نویسنده |
پیغام |
asadof
کاربر حرفه ای
|
mhak نوشته است: دوستان بنده هم قبلا عرض کردم تستی که توی هوا میخواین انجام بدین حتما باید همونی باشه که میشه روی زمین باهاش کار کرد بنده توی 5 یا 6 موردی که این مدار سنس کرده بود و حفاری کردم همشون چیزی اون زیر بود و حتی یک بار حفاری بی مورد انجام ندادم با اینکه اولین تجربه هام همینا بودن به نظر من دوستان توقعاتشونو از دستگاه زیاد بالا بردن انتظار معجزه نداشته باشین یه خورده واقع بینانه تر به موضوع نگاه کنین شما انتظار دارین یه فلزیاب جای کارشناسو هم براتون پر کنه ولی به جای این کار یه خبره داشته باشین توی گروه که رمزگشایی کنه و بعد با دستگاه هم تایید کنید دوست عزیز توقعاتشون زیاد نیست بنده خدا ها بیشتر رو اپراتوری مشکل دارند .که حدود 80 درصد کار رو باید اپراتور انجام بده
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 27 خرداد1394 - 2:08am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
دوست عزیز من با این نوع دیگ و افتابه مسی تست کردم تمام فلزیابهای پالسی و حتی خود لرنز هم تو عمق کم میزنه نگران نباش البته الومینیوم هم هستش
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
پنج شنبه 27 خرداد1394 - 2:11am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
خیلی ممنون مهندس جان خسته نباشید. الان ثباتش بهتر شده رو سنس 18 که تنظیم کردم تو خونه بعد از 10 دقیقه که اصلا بوق اضافه نداشت دیگه خاموش کردم از نظر برد هم هیچ تغییری داده نشده نه کم و نه زیاد همه چیز خوب بود.مرسی
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 28 خرداد1394 - 3:59am |
|
|
Belief
|
با سلام خدمت مهندس حمید و دوستان
مهندس اگه سیمهای یک در یک را برای نگه داری به اینصورت انجام بدیم تاثیری در بوجود اومدن حالت خازنی و یا عملکرد مدار دارد یا نه ؟؟
باتشکر
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 28 خرداد1394 - 5:15am |
|
|
asadof
کاربر حرفه ای
|
Belief نوشته است: با سلام خدمت مهندس حمید و دوستان
مهندس اگه سیمهای یک در یک را برای نگه داری به اینصورت انجام بدیم تاثیری در بوجود اومدن حالت خازنی و یا عملکرد مدار دارد یا نه ؟؟
باتشکر سلام خودت تست کن ببین دلی دستگاه پایین میاد اگه اومد که خوبه اگه پایین نیومد خوب نیست !خلاصه خودت همه جوره تست کن نتیجه رو اعلام کن چون فعلا که چیزی برای اندازه گیری ظرفیت خازنی سیم پیچ نداریم پس نمیشه نظر قطعی داد! البته این نظر شخصی خودم بود.صبر کن ببین مهندس چی میگه
|
پنج شنبه 28 خرداد1394 - 5:27am |
|
|
sardarshams
|
سلام مهندس اگه امکانش باشه این تغییرات را تو pcb بدید تا کار مونتاژ خوب باشه 1= جای مقاومتهای R16 و R17 را تغییر بده تا هت سینک رگولاتور 7805 قشنگ به فیبر بچسبه الان این مقاومتها مانع این کارند 2= یک پین هیدر 6 پین هم روی pcb قرار بدید که از از طریق پورت isp پروگرامر میکرو را روی برد پروگرام کنیم و اگه در آینده آپدیت دیگری هم ارایه کردید دیگه پشت دستگاه را باز نکنیم و از طریق همون پورت فایل هگز جدید را به میکرو انتقال دهیم و در ظمن دیگه میکرو به سوکت احتیاج نداره و این 6 پین را به این پایه متصل کنید 1=Reset 7=Vcc 8=GND 17=Mosi 18=Miso 19=sck
3- در خروجی رگولاتور 5 ولت میشه از خازن 6.3 ولت 1000 میکرو استفاده کرد همانطور که حسین دمیر تو دلتا پالس 3 این کار را کرده و چون این خازن نسبت به خازن 16 ولت کمی کوچک است راحت بغل 7805 مونتاژ میشه با تشکر از شما
|
پنج شنبه 28 خرداد1394 - 11:15am |
|
|
mpoo
|
با سلام خدمت مهندس حميد عزيز ضمن تشكر از ورژن جديد كه ارائه داديد يه سوال داشتم ميخاستم ببينم اگه دوتا ماسفت 840 را باهم موازي كنم تاثيري در برد دستگاه داره يا نه يه چيزي شبيه اوني كه در pd3200 هستش يا اصلا امكان پذير هست چنين چيزي. بازم تشكر
|
پنج شنبه 28 خرداد1394 - 11:24am |
|
|
alireza61sh2000
|
با سلام و خسته نباشید خدمت استاد حمید عزیز خواستم بابت ارائه ی ورژن جدید ازتو ن تشکر کنم. انشاالله در همه ی کارهاتون همیشه موفق باشید.
|
پنج شنبه 28 خرداد1394 - 1:12pm |
|
|
kelid
کاربر فعال
|
دوستان دارن انجمن رو به بیراهه میکشن لطفا اگر هم مشکلی دارین در قسمت خصوصی به هم پی ام بدین و از بحث های بی مورد در انجمن پرهیز کنید لطفا از بد بینی نسبت به هم دست بردارید و خودخواه نباشین یکم از مهندس حمید یاد بگیرین که با چه صبر و حوصله ای با همه برخورد میکنن . بجای تست کردن و دادن نظر های مختلف و کمک به طرح فکر بقیه رو هم منحرف میکنین واقعا خواهش میکنم در این جور موارد کمی عاقلانه فکر کنید همه ما ایرانی هستیم . یا حق
اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم
|
پنج شنبه 28 خرداد1394 - 1:38pm |
|
|
حمید
مدیر کل
|
Belief نوشته است: با سلام خدمت مهندس حمید و دوستان
باتشکر بهرحال که باید سیمها رو با چسب یا هر چیزی محکم کنین که تکان نخورن و وضعیت کاملا ثابتی داشته باشن. اما در مورد حالت خازنی طبیعتا هر چه سیمها بیشتر به هم چسبیده باشن حالت خازنی بیشتر میشه. با این حال بنطر من این موضوع کمتر از استحکام لوپ اهمیت داره! در عین حال توجه کنین در لوپ معمولی وقتی سیمها رو عادی کنار هم میپیچین سعی کنین دیگه دور هم پیچ و تاب نخورن. این مساله ظرفیت رو تغییر میده و کارایی هم اندکی افت میکنه. هر چه سیمها منظم تر و صاف تر باشن بهتره.
|
پنج شنبه 28 خرداد1394 - 2:01pm |
|
|
|