انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 آبان1403 - 4:03pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1037 , 1038 , 1039 , 1040 , 1041 , 1042 , 1043 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

اقارضاچرا پستتو پاک کردی شماهم انگار ازاینجا ارث طلب داریانظرتو گفتی اصلا پالسی فلزجو به گرد پای لورنزم نمیرسه حرف شما قبول پس پول داری بی زحمت تشریف ببرید۲۰میلیون بابت سیستم بدیداگه ندارید مثل بنده وخیلی های دیگه بسازینوغرهم نزنین.

جمعه 29 خرداد1394 - 10:00pm
مدیر کل
مدیر کل

delta force نوشته است:
بعضی ها دیگه شورشور در اوردن از بس تعریف و تمجید بیخود و بی جهت میکنند . هر کی میگه این مدار فلزجو میتونه با لورنز برابری کنه بلا نصبت همه یک ادم دروغگوی چاپلوس هست و بس .
دست اقا حمید درد نکنه بابت مدار ولی لورنز کجا و این کجا . شما یه تست زیر خاک بگیرید متوجه عرایض بنده میشید
دست از این حماقتها بردارید مثلا شما مثا همون خرسی هست که برای پراندن مگس از روی صورت صاحب خودش با سنگ بزرگی کله اون بیچاره رو داغون میکنه . همون کاریه که شما دارین با فلزجو میکنید

دوست عزیز ممنون از شما.
ذات حرف شما رو من هم قبول دارم! متاسفانه ما از هر دو طرف داستان لطمه میخوریم! ولی اینجور هم نیست که شما بگین فاصله زیادی تا لورنز وجود داره. این مدار که سهله ساده تر و پیش پا افتاده تر از این هم که 30 سال پیش طراحی شده انچنان که شما تصور میکنین اختلاف عملکردی با لورنز نداره. فقط باید خوب و با کیفیت و یا رعایت همه نکات ساخته بشه. چیزی که اکثرا توی این دستساز ها وجود نداره ولی در فلزیابهایی مثل لورنز و مینلب با دقت رعایت میشه! شما اگر به مدلهای خیلی قدیمی و ساده همین شرکتها هم رجوع کنین متوجه میشین نسبت به نسخه های امروزی لااقل از نظر عمقزنی در خاک بهیچ وجه تفاوتی مثلا در حد 2 برابر نبوده و فقط چند درصد بهتر شده. به همین جهت عرض میکنم محدودیت علمی و فنی توی این کار وجود داره.
حالا نظرات مختلف هست و من هم حرف و بحثی ندارم. ولی اگر تستی میشه باید واقعی و در شرایط مشابه باشه. مثلا دوستی که لورنز در اختیار دارن و این مدار رو هم بخوبی ساختن میتونه با لوپ خود لورنز هر دو دستگاه رو روی خاک و در شرایط مساوی تست کنن تا نتیجه بصورت واقعی مشخص بشه.
از اینها گذشته مقایسه از ریشه مقایسه درستی نیست! ما یک مدار دستساز ساده داریم که با قطعات موجود در بازار ایران توسط هر کسی و با هزینه ناچیز قابل ساخت هست. قیمت ساختش حتی شاید اندازه یکی از متعلقات فلزیاب لورنز هم نیست! پس این مقایسه اصلا معنی نداره. کسی که پول خرید لورنز رو داره و براش مساله ای نیست دیگه چه دلیلی داره اصلا سراغ این مدار یا مدارات دیگه دستساز بره؟! چه کسی گفته لورنز نخرین و بیاین این رو بسازین؟! :D

جمعه 29 خرداد1394 - 10:00pm

مهندس عزیز فرمودن : دوستانیکه که لورنز در اختیار دارن و این مدار رو هم بخوبی ساختن میتونه با لوپ خود لورنز هر دو دستگاه رو روی خاک و در شرایط مساوی تست کنن تا نتیجه بصورت واقعی مشخص بشه.
دست شما طلا مهندس عزیز و زحمت کش @};- :x :ymhug:
نیم متر هم از لورنز کمتر بزنه باز هم دست شما درد نکنه و کمال تشکر را داریم. مقایسه هم با لورنز واقعا کار درستی نیست ولی این مدار هم تست بشه واقعا زیر خاک چقدر افت برد داریم، برای ارتقاء مدار و یا حداقل برای اطلاع خودمان که بیرون میرویم ، خیلی بهتر از ندانستن است.سپاس :ymhug: @};-
بنابراین دوستان اگر تست در هوا را با تست در زیر خاک امتحان و مقایسه کنند بیشترین منفعتش برای خودشان خواهد بود.
با تشکر از مهندس عزیز و دیگر دوستان

آخرین بار توسط askar در جمعه 29 خرداد1394 - 10:14pm ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

جمعه 29 خرداد1394 - 10:05pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

آقا حمید ظاهرا فروشندها قیام کردن :))

جمعه 29 خرداد1394 - 10:13pm

از بابت تشخیص و برداشت نادرست برخی دوستان نمیدانم چی بگویم چون مشکل خودشان است :D
من هم مثل یکی از شماها به والله دوست دارم این مدار بهترین باشه و اگر اشکالات احتمالی باشه رفع بشه.
من میتونستم به صورت عمومی هم چیزی بیان نکنم ولی چون مغز میکرو دست مهندسه و هر جوری بخواد مثل اب خوردن تغییرات را اعمال می کنه، به این علت به صورت عمومی بیان کردم .

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آخرین بار توسط askar در جمعه 29 خرداد1394 - 10:42pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 29 خرداد1394 - 10:29pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
دوستان من زیاد اهل نوشتن و اینچیزا نیستم،اینم بگم بخاطر اینکه زحمت ساخت رو یکی از دوستان کشیده،مشخصات لوپ ها رو نمیدونم.ولی پارچ استیل رو تو 1.70 با لوپ 60 راحت سنس قوی داشتم و..

جمعه 29 خرداد1394 - 10:35pm

استاد حمید خدا قوت دوستانی که میگن لورنز آیا تا بحال از نزدیک لورنز را دیدن هی چرت نگید عروس بلد نیست برقصه میگه زمین کج هست والا من دارم با لورنز کار میکنم اش دهن سوزی نیست تا چند روز دیگه فیلم فلزجو را می زارم

جمعه 29 خرداد1394 - 10:37pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
نتم ضعیفه،بقیه تستهای زیر خاکم رو فردا براتون میگم،ولی دوستمون راست میگه جناب تلاشگر،برای من انواع لورنز رو از 3 تا z1 رو تست کردن ولی piچیزی از z1 کم نداره که هیچ،قیمت رو ملاک قیاس بذاریم،سر تره

جمعه 29 خرداد1394 - 10:44pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام, دوستانی که از افت برد روی زمین گله دارند یه هیت سینک ببندن رو ماسفتشون یه باطری امپر بالا تهیه کنند و پهنای پالس و افزایش بدن البته این افت برد بیشتر تو لوپ های بزرگ پیش میاد که با این کار مشکل حل میشه و البته مقداری حساسیت به زمین بیشتر میشه.برای نصب هیت سینکم از خمیر سیلیکون استفاده کنید که با بدنه ی ماسفت تماس پیدا نکنه که موجب جذب نویز بشه.

آخرین بار توسط masoud-n در جمعه 29 خرداد1394 - 10:51pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

جمعه 29 خرداد1394 - 10:46pm

تلاشگر2 نوشته است:
استاد حمید خدا قوت دوستانی که میگن لورنز آیا تا بحال از نزدیک لورنز را دیدن هی چرت نگید عروس بلد نیست برقصه میگه زمین کج هست والا من دارم با لورنز کار میکنم اش دهن سوزی نیست تا چند روز دیگه فیلم فلزجو را می زارم

لورنز اصلا ندیدیم فقط تو دیدی =)) فیلم لورنز را اگر راست میگی بگذار =)) تا معلوم بشه کی چرت و پرت تحویل ملت میده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لورنز اش دهن سوزی نیست =)) همین حرفا و تمجید ها میشه دوستی اقا خرسه با این تایپیک و مهندس عزیز
ما لورنز ندیده ایم ولی دستگاهای دیگه ای دیده ایم و قبلا هم تا زیر خاک انرا تست نمیکردیم بیرون نمیرفتیم.
تازه بعضی از کسانیکه که جاهای مهمی دارند؛ فلز زیر خاک مدفون شده دارند اول باید دستگاهت امتحان پس بده بعد میبرنت جا را بهت نشون میدن =)) من توی امتحان رد شدم :D میدانی چطوری ضایع شدم !! انصاف هم خوبه ها
خوش باشید .
در ضمن لوپ 60 دارم از همه هم بردش بیشتره .برد های تا زیر 2 متر لوپ 60 من طبق جدول برد mdl
تو هوا با برد لوپ 1متری mdl بخدا برابری میکنه
کسی هم سوال نکنه مشخصاتش چیه لطفا من الله التوفیق :YMPRAY:

آخرین بار توسط askar در جمعه 29 خرداد1394 - 11:03pm ویرایش شده است، در کل 3 بار ویرایش شده است.

جمعه 29 خرداد1394 - 10:50pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1037 , 1038 , 1039 , 1040 , 1041 , 1042 , 1043 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: 09165004428 , Majestic12 و 76 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure