انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 آبان1403 - 9:10am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1027 , 1028 , 1029 , 1030 , 1031 , 1032 , 1033 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان.
من دیروز به جای ال اف 357 یه اپ امپ دیگه با نام 3130 قرار دادم.
هم عمق بیشتر شد و هم تفکیکم درست تر شد.
نظرتون چیه.میشه ازش نتیجه گرفت یا نه؟

[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 4:20pm

سلام / دوستان برای تست زیر خاک نیازی به حفر چاه نیست و به این روش عمل کنید : در دیواره یک ابراهه یا یک تپه و .... مانند شکل زیر حفره ای به صورت افقی ایجاد کنید و جسم فلزی را درون ان قرار دهید و از بالا لوپ را روی هدف مورد نظر بیاورید .اینگونه تست ها حیاتیست لطفا دوستان حتما انجام بدهند و نتایج را چه خصوصی به مهندس و چه بصورت عمومی اعلام کنند تا اشکالات احتمالی رفع گردد. سپاس
همچنین خواهشا بحث را به هاله و ماله و دفینه و امثالهم :D نکشانید و بگذارید تست ها به این صورت انجام شود.
لورنز و مینلب هم از چنین تستهایی استفاده می کنه و اینگونه تست ها را زیر سوال نبرید ، اتفاقا مفید هم هست :D
منتظر نتایج دوستان عزیز هستیم.
@};-
در ضمن من خودم قبلا با دستگاه دیگه ای تست کرده ام و فلزی را که در هوا 1.80 میزد زیر خاک از جنس مصالح رودخانه ای نتونستم حتی در 1.5 متری اونو سنس کنم و به همین علت دیگر دوستان با این مدار نیز تست کنند و نتایج را جهت رفع اشکالات احتمالی اعلام کنند.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 4:25pm
کاربر فعال
کاربر فعال

دوستان لطفا راهنمای کنید برنامه پروگرامر مهندس رو چند بار نصب کردان اما همیشه قسمت Extended فیوز بیت نه تیک می خورد و نه تغییر می کند اگه امکان دارد به صورت ساده یه از دوستان توصیح دهد با نهایت تشکر

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 4:52pm

سلام به همه دوستان عزیز
بنده بعد از کلی تلاش تونستم مدار رو درست کنم .ولی متاسفانه کویل ارور رو صفحه نمایش داده میشه
کویل بنده هم با سیم 1 و لوپ 60س درست شده و 18 دور پیچوندمش
لطفا اساتید با تجربه با توجه به عکس های بنده نظرشون رو درباره این مشکل و چگونگی رفع آن اعلام کنن
در ضمن بنده به اصل بودن IC LF357 شک دارم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 5:08pm
مدیر کل
مدیر کل

jaber68 نوشته است:
سلام دوستان.
من دیروز به جای ال اف 357 یه اپ امپ دیگه با نام 3130 قرار دادم.
هم عمق بیشتر شد و هم تفکیکم درست تر شد.
نظرتون چیه.میشه ازش نتیجه گرفت یا نه؟

ممنون از شما.
بله همونطور که پیش تر عرض کردم CA3130 یکی از معدود آپ امپهای متداولی هست که میتونه بجای 357 جواب بده. ولی بنظر من 357 اصلی خیلی بهتره! لطف بفرمایین اعداد 3 گانه خودتون و تفاوت برد رو بفرمایین. البته در مورد افزایش برد از طریق تعویض آپ امپ برای کار در خاک فایده ای وجود نداره چون هر چه حساسیت گیرنده بیشتر بشه مجبور هستیم برای کار روی زمین درجه حساسیت رو کمتر کنیم و عملا تفاوتی در حالت کاوش پیش نمیاد.

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 5:15pm
مدیر کل
مدیر کل

mhmd007 نوشته است:
سلام به همه دوستان عزیز
بنده بعد از کلی تلاش تونستم مدار رو درست کنم .ولی متاسفانه کویل ارور رو صفحه نمایش داده میشه
کویل بنده هم با سیم 1 و لوپ 60س درست شده و 18 دور پیچوندمش
لطفا اساتید با تجربه با توجه به عکس های بنده نظرشون رو درباره این مشکل و چگونگی رفع آن اعلام کنن
در ضمن بنده به اصل بودن IC LF357 شک دارم

خسته نباشین.
این مورد همونطور که بارها اشاره شده میتونه از قسمتهای مختلفی باشه. 357 تقلبی معمولا خطای لوپ بوجود نمیاره مگر اینکه کلا آیسی خراب باشه! ولی اشکال در ماسفت یا بخصوص اصلی نبودن ترانزیستور BS170 میتونه منجر به این مشکل بشه. چون علاوه بر قسمت گیرنده باید فرستنده هم درست کار کنه تا اطلاعات ورودی به میکرو قابل قبول باشن. لذا عملا نصف بیشتر مدار در این قضیه دخیل هست!

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 5:20pm

حمید نوشته است:

خسته نباشین.
این مورد همونطور که بارها اشاره شده میتونه از قسمتهای مختلفی باشه. 357 تقلبی معمولا خطای لوپ بوجود نمیاره مگر اینکه کلا آیسی خراب باشه! ولی اشکال در ماسفت یا بخصوص اصلی نبودن ترانزیستور BS170 میتونه منجر به این مشکل بشه. چون علاوه بر قسمت گیرنده باید فرستنده هم درست کار کنه تا اطلاعات ورودی به میکرو قابل قبول باشن. لذا عملا نصف بیشتر مدار در این قضیه دخیل هست!

شما هم خسته نباشین استاد :x
بنده قطعاتم رو از چهره الکتریک تهیه کردم و نمی دونم جنسم اصله یا تقلبی
لطف بفرمایید بگین قطعات رو از کجا و کدوم فروشگاه تهیه کنم که بهتر جواب بگیرم

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 5:28pm
کاربر فعال
کاربر فعال

اقا حمید اعداد سه گانه من اینها هستند

305.722.810

یه سکه 500 تومنی رو از تقریبا 40 سانت میزنه

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 5:30pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون جابر جان.
اعداد شما کاملا درست هستن! پس جای شکی نیست که قسمت تفکیک هم درست کار میکنه. فقط میمونه مساله برد که نفرمودین با چه لوپی بدست اومده. چون با لوپ مناسب باید این سکه تا 55 سانت هم قابل سنس باشه. البته اگر در تستهای خودتون لوپ رو تغییر ندادین و فقط آپ امپ تغییر کرده باشه و برد لااقل کمتر نشده باشه نشون میده که استفاده از این آپ امپ هیچ مشکلی نداره.
نکته جالب این هست که CA3130 طبق دیتاشیت شرکت اصلی یعنی اینترسیل برای تمام پسوندها و نوع پلاستیکی و فلزی دارای رنج دمای کاری 55- تا 125 درجه سانتیگراد هست که در این صورت باید گفت کلا این شماره نظامیه و مشکل پایداری حرارتی نداره. البته بشرطی که اصلی باشه! لذا احتمال این هست که این شماره برای کاوش مناسب تر از 357 هم باشه.

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 5:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
ممنون جابر جان.
اعداد شما کاملا درست هستن! پس جای شکی نیست که قسمت تفکیک هم درست کار میکنه. فقط میمونه مساله برد که نفرمودین با چه لوپی بدست اومده. چون با لوپ مناسب باید این سکه تا 55 سانت هم قابل سنس باشه. البته اگر در تستهای خودتون لوپ رو تغییر ندادین و فقط آپ امپ تغییر کرده باشه و برد لااقل کمتر نشده باشه نشون میده که استفاده از این آپ امپ هیچ مشکلی نداره.
نکته جالب این هست که CA3130 طبق دیتاشیت شرکت اصلی یعنی اینترسیل برای تمام پسوندها و نوع پلاستیکی و فلزی دارای رنج دمای کاری 55- تا 125 درجه سانتیگراد هست که در این صورت باید گفت کلا این شماره نظامیه و مشکل پایداری حرارتی نداره. البته بشرطی که اصلی باشه! لذا احتمال این هست که این شماره برای کاوش مناسب تر از 357 هم باشه.

بنده با لوپ 30 سانتی این تست رو در منزل انجام دادم.ولی فکر کنم لوپم هنوز جای کار کردن داره.خیلی ازش راضی نیستم.
یه لوپ 60 سانتی رو دارم درستش میکنم احتمالا جواب بهتری میگیرم.
به گفته شما مطمینا میشه از این اپ امپ هم نتیجه بهتر از ال افها گرفت .

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 5:46pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1027 , 1028 , 1029 , 1030 , 1031 , 1032 , 1033 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 77 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure