انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 آبان1403 - 10:10am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1028 , 1029 , 1030 , 1031 , 1032 , 1033 , 1034 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان من دیگه خسته شدم یک قطعه درست درمون تو این مملکت پیدا نمیشه الآن با ماسفت پسوند b اعدادم شده به صورت زیر
399-670-735
البته بدون کانکتور به این صورت بود
366-679-753
با کابل آنتن کرمان هم تست کردم عدد اولم رسید به 160 و عدد دوم و سوم بین 300 و 400 بودند!!
یک ماسفت هم دارم که بدون پسونه و ظاهرا اصله با اون ماسفت عدد دوم و سوم تقریبا خوبه ولی عدد اول از 500 رد میشه
مهندس حمید عزیز شما خودتون از چه کابل و کانکتوری استفاده میکنید؟

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 6:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

sodoko نوشته است:
سلام به همه داداشای گل @};-
من دو نوع مقاومت برا دمپینگ دارم
یکی 380 اهم 1% که از شهاب گرفتم یکی هم از چهره 390 5% به قول خودش آلمانی گرفتم
به نظر شما و از روی تجربتون کدوم بهتر جواب داده
ممنون

:-s
جواب سوالمو نمیدین

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 6:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوست عزیز هر دو شون جواب میدن

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 6:34pm
مدیر کل
مدیر کل

jaber68 نوشته است:

بنده با لوپ 30 سانتی این تست رو در منزل انجام دادم.ولی فکر کنم لوپم هنوز جای کار کردن داره.خیلی ازش راضی نیستم.
یه لوپ 60 سانتی رو دارم درستش میکنم احتمالا جواب بهتری میگیرم.
به گفته شما مطمینا میشه از این اپ امپ هم نتیجه بهتر از ال افها گرفت .

خب اگر با لوپ 30 این تست رو کردین که دیگه جای بحثی نداره! چون طبق تستهای من با این لوپ سکه 500 تومنی نمیتونه بیش از 43 سانت سنس بشه. پس 40 سانت هم نتیجه کاملا خوبی هست. اگر میخواین برای سکه بیشترین برد رو داشته باشین باید روی لوپی با سایز حدود 50 کار کنین.

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 6:49pm
مدیر کل
مدیر کل

saleh700 نوشته است:
دوستان من دیگه خسته شدم یک قطعه درست درمون تو این مملکت پیدا نمیشه الآن با ماسفت پسوند b اعدادم شده به صورت زیر
399-670-735
البته بدون کانکتور به این صورت بود
366-679-753
با کابل آنتن کرمان هم تست کردم عدد اولم رسید به 160 و عدد دوم و سوم بین 300 و 400 بودند!!
یک ماسفت هم دارم که بدون پسونه و ظاهرا اصله با اون ماسفت عدد دوم و سوم تقریبا خوبه ولی عدد اول از 500 رد میشه
مهندس حمید عزیز شما خودتون از چه کابل و کانکتوری استفاده میکنید؟

خسته نباشین!
درسته بحث کیفیت قطعات و قلابی بودنشون در بازار ما خیلی حاد هست. ولی بنظر من الان شما مشکل قطعه نداری. عدد اول دور و بر 300 در بیاد کافیه. مسائل مربوط به کابل و کانکتور هم جدا هستن و تاثیر دارن که قبلا خیلی در موردشون بحث داشتیم.

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 6:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

HOSSEIN447 نوشته است:
مخلص اقا حمید و دوستان عزیز امیدوارم که ایام به کام باشه.یک سوال از دوستان واساتید داشتم من با مدار فلز جو این دیک47 سانتی رو وتوهوا تست کردم تا 60 سانتی بزور زد هم با لوپ 45 و 90 سانتی دلیلش میتونه چی باشه که این دیگ مسی قدیمی رو اینقدر بیرون از خاک کم میزنه خیلی برام مهمه که بدونم :-? :-? :-? :-? واقعا جای تعجب داره که این مدار روی فلزات دیگه از فیبر مسی بگیر تا حلب و استیل و اهن این همه حساسیت داره ولی دیگ مسی که ممکنه تو دفینه یابی خیلی مهم باشه رو اینقدر کم بزنه ایا دلیل علمی وقانع کننده ایی داره ممنون از دوستان که راهنمای کنن :x :x

بر اساس اصل انعکاس امواج و نور از سطوح محدب و مقعر میتوان کم بودن برد را توجیه نمود . در این مورد این دیگ اگر از کنار مورد تست قرار بگیره رفلکت پالسها به کناره ها باز تابش پیدا میکند و در حقیقت این بازتابش به کناره ها پراکنده میشه و اگر لوپ کوچیک باشه برد کمی حاصل میشه من معتقدم در این گونه سطوح اگر لوپ بزرگتر باشه سنس بهتر خواهد بود . با در نظر گرفتن بحث انتشار و انعکاس امواج الکترو مگنتیک من فکر میکنم اگر ما با بشقاب ماهواره تستی انجام بدیم باید تفاوت برد در پشت و روی دیش داشته باشیم ، به این شکل که رویه سمت lnb برد بیشتر و رویه ی دیگر برد کمتر .
و اما بحث پیچیده ی دیگری وجود داره که به چیدمان الکترونهای دور هسته ی اتم مس مربوط میشه که خارج از بحث ماست نهایتا شما لطف کنید ببینید با یک باطری اتومبیل و یک لامپ اتومبیل یک جریانی را از دیگ عبور بدید چند دقیقه ای لامپ را روشن بگذارید ، ما با این کار ساختار اتمی مولکولهای مس رو تحریک نمودیم. و سپس تستتون را تکرار کنید ببینید تغییری در برد حاصل شده یا که خیر :-B

علم گنج بزرگیست که با خرج کردن تمام نمی شود.

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 8:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

sodoko نوشته است:
sodoko نوشته است:
سلام به همه داداشای گل @};-
من دو نوع مقاومت برا دمپینگ دارم
یکی 380 اهم 1% که از شهاب گرفتم یکی هم از چهره 390 5% به قول خودش آلمانی گرفتم
به نظر شما و از روی تجربتون کدوم بهتر جواب داده
ممنون

:-s
جواب سوالمو نمیدین

دوست عزیز این مورد رو که خود مهندس دقیقا توضیح دادن که 380 1درصد بهتر خواهد بود

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 9:08pm
مدیر کل
مدیر کل

به عرض دوستان عزیز برسونم نسخه جدید 2.40 ارائه شد و در انتهای پست اول قرار گرفت. ویژگیهای این نسخه که به منظور افزایش همه جانبه ثبات تهیه شده به شرح زیره:

* اضافه شدن روشی جدید برای کاهش اثر نویز روی کانال سنس.
* کاهش اثر نویز روی کانالهای تفکیک و عملکرد دقیق تر تفکیک و حذف آهن.
* افزایش درجات Speed به 10 درجه.
* اصلاحات جزئی.

در مورد اول باید عرض کنم در این نسخه از الگوریتم جدیدی علاوه بر روشهای قبلی برای کاهش اثر نویز روی سنس فلز استفاده شده که تاثیر مثبت محسوسی هم داشته. این مساله رو دوستان میتونن با بررسی عدد انتگرال در حالت دیباگ 1 ملاحظه کنن. در واقع تا قبل از این از 3 روش و الگوریتم مختلف برای مقابله با نویز استفاده شده بود که با اضافه شدن این روش جدید بنظر من کار در این زمینه تقریبا تکمیل شد. البته روشهای مختلفی تا به حال برای این منظور مورد تست قرار گرفته که از باقی اونها بدلیل تاثیر منفی روی برد دستگاه صرفنظر کردم.
در بخش کانالهای تفکیک هم از روش دیگری استفاده شده تا اطلاعات این کانالها دارای دقت و ثبات بیشتر باشن و در نتیجه عدد تفکیک و عملکرد حذف آهن هم دقیق تر باشه. البته دوستان باید توجه داشته باشن که بخصوص در این نسخه جدید نیاز به زمان طولانی تری هست تا دستگاه تفکیک درست رو اعلام کنه و از طرفی اگر فلز به سرعت به لوپ چسبانده بشه کلا تفکیک چیزی نشان نمیده! قسمت حذف آهن هم به همین صورت هست و محض اطمینان ؛ عملکرد حذف با تاخیر بیشتری انجام میشه تا شانس حذف اشتباهی فلز غیر آهنی کاهش پیدا کنه. پس دوستان باید پس از سنس هدف لوپ رو اندکی روی مرکز هدف نگه دارن تا دستگاه محاسبات خودش رو کامل کنه و دقیق ترین نتیجه اعلام بشه.
در خصوص تنظیم Speed یا سرعت سنس باید اشاره کنم که با توجه به اهمیت این تنظیم برای حفظ ثبات به ویژه در شرایط وجود نویزهای نامنظم و همینطور امکان حذف فلزات کوچک ؛ صلاح دیدم میزان درجات بیشتر بشه. در واقع درجه 5 قبلی معادل 10 فعلی هست و همینطور 4 قبلی که عدد پیشفرض بود در حال حاضر بصورت پیش فرض روی 9 قرار گرفته. اعداد کمتر سنس رو کند تر میکنن ولی ثبات افزایش قابل ملاحظه ای پیدا میکنه و همینطور فلزات کوچکتر بسته به سرعت حرکت لوپ میتونن کاملا حذف بشن. در عین حال در صورت استفاده از فرکانسهای بالا توصیه میکنم این تنظیم کاهش داده بشه تا ثبات بهتری هم بوجود بیاد.
از جمله موارد جزئی که تغییر کرده در خصوص میتر منفی هست که حساسیت و زمان نمایشش دقیقا با درجه حساسیت و Speed هماهنگ شده و لذا در واقع امکان حفره یابی دستگاه هم مثل فلزیابی از همه این تنظیمات پیروی میکنه.

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 9:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
به عرض دوستان عزیز برسونم نسخه جدید 2.40 ارائه شد و در انتهای پست اول قرار گرفت. ویژگیهای این نسخه که به منظور افزایش همه جانبه ثبات تهیه شده به شرح زیره:

* اضافه شدن روشی جدید برای کاهش اثر نویز روی کانال سنس.
* کاهش اثر نویز روی کانالهای تفکیک و عملکرد دقیق تر تفکیک و حذف آهن.
* افزایش درجات Speed به 10 درجه.
* اصلاحات جزئی.

در مورد اول باید عرض کنم در این نسخه از الگوریتم جدیدی علاوه بر روشهای قبلی برای کاهش اثر نویز روی سنس فلز استفاده شده که تاثیر مثبت محسوسی هم داشته. این مساله رو دوستان میتونن با بررسی عدد انتگرال در حالت دیباگ 1 ملاحظه کنن. در واقع تا قبل از این از 3 روش و الگوریتم مختلف برای مقابله با نویز استفاده شده بود که با اضافه شدن این روش جدید بنظر من کار در این زمینه تقریبا تکمیل شد. البته روشهای مختلفی تا به حال برای این منظور مورد تست قرار گرفته که از باقی اونها بدلیل تاثیر منفی روی برد دستگاه صرفنظر کردم.
در بخش کانالهای تفکیک هم از روش دیگری استفاده شده تا اطلاعات این کانالها دارای دقت و ثبات بیشتر باشن و در نتیجه عدد تفکیک و عملکرد حذف آهن هم دقیق تر باشه. البته دوستان باید توجه داشته باشن که بخصوص در این نسخه جدید نیاز به زمان طولانی تری هست تا دستگاه تفکیک درست رو اعلام کنه و از طرفی اگر فلز به سرعت به لوپ چسبانده بشه کلا تفکیک چیزی نشان نمیده! قسمت حذف آهن هم به همین صورت هست و محض اطمینان ؛ عملکرد حذف با تاخیر بیشتری انجام میشه تا شانس حذف اشتباهی فلز غیر آهنی کاهش پیدا کنه. پس دوستان باید پس از سنس هدف لوپ رو اندکی روی مرکز هدف نگه دارن تا دستگاه محاسبات خودش رو کامل کنه و دقیق ترین نتیجه اعلام بشه.
در خصوص تنظیم Speed یا سرعت سنس باید اشاره کنم که با توجه به اهمیت این تنظیم برای حفظ ثبات به ویژه در شرایط وجود نویزهای نامنظم و همینطور امکان حذف فلزات کوچک ؛ صلاح دیدم میزان درجات بیشتر بشه. در واقع درجه 5 قبلی معادل 10 فعلی هست و همینطور 4 قبلی که عدد پیشفرض بود در حال حاضر بصورت پیش فرض روی 9 قرار گرفته. اعداد کمتر سنس رو کند تر میکنن ولی ثبات افزایش قابل ملاحظه ای پیدا میکنه و همینطور فلزات کوچکتر بسته به سرعت حرکت لوپ میتونن کاملا حذف بشن. در عین حال در صورت استفاده از فرکانسهای بالا توصیه میکنم این تنظیم کاهش داده بشه تا ثبات بهتری هم بوجود بیاد.
از جمله موارد جزئی که تغییر کرده در خصوص میتر منفی هست که حساسیت و زمان نمایشش دقیقا با درجه حساسیت و Speed هماهنگ شده و لذا در واقع امکان حفره یابی دستگاه هم مثل فلزیابی از همه این تنظیمات پیروی میکنه.

سلام استاد عزیز خسته نباشید
الان دارم این ورژن رو رایت میکنم تا برم هم برا کاووش هم تست که نتایج رو وقتی اومدم مینویسم
خدا عمره با عزت بهتون بده

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 9:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ممنون مهندس بابت نسخه ی جدید و این همه زحمتی که میکشین
دوستانی که مشکلات و بیماری دارن برای فرار از روزه :D لطفا وقتی میرن بیرون تستها رو با دقت انجام بدن و نتایج روهم به ما اطلاع بدن
رسیدن ماه رمضان هم مبارک @};-

چهارشنبه 27 خرداد1394 - 9:45pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1028 , 1029 , 1030 , 1031 , 1032 , 1033 , 1034 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 80 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure