , 1016 , 1017 , 1018 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09165004428 , Hamid1359 , Jupitaires , محمداسدی , میلاد33 و 428 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure