انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 آبان1403 - 7:20am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1025 , 1026 , 1027 , 1028 , 1029 , 1030 , 1031 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

archilO نوشته است:
سلام استاد حمید عزیز و سلام دوستان گرامی
من چند شبی هست که میرم کاووش و هر شب تا 1 یا 2 شب بیرونم اما دریغ از ............. بگذریم من از لوپه 2در2 و 1 در1 و 50 معمولی استفاده میکنم که همیشه این سه تا همراهمه اما یه چیز رو من در تعجبم که جاهایی رو که ردیاب زده ایا واقعا اشتباه رده یا چیزی توش نیس که تمام محدوده رو اسکن میکنم اما دریغ از یه بوق امیدوار کننده یا اینکه ممکنه برد سیستم تو هوا خوب باشه اما تو خاک نفوذ نداشته باشه ؟ البته من تو محله تستی که برا خودم درست کردم خیلی خوب جواب میده ولی فلزه مدفون شده بالاتر از 1 متر ندارم (30 در30 تو 1 متری ) که همین فلز رو به طوره مشابه تو هوا تست کردم که عدد سنس تو هوا کمی بالاتر بود که قابله گذشته
حالا میخوام بدونم دوستی: عزیزی با لوپه بزرگ تو خاک تا چقدر رو تست زده ؟
ممنون از شما (-| (-|

فلز 30در 30 رو باید حداقل تو عمق2 متر تا 2.30 بتونی با دستگاهت سنس کامل داشته باشی اگه لوپهاتو خوب درست کرده باشی بلکه بیشترم بتونه بزنه .داخل خاک اگه این بردو داشته باشی تو تسهات شک نداشته باش دفینه رو تو خاک تو عمق بیشتری سنس میکنه ولی اول باید این گزینه هارو امتحانش کنی.تو عمق 1 متری حداقل فلز ابعادش باید 10 سانت تا نهایت12 سانت باشه اونم فلز مس نه اهن رو

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 10:14am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

archilO نوشته است:
من چند شبی هست که میرم کاووش و هر شب تا 1 یا 2 شب بیرونم اما دریغ از ............. بگذریم من از لوپه 2در2 و 1 در1 و 50 معمولی استفاده میکنم که همیشه این سه تا همراهمه اما یه چیز رو من در تعجبم که جاهایی رو که ردیاب زده ایا واقعا اشتباه رده یا چیزی توش نیس که تمام محدوده رو اسکن میکنم اما دریغ از یه بوق امیدوار کننده یا اینکه ممکنه برد سیستم تو هوا خوب باشه اما تو خاک نفوذ نداشته باشه ؟ البته من تو محله تستی که برا خودم درست کردم خیلی خوب جواب میده ولی فلزه مدفون شده بالاتر از 1 متر ندارم (30 در30 تو 1 متری ) که همین فلز رو به طوره مشابه تو هوا تست کردم که عدد سنس تو هوا کمی بالاتر بود که قابله گذشته
ممنون از شما (-| (-|

عزیزجان بهت بگم با 2 در 2 دفینه بزرگو با سنس 15 حتی عمیقتر از 10 مترم راحت میزنه راضی میشی؟ خداییش اغراق نمیکنم. میزنه. برو هم خوش و هم امیدوار باش. :)

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 10:23am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

archilO نوشته است:
ممنون از شما (-| (-|

داداش من این مطلب رو تست کردم و متاسفانه باید بگم که ناامید کننده بود!
متاسفانه اکثر دوستان تستی که انجام میدن در هواست و با توجه به تست در هوا تنظیمات رو اعمال میکنند در حالی که به بنده ثابت شده تنظیمات جنس در هوا با جنس زیر زمین فرق میکنه
من خودم شخصا یک قابلمه بزرگ المینیومی و یک چهار پایه کوچک اهنی رو در عمق 120 یا 130 در زیر زمین دفن کردم و با لوپ 1 در 1 هر کاری کردم اون نگرفت در حالی که قبل از تست مطمئن بودم میزنه چون در هوا خیلی بیشتر از این میزد
بنظرم تست در هوا هیچ گونه ارزشی نداره حتی نتایج متحیر کننده باشه

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

آخرین بار توسط delta force در چهارشنبه 27 خرداد1394 - 11:04am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 10:38am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

delta force نوشته است:
archilO نوشته است:
ممنون از شما (-| (-|

داداش من این مطلب رو تست کردم و متاسفانه باید بگم که ناامید کننده بود!
متاسفانه اکثر دوستان تستی که انجام میدن در هواست و با توجه به تست در هوا تنظیمات رو اعمال میکنند در حالی که به بنده ثابت شده تنظیمات جنس در هوا با جنس زیر زمین فرق میکنه
من خودم شخصا یک قبلمه بزرگ المینیومی و یک چهار پایه کوچک اهنی رو در عمق 120 یا 130 در زیر زمین دفن کردم و با لوپ 1 در 1 هر کاری کردم اون نگرفت در حالی که قبل از تست مطمئن بودم میزنه چون در هوا خیلی بیشتر از این میزد
بنظرم تست در هوا هیچ گونه ارزشی نداره حتی نتایج متحیر کننده باشه

درود به دوستان
دوستان بنظر من چه برای تست و چه کار روی زمین فقط باید از پایین ترین فرکانس ممکن یعنی محدوده 50 هرتز استفاده بشه.من تست کردم سرعت سنس هم کم نشد و حتی نفوذ در عمق و حساسیت به فلزات با ارزش نیز بیشتر هست فقط باید لوپ با سرعت کم روی زمین حرکت داده بشه و هرجا که تکبوق زد ولو اینکه مربوط به خارج شدن از بالانس و نزدیک شدن لوپ به زمین باشه دوباره با انجام بالانس نقطه رو تست مجدد کرد.
پیروز و سربلند باشید @};-

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 10:55am
کاربر فعال
کاربر فعال

دستگاه من با وجود اینکه اعدادش زیاد جالب نیست 840 830 550 ولی یه حلب 17 کیلویی که بازش کردم و تقریباً 70 در 40 شده رو که یک ماه پیش تو 2.5 دفنش کردم با لوپ 1*1 خیلی راحت با حساسیت 17 هم میزنه
نمیدونم چرا لوپ 38 سانت وصل میکنم اعدادم درسته ولی با این لوپ 1*1 اعداد خراب میشه!!!!

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 11:12am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

archilO نوشته است:
ممنون از شما (-| (-|

آره داداش دقيقا همونه منم واسه چندتا از دوستان تلفنی توضيح دادم که بنده براى سينى استيل 55سانت در هوا تا 280سنس دارم اما با چند تست که با زحمت و ترس از جايى که به شکل ديواره هستش گرفتم با لوپ 1*1 فقط تونستم تا 160در خاک واسه استيل 55 تونستم سنس داشته باشم اونم با فول شارژ باطری و بهترين تنظيمات خلاصه گفتم اگه بيان کنم دوستان بگن چرا فقط شما مشگل داری با مدار
يکی از بچه ها هم ردياب دى اف اس DES زده بود دو جا رو مشخص و به روش عمق گيری يکيشو تا 90سانت و ديگری رو يک متر عمق داده بود که در هر دو مورد دستگاه فلزجو سنس داشت اما واقعا پوچ بود حتی برای اطمينان تا عمق بيشترى حفر شد اما خبری نبود
موفق باشم

خدايا مددی کن

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 11:16am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام خدمت دوستان لازم به ذکر هست بگم اینجانب با لورنزسنس داشتم ولی موقع حفاری چیزی نبود

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 12:17pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام

یه سوال دارم. من یه لوپ 50 دارم که مال یکی از سیستم های شرکتی بود که دوستان خریده بودند.مقدار مقاومتش 3 اهم و ظرفیت خازنی 475 میکرو هانری هست

آیا با این لوپ میشه به نتیجه مطلوبی با سیستم Fpiرسید؟؟درصورت امکان عرض پالس و بازه انتگرال گیری و دیلی دستی تو چه بازه ای جواب میده؟؟؟؟؟

زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 12:42pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان بنده هم قبلا عرض کردم تستی که توی هوا میخواین انجام بدین حتما باید همونی باشه که میشه روی زمین باهاش کار کرد بنده توی 5 یا 6 موردی که این مدار سنس کرده بود و حفاری کردم همشون چیزی اون زیر بود و حتی یک بار حفاری بی مورد انجام ندادم با اینکه اولین تجربه هام همینا بودن
به نظر من دوستان توقعاتشونو از دستگاه زیاد بالا بردن انتظار معجزه نداشته باشین یه خورده واقع بینانه تر به موضوع نگاه کنین شما انتظار دارین یه فلزیاب جای کارشناسو هم براتون پر کنه ولی به جای این کار یه خبره داشته باشین توی گروه که رمزگشایی کنه و بعد با دستگاه هم تایید کنید

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 12:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مخلص اقا حمید و دوستان عزیز امیدوارم که ایام به کام باشه.یک سوال از دوستان واساتید داشتم من با مدار فلز جو این دیک47 سانتی رو وتوهوا تست کردم تا 60 سانتی بزور زد هم با لوپ 45 و 90 سانتی دلیلش میتونه چی باشه که این دیگ مسی قدیمی رو اینقدر بیرون از خاک کم میزنه خیلی برام مهمه که بدونم :-? :-? :-? :-? واقعا جای تعجب داره که این مدار روی فلزات دیگه از فیبر مسی بگیر تا حلب و استیل و اهن این همه حساسیت داره ولی دیگ مسی که ممکنه تو دفینه یابی خیلی مهم باشه رو اینقدر کم بزنه ایا دلیل علمی وقانع کننده ایی داره ممنون از دوستان که راهنمای کنن :x :x

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 1:41pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1025 , 1026 , 1027 , 1028 , 1029 , 1030 , 1031 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 113 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure