انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 15 آبان1403 - 6:13pm

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1038 , 1039 , 1040 , 1041 , 1042 , 1043 , 1044 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید عزیز من امروز ورژن جدیدو پرگرام کردم و با لوپ 45 اعداد کانل تفکیک به این صورت بود 779 679 310 و با لوپ 60 782 687 318 که نسبت به نسخه های قبلی اعداد با جابجا کردن لوپ تغیر چندانی نداشت و خیلی با ثبات بودند. و در مورد میتر منفی هم از نسخه های قبلی که استفاده میکردم وقتی به کانکتور دستگاه دست میزدم تا -15 میتر منفی داشتم ولی امروز کلی حال کردم و کلی دعا برای سلامتی شما مهندس عزیز. میتر منفی فقط تا -4 داشتم @};- فقط یه نکته در نسخه های قبل ایرون ریجکت روی شماره 20 فعال میشد و طبق فرمایش شما رو 21 قرار میدادم و باقی فلزات غیر اهن سنس میشد. ولی در این نسخه رو 15 فعال میشه. نکته اینجاست که از 13 ورق مسیو حذف میکنه.

جمعه 29 خرداد1394 - 10:52pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: ایران
سلام دوستان دیلی اتومات لوپ که دستگاه با شماره 14 یا 21 میشناسه چقدر در کاهش یا افزایش عمق زنی تاثیر داره با تشکر

جمعه 29 خرداد1394 - 10:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

masoud-n نوشته است:
سلام, دوستانی که از افت برد روی زمین گله دارند یه هیت سینک ببندن رو ماسفتشون یه باطری امپر بالا تهیه کنند و پهنای پالس و افزایش بدن البته این افت برد بیشتر تو لوپ های بزرگ پیش میاد که با این کار مشکل حل میشه و البته مقداری حساسیت به زمین بیشتر میشه.برای نصب هیت سینکم از خمیر سیلیکون استفاده کنید که با بدنه ی ماسفت تماس پیدا نکنه که موجب جذب نویز بشه.

ممنون دوست عزیز به مورد خوبی در مورد استفاده از خمیر سیلیکونی اشاره کردید باید به عرض برسونم در راستای تکمیل فرمایشات جنابعالی بهتره اول ورق

سیلیکونی پشت ماسفت قرار داده بشه و توسط یک تیکه لوله پلاستیکی سوراخ قرار گیری پیچ ماسفت عایق کاری بشه و آخر سر استفاده از خمیر و بستن

ماسفت به هیت سینگ . تا نظر جناب حمید چی باشه ....

جمعه 29 خرداد1394 - 11:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: تهران
یه چاه سه متری هم برای تست تو خاک رس بسیار فشرده کنم و با لوپ 1 یه سینیه 55 استیل رو راحت تو 3 متری سنس کردم و جایه دیگه ای زیر سنگی به ضخامت 60 سانت یه موبایل s5 سامسونگ رو راحت تو 1.30 سنس کردم با لوپ 60.تنظیمات هم یادم نیست بخدا،فقط به جزییات طرح مهندس عمل کنید،ضرر نمیکنید،از ما گفتن

جمعه 29 خرداد1394 - 11:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دوستان لطفا یه باتری سبک آمپر بالا معرفی کنند که بشه اینترنتی تهیه کرد. انقدر با این باتری خشک اینور اونور رفتم از کتو کول افتادم.

جمعه 29 خرداد1394 - 11:14pm
مدیر کل
مدیر کل

askar نوشته است:
مهندس عزیز فرمودن : دوستانیکه که لورنز در اختیار دارن و این مدار رو هم بخوبی ساختن میتونه با لوپ خود لورنز هر دو دستگاه رو روی خاک و در شرایط مساوی تست کنن تا نتیجه بصورت واقعی مشخص بشه.
دست شما طلا مهندس عزیز و زحمت کش @};- :x :ymhug:
نیم متر هم از لورنز کمتر بزنه باز هم دست شما درد نکنه و کمال تشکر را داریم. مقایسه هم با لورنز واقعا کار درستی نیست ولی این مدار هم تست بشه واقعا زیر خاک چقدر افت برد داریم، برای ارتقاء مدار و یا حداقل برای اطلاع خودمان که بیرون میرویم ، خیلی بهتر از ندانستن است.سپاس :ymhug: @};-
بنابراین دوستان اگر تست در هوا را با تست در زیر خاک امتحان و مقایسه کنند بیشترین منفعتش برای خودشان خواهد بود.
با تشکر از مهندس عزیز و دیگر دوستان

خیلی ممنون از شما. بله بنده درخواست این تست رو کردم و دیگه باید ببینیم دوستان تا چه حد همت میکنن! :D
حالا شما جوری فرمودین که انگار اگر نیم متر تفاوت بیشتر بود دیگه جای دستت درد نکنه وجود نداره! =(( :D در عین حال من چند بار هم عرض کردم بیان نیم متر تفاوت اصلا عبارت صحیح و گویایی نیست! یا باید برد کلی و میزان اختلاف بیان بشه و یا بصورت درصد گفته بشه که مقایسه صحیحی برای بیان نسبیت باشه. والا بخدا اینها رو ما در مدرسه یاد گرفتیم و ربطی به فلزیابی هم نداره! نمیدونم دوستانی که هدف بزرگ در سر دارن چرا تا این حد بی دقتی میکنن.
در خصوص افت برد در خاک بارها توضیح دادم و عرض کردم داستان به اون شکل که شما تصور میکنین نیست. در واقع خاک نمیتونه بطرز محسوسی جلوی نفوذ امواج پالس رو بگیره و این هم به نوع مدار بستگی چندانی نداره! بیشتر بحث کار روی زمین مربوط به نحوه بالانس و تنظیمات مختلف و اپراتوری هست که بشه برد بیشتری در زمین گرفت. حالا در بعضی خاکها تقریبا افت بردی وجود نداره و در بعضی انواع خاک هم درصدی افت داریم که میزانش انچنان هم زیاد نیست و اصولا در مبحث فلزیابی برای همه دستگاهها پذیرفته شده هم هست. بنده هم علاوه بر اینکه تستهای زیادی انجام دادم ؛ تستهای دوستان رو هم دیدم و چیزهای قابل ملاحظه ای که تا بحال توی این 6 ماه از درون زمین کشف شده و بعضی مواردش حتی از تصور بنده هم کمی فراتر بوده! اگر غیر از این بود و مشکل جدی احساس میکردم که مریض نبودم بعد این همه مدت به پروژه ادامه بدم و حتی در قسمت جزئیات وقتگیر هم کماکان مشغول آپدیت باشم!
حالا شما از مقایسه با لورنز میگین ولی چرا نمیگین لورنز هم با اون عظمتش با لوپ 1 متری هیچ نوع تفکیکی ارائه نمیده ولی این مدار حتی با لوپ بزرگ هم تفکیک داره؟! واقعا نمیدونم اگر بحث مقایسه میان باشه چطور ممکنه چنین نکته مهمی از قلم بیفته؟ ایا از سر فراموشی هست یا بدبینی یا خدای نکرده قصد و غرض شخصی؟!
چیزی که مشخصا دیگه الان برای همه واضحه این هست که عده ای اکثرا فروشنده تا دیدن این طرح به جای خوبی رسیده مرتب تشریف میارن و مطالب تخریبی عنوان میکنن که روی روند پروژه تاثیر منفی بذاره. عده ای هم با اطلاعات فنی کم و همینطور تجربه کم متاسفانه تحت تاثیر قرار میگیرن! بهرحال بنده بیشتر نگاهم به مصرف کننده و کاوشگران گرامی هست و اگر واقعا ببینم کار جلب رضایت نمیکنه خب طبعا من هم دیگه پروژه رو ادامه نمیدم. مشخصه در اون صورت دلیلی هم وجود نداره که بنده از وقت و انرژی و تخصص و هزینه شخصی خودم بصورت مجانی مایه بذارم و در آخر رضایتمندی نسبی وجود نداشته باشه. تا اینجا هم اگر پروژه پیش رفته بخاطر حمایتها و نتایج دلگرم کننده دوستان بوده که ما رو تشویق کرده روی جزئیات کوچکتر هم بیشتر کار کنیم بلکه نتیجه حتی بهتر بشه.

جمعه 29 خرداد1394 - 11:14pm
مدیر کل
مدیر کل

milad7 نوشته است:
مهندس حمید عزیز من امروز ورژن جدیدو پرگرام کردم و با لوپ 45 اعداد کانل تفکیک به این صورت بود 779 679 310 و با لوپ 60 782 687 318 که نسبت به نسخه های قبلی اعداد با جابجا کردن لوپ تغیر چندانی نداشت و خیلی با ثبات بودند. و در مورد میتر منفی هم از نسخه های قبلی که استفاده میکردم وقتی به کانکتور دستگاه دست میزدم تا -15 میتر منفی داشتم ولی امروز کلی حال کردم و کلی دعا برای سلامتی شما مهندس عزیز. میتر منفی فقط تا -4 داشتم @};- فقط یه نکته در نسخه های قبل ایرون ریجکت روی شماره 20 فعال میشد و طبق فرمایش شما رو 21 قرار میدادم و باقی فلزات غیر اهن سنس میشد. ولی در این نسخه رو 15 فعال میشه. نکته اینجاست که از 13 ورق مسیو حذف میکنه.

خواهش میکنم ممنون از شما خسته نباشین.
اعداد شما که درست و مناسب هستن. در خصوص میتر منفی هم تغییراتی صورت گرفته تا حساسیت منفی بیهوده از میان بره. ولی کماکان این نکته پابرجاست که اگر با دست زدن به کابل یا کانکتور لوپ عدد منفی دارین باید روی جنس کابل و کانکتور تجدید نظر کنین! چون این مساله دیگه ربطی به مدار نداره.
در قسمت حذف آهن و درجه اون هم هیچ تغییری صورت نگرفته. در تستهای من هم طبیعتا نتیجه حذف آهن مثل قبل هست. لذا باید ببینین در کلیت دستگاه شما چه تغییر دیگری اتفاق افتاده.

جمعه 29 خرداد1394 - 11:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال

milad7 نوشته است:
دوستان لطفا یه باتری سبک آمپر بالا معرفی کنند که بشه اینترنتی تهیه کرد. انقدر با این باتری خشک اینور اونور رفتم از کتو کول افتادم.

شما باطری لیتیوم یون تهیه کن یا میتونی سلول 4.5 امپریشو تهیه کنی که سخت گیر میاد یا سلول 2.5 امپری به این صورت که 2 تا پک 5 سلول 2.5 امپری تهیه کن و موازی کن, برای خرید اینترنتی از گیتا باطری میتونی تهیه کنی همراه شارژر مناسب پک میکنند و ارسال میکنن برات هم فرم سفارش داره تو سایتش هم میتونی تماس بگیری.

جمعه 29 خرداد1394 - 11:24pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

askar نوشته است:
تلاشگر2 نوشته است:
استاد حمید خدا قوت دوستانی که میگن لورنز آیا تا بحال از نزدیک لورنز را دیدن هی چرت نگید عروس بلد نیست برقصه میگه زمین کج هست والا من دارم با لورنز کار میکنم اش دهن سوزی نیست تا چند روز دیگه فیلم فلزجو را می زارم

لورنز اصلا ندیدیم فقط تو دیدی =)) فیلم لورنز را اگر راست میگی بگذار =)) تا معلوم بشه کی چرت و پرت تحویل ملت میده !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
لورنز اش دهن سوزی نیست =)) همین حرفا و تمجید ها میشه دوستی اقا خرسه با این تایپیک و مهندس عزیز
ما لورنز ندیده ایم ولی دستگاهای دیگه ای دیده ایم و قبلا هم تا زیر خاک انرا تست نمیکردیم بیرون نمیرفتیم.
تازه بعضی از کسانیکه که جاهای مهمی دارند؛ فلز زیر خاک مدفون شده دارند اول باید دستگاهت امتحان پس بده بعد میبرنت جا را بهت نشون میدن =)) من توی امتحان رد شدم :D میدانی چطوری ضایع شدم !! انصاف هم خوبه ها
خوش باشید .
در ضمن لوپ 60 دارم از همه هم بردش بیشتره .برد های تا زیر 2 متر لوپ 60 من طبق جدول برد mdl
تو هوا با برد لوپ 1متری mdl بخدا برابری میکنه
کسی هم سوال نکنه مشخصاتش چیه لطفا من الله التوفیق :YMPRAY:

درود بر شما دوست گرامی
البته من قصدم نه تایید حرفهای شماست نه تکذیب آن فقط میخواستم عرض کنم شما زمانی میتوانید بفرمایید من در امتحان با pi رد شدم که در همون لحظه با همون شرایط با یک لورنز حالا هر نمونه ای که میخواد باشه اون هدف تستو سنس کرده باشید که اگر اینکارو کرده باشید کاملا حق با شماست [-X
پیروزو سربلند باشید @};-

جمعه 29 خرداد1394 - 11:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
milad7 نوشته است:

خواهش میکنم ممنون از شما خسته نباشین.
اعداد شما که درست و مناسب هستن. در خصوص میتر منفی هم تغییراتی صورت گرفته تا حساسیت منفی بیهوده از میان بره. ولی کماکان این نکته پابرجاست که اگر با دست زدن به کابل یا کانکتور لوپ عدد منفی دارین باید روی جنس کابل و کانکتور تجدید نظر کنین! چون این مساله دیگه ربطی به مدار نداره.
در قسمت حذف آهن و درجه اون هم هیچ تغییری صورت نگرفته. در تستهای من هم طبیعتا نتیجه حذف آهن مثل قبل هست. لذا باید ببینین در کلیت دستگاه شما چه تغییر دیگری اتفاق افتاده.

سپاسگذارم مهندس جان. تغیراتی در مدار انجام ندادم فقط میکرو پرگرام کردم و دوباره جا زدم. من شکم رو این ورق مسیه. تا حالا برا تمرین برای مس از این ورق استفاده میکردم که بردم برا این ورق دلچسب نبود ولی بقیه فلزات حتی طلارو خیلی خوب میزنه مثلا حلقه طلا 2 سانتیو با لوپ 45 راحت تو 45 سانتی سنس کامل دارم. ولی اینورقو که 20*15 هم هست تو 1 متری خیلی بزنه.الان دوباره تست کردم همین لوپ فیبر فایبرگلسو که تو عکس قرار دادم تا 1.30 راحت میزنه با اینکه از این ورق هم کوچکتره. نمیدونم دلیلش چیه با اهن ربا هم تست کردم که نکنه اهن قاطی داره که جذب نشد. :-\

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 29 خرداد1394 - 11:55pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1038 , 1039 , 1040 , 1041 , 1042 , 1043 , 1044 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: sharifimine و 84 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure