انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : شنبه 12 آبان1403 - 9:53pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1015 , 1016 , 1017 , 1018 , 1019 , 1020 , 1021 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
حمید نوشته است:
نه عزیز من اصلا فکر نمیکنم چنین چیزی باشه! انجمن که مشکل خاصی نداشته و چیزی هم بنظر من پاک نشده. فقط همونطور که اطلاع دارین چند وقت پیش به دلیل داستان هک کردن انجمن که توسط آقای مهدی قاسمی سازماندهی شد مجبور شدیم یک سری ملاحظات امنیتی انجمن رو تغییر بدیم. لذا اگر پیغام عدم دسترسی میبینید کافی هست در ابتدای آدرس HTTP رو به HTTPS یا برعکس تبدیل کنین تا فایل دانلود بشه.
مسلما نه قصد و غرضی در کار هست و نه جای شبهه ای! در واقع این همه شبانه روزی تلاش کردیم که انجمن حفظ بشه و مشکلی پیش نیاد. البته توجه هم داشته باشین فایلهایی که در خارج از فلزجو آپلود شده بودن دیگه در اختیار ما نیستن و اگر بسته به آپلود سنتر مورد نظر بعد از مدتی فایل از روی سایتشون پاک شده باشه ما کاری نمیتونیم بکنیم.

متأسفانه آقای مهدی قاسمی با مطالبی که بر علیه این انجمن و همچنین بیان مشخصات شخصی بنده در محلی دیگر عنوان کردند ، باید به این موضوع مطلع باشن که بنده هم مثل خیلی از دوستان فقط کاربر عادی انجمن بوده و به لطف مدیران کل انجمن ، مدیر سایت شده و این انجمن متعلق به بنده نبوده و هیچ دخلی هم نداشته و ندارم ! شما باید فرق بین مدیرکل سایت و مدیر سایت رو بدونید ! بنده تا به امروز هیچ نوع دستگاه نقطه زنی برای ساخت سفارش نگرفتم و برای کسی هم نساختم و نفروختم ! چون علم الکترونیک بنده برای ساخت از همین انجمن دوستانه شروع شد و هرچه دارم از لطف مهندس حمید و دیگر عزیزان بوده ؛ بنده فقط نقطه زن آقای سیف الهی به نام رکتور 1000 رو هم با لوپ 1در1 در زمانی که هنوز مدار فلزجو روی کار نیامده بود به دو نفر از دوستان پیشنهاد داده و از طرف شخص سازندۀ دستگاه برای خریداران ارسال شد .
متأسفانه آقای مهدی قاسمی محترم با بیان کلماتی که علیه مدیران کل این انجمن عنوان کردن شخصیت خودشون رو زیر سوال بردن که اصلاً از طرف آقای قاسمی قابل انتظار نبوده ، مخصوصاً که حرمت داری نکرده و با کمال کم فکری اطلاعات خصوصی خریداران کیتهای خودشون در سالهای گذشته رو به راحتی فاش میکنن ! که برای ایشون و شخصیت ناخالص ایشون متأسف بوده و از خداوند برای ایشون که تهمت های زیادی هم به امثال مدیران این انجمن وارد کردن طلب بخشش و اصلاح آداب می کنم .
جناب مهدی قاسمی عزیز شما که به خدا و معاد و قیامت اعتقاد دارید پس هیچ وقت مردن رو از یاد نبرید ! دنیا محل گذر بوده و وقتی پرده ها کنار رفت و رازها فاش شد باید رویی برای نگاه کردن به هم در روز محشر داشته باشیم . یاعلی @};- مدد

:ymapplause: :ymapplause: :ymapplause:

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

دوشنبه 25 خرداد1394 - 12:22pm
مدیر سایت
مدیر سایت

بهتره همه عزیزان به احادیث و فرمایشات امامان توجه بیشتر داشته باشن تا از هدف زندگی در دنیا خارج نشن ، هرکسی تا جایی که توان داره میتونه با تدبیر و عقل خودش از تمام چیزهایی که در دنیا هست استفاده کنه و خدا هم برای همین این نعمتهارو آفریده ؛ ولی راه و رسمی هم در استفاده از آنها هست که بهتره رعایت بشه ، چون به نفع خودمون هست !
امام علی (ع ) فرمودند که :
از کسانی نباشید که بدون انجام کاری به آخرت چشم امید دوخته است ! عبرتها را بیان میکنند اما خود از آنها درس نمیگیرند ! در اندرز دادن به دیگران میکوشند ولی خود پند نمی آموزند ! ( نهج البلاغه : حکمت 150 )

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 25 خرداد1394 - 12:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام

اساتیند دوباره یک کیت دیگه مونتاژ کردم و با اولین استات بالا اومد
اما بعد از چند ثانیه نور ال سیدی پرش میکنه و کم کم خاموش میشه و باید 10 دقیقه صبر کنم دوباره روشن کنم و باز همین اتفاق تکرار میشه ولتاژ ها همه درسته راهنمایی کنید لطفا
کیت قبلی هم همین اتفاق براش افتاد کدوم قطغه ممکنه خراب باشه؟ من ماسفت و خازن تانتال 2.2 و رگلاتور 7805 و مقاومت ها 2 وات و bs 170 و چند تا از خازن های 104 نانو و 470 میکرو فاراد رو از روی کیت قبلی کندم چون دیگه نداشتم

دوشنبه 25 خرداد1394 - 12:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saleh700 نوشته است:
سلام

اساتیند دوباره یک کیت دیگه مونتاژ کردم و با اولین استات بالا اومد
اما بعد از چند ثانیه نور ال سیدی پرش میکنه و کم کم خاموش میشه و باید 10 دقیقه صبر کنم دوباره روشن کنم و باز همین اتفاق تکرار میشه ولتاژ ها همه درسته راهنمایی کنید لطفا
کیت قبلی هم همین اتفاق براش افتاد کدوم قطغه ممکنه خراب باشه؟ من ماسفت و خازن تانتال 2.2 و رگلاتور 7805 و مقاومت ها 2 وات و bs 170 و چند تا از خازن های 104 نانو و 470 میکرو فاراد رو از روی کیت قبلی کندم چون دیگه نداشتم

دوست عزیز وقتی مدار شما خاموش میشه ولتاژها رو چک کنین و اینجا بذارین تا بتونیم کمک کنیم
5ولت 12ولت ولتاژ ورودی رگولاتور12ولت

دوشنبه 25 خرداد1394 - 1:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
عکس ١١١١١١١١١١
١اهمی

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

قسمت !

دوشنبه 25 خرداد1394 - 1:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

یک اهمی
٢٢٢٢٢٢٢٢٢٢٢٢٢٢

قسمت !

دوشنبه 25 خرداد1394 - 1:31pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

یک اهمی
عکس ش ٣

قسمت !

دوشنبه 25 خرداد1394 - 1:34pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

یک اهمی
عکس 4

قسمت !

دوشنبه 25 خرداد1394 - 1:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: ايران
جناب rot يكم در مورد اين لوپ ها توضيح ميدين ؟ شماره سيم تعداد دورها

ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند

دوشنبه 25 خرداد1394 - 1:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

mhak جان ولتاژ ها به ترتیب
12.8
9.57
4.98
اول کلا خاموش میشد الان فقط نور ال سیدی خاموش میشه دستگاه روشنه
اینم یک فیلم کوتاه از مشکل
http://s3.picofile.com/file/8193812292/ ... 5.mp4.html
اینم تصویر روی مدار
http://s6.picofile.com/file/8193812376/04072010031.jpg
اینم زیر مدار
http://s6.picofile.com/file/8193812550/04072010030.jpg
خازن 470 رو تعویض کردم درست نشد اتصال های ال سی دی هم مشکلی نداره
گفتم شاید باطری شارژش کم باشه رفتم شارژ کنم سول های باطری رو اشتباه زدم و شاژر لیتیوم پلیمرم سوخت 40 تومن ضرر کردم =((

دوشنبه 25 خرداد1394 - 2:08pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1015 , 1016 , 1017 , 1018 , 1019 , 1020 , 1021 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Hamid1359 , محمداسدی و 411 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure