نویسنده |
پیغام |
milad7
کاربر حرفه ای
|
maxima نوشته است: milad7 نوشته است: دوستان این هم طرح لوپ 45 که سیمها خیلی راحت درش جا میره. تعداد دور 29 قطر داخلی 21.8 . این فایل مربوط به نرم افزار کورله که با دستگاه لیزر و cnc میشه راحت زد. ضمنا یه لوپ 60 هم طراحی کردم فردا قراره ببرم با cnc روی چوب 3 میل بزنم اگه جواب خوبی داد طرحو برای دوستان قرار میدم. سلام دوست عزیز طرحت خیلی جالبه ولی هزینه برش با لیزر همین لوپ 30 هزار ت به بالا در میاد ممنون maxima عزیز. بله درسته هزینش برا من دوربر 40 درامد ولی خیلی راضیم .ابتدا طرح بصورت یکپارچه بود و با سیم افشان 1*1 پیچیدم که هم در سیم شکست ایجاد شد و هم اینکه اهمش پایین بود که بعد با اره مویی سیمها و پلکسیو برش دادم و به شکل صفحه قبل در اوردم که هم فاصله رعایت شد و هم اینکه راحت میشه پیچید. اول به این صورت بود
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 26 خرداد1394 - 12:35am |
|
|
maxima
کاربر فعال
|
ایول خیلی خوب شده
قدرت یعنی توان انجام هر کاری در زمان حال و اینکه افکار آدمی آفریننده تمام اتفاقات زندگی اوست.
|
چهارشنبه 26 خرداد1394 - 12:56am |
|
|
mnbvcxzaqwsx
کاربر حرفه ای
|
مهدی نوشته است: بهتره همه عزیزان به احادیث و فرمایشات امامان توجه بیشتر داشته باشن تا از هدف زندگی در دنیا خارج نشن ، هرکسی تا جایی که توان داره میتونه با تدبیر و عقل خودش از تمام چیزهایی که در دنیا هست استفاده کنه و خدا هم برای همین این نعمتهارو آفریده ؛ ولی راه و رسمی هم در استفاده از آنها هست که بهتره رعایت بشه ، چون به نفع خودمون هست ! امام علی (ع ) فرمودند که : از کسانی نباشید که بدون انجام کاری به آخرت چشم امید دوخته است ! عبرتها را بیان میکنند اما خود از آنها درس نمیگیرند ! در اندرز دادن به دیگران میکوشند ولی خود پند نمی آموزند ! ( نهج البلاغه : حکمت 150 ) احسنت چه نیکو سخنی
|
چهارشنبه 26 خرداد1394 - 12:57am |
|
|
حمید
مدیر کل
|
delta force نوشته است: مهندس حمید ایا امکان اضافه کردن گزینه ترشولد یا صدای پس زمینه در این مدل وجود داره؟؟ شبیه gpx قبلا عرض کردم در خصوص صدا نمیشه در این طرح اون کار رو انجام داد.
|
چهارشنبه 26 خرداد1394 - 1:27am |
|
|
مهدی
مدیر سایت
|
دوستان سعی تلاشتون رو برای طراحی لوپ عنکبوتی تاشو بگذارید ( البته کسانی که علاقه به طراحی دارن ) یعنی بشه به چهار تکه تاش کرد تا خیلی راحت داخل کوله جا بگیره ! و در مکان باز و استفاده بشه .. منتظر ایده های شما هستیم
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 27 خرداد1394 - 8:09am |
|
|
12341234
کاربر حرفه ای
|
مهندس جان سلام من خیلی وقته دستگاه رو ساختم بالوپ 60 مس 15*10 رو دو متر میزنه ولی موقع کاوش هم زیاد سروصدا میکنه وهم اینکه خیلی زود از بالانس خارج میشه
خداوندا چگونه زیستن را بیاموز. چگونه مردن را خواهم آموخت(شریعتی)
|
چهارشنبه 27 خرداد1394 - 8:12am |
|
|
ramin
مدیر سایت
|
12341234 نوشته است: مهندس جان سلام من خیلی وقته دستگاه رو ساختم بالوپ 60 مس 15*10 رو دو متر میزنه ولی موقع کاوش هم زیاد سروصدا میکنه وهم اینکه خیلی زود از بالانس خارج میشه حساسیت دستگاهو موقع کاووش کم کن این ابعاد مس رو تو یه همچین عمقی لرنز هم نمیتونه بزنه .حساسیت دستگاه رو که کم کنی در عوض ثباتشم درست میشه به نظرم با این بردی که شما گفتی میتونی بزنی این ابعاد مس رو عمق زنی دستگاهتو هم که کم کنی اونقدری هست که باز با توان قدرت بتونه بزنه ولی در عوض دستگاهت ثبات پیدا میکنه موقع کاووش که این خیلی مهم هست
درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند
|
چهارشنبه 27 خرداد1394 - 8:33am |
|
|
mhak
کاربر حرفه ای
|
12341234 نوشته است: مهندس جان سلام من خیلی وقته دستگاه رو ساختم بالوپ 60 مس 15*10 رو دو متر میزنه ولی موقع کاوش هم زیاد سروصدا میکنه وهم اینکه خیلی زود از بالانس خارج میشه دوست عزیز حالا که مدار شما اینقدر خوب میزنه یه فیلم کوتاه ازش بگیر و بذار همینجا تا دیگه بحثی سر قدرت این مدار نباشه
|
چهارشنبه 27 خرداد1394 - 8:49am |
|
|
archilO
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد حمید عزیز و سلام دوستان گرامی من چند شبی هست که میرم کاووش و هر شب تا 1 یا 2 شب بیرونم اما دریغ از ............. بگذریم من از لوپه 2در2 و 1 در1 و 50 معمولی استفاده میکنم که همیشه این سه تا همراهمه اما یه چیز رو من در تعجبم که جاهایی رو که ردیاب زده ایا واقعا اشتباه رده یا چیزی توش نیس که تمام محدوده رو اسکن میکنم اما دریغ از یه بوق امیدوار کننده یا اینکه ممکنه برد سیستم تو هوا خوب باشه اما تو خاک نفوذ نداشته باشه ؟ البته من تو محله تستی که برا خودم درست کردم خیلی خوب جواب میده ولی فلزه مدفون شده بالاتر از 1 متر ندارم (30 در30 تو 1 متری ) که همین فلز رو به طوره مشابه تو هوا تست کردم که عدد سنس تو هوا کمی بالاتر بود که قابله گذشته حالا میخوام بدونم دوستی: عزیزی با لوپه بزرگ تو خاک تا چقدر رو تست زده ؟ ممنون از شما
هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ، نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!
|
چهارشنبه 27 خرداد1394 - 8:59am |
|
|
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
archilO نوشته است: سلام استاد حمید عزیز و سلام دوستان گرامی من چند شبی هست که میرم کاووش و هر شب تا 1 یا 2 شب بیرونم اما دریغ از ............. بگذریم من از لوپه 2در2 و 1 در1 و 50 معمولی استفاده میکنم که همیشه این سه تا همراهمه اما یه چیز رو من در تعجبم که جاهایی رو که ردیاب زده ایا واقعا اشتباه رده یا چیزی توش نیس که تمام محدوده رو اسکن میکنم اما دریغ از یه بوق امیدوار کننده یا اینکه ممکنه برد سیستم تو هوا خوب باشه اما تو خاک نفوذ نداشته باشه ؟ البته من تو محله تستی که برا خودم درست کردم خیلی خوب جواب میده ولی فلزه مدفون شده بالاتر از 1 متر ندارم (30 در30 تو 1 متری ) که همین فلز رو به طوره مشابه تو هوا تست کردم که عدد سنس تو هوا کمی بالاتر بود که قابله گذشته حالا میخوام بدونم دوستی: عزیزی با لوپه بزرگ تو خاک تا چقدر رو تست زده ؟ ممنون از شما با درود قرار نیست که ردیاب هرجا رو بگیره درست باشه ردیاب هستو کلی خطا که با نقطه زن میشه به خطای اون پی برد به نظرم چیزی نبوده
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
چهارشنبه 27 خرداد1394 - 9:41am |
|
|
|