انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 آبان1403 - 4:01pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1036 , 1037 , 1038 , 1039 , 1040 , 1041 , 1042 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

من دو تا 11 ولت از فروشگاه تبریز سی گرفتم 2.2 آمپر 160 تومن الآن پنج روزه روزی یک ساعت روشنه شارژرمم سوخته با شارژ اولیش کار میکنم هنوز خالی نشده مهندس حمید هم گفتند این باطری مناسبه شما اگه 4.5 آمپر بخواید فکر کنم بالا 400 قیمتش باشه
ضمنا برای شارژ کردن همچین باطری احتمالا به مشکل بر خواهید اگه تونستید شارژر 5 سل گیر بیارید باطری 5 سل بگیرید اگه نتونستید دو تا 3 سل بگیرید چون شارژر 6 سل خیلی گرونه اگه تهران هستید برید پاساژ امجد یکی از دوستان یک باطری 5 سل با کیت شارژر گرفت 120 تومن

جمعه 29 خرداد1394 - 6:11pm
آواتار کاربر

لینک باتری و وفورشگاهو لطفا بذارید
و اینکه 22 ولت لازمه خازنو 35 ولتی کنیم؟

جمعه 29 خرداد1394 - 6:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام الان که نمیشه عکس بذاری من از این باطری های 4.5 امپری چراغ قوه شارژی استفاده میکنم ایرادی که نداره یه دونه 6ولتی ویه دونه12 ولتی

خداوندا چگونه زیستن را بیاموز. چگونه مردن را خواهم آموخت(شریعتی)

جمعه 29 خرداد1394 - 6:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

maxima نوشته است:
maxima نوشته است:
سلام به دوستان فلز جو و مهندس حمید
کسانی که دستگاه را ساختن و جواب گرفتن میتونن لطف کنن و بگن IRF840 و BS170 را از کجا خریداری کردن؟

کسی نبود جواب منو بده

سلام دوست عزیز میتونی تمام قطعات بجز مقاومتها رو از چهر بخری ومقاومتها رو از شهاب بگیری موفق باشی

جمعه 29 خرداد1394 - 7:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

بعضی ها دیگه شورشور در اوردن از بس تعریف و تمجید بیخود و بی جهت میکنند . هر کی میگه این مدار فلزجو میتونه با لورنز برابری کنه بلا نصبت همه یک ادم دروغگوی چاپلوس هست و بس .
دست اقا حمید درد نکنه بابت مدار ولی لورنز کجا و این کجا . شما یه تست زیر خاک بگیرید متوجه عرایض بنده میشید
دست از این حماقتها بردارید مثلا شما مثا همون خرسی هست که برای پراندن مگس از روی صورت صاحب خودش با سنگ بزرگی کله اون بیچاره رو داغون میکنه . همون کاریه که شما دارین با فلزجو میکنید

به تعظیم مردم این زمانه اعتماد نکن , تعظیم آنان همانند خم شدن دو سرکمان است که هرچه به هم نزدیکتر شوند تیرش کشنده تر است.
خشایار شاه

جمعه 29 خرداد1394 - 8:01pm

delta force نوشته است:
بعضی ها دیگه شورشور در اوردن از بس تعریف و تمجید بیخود و بی جهت میکنند . هر کی میگه این مدار فلزجو میتونه با لورنز برابری کنه بلا نصبت همه یک ادم دروغگوی چاپلوس هست و بس .
دست اقا حمید درد نکنه بابت مدار ولی لورنز کجا و این کجا . شما یه تست زیر خاک بگیرید متوجه عرایض بنده میشید
دست از این حماقتها بردارید مثلا شما مثا همون خرسی هست که برای پراندن مگس از روی صورت صاحب خودش با سنگ بزرگی کله اون بیچاره رو داغون میکنه . همون کاریه که شما دارین با فلزجو میکنید

سلام علیکم و برکاته :D اقای دلتا با شما موافقم دوست عزیز
اگر واقعا کسی به خودش زحمت یک تست زیر خاک را بده متوجه میشه و این حرفا را نمیزنه. متاسفانه هر کی مثل بچه ها یک مدار درست کرده و توی خانه مثل عروسک و اسباب بازی باهاش بازی میکنه :D جهت اطلاع دوستان : افت برد زیر خاک برای برخی از مدارات میتواند بین 40 الی 60 سانت و در برخی زمین ها حتی تا یک متر متغییر باشد :-o
بنابراین پیشنهاد میشه حداقل برای خودتان تست کنید . اول تست زیر خاک بعد رفتن دنبال نخود سیاه

جمعه 29 خرداد1394 - 8:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

askarسیستم چی داری اقا خخخخ از یه فروشنده پرسیدم بازار چطوره اسم فلزجو میبردم میرفت زیر میز دست بهش میزدم دادو بیاد میکر بیچاره نابود شده بود

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

جمعه 29 خرداد1394 - 9:38pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

جالبه مهندس تا ورژن جدید میده بیرون همه قیام میکنند دوستان سیستم خارجی یا شرکتی جادو نمیکنند اونم پالسه اینم همونه حالا نیاد بگید اون میره تو خاک این نمیره ماست همون ماسته ترش و شیرین داره درسته علمشو نداریم ولی خوب این دیگه میفهمیم
دوستان در جریان باشن من خودم هنوز درگیر اشکال یابی هستم هنوز نتیجه تست هام به دوستان نرسیده

چاره ای نیست

این روزها طرح روی جلد آدمهاست

که پرفروششان میکند نه متنشان!

جمعه 29 خرداد1394 - 9:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام خداقوت
استاد حميد عزيز ممنون از زحمات شبانه روزيتان و بروز رساني فايل نرم افزاري جديد فلزياب FPI_H... @};-
نتيجه ي تست تا اين مرحله ؛در ايرون ريجكت فعال مانند ١٢ ،سرعت سنس همانطوريكه در توضيحات فرمودين،كندتره و تفكيك با دقت بالاتري انجام ميشه...و در ايرون ريجكت غير فعال سرعت سنس نرماله قبل هست...و عملكرد اسبيد بيشتر خودش رو نشون ميده...

جمعه 29 خرداد1394 - 9:46pm

متاسفانه همه به چشم فروشنده و .............. نگاه می کنند ولی گور پدر هر چی فروشنده است . من از روی تجربه و تست انجام شده گفتم . کاشکی اول تست می کردین بعد قصاوت می کردین . اول تست بکنید بعد بیایید اینجا هر چی دلتان خواست بنویسید.
هدف من رفع اشکالات و ارتقاء سیستم توسط مهندس عزیز است . خود مهندس هم میدانند هدف و قصد من چیه . بنابراین زود قضاوت نکنید . ادمی که با هزار ترس و لرز میره بیرون باید اول دستگاهش را امتحان کنه اگر امتحان نکنه یک حماقت بزرگ است .
منظور من این مدار نیست ولی چه بهتر این مدار هم از این نظر تست بشه و درصورت داشتن اشکال از این نظر رفع بشه.
خداوند همه ما را به راه راست هدایت کند. الهی امین :YMPRAY:
در ضمن دقت کن هر اشعه ایکسی نمیتونه از بدن انسان عبور کنه و از استخوان شکسته و سینه و غیره عکس بگیره . این اشعه ایکس مشخصات خاصی داره که در رادیوگرافی ازش استفاده میشه.بای @};-

آخرین بار توسط askar در جمعه 29 خرداد1394 - 10:00pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 29 خرداد1394 - 9:54pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1036 , 1037 , 1038 , 1039 , 1040 , 1041 , 1042 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09165004428 , Majestic12 و 73 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure