انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 آبان1403 - 12:02pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1031 , 1032 , 1033 , 1034 , 1035 , 1036 , 1037 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

sardarshams نوشته است:
سلام
مهندس اگه امکانش باشه این تغییرات را تو pcb بدید تا کار مونتاژ خوب باشه
1= جای مقاومتهای R16 و R17 را تغییر بده تا هت سینک رگولاتور 7805 قشنگ به فیبر بچسبه الان این مقاومتها مانع این کارند
2= یک پین هیدر 6 پین هم روی pcb قرار بدید که از از طریق پورت isp پروگرامر میکرو را روی برد پروگرام کنیم و اگه در آینده آپدیت دیگری هم ارایه کردید دیگه پشت دستگاه را باز نکنیم و از طریق همون پورت فایل هگز جدید را به میکرو انتقال دهیم و در ظمن دیگه میکرو به سوکت احتیاج نداره و این 6 پین را به این پایه متصل کنید
1=Reset
7=Vcc
8=GND
17=Mosi
18=Miso
19=sck

3- در خروجی رگولاتور 5 ولت میشه از خازن 6.3 ولت 1000 میکرو استفاده کرد همانطور که حسین دمیر تو دلتا پالس 3 این کار را کرده و چون این خازن نسبت به خازن 16 ولت کمی کوچک است راحت بغل 7805 مونتاژ میشه
با تشکر از شما

البته فیبر که فعلا قرار نیست تغییر کنه چون واقعا لزومی هم نداره. با این حال به رسم ادب پاسخ موارد شما رو میدم!
1- این مساله رو تا حدی که میتونستم انجام دادم و اگر به فضای خالی اطراف 7812 دقت کنین متوجه میشین. البته منظور شما هم حتما 7812 بود وگرنه 7805 که هیت سینک لازم نداره! در عین حال من اینطور حساب نکردم که رگولاتور یا هیت سینک باید حتما به فیبر چسبیده باشن. چون این موضوع زیاد هم خوب نیست و باعث میشه بخشی از حرارت به فیبر و در نتیجه سایر قطعات سرایت کنه و زیاد جالب نیست.
2- در خصوص پروگرام ISP بارها توضیح دادم که چرا این کار رو نکردم! هم فیبر در حد محسوسی بزرگتر میشه و هم میکرو نویز قابل ملاحظه میگیره. والا بخدا با همون سوکت نظامی که گفتیم بنده حدود 2000 بار پروگرام کردم و دوباره میکرو رو جا زدم هیچ طوری هم نشده! :D دیگه شما که بمراتب کمتر نیاز به پروگرام دارین. البته نذاشتن سوکت ISP جنبه امنیتی هم داشته که قبلا اشاره کردم.
3- خب بنظر من بابت مساله ساده ای مثل ولتاژ کار یک خازن لازم نبود حسین دمیر رو به رخ ما بکشین! :D بنده بهتر از شما میدونم چه خازنی قابل استفادست و در عین حال جایی که ولتاژ 5 وجود داره با این وضعیت کیفیت خازنهای بازار من از 6.3 هیچوقت استفاده نمیکنم و سراغ نوع 10 ولتی میرم که خیالم راحت تر باشه! از نظر اندازه حق با شماست و میتونین از 10 ولتی و حتی 6.3 ولتی برای خازن 19 استفاده کنین هر چند فکر نمیکنم لزومی هم داشته باشه و خازن 16 ولتی هم براحتی جا میشه. اما اینکه چرا من خازن 16 رو نوشتم دلیلش همسان شدن با خازن 22 بوده که شما در خرید قطعه با مشکل کمتری مواجه باشین! این کار رو من بارها در این مدار انجام دادم و سعی کردم تنوع قطعات رو کمتر کنم تا خرید قطعه راحت تر باشه. این خودش یکی از فاکتور هایی هست که شانس موفقیت در ساخت بچه ها رو کمی افزایش میده. دیگه این نکات تا این حد ریز چیزی نیست که امثال حسین دمیر به فکرشون برسه! ;) :D

پنج شنبه 28 خرداد1394 - 2:15pm
مدیر کل
مدیر کل

mpoo نوشته است:
با سلام خدمت مهندس حميد عزيز ضمن تشكر از ور‍‍‍‍ژن جديد كه ارائه داديد يه سوال داشتم ميخاستم ببينم اگه دوتا ماسفت 840 را باهم موازي كنم تاثيري در برد دستگاه داره يا نه يه چيزي شبيه اوني كه در pd3200 هستش يا اصلا امكان پذير هست چنين چيزي. بازم تشكر

خواهش میکنم ممنون.
موازی کردن هیچ دو نیمه هادی کار علمی و اصولی نیست! حالا ترانزیستور باشه یا رگولاتور و امثالهم فرق میکنه. نیمه هادی رفتار خطی نداره که با موازی کردن توقع داشته باشیم شبیه به مقاومت و خازن درست جواب بده. پس این کار اگر هم انجام میشه و جواب هم میده ولی از نظر علم الکترونیک و مبحث نیمه رساناها مردود هست.
بهرحال خیر تاثیری در برد نخواهد داشت. راه خیلی بهتر استفاده از ماسفت دیگه هست که مثلا Rds کمتر و ولتاژ قطع بالاتری داشته باشه. این رو هم تا جاییکه دوستان تست کردن در مجموع تفاوت محسوسی که واقعا بشه اسمش رو افزایش برد گذاشت نداره. در پست اول تاپیک و در لحظه شروع بنده مشخصا به مساله محدود بودن برد در خاک اشاره کردم! باید توقعتون رو در حد معقول بذارین. همین 10 درصد تفاوت بردی هم که دوستان تا لورنز گزارش میکنن بخشیش مربوط به کیفیت قسمتهای مختلف دستگاه از نظر ساخت هست. بنابراین عملا میشه گفت تفاوت محسوسی وجود نداره.

پنج شنبه 28 خرداد1394 - 2:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
با عرض سلام بنده نسخه جدید رو پروگرام کردم.با یه لوپ یک اهم تقریبا 17 سانتی یه سه سکه 200 تومنی رو تقریبا تو سی سانتی میزد .دیلی اوتوماتیک هم 14 بود.خواستم نظر اساتید رو جویا شم ببینم نتیجه قابل قبوله یا خیر

پنج شنبه 28 خرداد1394 - 2:26pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

hoshyar191 نوشته است:
HOSSEIN447 نوشته است:
مخلص اقا حمید و دوستان عزیز امیدوارم که ایام به کام باشه.یک سوال از دوستان واساتید داشتم من با مدار فلز جو این دیک47 سانتی رو وتوهوا تست کردم تا 60 سانتی بزور زد هم با لوپ 45 و 90 سانتی دلیلش میتونه چی باشه که این دیگ مسی قدیمی رو اینقدر بیرون از خاک کم میزنه خیلی برام مهمه که بدونم :-? :-? :-? :-? واقعا جای تعجب داره که این مدار روی فلزات دیگه از فیبر مسی بگیر تا حلب و استیل و اهن این همه حساسیت داره ولی دیگ مسی که ممکنه تو دفینه یابی خیلی مهم باشه رو اینقدر کم بزنه ایا دلیل علمی وقانع کننده ایی داره ممنون از دوستان که راهنمای کنن :x :x

بر اساس اصل انعکاس امواج و نور از سطوح محدب و مقعر میتوان کم بودن برد را توجیه نمود . در این مورد این دیگ اگر از کنار مورد تست قرار بگیره رفلکت پالسها به کناره ها باز تابش پیدا میکند و در حقیقت این بازتابش به کناره ها پراکنده میشه و اگر لوپ کوچیک باشه برد کمی حاصل میشه من معتقدم در این گونه سطوح اگر لوپ بزرگتر باشه سنس بهتر خواهد بود . با در نظر گرفتن بحث انتشار و انعکاس امواج الکترو مگنتیک من فکر میکنم اگر ما با بشقاب ماهواره تستی انجام بدیم باید تفاوت برد در پشت و روی دیش داشته باشیم ، به این شکل که رویه سمت lnb برد بیشتر و رویه ی دیگر برد کمتر .
و اما بحث پیچیده ی دیگری وجود داره که به چیدمان الکترونهای دور هسته ی اتم مس مربوط میشه که خارج از بحث ماست نهایتا شما لطف کنید ببینید با یک باطری اتومبیل و یک لامپ اتومبیل یک جریانی را از دیگ عبور بدید چند دقیقه ای لامپ را روشن بگذارید ، ما با این کار ساختار اتمی مولکولهای مس رو تحریک نمودیم. و سپس تستتون را تکرار کنید ببینید تغییری در برد حاصل شده یا که خیر :-B

به روی چشم حتما امتحان میکنم

پنج شنبه 28 خرداد1394 - 2:31pm
مدیر کل
مدیر کل

میلاد33 نوشته است:
با عرض سلام بنده نسخه جدید رو پروگرام کردم.با یه لوپ یک اهم تقریبا 17 سانتی یه سه سکه 200 تومنی رو تقریبا تو سی سانتی میزد .دیلی اوتوماتیک هم 14 بود.خواستم نظر اساتید رو جویا شم ببینم نتیجه قابل قبوله یا خیر

نتیجه لوپ 17 سانتی شما با لوپ 20 من برابری میکنه و لذا نتیجه خیلی خوبی هست.

پنج شنبه 28 خرداد1394 - 2:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقای اسدف اینهم خدمت شما وبقیه دوستان

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 28 خرداد1394 - 2:39pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
حمید نوشته است:
میلاد33 نوشته است:

نتیجه لوپ 17 سانتی شما با لوپ 20 من برابری میکنه و لذا نتیجه خیلی خوبی هست.

تشکر مهندس البته بنده از سیم رابط درجه یک استفاده کردم که متری ده هزار تومن بود.و در کل از دستگاه خیلی راضیم از شما بی نهایت سپاسگزارم

پنج شنبه 28 خرداد1394 - 2:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: ایران
سلام مهندس حمید عزیز. بردسیستم من در عمق زنی خیلی کم شده قبلا ورق 20*20 رو در 2متر میزد الان در 1 متر به زور سنس میکنه که در هنگام سنس ولتاز باطری کم میشه وبعضی وقتها اعداد ونمودار و بوق همه باهم میره اخر میاد پاین که نمیشه شمارها رو خوند . با لوپ 60 هم سکه 50 تومنی رو نهایت 50سنس میکنه به نظر شما مشکل از کجاست .نا گفته نماند بعد از تعویض کابل رابط که کابل میکروفون با مغزی مس وسیم دورش هم مس هست که در هیاتهای مداحی از ان استفاده میکنن ثبات دستگاه خیلی خوب شده.با تشکر

پنج شنبه 28 خرداد1394 - 3:17pm

درود بر این مرد بزرگ متشکریم از لطفت حمید جان دوستت داریم

پنج شنبه 28 خرداد1394 - 3:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس جان بخاطر اپدیت جدید ازشما تشکر میکنم وامیدوارم موفق باشید

پنج شنبه 28 خرداد1394 - 4:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1031 , 1032 , 1033 , 1034 , 1035 , 1036 , 1037 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: skh و 119 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure