انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 15 آبان1403 - 12:40am

پاسخ به موضوع  [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1044 , 1045 , 1046 , 1047 , 1048 , 1049 , 1050 ... 2777  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

اقا حمید تبریک به خاطر ورژن جدید
راستش دیروز رفتم کاوش.تو بعضی جاها دستگاه خوب کار میکرد ولی نمیدونم چرا وقتی لوپ نزدیک به زمین ویا روی زمین قرار میگرفت دستگاه سنس میکرد و میتر تا نصف پر میشد و عدد تفکیک هم تا 50 اینا میومد.با تنظیمات مختلف هم تست کردم بازم نشد.در کل با چسبوندن لوپ به زمین سنس بی خودی دارم.
اعداد تفکیکم هم خیلی خوبه.لوپم هم که 30 سانتیه و سکه 500 تومنی رو روی هوا از 40 سانتی میزنه.
به نظر شما مشکل کجاست
راستی موقع پروگرام یه میکرو اگه تو قسمت تنظیمات فیوز بیت تیک اون سه گزینه هارو بزنم میکرو پروگرام نمیشه و باید اون تیکها رو بردارم تا میکرو پروگ بشه و روی دستگاه به درستی کار میکنه.

[color=#FF8040]هیچ کس همراه نیست تنهای اول[/color]

شنبه 30 خرداد1394 - 5:40pm
کاربر فعال
کاربر فعال

jaber68 نوشته است:
اقا حمید تبریک به خاطر ورژن جدید
راستش دیروز رفتم کاوش.تو بعضی جاها دستگاه خوب کار میکرد ولی نمیدونم چرا وقتی لوپ نزدیک به زمین ویا روی زمین قرار میگرفت دستگاه سنس میکرد و میتر تا نصف پر میشد و عدد تفکیک هم تا 50 اینا میومد.با تنظیمات مختلف هم تست کردم بازم نشد.در کل با چسبوندن لوپ به زمین سنس بی خودی دارم.
اعداد تفکیکم هم خیلی خوبه.لوپم هم که 30 سانتیه و سکه 500 تومنی رو روی هوا از 40 سانتی میزنه.
به نظر شما مشکل کجاست
راستی موقع پروگرام یه میکرو اگه تو قسمت تنظیمات فیوز بیت تیک اون سه گزینه هارو بزنم میکرو پروگرام نمیشه و باید اون تیکها رو بردارم تا میکرو پروگ بشه و روی دستگاه به درستی کار میکنه.

;

سلام دوست عزیز
اینکه با چسبوندن لوپ یا نزدیک کردن لوپ به زمین سنس دارید طبیعیه و شما باید سعی کنید از فاصله ای که بالانس کردین لوپ رو بالا وپایین نکنید

شنبه 30 خرداد1394 - 6:37pm

PEERE DANA نوشته است:
ramin نوشته است:
پیر دانای عزیز قشنگ درستش کردی انشالله بزنی به یه هدف توپول.در مورد لوپ 1.1 هم اگه تستهایی رو گرفتی ممنون میشم قرار بدی

سلام استاد ارتين عزيز.خواهش ميكنم لطف داريد.بيشتر از قشنكي و سبكي،... كارايي كل اين مداره كه براي بنده مهمتر بوده،زيرا ارزش اين مدار كه استاد حميد عزيز در اختيار ماها كذاشته بيش از اينهاست و لياقت بالاترين مونتازها رو هم داره...
بنده هميشه نظرم اينه، كه بدلايلي اكر قرار نيست دستكاه هاي شركتي معروف كه قيمت نجومي دارند رو تهيه كنيم.بنابراين با هزينه ي كمتر و مونتاز ايده آل و انتخاب مدار مناسب كه در حد شركتي جواب داده...لاعقل بهترين ساخت رو داشته باشيم تا نيازمون برطرف بشه...و شكر خدا و بركت استاد عزيز ما الان دستكاهي رو با همان كارايي شركتي با يك ،بيستم مبلغشون در اختيار داريم... :ymparty: بجرات ميكم تمام قطعات رو قبلا حضوري با مشقت و جستجو، اورجينال تهيه كرده و بهترين مونتاز رو با رعايت تمام نكات استاد حميد عزيز ،و تجارب و با دقت و ظريف كاري و حوصله بكار بستم و اينه كه در آخر منو راضي كرده...و لوب با سيم ليتزي و بصورت تخت با فاصله ي جند ميلي متر بين دورها و شيلد اسبري كرافيت...(تقريبا شبيه منو لوب مينيلبGPX)،و ضدآب...ومزاياي استفاده از قالب جنس جوب...
انشا... در آينده نتايج تست لوب 1×1 در خاك،رو قرار ميدم.جون تابحال بيشترين كاربرد رو همون لوب تخت داشته و كمتر به فريم 1×1 نياز داشتم...

با سلام خدمت جناب داناي عزيز
طبق سوابق و شناخت از شخصيت جنابعالي ، انشاا.. كه تست زيرخاك با عمق و فلزات مناسب انجام بديد تا همه رو راضي كنه و يك فيلم كوچيك هم از بيشترين عمق زيرخاك كه تست كرديد رو هم تهيه بفرمائيد .. ياعلي

شنبه 30 خرداد1394 - 8:58pm
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: ایران
jahanfar.b57 نوشته است:
سلام دوستان دیلی اتومات لوپ که دستگاه با شماره 14 یا 21 میشناسه چقدر در کاهش یا افزایش عمق زنی تاثیر داره با تشکر

سلام مهندس حمید عزیز ... لوپی به اندازه 150*150سانت با سیم 1/5درست کردم اهمش شد 1 بعد از وصل کابل رابط اهم میشه 3/5در سر سه پین که با دیلی اتومات 14 شناخته میشه لطفا راهنمای بفرمایید . با تشکر

شنبه 30 خرداد1394 - 9:21pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام حمیدخان
سلام دوستان باحال فلزجو
میگم یه سری بی سواد، یه سری بی سوادتر از خودشون رو گیر آورده بودن و داشتن در کمال آرامش واسه خودشون کاسبی میکردن ! آخه حمید جان چطوری دلت اومد اینطور بیرحمانه کاسه کوزه شونو به هم بریزی ؟!!!
مدتی بود نتونسته بودم به انجمن سر بزنم واقعا تبریک میگم مهندس قضیه اضافه شدن تفکیک دیگه هیچ جای بهونه ای واسه بدخواهان باقی نذاشته.
امروز آپدیت کردم انصافا خوب و دقیق کار میکنه.
بازم ممنون

شنبه 30 خرداد1394 - 10:38pm

دوستان عزیز خواهشا تست زیر خاک انجام بدید البته کسانی که شرایط دارن و واقعیت عمق در خاک رو بیان کنید تا در اصلاح مدار در آپدیت های بعدی مفیدتر واقع بشه

شنبه 30 خرداد1394 - 11:34pm
مدیر کل
مدیر کل

jahanfar.b57 نوشته است:
jahanfar.b57 نوشته است:
سلام دوستان دیلی اتومات لوپ که دستگاه با شماره 14 یا 21 میشناسه چقدر در کاهش یا افزایش عمق زنی تاثیر داره با تشکر

سلام مهندس حمید عزیز ... لوپی به اندازه 150*150سانت با سیم 1/5درست کردم اهمش شد 1 بعد از وصل کابل رابط اهم میشه 3/5در سر سه پین که با دیلی اتومات 14 شناخته میشه لطفا راهنمای بفرمایید . با تشکر

خسته نباشین.
کابل لوپ شما ظاهرا 2 اهم مقاومت داره که سبب افت قدرت میشه. این موضوع هم برای لوپهای بزرگتر بیشتر اهمیت داره! لذا باید دنبال کابل بهتری باشین.

یکشنبه 30 خرداد1394 - 12:14am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام
مهندس برا لوپ 30 عنکبوتی با سیم لاکی 0.8"دایره رو به 15 قسمت تقسیم کردم و فاصله بین شیارها رو 2 میل گرفتم.ضخامت تخته هم 3 میل...ایا اینها مناسبه؟
و اینکه اگه سیم رو با چسب قطره ای به تخته بچسبونم مشکلی نداره با توجه به اینکه قبلا فرموده بودید از پلاستیک استفاده نشه؟؟؟

یکشنبه 30 خرداد1394 - 2:03am
مدیر کل
مدیر کل

فاصله بین شیارها که 2 میل نمیشه! حتما منظور شما عرض هر شیار هست. 2 میل کمه و سیم حین عبور از داخل شیار خیلی شکستگی پیدا میکنه. بهتره حدود 4 میل بگیرین. باقی مشخصات خوب هستن.
نیازی نیست سیمها رو با چسب به تخته بچسبونین. همینکه موقع پیچیدن سیمها از نیروی کافی استفاده کنین سیمها محکم و منظم روی تخته قرار میگیرن.

یکشنبه 30 خرداد1394 - 2:16am
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
فاصله بین شیارها که 2 میل نمیشه! حتما منظور شما عرض هر شیار هست. 2 میل کمه و سیم حین عبور از داخل شیار خیلی شکستگی پیدا میکنه. بهتره حدود 4 میل بگیرین. باقی مشخصات خوب هستن.
نیازی نیست سیمها رو با چسب به تخته بچسبونین. همینکه موقع پیچیدن سیمها از نیروی کافی استفاده کنین سیمها محکم و منظم روی تخته قرار میگیرن.

تشکر @};- @};- @};-

یکشنبه 31 خرداد1394 - 9:36am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27767 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1044 , 1045 , 1046 , 1047 , 1048 , 1049 , 1050 ... 2777  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 77 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure